Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlarrr nasılsınız bugün ilk defa kızımdan ayrıldık okula başladım.rahattım çünkü babası baktı onda ağlamıyo hiç.ama yarın kayınvalidem bakacak.artık ağlama sesini okuldan duyarım.dua dein nolur çok ağlamasın.ya da evi aramayayım 50 kere ararım şimdi.eve geldim ayy nasıl gülüyo ya gülüşü sarılışı bile bi farklı geldi.oyy balım yaa çok özlemişim...:asigim:
iboşum ya geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.bızdığım oyladım hadi hayırlısı.bizimki de katılmış bi
yarışmaya ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyom oy isterdük sizden daha kimse oy vermedi 0 çekiyoz yanee:kedi:
canım çok geçmiş olsun.neyseki önemli bişey olmamış düğün üstü allah canını korumuş çocuğun.tali yoldan çıkıyorsa hatalı olan sizinkidir doğru ama orta yolu bulursunuz ya oralar bizim buralar gibi değil çünküa.s
oo tebrikleer şekerim. maşallahh ne güzel gurur verici bir durum.. inşallah bizlerde yaşarız..opuyorumnanaktangünaydııınnnn yaz tatili geldiii kızım karnesini aldı 94,77 ile ikinci oldu birincinin puanı 95,12 bundan dolayı biraz üzüldü şimdiye kadar hiçç ikinci olmamıştı neyse biz teselli ettik biraz morali düzeldi gidip çocuklarıma kahvaltı yaptırayım ben gelinceye kadar kalabalıklaşır belki burası opuyorumnanaktan
ayyyy leyla ne tatlı yaa.. maşallah bizimkinin canı çok tatlı daha pek hareket yok..sırnaşık şeyKizlar az once ne oldu camasir asicaktim iste hava bozuk diye odaya asiyim dedim hacerde gozumun onunde olsun diye aldim odaya getirdim yere biraktim agiz asaagi oda ellerinin ustune kalti bakiyodu neyse astim sepeti goturdum biraz oyalandim banyoda hacerin ihh ihh sesleri geldi belli zor durumda hemen kosa kosa gittim napti acaba diye ama ben sirt ustu donmeye calisiyo felan saniyorum bi geldim odada hacer yok koydugum yer bos sesi geliyo ama kiz yok ay bi sasridim ta gitmis koltugun altina girmis ma cok acayip bi sekilde duruyo benin koydugum seklin tam tersi ve caprazina firmis ilk defa ama gormeniz lazim ta duvara kadar gitmis sıkısmis haceri cikarmak icin bende koltugun altin sokuldum cikardim zilli bide guluyo
iyi tatillerr gez bakalım tadını çıkar..kaydirigubbakcemile2günaydınnnnn
eskişehirdeyimzemuszemus giderken acele çıktık valla yazacaktım güle güle diye kociş pc yi toplamış dert ettim bende ilk fırsatta girdim
napıyonus umarım herkeşler ve bebişlerimiz iyidir
celencim valla üzme kendini nolur derdini veren allahım dermanını d verir yeterki biz anneler sabretmesini ve dua etmesini bilelim:Saruboceqnlar bizim biricik fındık kurtlarımız:kedi:
bu arada bizim de dişimiz patladı nihayet:dance::dance:ben üstten bekliyodum çünkü çok kabarmıştı ama alttan geldi yakında o da patlar herhalde
darısı çıkarmayan bebişlere inşopuyorumnanaktan
canım ben nisan gibi sipariş vermiştim ordan phatosh a ararken gördm geçici olarak temin edilemiyomuş ama benzeri başka bi model vardı
bi de bi site var orda da var buna benzer bi model ordakini de ben çok beğenmiştim
şimdi site ismi veremiyom ama yavaşal.com un tersi anladınyerimseniben
pöffffffffffff keşke pek mutlu olrdum ama aslında çok da mühüm deil zati burda kardeş gibin olduk:1hug:
kız leyloş senin zilli valla her hareketiyle beni öldüriyiii yerim ben o haceri
ah keşkem bi imkan olsa da kayseriye gelsek
neyse bacular ben netten giriyom şimdik benimki vızıldıyoo eskişehir sokakları bizi bekler
ben kaçar
arada yine gelirim inşopuyorumnanaktan
aaa o nedemek canım ya..ayyy canım ne mutlu sana.allahım inşallah bende görürüm o günlerisenağlama
yaşlı anne olunca en büyük endişem o zaten evlendiğini,okuduğunu görememeksenağlama
kızını kutluyorum canım benima.s.
aaa canım çok geçmiş olsun.:teselli:. cana gelmesinde şekerim.. ayrıca bu düğün öncesi aksilikler meşhurdur.. benim annemde düğüne bir ay kala kalp krizi geçirdiydi..senağlamaslm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa![]()
merhaba kızlarrr nasılsınız bugün ilk defa kızımdan ayrıldık okula başladım.rahattım çünkü babası baktı onda ağlamıyo hiç.ama yarın kayınvalidem bakacak.artık ağlama sesini okuldan duyarım.dua dein nolur çok ağlamasın.ya da evi aramayayım 50 kere ararım şimdi.eve geldim ayy nasıl gülüyo ya gülüşü sarılışı bile bi farklı geldi.oyy balım yaa çok özlemişim...:asigim:
iboşum ya geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.bızdığım oyladım hadi hayırlısı.bizimki de katılmış bi
yarışmaya ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyom oy isterdük sizden daha kimse oy vermedi 0 çekiyoz yanee:kedi:
ya buralar da bozuldu artık yavrum, öyle bildiğin gibi değil, bilmiyom inşallah haırlısı olur, bu durumu kullanmaya çalışıyolar şidmi, vermesseniz biz almasını biliriz gibi bişeyler söylemişler, kusur bizimkinde görünüyo dediğin gibi, karşı tarafta ehliyetsizmiş, kask yokmuş filan, hasar da büyük diil allahtan, sorun orda diil de sorun tehdit etmeleri![]()
teşekkürler leyla ablası allah sizede göstersin bu mutlu günleriYesimcim tebrik ederim ne guzel bi duygudur rabbim hepimizin evlatlarinin iyi gunlerini gostersin masaallah kizina opuyorum onu
amin canım darısı basınıza ilk baslarda zor gelir ama evlatlarınız için sonuç olarak allah kolaylık versin canım bu arada kime bırakacaktınalah devamına erdirsin canım hep öyle güzel sonuçlar getirsin inşallah
ben de yarın işe başlıyorum nolcek bilmiyorum:sinifsinif:
ya aynı sorun bizdede var içtiği mama cc azaldı ben dişe ve sıcaklara bağlıyorumya kızlar benim oğlan gece mama işini bırakıyor nerdeyse uyanıyor hazırlıyorum 20 30 anca içip bırakıyor normal mi du ben bi araştırıyım
aaa o nedemek canım yaşlı annemi olur bak bende oğlanı 33 te doğurdum girayında yiğitinde inşallah omutlu günlerinde yanlarında olacğızayyy canım ne mutlu sana.allahım inşallah bende görürüm o günlerisenağlama
yaşlı anne olunca en büyük endişem o zaten evlendiğini,okuduğunu görememeksenağlama
kızını kutluyorum canım benima.s.
inşallah bu mutluluklar sizede nasip olusun canımselam millet
ben bugün yokum arkadaşlarla gezmeye gitcez..
umarım herkes iyidir
yeşimmerve ne büyük mutluluktur senin için kimbilir rabbim hepimize nasip eder inşallahopuyorumnanaktan
ben kaçtım görüşürüz:teytey:
amin canım sizin mutluluklarınızıda böyle paylaşırız inşallah mutluluklar paylaşıldıkça çoğalıyorseni ve kızını tebrik ederim canım allah daha mutluluklarını yaşamayı nasip etsin size darısı da bize inşallah
geçmiş olsun canım allah korumuş karşı tarafın ehliyeti yokmuş diye yazmışsın böyle bir durumda suçun tamamı karşıda olmuyormu ben mi yanlış biliyorum yoksaslm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa![]()
ilk günler senin içinde bebeğin içinde zor olur ama alışı canım sbret birazmerhaba kızlarrr nasılsınız bugün ilk defa kızımdan ayrıldık okula başladım.rahattım çünkü babası baktı onda ağlamıyo hiç.ama yarın kayınvalidem bakacak.artık ağlama sesini okuldan duyarım.dua dein nolur çok ağlamasın.ya da evi aramayayım 50 kere ararım şimdi.eve geldim ayy nasıl gülüyo ya gülüşü sarılışı bile bi farklı geldi.oyy balım yaa çok özlemişim...:asigim:
allah sizlerede göstersin canım teşekkürleroo tebrikleer şekerim. maşallahh ne güzel gurur verici bir durum.. inşallah bizlerde yaşarız..opuyorumnanaktan
ayyyy leyla ne tatlı yaa.. maşallah bizimkinin canı çok tatlı daha pek hareket yok..sırnaşık şey
iyi tatillerr gez bakalım tadını çıkar..kaydirigubbakcemile2
aaa o nedemek canım ya..lmaz:bunun yaşla filan ilgisi yok. bazen öyle köt düşünceler benimde aklıma geliyor.:gitme: sonra hemen dua edip kafamdan o düşünceleri atmaya çalışıyorum. sürekli kaygı haliymiş bu psikolojide.. aklıma kötü düşünceler geldiğinde hemen mutlu olduğum bir anı düşünüyorum. evrene mutluluk yaycakmışsnki sana geri gelsin. kaydirigubbakcemile5
hatta bugün kend, kendime canımı sıkan herkesi affediyorum dedim . onların negatif enerjilerini almamak için. bu şekilde insanlar rahatlayabiliyormuş..yerimseniben
aaa canım çok geçmiş olsun.:teselli:. cana gelmesinde şekerim.. ayrıca bu düğün öncesi aksilikler meşhurdur.. benim annemde düğüne bir ay kala kalp krizi geçirdiydi..senağlama
havlayan köpek ısırmazmış.. bir şey olmaz bence.. para istiyo haydutlar demekki.. ortada bir yerde anlaşın para konusunda.. kafanız rahat etsin.![]()
slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa![]()
ben geldim ve gidiyorummm :gitme:
kimse takılmıo buralara artık heeee Çok üzgünüm çoook
canım sen hiç gitmedinmi işe daha:uhm:ama az gideceksin dimi sonrada tatiliniz başlayacak:dance:
slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)