2008 Ekim Anneleri

hamileliğime kadar sinemadan çıkmazdım nerdeyse
artık bizden geçti mi yoğsam :uhm:

selamlarr:emir_bebek:
mısafırım vardı kızlar.esımın ıkı arkadası geldı yemeğe,
sonra da babm ugradı bırz torununu gormeye..:emir_bebek:
sonra da kızımın banyosunu aptırıdım,karnını doyurup,uyuttum.
tparlayıp anca gelebıldım..
ama artık herks kacıo aksam olunca:delphin::delphin:

Bugün oğluşumu dr.götürdüm kızlar önce sağlık ocağına gittik verem aşısı için ben hiç sağlık ocağına gitmemiştim çok oyaladılar yok kart açmamız lazım aynı aşıları bizde yapıyoruz neden bize yaptırmıyosunuz daha vs vs bi sürü şey topuk kanı alındı mı dediler ben avıbademde doğum yapmıştım orda yapıldı topuk kanı sonuçlarda temiz çok şükür yok kadın ikna olmadı tekrar yapıcaz dedi 2 topuğunuda deldi çocuğumun hele birine nasıl kan oturmuş zadelediler oğluşumu kızılca kıyameti kopardı tabi sinir oldum ya aşılarınıda doğduğu hastanede yaptırıyorum ben dr.da orda zaten sonrada ona gittik bi aşıda dr.u yaptı çok örselendş oğluşum çok yavrum ne ağladı DBEST multıtabı sordum çok güldü doktorum ne kadar yaratıcısınız dedi bana kaşığa koyup 1 gece önceden oda sıcaklığında bırakıyorum soğuk vermeyeyim diyince suya katayımmı dedim lur ama isterseniz süte de karıştırabilirsiniz dedi oğlum bu ay sadece 660 gr almış boyuda 3cm uzamış ilk defa bu kadar yavaş seyretmiş biraz üzüldüm ama umarım önümüzdeki ay daha iyi olur

ya kıslar aklıma geldi size bişey soracağım yine dr.a sormayı unuttum ya benim oğlan dr gidip muayene olunca bi de aşıyı yiyince çok fena kuduruyo ben de bütün soracaklarımı unutuyorum iyi mi y benim oğlum bazen özellikle uykudayken acayip korkarak gözlerini kocaman açarak ellerini böyle havaya kaldırıp tuhaf bir şekilde ağlayarak uyanıyor acayip korku ifadesiyle zor sakinleştiriyorum içinizde benzer durumu yaşayanlar var mı neden öyle yapıyor acaba

kız leyla hiç işini bilmiyon haaaa
6 tane almış işte ne güzellll.. alsa bi dert almasa bi derttt :oklava:

hiç sesini çıkarmasaydın, normali buymuş gibi davran ozaman herşeyden üçer beşer alır ne güzel iştee kaydirigubbakcemile3

Yok canim bisey demedim zzatensordum sadece oda hepsi farkli ses cikariyo dedi kimi cok sesli kimi az haa aferim o zaman dedim zaten ne istesen hep alternatufli alir kucuk biberon al dedim gecen almis yaninida damakli silikonlu uc suluk ucu hercesit basligi almis emzikte oyle alsin aman ne icin calisiyo

ya kıslar aklıma geldi size bişey soracağım yine dr.a sormayı unuttum ya benim oğlan dr gidip muayene olunca bi de aşıyı yiyince çok fena kuduruyo ben de bütün soracaklarımı unutuyorum iyi mi y benim oğlum bazen özellikle uykudayken acayip korkarak gözlerini kocaman açarak ellerini böyle havaya kaldırıp tuhaf bir şekilde ağlayarak uyanıyor acayip korku ifadesiyle zor sakinleştiriyorum içinizde benzer durumu yaşayanlar var mı neden öyle yapıyor acaba

Aynisi bizdede oluyo canim ya korktu diye uzuldugum yetmiyo bide susuturamiyom daha beter deli oluyom dr gazi olabilir dedi ama benin kizin pek gaz sorunu olmadi bende merak ediyom canin siz 2. Asiyi yeni mi oldunuz yada niya simdi sen 22 ekimde mi dogum yaptin

Waterlily canim gecmis olsun yeni yazabildim ins tez zamanda bebisine gecmeden iylesirsin esinde kabalik yapmis hani ekim babisi oldugu icin cok gormedim ama kayinvaldenin dusunmesi lazim allahtan benimki o konularda cok hassas kayinvaldem de oyle gecen kayinvaldemin dudagi ucuk olmus iste kizim da arsizlik yapiyodu gezdir gezdir yoruldugumu gorunce biraz aldi ayaginda sallamak icin benim hic aklimdan gecmedi ucugu var diye bana kizim bak kendimden uzak tutuyorum endise etme haa dedi

Benim cadi bugun emzigini tuttu agzindan cikardi elinde evirip cevirdi geri kendi agzina goturdu yakaladi ama ememedi ters goturdu agzina cok hosuma gitti ama bunu bilincli yapmadgignin farkindayim daha tuttugu seylerin kendi elinde oldugunu farketmiyo cingiragi eline veriyorum hic birakmiyo salliyo ama farkinda degil elinde oldugunu daha oda olacak insałlah bunlarin herseyleri bisey

Aynisi bizdede oluyo canim ya korktu diye uzuldugum yetmiyo bide susuturamiyom daha beter deli oluyom dr gazi olabilir dedi ama benin kizin pek gaz sorunu olmadi bende merak ediyom canin siz 2. Asiyi yeni mi oldunuz yada niya simdi sen 22 ekimde mi dogum yaptin

cnm ben 23 ekimde doğum yaptım bu çizelgeyide bi türlü çözemedim 2 ay 4 hafta 1 günlük diyor oğluş için 3.ayı dolduruyoruz öyle olmuyo mu sizcede ayın 23'ünde 3 aylık olacağız 3.ay aşılarını oldu bugün verem ve pnomokok oldu demek senin kızdada var aynı sorun sorma bende çok zor teskin ediyorum öyle uyandığında annecim sakin ol annen yanında diyorum ama bi avaz bi avaz benimkinde hep gaz olayı mevcut doğduğundan beri ama hani eskilere hep der ya melekler korkutuyo onları diye güldürüyolarda aynı zamanda bazende uyurken izlediğimde gülüyor mesela ay ama bende resmen tik oldu bazen başına oturup izler oldum çocuğu ama o kokarak uyandığında felaket oluyor çocuk resmen kendini kasarak uyanıyor valla çok endişeleniyorum bi daha sefere soracağım mutlaka ama 1 ay sonra kontrolümüz yazarım sana ama o zamana kadar biraz olsun rahatladım demek sadece bizde değilmiş bu analık ne zormuş ya:1no2::delphin:delikafadulden

Benim kızım da bazen korkarak uyanıyor içim gidiyor benim de. Genelde yabancılarla karşılaştığında veya kalabalık ortama girdiğinde oluyor

Waterlilily Merann olcayy eliff bacim dilinizi mi yuttunuz konusun yaa valla uykum geldi giderim yoksa

Dur anacım gitme bak yazdım sana az önce ben burdayım oğlum çok mızırdak bugün ya şu anda artçılarını yapıyo cızlama öncesi doğru dürüst uyumdı bugün çocuk şimdide şekerliyo her an cızırdamaya hazır aniden cızırtıy başlayana kadar ben burdayım gerçi iyi geceler derim gitmeden önce diğerleri huuuuuuuuu okuyolar heralde ben okuyamadım valla geçmişi okuyunca yeni yazılanları kaçırıp hiç bişey yazamıyorum sonra millet açık görünüyor ama kimse yazmıyor üşengeç karular yazın leynnnnnnnÇok üzgünüm çoook:delphin:kötükedihüso

dur kızzz leylaaa şu kızın çamaşırlarını katladım onları dolabına koyam geliyommm

cnm ben 23 ekimde doğum yaptım bu çizelgeyide bi türlü çözemedim 2 ay 4 hafta 1 günlük diyor oğluş için 3.ayı dolduruyoruz öyle olmuyo mu sizcede ayın 23'ünde 3 aylık olacağız 3.ay aşılarını oldu bugün verem ve pnomokok oldu demek senin kızdada var aynı sorun sorma bende çok zor teskin ediyorum öyle uyandığında annecim sakin ol annen yanında diyorum ama bi avaz bi avaz benimkinde hep gaz olayı mevcut doğduğundan beri ama hani eskilere hep der ya melekler korkutuyo onları diye güldürüyolarda aynı zamanda bazende uyurken izlediğimde gülüyor mesela ay ama bende resmen tik oldu bazen başına oturup izler oldum çocuğu ama o kokarak uyandığında felaket oluyor çocuk resmen kendini kasarak uyanıyor valla çok endişeleniyorum bi daha sefere soracağım mutlaka ama 1 ay sonra kontrolümüz yazarım sana ama o zamana kadar biraz olsun rahatladım demek sadece bizde değilmiş bu analık ne zormuş ya:1no2::delphin:delikafadulden

Bende 22 ekimde dogum yaptim ama bizim 3 asimiz 26 subat diye verildi niye ki simdi kafama takildi her saglik acagi farkli tarih mi veriyo ama arada bi ay var bu kadar fark olmamasi lazim neyse hee ya bende uyurken izliyorum ara ara guluyo sankim ruya goruyo gibi bazende kaslarini catip dudaklarini buzuyo bazende oyle aglayarak uyaniyo ayni bende korkma melegim annenin kucgindasin bitanem felan diyom ama kesmiyo ben biseye emin oldum simdi benim kiz zaten cok korkak uyanikkende en ufak sese korkuyo irkiliyo gozlerini bocuk bocuk aciyo bakip sonra dakikalarca agliyo susuturamiyom eger korktugu zaman hemen alip yok annem yok korka ma kizim felan dersem eger iyice icleniyo anam imkansiz hale geliyo susuturmak simdi korkunca agladiginda hic orali olmuyom sadece kucagima aliyom hemen avunuyo anliyo valla cok denedim hep korkmusmu kizm aman yok annem felan dedigimde iyice cosuyo

Benim kızım da bazen korkarak uyanıyor içim gidiyor benim de. Genelde yabancılarla karşılaştığında veya kalabalık ortama girdiğinde oluyor

Sende de var demek WATERLILLY bak söylediğin şekle hiç dikkat etmedim dur takip edeyim ama bence de doğru tesbitin mesela bugün acayip ürktü çocuk önce sağlık ocağı mevzusu verem aşısı topuk kanı topuğu şu anda felaket garibimim mosmor olmuş daha doğrusu bordo rengi kan oturmuş gb sonrada doktor pnomokok aşısı eve geldikten beri 2 kere korkarak uyandı yine hele 1 tanesi çok şiddetliydi geçmişi okuyamadığım için geçmiş olsun demişler cnm her ne olduysa benden de geçmiş olsun:teselli:

Biz yarin 3 aylik olacaz onumuzdeki hafta ici saglik ocagina gidecez bakalim minik kusum kac kilo almis bana asi yapilacak ya sizede yapilacakmi simdi ben hamileyken 2 kere asi yaptilar tetenoz bide dogumdan sonra yapilacak dedi bende dedimki hani dogumdan once yapiyoz onu anladikta dogum yaptiktan sonra ne gerek ki dedim dediki kac doz dedigini hatirlamiyom bu kadar doz yapilmasi gerekiyo bunlari yapilirsan oteki dogumlarinda felan bi daha asi felan yapilmana gerek kalmaz dedi simdi onumuzdeki hafta ici ben asi olacam

bizde 3 aylık olduk ama , doğumdan sonra aşı fln demediler bize, ne aşısı olacaksın biliyor musun?

Back
X