2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlarrr nasılsınız bugün ilk defa kızımdan ayrıldık okula başladım.rahattım çünkü babası baktı onda ağlamıyo hiç.ama yarın kayınvalidem bakacak.artık ağlama sesini okuldan duyarım.dua dein nolur çok ağlamasın.ya da evi aramayayım 50 kere ararım şimdi.eve geldim ayy nasıl gülüyo ya gülüşü sarılışı bile bi farklı geldi.oyy balım yaa çok özlemişim...:asigim:
iboşum ya geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.bızdığım oyladım hadi hayırlısı.bizimki de katılmış bi
yarışmaya ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyom oy isterdük sizden daha kimse oy vermedi 0 çekiyoz yanee:kedi:

canım sen hiç gitmedinmi işe daha:uhm:ama az gideceksin dimi sonrada tatiliniz başlayacak:dance:

canım çok geçmiş olsun.neyseki önemli bişey olmamış düğün üstü allah canını korumuş çocuğun.tali yoldan çıkıyorsa hatalı olan sizinkidir doğru ama orta yolu bulursunuz ya oralar bizim buralar gibi değil çünküa.s

ya buralar da bozuldu artık yavrum, öyle bildiğin gibi değil, bilmiyom inşallah haırlısı olur, bu durumu kullanmaya çalışıyolar şidmi, vermesseniz biz almasını biliriz gibi bişeyler söylemişler, kusur bizimkinde görünüyo dediğin gibi, karşı tarafta ehliyetsizmiş, kask yokmuş filan, hasar da büyük diil allahtan, sorun orda diil de sorun tehdit etmeleri :delphin:

günaydııınnnn yaz tatili geldiii kızım karnesini aldı 94,77 ile ikinci oldu birincinin puanı 95,12 bundan dolayı biraz üzüldü şimdiye kadar hiçç ikinci olmamıştı neyse biz teselli ettik biraz morali düzeldi gidip çocuklarıma kahvaltı yaptırayım ben gelinceye kadar kalabalıklaşır belki burası opuyorumnanaktan
oo tebrikleer şekerim. maşallahh ne güzel gurur verici bir durum.. inşallah bizlerde yaşarız..opuyorumnanaktan
Kizlar az once ne oldu camasir asicaktim iste hava bozuk diye odaya asiyim dedim hacerde gozumun onunde olsun diye aldim odaya getirdim yere biraktim agiz asaagi oda ellerinin ustune kalti bakiyodu neyse astim sepeti goturdum biraz oyalandim banyoda hacerin ihh ihh sesleri geldi belli zor durumda hemen kosa kosa gittim napti acaba diye ama ben sirt ustu donmeye calisiyo felan saniyorum bi geldim odada hacer yok koydugum yer bos sesi geliyo ama kiz yok ay bi sasridim ta gitmis koltugun altina girmis ma cok acayip bi sekilde duruyo benin koydugum seklin tam tersi ve caprazina firmis ilk defa ama gormeniz lazim ta duvara kadar gitmis sıkısmis haceri cikarmak icin bende koltugun altin sokuldum cikardim zilli bide guluyo
ayyyy leyla ne tatlı yaa.. maşallah bizimkinin canı çok tatlı daha pek hareket yok..sırnaşık şey
günaydınnnnn
eskişehirdeyimzemuszemus giderken acele çıktık valla yazacaktım güle güle diye kociş pc yi toplamış dert ettim bende ilk fırsatta girdim
napıyonus umarım herkeşler ve bebişlerimiz iyidir
celencim valla üzme kendini nolur derdini veren allahım dermanını d verir yeterki biz anneler sabretmesini ve dua etmesini bilelim:Saruboceq:onlar bizim biricik fındık kurtlarımız:kedi:

bu arada bizim de dişimiz patladı nihayet:dance::dance:ben üstten bekliyodum çünkü çok kabarmıştı ama alttan geldi yakında o da patlar herhalde
darısı çıkarmayan bebişlere inşopuyorumnanaktan

canım ben nisan gibi sipariş vermiştim ordan phatosh a ararken gördm geçici olarak temin edilemiyomuş ama benzeri başka bi model vardı
bi de bi site var orda da var buna benzer bi model ordakini de ben çok beğenmiştim
şimdi site ismi veremiyom ama yavaşal.com un tersi anladınyerimseniben

pöffffffffffff keşke pek mutlu olrdum ama aslında çok da mühüm deil zati burda kardeş gibin olduk:1hug:

kız leyloş senin zilli valla her hareketiyle beni öldüriyiii yerim ben o haceri
ah keşkem bi imkan olsa da kayseriye gelsek:delphin:

neyse bacular ben netten giriyom şimdik benimki vızıldıyoo eskişehir sokakları bizi bekler
ben kaçar
arada yine gelirim inşopuyorumnanaktan
iyi tatillerr gez bakalım tadını çıkar..kaydirigubbakcemile2
ayyy canım ne mutlu sana.allahım inşallah bende görürüm o günlerisenağlama
yaşlı anne olunca en büyük endişem o zaten evlendiğini,okuduğunu görememeksenağlama
kızını kutluyorum canım benima.s.
aaa o nedemek canım ya.. :olmaz:bunun yaşla filan ilgisi yok. bazen öyle köt düşünceler benimde aklıma geliyor.:gitme: sonra hemen dua edip kafamdan o düşünceleri atmaya çalışıyorum. sürekli kaygı haliymiş bu psikolojide.. aklıma kötü düşünceler geldiğinde hemen mutlu olduğum bir anı düşünüyorum. evrene mutluluk yaycakmışsnki sana geri gelsin. kaydirigubbakcemile5
hatta bugün kend, kendime canımı sıkan herkesi affediyorum dedim . onların negatif enerjilerini almamak için. bu şekilde insanlar rahatlayabiliyormuş..yerimseniben
slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa :delphin:
aaa canım çok geçmiş olsun.:teselli:. cana gelmesinde şekerim.. ayrıca bu düğün öncesi aksilikler meşhurdur.. benim annemde düğüne bir ay kala kalp krizi geçirdiydi..senağlama
merhaba kızlarrr nasılsınız bugün ilk defa kızımdan ayrıldık okula başladım.rahattım çünkü babası baktı onda ağlamıyo hiç.ama yarın kayınvalidem bakacak.artık ağlama sesini okuldan duyarım.dua dein nolur çok ağlamasın.ya da evi aramayayım 50 kere ararım şimdi.eve geldim ayy nasıl gülüyo ya gülüşü sarılışı bile bi farklı geldi.oyy balım yaa çok özlemişim...:asigim:
iboşum ya geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.bızdığım oyladım hadi hayırlısı.bizimki de katılmış bi
yarışmaya ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyom oy isterdük sizden daha kimse oy vermedi 0 çekiyoz yanee:kedi:

ya buralar da bozuldu artık yavrum, öyle bildiğin gibi değil, bilmiyom inşallah haırlısı olur, bu durumu kullanmaya çalışıyolar şidmi, vermesseniz biz almasını biliriz gibi bişeyler söylemişler, kusur bizimkinde görünüyo dediğin gibi, karşı tarafta ehliyetsizmiş, kask yokmuş filan, hasar da büyük diil allahtan, sorun orda diil de sorun tehdit etmeleri :delphin:

havlayan köpek ısırmazmış.. bir şey olmaz bence.. para istiyo haydutlar demekki.. ortada bir yerde anlaşın para konusunda.. kafanız rahat etsin.:delphin:

Yesimcim tebrik ederim ne guzel bi duygudur rabbim hepimizin evlatlarinin iyi gunlerini gostersin masaallah kizina opuyorum onu
teşekkürler leyla ablası allah sizede göstersin bu mutlu günleri

alah devamına erdirsin canım hep öyle güzel sonuçlar getirsin inşallah

ben de yarın işe başlıyorum nolcek bilmiyorum:sinifsinif:
amin canım darısı basınıza ilk baslarda zor gelir ama evlatlarınız için sonuç olarak allah kolaylık versin canım bu arada kime bırakacaktın

ya kızlar benim oğlan gece mama işini bırakıyor nerdeyse uyanıyor hazırlıyorum 20 30 anca içip bırakıyor normal mi du ben bi araştırıyım
ya aynı sorun bizdede var içtiği mama cc azaldı ben dişe ve sıcaklara bağlıyorum

ayyy canım ne mutlu sana.allahım inşallah bende görürüm o günlerisenağlama
yaşlı anne olunca en büyük endişem o zaten evlendiğini,okuduğunu görememeksenağlama
kızını kutluyorum canım benima.s.
aaa o nedemek canım yaşlı annemi olur bak bende oğlanı 33 te doğurdum girayında yiğitinde inşallah omutlu günlerinde yanlarında olacğız

selam millet
ben bugün yokum arkadaşlarla gezmeye gitcez..
umarım herkes iyidir
yeşimmerve ne büyük mutluluktur senin için kimbilir rabbim hepimize nasip eder inşallahopuyorumnanaktan
ben kaçtım görüşürüz:teytey:
inşallah bu mutluluklar sizede nasip olusun canım

seni ve kızını tebrik ederim canım allah daha mutluluklarını yaşamayı nasip etsin size darısı da bize inşallah
amin canım sizin mutluluklarınızıda böyle paylaşırız inşallah mutluluklar paylaşıldıkça çoğalıyor

slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa :delphin:
geçmiş olsun canım allah korumuş karşı tarafın ehliyeti yokmuş diye yazmışsın böyle bir durumda suçun tamamı karşıda olmuyormu ben mi yanlış biliyorum yoksa

ilk günler senin içinde bebeğin içinde zor olur ama alışı canım sbret biraz

oo tebrikleer şekerim. maşallahh ne güzel gurur verici bir durum.. inşallah bizlerde yaşarız..opuyorumnanaktan

ayyyy leyla ne tatlı yaa.. maşallah bizimkinin canı çok tatlı daha pek hareket yok..sırnaşık şey

iyi tatillerr gez bakalım tadını çıkar..kaydirigubbakcemile2

aaa o nedemek canım ya.. :olmaz:bunun yaşla filan ilgisi yok. bazen öyle köt düşünceler benimde aklıma geliyor.:gitme: sonra hemen dua edip kafamdan o düşünceleri atmaya çalışıyorum. sürekli kaygı haliymiş bu psikolojide.. aklıma kötü düşünceler geldiğinde hemen mutlu olduğum bir anı düşünüyorum. evrene mutluluk yaycakmışsnki sana geri gelsin. kaydirigubbakcemile5
hatta bugün kend, kendime canımı sıkan herkesi affediyorum dedim . onların negatif enerjilerini almamak için. bu şekilde insanlar rahatlayabiliyormuş..yerimseniben

aaa canım çok geçmiş olsun.:teselli:. cana gelmesinde şekerim.. ayrıca bu düğün öncesi aksilikler meşhurdur.. benim annemde düğüne bir ay kala kalp krizi geçirdiydi..senağlama

havlayan köpek ısırmazmış.. bir şey olmaz bence.. para istiyo haydutlar demekki.. ortada bir yerde anlaşın para konusunda.. kafanız rahat etsin.:delphin:
allah sizlerede göstersin canım teşekkürler

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

canım ben de yarın başlıycam
biz branşçı olunca haftaya sadece sınavlara katılıcam ama nasıl bilmiyomsositososito

baktırmayı planladığım kişinin daha önce çocuk baktığını ama kısa sürdüğünü --kızın anne gelmesine yakın ağlamaya başladığını dövüyor diye yalan söylediğini-- duydum huzursuzlandım...yalnızlık çok zor....anneanneye babaanneye baktıranlarsakın sızlanmasınlar ne olur..........:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)

AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası

bende geldim ama sadece bakmaya geri gitmem lazım gülçe çok huysuz kafayı yicem aslında kalıp debstim gelmişken sohbet etmek isterdim ama gitmem lazım dbestt seni ve eylülü çok özledim ben yaaa

evet nivacım çooooooookk haklısın babanne konusunda.ben burda bi bakıcı hakkında bişey duydum ondan sonra asla dedim valla.dövmek neymiş masum kalır.benim sıkıldığım şey çok fazla ağlıyo ve 1-2 saat kimse durduramıyo onedenle içim eziliyo.rabbim sana da yardımcı oldun ne zorrmuşş yaamafoldumben

canım sen hiç gitmedinmi işe daha:uhm:ama az gideceksin dimi sonrada tatiliniz başlayacak:dance:

yook zeynepcim ya heyet kullandım bu zaman kadar ama daha da rapor alacak ne yüzüm ne de hakkım var.evet temmuz 1 e kadar gidecem.aslında ağlamasa azcık alışsa dert etmiycem.bugün okula gtmek bile öyle iyi geldiki...

sağol zambakcım.nivacım senin branşın ne ben de branşçıyım ama ilköğretimdeyim sen lisedesin sanırım.bu arada çoklu alıntı yapamadığım için tek tek yazıyom öhö öhö:utangac:

merhaba arkadaşlar.geçmişe bakamadım.en son geldiğimde hasta bebişlert vardı.celen nasıl oldu cemre.
bizim tıfılda akşam uyurken burnu fln tıkalıydı nefes hırıltılı gibiydi. uykuunu bölüyordu.burun damlası damlattım burnuna.ne varsa çıktı. hırlıtısı da gitti.şimdi rahat rahat uyuyor. ama epey açıldı çocuğun burnu.rahatladı valla.
evde olmak çok güzel.3 gündür gezip eğleniyoruz.gec earada öksürüyo ama neyse.inşallah keyfimiz bozulmaz.

slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)

canım bizimde bua benzer bir resmimiz var babasının kkucağında.allah nazardan saklasın.:nazar::nazar:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
h.sonu ist.a gittik dönüşte arabada yırttı kendini kerem zor uyudu eve gelince uyanıdı die bi ağladı daha önce hiç bukadar ağlamamıştı yırttı resmen dedim kesin boğazları tahriş oldu
neyse annemle kardeşimi de aldık geldik bizdeler şuan çok güsel oluo geldiğimde yemekler hazırdı
herkesi öpüyorum 3gündür giremedim geçmişe bakarım müsait olunca
öpüldünüz

Back
X