2008 Ekim Anneleri

tamer nasıl oldu sahi ateşi çıkmadı bidaha de mi..
yok canım çıkmadı en son sabah çıkmıştıı...ama bi görsen ağlamıodu ama yanaklarından yaşlar süzülüoo birde gülmeye çalıoo :çok üzgünüm: yazık oğluşuma yaaa...neyse şimdi iyi kefyi yerinde çok şükür gamyoncuiremsu
korkma len leyla karısı ben de olmadım dahakaydirigubbakcemile3bizimkiler rötar yaptı olimmm.kociş de bana göz dağı verdiydi zati.size anattım ya lendelikafaduldenadam azıp dağlara tırmanacak olimmgamyoncuiremsu
azdırmayın olmm adamlarıı aaa yazıık kaydirigubbakcemile3
emzik manyağıı oldunuz bee -tatlicadiarzu-

komposto şekerli değil mi canım :1no2: şekerli şeyler vermek doğru değil :bbo:
tüylü oyuncakta vermesen iyi olur eylülcüm daha çok erken onlarla oynamak için şakkıdı

Dursun ile Temel çocuklukları konusunda birbirlerine hava atıyorlarmış:

Dursun: Pen çocukken o kadar zekuymuşum ki 3 aylıkken yürümüşüm.

Temel: O da pirşey mi ? Pen senden daha zekuydum. 3 yaşunda yürüdüm ilk kere. Penu o yaşa kadar hep kucakta taşudular
kaydirigubbakcemile3. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dbestcim incir tatlısını nasıl yapıyorsun yazarmıısın

canımcım önce tarişten kuru incir alınır kaydirigubbakcemile3

incirleri ılık suda beklet biraz yumuşasınlar
sonra tepelerini kesiyorum ve parmağımla zedelemeden içlerini genişletip cevizle dolduruyorum, çelik tencereye diziyorum
hepsini dizdikten sonra yarılarına gelecek kadar su koyup biraz harlı ateşte 10 dakka pişiriyorum sonra üstlerine 1 bardak şekeri (suyla karıştırılmış) döküyorum kapağını kapatıp bi 7-8 dakka daha pişiriyorum.. bu kadarrrr

sonra tatlıları borcama diz, soğusun, dolaba koy..

hem çok kolay hem çok lezzetliiii cokacimcoook üstüne kaymak koyabilirsin ya da tarçınla servis yap çok güzel oliiiii

hem de bana deli süt yapıyoooo delikafadulden

biz ailecek çok seviyozzz cokacimcoook

:roflol: :roflol: :roflol:

tmm canım tarişten alırım zaten evimin çok yakına açılmış bende hiç gitmedim her gider dolaşırım hemde incir alırım kaydirigubbakcemile3
çok tatlı olmuyordur muhtemelen 1 bardak şeker çok olmasa gerekte incirin miktarı nedir canım ???
ellerine sağlık canım yarın denerim :dance:

ya incir zaten çok datlu oluyo ya o yüzden az şeker konuyo buna.. ama çok datlu seviyosan sen 1.5 bardak koy..

çıtırın datlusu gibi 6 bardak şeker yok leynnn kaydirigubbakcemile3

tarişin kutuda değil de böle yuvarlak, disk gibi dizilmiş incirleri var içinde kaç tane var bilmiyom saymadım ondan bi paket yaparsan size yeter.. ben bugün 1,5 paketten yaptım..

Son düzenleme:

canm ya kahve eskiden bende çok içerdim şimdi süte geçio die içmiiom sen de çok seviosun 1tane mi içion günde

:çok üzgünüm: ben çalışıyorum ya 3 yıl daha mecbur ankaradayızzz burayı değiştirme şansım yokkkk

nerde çalışıosun canm
özlemcim geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsın

sağol canm inş atlatırım

dün yemekteyizdeki kadın da incir tatlısı yapıodu tam tarifini göremedim ama sütle kaynatıodu sanki o:uhm: bide cevizi dövüp koydum içine diodu sen nasıl yapıon canm

yok ben bu şekilde yapıyorum çok pratik hem de çok güzel oluyo...

canım şekeri az geldiği için özellikle sordum çok tatlı sevmiyorum ama inciri çok severim...1 bardak şeker iiidir :dance:

özlemcim hergün içiyorum kahvemii abartmadan içtiğin sürece sorun olacağını sanmıyorum...bazen günde 2 fincan türk kahvesi içtiğim olur dışarı çıkınca filtre kahve içerimm seviorum ben kahveyii ama abartmam...hamileykende içiyordum doktoruma da sormuştum zararı olmaz demişti...

ay azcık fıkra oyuyayım dedim çok hoşuma gitti yaww...bugün dilki muhabbetti vardı ya onu hatırladıım leylaa kaydirigubbakcemile3

Kayseri`linin biri ile İstanbul`lu Sultan Ahmet Camii önündeki kuşları görmüşler ve bizim Kayseri`li aaa guşlara bak demiş yanındaki İstanbul`lu da onlar guş değil kuş demiş ve adam şöle bir bakmış:
-Emmede guşa benziyor demiş.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Puhahahaha ne guldum bee len kayserili deme baska sehir koy oraya kayserilileri yarim akilli sanacaklar simdi len meran orangutanlarda ayni urangutana benziyo demi lenn

Son düzenleme:
eylul canim benim kizda surekli gozlerini kasir elliri surekli yuzumde ben cekiyom cizecen diye geri hani uykusu gelen cocuklar gozlerini ovalar ya ayni bunu eldivenini cikardigimdan beri yapiyo ama hic alerji ihtimali vermemistim

bu artılar ne oluyo ya bı anlat hele

buyur urangutan kardessklava:

yanında artı olanlar arkadaşın demek oliy anam lülülülülülü

2009 ekım anası olabılırrr

yok nicki kırmızılı ama, üstüne de tıklanmiy, moderatör gibin bişey de hiç görmediydim şakkıdı

bencede oneeeeeeeeeeee

bizim buralarda kış gelmezden önce doğan tilkilere güz tilkisi denir, güz tilkileri pek gelişmezlermiş kış mevsimine geldikleri için, çelimsz neyin olurlarmış, hatta çooook eskiden çalıştığım işyerinde bi adam birlikte çalıştığım bi arkadaşa güz dilkisi derdi, kendileri çok zayıftı da o bakımdan, işte benim de öyle bi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…