yok canım çıkmadı en son sabah çıkmıştıı...ama bi görsen ağlamıodu ama yanaklarından yaşlar süzülüoo birde gülmeye çalıoo :çok üzgünüm: yazık oğluşuma yaaa...neyse şimdi iyi kefyi yerinde çok şükür gamyoncuiremsutamer nasıl oldu sahi ateşi çıkmadı bidaha de mi..
azdırmayın olmm adamlarıı aaa yazıık kaydirigubbakcemile3korkma len leyla karısı ben de olmadım dahakaydirigubbakcemile3bizimkiler rötar yaptı olimmm.kociş de bana göz dağı verdiydi zati.size anattım ya lendelikafaduldenadam azıp dağlara tırmanacak olimmgamyoncuiremsu
emzik manyağıı oldunuz bee -tatlicadiarzu-ayyyy celen geldin de okusun bu mesajımııı
kız celen bak ne buldummmmm
ben piyasadaki çoğu emziği aldım ama bunu hiç görmemiştim bak ödüllü tasarım falan diyo anne memesine benziyomuş acaba alır mı bizim cadılarr :uhm: ben kocişe sipariş verdim inşallah bulur..
ya kızlar moralim bozuk aslında.eylülün dünden beri bişeye alerjisi var.gözünü kaşıyo,kaşlarını kaşıyo.kıpkırmızı oluyo yavrumun suratı.dün elma suyu verdim.bugün de 2 çay kaşığı komposto ve yoğurt verdim.ama onları alınca beni emmek istemedi.ben de ilk gün bu kadar yapıyosa sonradan hiç almaz dedim.ve bırakmaya karar verdim.size de danışıyım.sizce ne yapayım?kuzusu var bitane.dün yıkadım.onunla oynuyo bikaç gündür.acaba onun tüyleri mi alerji yaptı ki:uhm:
kızlar ben gider.kızım uyanıyo yavaş yavaş.hadi öptüm sizi tek tek
dbestcim incir tatlısını nasıl yapıyorsun yazarmıısın
Dursun ile Temel çocuklukları konusunda birbirlerine hava atıyorlarmış:
Dursun: Pen çocukken o kadar zekuymuşum ki 3 aylıkken yürümüşüm.
Temel: O da pirşey mi ? Pen senden daha zekuydum. 3 yaşunda yürüdüm ilk kere. Penu o yaşa kadar hep kucakta taşudular
kaydirigubbakcemile3. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımcım önce tarişten kuru incir alınır kaydirigubbakcemile3
incirleri ılık suda beklet biraz yumuşasınlar
sonra tepelerini kesiyorum ve parmağımla zedelemeden içlerini genişletip cevizle dolduruyorum, çelik tencereye diziyorum
hepsini dizdikten sonra yarılarına gelecek kadar su koyup biraz harlı ateşte 10 dakka pişiriyorum sonra üstlerine 1 bardak şekeri (suyla karıştırılmış) döküyorum kapağını kapatıp bi 7-8 dakka daha pişiriyorum.. bu kadarrrr
sonra tatlıları borcama diz, soğusun, dolaba koy..
hem çok kolay hem çok lezzetliiii cokacimcoook üstüne kaymak koyabilirsin ya da tarçınla servis yap çok güzel oliiiii
hem de bana deli süt yapıyoooo delikafadulden
biz ailecek çok seviyozzz cokacimcoook
tmm canım tarişten alırım zaten evimin çok yakına açılmış bende hiç gitmedim her gider dolaşırım hemde incir alırım kaydirigubbakcemile3
çok tatlı olmuyordur muhtemelen 1 bardak şeker çok olmasa gerekte incirin miktarı nedir canım ???
ellerine sağlık canım yarın denerim :dance:
eşimde arkdaşına gitti bilgisayar modem ayarı fln yapcakmışş benide davet etmiş eşi ama tamer zaten sabahleyin çıkardıı yine çıkartma yapmayalım başkasının evine sen gidebilirsin dedim
yemekten sonra kahvemizi bile içemedik :çok üzgünüm: erken gidip erken geleyim dedii alışkın değilim yalnız gitmesine tuaf gelioo...nisanı da götüreyim dedi ama geç gelir belki die göndermedimm nisanıda
ben kahve yapcem isteyen var mııı şakkıdı hadi sizde kalkın bi kahve yapıın şöyle bool köpüklüüü türkişş kayfee
:çok üzgünüm: ben çalışıyorum ya 3 yıl daha mecbur ankaradayızzz burayı değiştirme şansım yokkkk
özlemcim geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsın
canımcım önce tarişten kuru incir alınır kaydirigubbakcemile3
incirleri ılık suda beklet biraz yumuşasınlar
sonra tepelerini kesiyorum ve parmağımla zedelemeden içlerini genişletip cevizle dolduruyorum, çelik tencereye diziyorum
hepsini dizdikten sonra yarılarına gelecek kadar su koyup biraz harlı ateşte 10 dakka pişiriyorum sonra üstlerine 1 bardak şekeri (suyla karıştırılmış) döküyorum kapağını kapatıp bi 7-8 dakka daha pişiriyorum.. bu kadarrrr
sonra tatlıları borcama diz, soğusun, dolaba koy..
hem çok kolay hem çok lezzetliiii cokacimcoook üstüne kaymak koyabilirsin ya da tarçınla servis yap çok güzel oliiiii
hem de bana deli süt yapıyoooo delikafadulden
biz ailecek çok seviyozzz cokacimcoook
canm ya kahve eskiden bende çok içerdim şimdi süte geçio die içmiiom sen de çok seviosun 1tane mi içion günde
nerde çalışıosun canm
sağol canm inş atlatırım
dün yemekteyizdeki kadın da incir tatlısı yapıodu tam tarifini göremedim ama sütle kaynatıodu sanki o:uhm: bide cevizi dövüp koydum içine diodu sen nasıl yapıon canm
ya incir zaten çok datlu oluyo ya o yüzden az şeker konuyo buna.. ama çok datlu seviyosan sen 1.5 bardak koy..
çıtırın datlusu gibi 6 bardak şeker yok leynnn kaydirigubbakcemile3
tarişin kutuda değil de böle yuvarlak, disk gibi dizilmiş incirleri var içinde kaç tane var bilmiyom saymadım ondan bi paket yaparsan size yeter.. ben bugün 1,5 paketten yaptım..
ay azcık fıkra oyuyayım dedim çok hoşuma gitti yaww...bugün dilki muhabbetti vardı ya onu hatırladıım leylaa kaydirigubbakcemile3
Kayseri`linin biri ile İstanbul`lu Sultan Ahmet Camii önündeki kuşları görmüşler ve bizim Kayseri`li aaa guşlara bak demiş yanındaki İstanbul`lu da onlar guş değil kuş demiş ve adam şöle bir bakmış:
-Emmede guşa benziyor demiş.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Puhahahaha ne guldum bee len kayserili deme baska sehir koy oraya kayserilileri yarim akilli sanacaklar simdi len meran orangutanlarda ayni urangutana benziyo demi lenn
Puhahahaha ne guldum bee len kayserili deme baska sehir koy oraya kayserilileri yarim akilli sanacaklar simdi len meran orangutanlarda ayni urangutana benziyo demi lenn
bu artılar ne oluyo ya bı anlat hele
buyur urangutan kardessklava:
2009 ekım anası olabılırrr
bencede oneeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?