hacoşmuşşşş puhahaha :roflol:
hadi sen de eymoşu öppp (yumoş gibi oldu eheheh) ben de eyloşu öpeyim mi puhahahaa
olm kızlara ş kullanınca sorun olmuyo, erkekte kullanınca komik duruyo, eymoş ha kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacoşmuşşşş puhahaha :roflol:
hadi sen de eymoşu öppp (yumoş gibi oldu eheheh) ben de eyloşu öpeyim mi puhahahaa
ben yapmom ben ha bire yiyomdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
gitmeeeeeeeeee ne olur bırakıp gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeee
eeeeeeeeee
eeeeeeeee
e
dandini dandini dastaanaaaaaa
danalar girmiş bostanaaaaaaa :roflol:
Su plates yapanlar hangi program o ben hic seyretmedim plates topu gerekli degilmi nerden aldiniz
ben de spor yapmıyom çalışmaya başlayınca veririm inşallah delikafadulden
sen bu gece formundasın bakıyom :jeyyar:
enerji fazlan mı var leynnnn :jeyyar: :jeyyar:
ben yapmom ben ha bire yiyomdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
Su plates yapanlar hangi program o ben hic seyretmedim plates topu gerekli degilmi nerden aldiniz
canım biz yapmıyoz ibolyaylan ben yiyiciyiz cokacimcoook :roflol:
çıtırlan leyla yapıyolar sanırım cuma günü topla, diğer günler topsuz çalışıyolarmış onlar daha iyi bilirler yarın sorarız bakalım hihoyyyt
anacım ben sadece istemekle kalmıom uygulamada da ispat ediorum :roflol: aştım kendimi uleynnnnnn :sm_cool:ah ibolya ah aslinda bende sendenim hep yemek istiyorum hep:çok üzgünüm:
len emzik yüreğimseni çok sevdiiyi okudunmu len nası bişi biliyonmu,yav tanıtımını okudumg üzel bişi okuyum diom, netten sipariş mi versem acaba, yoğsan dışarıa daha mı ucuz olur bekleyip bi kitapçıa mı girsem
ibolyaaa sen yüreğim seni çok sevdi yi okudun mu
ben okumadım canım ama arkadaşlarım çok beğenmişlerdi ben de okumayı düşünüyom ama bitirmem gereken 5 tane yarım kitabım var da kaydirigubbakcemile3 birini bitirdim gibi belki bunu alırım şimdi bilmiyom kaydirigubbakcemile3
Yavv bide ben 8 aylilk olunca beni bi kasintii tutmustu ellirim kollarim ve ayaklarim felaket kasinirdi ve boyle kirmizi kirmizi sivilce nokta gibi yara olurdu elimi bi degdiriyim yeterki asla birakamazdi kasimaktan kendimi alamazdim yataga girince allahim ne felaket kasinir kasi kasi sabaha kadar uyku yok sikinti coker midem yanar bide kasintii kasinan yerler yara olurr sicakta terlerim budefa terleyince yaralar yanar allahim son 2 ayim cok sikintili gecmistii aranizda boyle olan var miydii ayy 2 bebektede boyle olursa( simdiden dusundugum seye bak:)