2008 Ekim Anneleri

ben yapmom ben ha bire yiyomdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

ben de spor yapmıyom çalışmaya başlayınca veririm inşallah delikafadulden

gitmeeeeeeeeee ne olur bırakıp gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeee
eeeeeeeeee
eeeeeeeee
e
dandini dandini dastaanaaaaaa
danalar girmiş bostanaaaaaaa :roflol:

sen bu gece formundasın bakıyom :jeyyar:
enerji fazlan mı var leynnnn :jeyyar: :jeyyar:

Su plates yapanlar hangi program o ben hic seyretmedim plates topu gerekli degilmi nerden aldiniz

canım biz yapmıyoz ibolyaylan ben yiyiciyiz cokacimcoook :roflol:

çıtırlan leyla yapıyolar sanırım cuma günü topla, diğer günler topsuz çalışıyolarmış onlar daha iyi bilirler yarın sorarız bakalım hihoyyyt

Su plates yapanlar hangi program o ben hic seyretmedim plates topu gerekli degilmi nerden aldiniz

yavrum teve sekizde çıkıo bu karı, o saatlerde benim sıpa izin vermedği içn ben yapamıyom zaten, yoğsan yapcem yani(duyda inanma :roflol:) sende pilatessiz yerni yaparsın anam illaki top olması şart diiil

canım biz yapmıyoz ibolyaylan ben yiyiciyiz cokacimcoook :roflol:

çıtırlan leyla yapıyolar sanırım cuma günü topla, diğer günler topsuz çalışıyolarmış onlar daha iyi bilirler yarın sorarız bakalım hihoyyyt

iveeeeeeeeeetttt yaşasın yemek yemeeeeeeeekkk:roflol:cokacimcoook

ah ibolya ah aslinda bende sendenim hep yemek istiyorum hep:çok üzgünüm:
anacım ben sadece istemekle kalmıom uygulamada da ispat ediorum :roflol: aştım kendimi uleynnnnnn :sm_cool:

len emzik yüreğimseni çok sevdiiyi okudunmu len nası bişi biliyonmu,yav tanıtımını okudumg üzel bişi okuyum diom, netten sipariş mi versem acaba, yoğsan dışarıa daha mı ucuz olur bekleyip bi kitapçıa mı girsem

len emzik yüreğimseni çok sevdiiyi okudunmu len nası bişi biliyonmu,yav tanıtımını okudumg üzel bişi okuyum diom, netten sipariş mi versem acaba, yoğsan dışarıa daha mı ucuz olur bekleyip bi kitapçıa mı girsem

ben okumadım canım ama arkadaşlarım çok beğenmişlerdi ben de okumayı düşünüyom ama bitirmem gereken 5 tane yarım kitabım var da kaydirigubbakcemile3 birini bitirdim gibi belki bunu alırım şimdi bilmiyom kaydirigubbakcemile3

ben okumadım canım ama arkadaşlarım çok beğenmişlerdi ben de okumayı düşünüyom ama bitirmem gereken 5 tane yarım kitabım var da kaydirigubbakcemile3 birini bitirdim gibi belki bunu alırım şimdi bilmiyom kaydirigubbakcemile3

ha şöle yav kendine gel, kafayı yidin sandım ha, len bende okusammı diyomama açıköğretimsınavları da yaklaştı ne mok yesem bilmiiim :uhm:

Gunaydin hanimlar cok uykusuz bi gece gecirdim hacer uyudu ama ben onun basini bekledim daha dogrusu baygin gibi yatti yandi sabaha kadar yavrum kafa hemen gidiyoo kollar yana dusmuss baygin baygin bakiyoo aglamiyoo da ayy cok uzuldumm yavv atesi 38di gece ates dusurucu felan verdim uzerini ortmeddim felan ancak 37.5 lere dustu sabah kadar 36 yapamadim bende bayilacam birazdan gece babasi uyandi biraz ama aklimda hep o var nasil uyuyacam ki hani atesi normal olsaa babasi bekklerken uyurum ama cocuk yaniyo emziriyom kollarimi yakiyo kafasii cokk korktum allahim kimsenin yavrusuna bisey olmasin yaa

Aksam ne guzell keyifliydi ateside yoktu oturmus tv seyrediyoduk bende ayagimda salliyodum sicaklanipta ateslenmesim diye sadece kollarinin altinda penye battabiye orttum babannesi sevmeye geldi burnu elleri buz tutmus bunun kizim kalin battaniyeye sar dedi ateslenir felan dedim hatta bidaha ates dusurucu veriyim dedim yok kizim ateslenmez simdiki asilarda yok oyle bisey usutme sar dedi sardim biraz sonra huysuzlandi baktim ateslenmiss ayy hemen minoset verdim sonra tabi kendime kizdim hemen her denilene inaniyorum diye sarmasam belki ateslenmeyecektii ondan sonra dusuremedim atesini zaten sabah esim leyla sabaha kadar uyumadi atesi yukseldi yavrunun onun basini bekledi dedi diyoki tabi yavrum vucuda mikrop veriyolar asi kolay degil ates yapar haliyle kariya bak ama cok uzuldu ve suclandi benim yuzumden mi olduki diyee

Yavv bide ben 8 aylilk olunca beni bi kasintii tutmustu ellirim kollarim ve ayaklarim felaket kasinirdi ve boyle kirmizi kirmizi sivilce nokta gibi yara olurdu elimi bi degdiriyim yeterki asla birakamazdi kasimaktan kendimi alamazdim yataga girince allahim ne felaket kasinir kasi kasi sabaha kadar uyku yok sikinti coker midem yanar bide kasintii kasinan yerler yara olurr sicakta terlerim budefa terleyince yaralar yanar allahim son 2 ayim cok sikintili gecmistii aranizda boyle olan var miydii ayy 2 bebektede boyle olursa( simdiden dusundugum seye bak:)

ayyyy hatırlamak istemiorum:1shok::1shok: son 15 gün ne çektim yaarabbim...Allahım bidaha yaşatmasın...derimi soyup atsınlar istedim okadar yani...kafamçokkarıştı
muhtemelen 2. hamileliktede çıkacakmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim vücudumda izleri kaldı sende kaldımı:uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X