2008 Ekim Anneleri

yanı farketmez tabı aslında...:ecrin_bebek:
neyse..bızde kocşle fılm ızledık."üç maymun"(nurı bilge ceylan)
gettı yatmaya bende koştum bkaydirigubbakcemile4uraya

yav su takvımı yapamıorukafamçokkarıştım bı turlu.kılo cızelgesıne yapıştırıorum olmmuoo

yarın kızımın arkadaşının doum günüsüü....büyüdüde doum günü partisine gitcek hemde yalnız...herkes bırakcak çocuğunu onlar eğlencekler mahrum etmekte istemiyorum eşimde gönderelim dior ama nasıl zor geliyor warya onu öyle yalnız göndermek....ooff büyümesi iyide büyüdükçe herşeyi yalnız yapmak istiyor artık....öpülmek bile istemiyor sıpacan...şimdi istediğiniz kadar öpün mıncık mıncık mıncıklayıınn kötükedihüso

ayy kızlar az önce eylülü emziriyodum bi taraftan da sakız çiğniyorum balon yaptım benim cimcime deli oldu nasıl heyecanlanıyo balonu şişiriyorum sonra söndürüyorum allahım çıldırıyo elleri ayakları kıpır kıpır nasıl hoşuna gitti agular yapıyo balona :roflol: :roflol: :roflol: bayılıyorum bu kıza yawww :asigim:

Kizlar ben yatmaya gidiyom cok yorgununm ya bugun kayinvaldem bakmis halime uzuldu birsuru kizim diyo cok bitkin gozukuyon diyo yuzun solmus diyo bebek olunca iste boyle oluyo kendini unutturuyo yoksa sen onceden hic esofmanla (esofmanda kusmuklu degismeye firsatim omadiydi) makyajsiz kapi acmazdin kocana diyo bende dedim cok zorlaniyorum hem ev ( evde 5 odali anasini satiim bi salonu var ortada 3 tane kocaman taban halisi serili temizle temizle bitmiyo) hem bebek cok yoruyo yetisemiyorum hacer surekli kucakta gezmek istiyo oturdugumu anliyo yoruyo cok yiprandim sanki kendimi unuttum diye dertlendim ben de acik uzuldu kadincazz heceri aldi uyuttu sen git uzan dedi ama utu vardi hazir firsat banyi yaptim is bitmiyoki

angel remembrance den yap cnmm

ya ben su glliterfy.com dan yapmıştım..

Kizlar ben yatmaya gidiyom cok yorgununm ya bugun kayinvaldem bakmis halime uzuldu birsuru kizim diyo cok bitkin gozukuyon diyo yuzun solmus diyo bebek olunca iste boyle oluyo kendini unutturuyo yoksa sen onceden hic esofmanla (esofmanda kusmuklu degismeye firsatim omadiydi) makyajsiz kapi acmazdin kocana diyo bende dedim cok zorlaniyorum hem ev ( evde 5 odali anasini satiim bi salonu var ortada 3 tane kocaman taban halisi serili temizle temizle bitmiyo) hem bebek cok yoruyo yetisemiyorum hacer surekli kucakta gezmek istiyo oturdugumu anliyo yoruyo cok yiprandim sanki kendimi unuttum diye dertlendim ben de acik uzuldu kadincazz heceri aldi uyuttu sen git uzan dedi ama utu vardi hazir firsat banyi yaptim is bitmiyoki

ahh canım yaa..ama ole uzulmekle olmazkı anacım yardım etsun accuk ya:teselli:
bak bende aynı esormansız ve makyajsız karsılamamaya calısırım kocacığımı:asigim:ama bebişten sonra kendıme hıc zaman ayıramıyorumki doğrudurust..insan gercektende kendini unutuyor bebişten sonra.bak ben 1 aydır 10 tanecik fıtılı bıtıremedım.duruo hala.unutuyorum işte napim:mymeka:

yarın kızımın arkadaşının doum günüsüü....büyüdüde doum günü partisine gitcek hemde yalnız...herkes bırakcak çocuğunu onlar eğlencekler mahrum etmekte istemiyorum eşimde gönderelim dior ama nasıl zor geliyor warya onu öyle yalnız göndermek....ooff büyümesi iyide büyüdükçe herşeyi yalnız yapmak istiyor artık....öpülmek bile istemiyor sıpacan...şimdi istediğiniz kadar öpün mıncık mıncık mıncıklayıınn kötükedihüso

ahanda sıpayaa bakk buyumuste yalnız yalnızz dogumgunune gıdıcekmı arkadaşinin-tatlicadiarzu-
guvenebılecegın bırortamsa bence gonder canım.nısanın kişiliğine buyuk katkısı olur.kendıne olan guvenı artar.BEN olmayı öğrenir..a.s

yağlarınızı eriten kapsül dıo ya bana mı dıoooo:mymeka::mymeka:benneyaptımkibenneyaptımki

iş bitmez anasını satımm...evde en çok ev işi bereketli diorum ben hiiiiç bitmioo çamaşır ütü bulaşık temizlik....neyseki azcık burası warda bi ohh diyebilioruz sıkma canınııı...eşofmanlada olsan yinede güzelsindir eminim...bende eşofmanla geziom çoğu zaman ondan biliom yinede güzelim deoom kaydirigubbakcemile3
ee napcaz evde bende şıkır şıkır pek seviyorum ama artık çokta içimden gelmior :delphin: zamanla yine şıkır şıkır giycez yine fıstık gibin olcezz inş...azcık büyüsünler heleee yerimseniben

özlemcım bu arada senın verdığın o tarıfı yaptım ben o gun.cok guzel oldu..teskkurler tekrar:1hug:

atv de testere oyniiii amannnn diyimmm hem tırsıyom hemi izliyom :1ninca:

geç onu geçç kanald de beyaz artı candan var izlemeye doyulmaz hihoyyyt candan karusunu çookk seviom :lepi: sezen 1 candan 2...kızımız olsa adını sezen koycaktık o kadar yane :dance:

bizde kocişler market turu yaptık geldik bişeyler aldık kerem uyurken babane dedeyi çağırdık onlar baktılar...gelene kadar uyanmış ağlamış...emzirirken bi söylenio sanki beni nie bıraktın gittin der gibi söylenmekten ememedi doğru dürüst ya ben bu çocuğu bırakıp nasıl işe başlarım müdürle konuşcam ücretsiz izin işini
ya metroda bi bez vardu sleepy diye 54tanesi 5ytl eşim aldı ucuz deneyelim die primanın 3de 1i fiatına açtık baktık uyu oynaya benzio şimdi koyduk altına gece uyanınca bakcam nasıl emio mu diye

ahanda sıpayaa bakk buyumuste yalnız yalnızz dogumgunune gıdıcekmı arkadaşinin-tatlicadiarzu-
guvenebılecegın bırortamsa bence gonder canım.nısanın kişiliğine buyuk katkısı olur.kendıne olan guvenı artar.BEN olmayı öğrenir..a.s
yerim ben onun BENliğinii cokacimcoook aa size ben ile ilgili bişey anlatıyım sositososito
bi arkadaşın kızı annesinin kolundaki benleri sormuş anne bu ne? anneside ben demiş...hepsini sormuş hepsinede ben demiş annesi...misafirler gelince ufaklık kendindeki beni gösteriyormuş baakk bu AYŞEEE diormuş..annesi ben dediya annesininde adı AYŞEdee :roflol:

Back
X