Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav su takvımı yapamıorukafamçokkarıştım bı turlu.kılo cızelgesıne yapıştırıorum olmmuoo
angel remembrance den yap cnmm
Kizlar ben yatmaya gidiyom cok yorgununm ya bugun kayinvaldem bakmis halime uzuldu birsuru kizim diyo cok bitkin gozukuyon diyo yuzun solmus diyo bebek olunca iste boyle oluyo kendini unutturuyo yoksa sen onceden hic esofmanla (esofmanda kusmuklu degismeye firsatim omadiydi) makyajsiz kapi acmazdin kocana diyo bende dedim cok zorlaniyorum hem ev ( evde 5 odali anasini satiim bi salonu var ortada 3 tane kocaman taban halisi serili temizle temizle bitmiyo) hem bebek cok yoruyo yetisemiyorum hacer surekli kucakta gezmek istiyo oturdugumu anliyo yoruyo cok yiprandim sanki kendimi unuttum diye dertlendim ben de acik uzuldu kadincazz heceri aldi uyuttu sen git uzan dedi ama utu vardi hazir firsat banyi yaptim is bitmiyoki
yarın kızımın arkadaşının doum günüsüü....büyüdüde doum günü partisine gitcek hemde yalnız...herkes bırakcak çocuğunu onlar eğlencekler mahrum etmekte istemiyorum eşimde gönderelim dior ama nasıl zor geliyor warya onu öyle yalnız göndermek....ooff büyümesi iyide büyüdükçe herşeyi yalnız yapmak istiyor artık....öpülmek bile istemiyor sıpacan...şimdi istediğiniz kadar öpün mıncık mıncık mıncıklayıınn kötükedihüso
iş bitmez anasını satımm...evde en çok ev işi bereketli diorum ben hiiiiç bitmioo çamaşır ütü bulaşık temizlik....neyseki azcık burası warda bi ohh diyebilioruz sıkma canınııı...eşofmanlada olsan yinede güzelsindir eminim...bende eşofmanla geziom çoğu zaman ondan biliom yinede güzelim deoom kaydirigubbakcemile3Kizlar ben yatmaya gidiyom cok yorgununm ya bugun kayinvaldem bakmis halime uzuldu birsuru kizim diyo cok bitkin gozukuyon diyo yuzun solmus diyo bebek olunca iste boyle oluyo kendini unutturuyo yoksa sen onceden hic esofmanla (esofmanda kusmuklu degismeye firsatim omadiydi) makyajsiz kapi acmazdin kocana diyo bende dedim cok zorlaniyorum hem ev ( evde 5 odali anasini satiim bi salonu var ortada 3 tane kocaman taban halisi serili temizle temizle bitmiyo) hem bebek cok yoruyo yetisemiyorum hacer surekli kucakta gezmek istiyo oturdugumu anliyo yoruyo cok yiprandim sanki kendimi unuttum diye dertlendim ben de acik uzuldu kadincazz heceri aldi uyuttu sen git uzan dedi ama utu vardi hazir firsat banyi yaptim is bitmiyoki
özlemcım bu arada senın verdığın o tarıfı yaptım ben o gun.cok guzel oldu..teskkurler tekrar:1hug:
atv de testere oyniiii amannnn diyimmm hem tırsıyom hemi izliyom :1ninca:
tüm serisini izledim artık bi etki yapmii bende:roflol:
özlemcım bu arada senın verdığın o tarıfı yaptım ben o gun.cok guzel oldu..teskkurler tekrar:1hug:
yerim ben onun BENliğinii cokacimcoook aa size ben ile ilgili bişey anlatıyım sositosositoahanda sıpayaa bakk buyumuste yalnız yalnızz dogumgunune gıdıcekmı arkadaşinin-tatlicadiarzu-
guvenebılecegın bırortamsa bence gonder canım.nısanın kişiliğine buyuk katkısı olur.kendıne olan guvenı artar.BEN olmayı öğrenir..a.s