2008 Ekim Anneleri

tatlım yağız da biliyosun çok zor bi bebek:çok üzgünüm:ne yaptıysam sevdiremedim uykuyu çocuğa 9 aydır:1no2:yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ama bence eğer bi süredir yapılmadıysa idrar,kaka tahlili yaptırın.mesela bizim kakasında dizanteri başlangıcı çıktı.bugün 11. gün ilaç kullanıyoruz..aman dilimi ısırayım baya bi iyi geldi kuzuma..tamam yine huysuz,yine zor uyuyo ama eskisi gibi değil.en azından uykusundan acıktığı zaman ağlayarak uyanıyo.önceden 120 lik mama devirip yinede yarım sa. sonra ciyak ciyak bağırırdı..Allah'a şükür daha rahat artık.demekki çok sıkıntısı varmış yavrumun.karın ağrısı falan oluyodu belkide..ha huysuzsa öyle devam edecek çare yok ama bi ağrısı varsa en azından gece rahatlar bebişin bi götür dr.a canım yaa..Allah kolaylık versin:1hug:

iyi bari çok şükür tedavi cvp verdi dizanteride çok zor bir durum allahtan bebek.büyük insanları hastanelik ediyo çünkü.:sm_confused:

canım erzurumda götürmediğim tek bir doktor kalmadı bütün tahliller yapıldı ama çok şükür bişey yok üstelik uyumuyo değil uyuyo ama yarım saat 2-3 saate bir uyuyor yarım saat sonra uyanıyor az az sık sık uyuyor bu da bizim için faydasız hem hasta olan bebek her zaman hastadır demişti doktor uyanıkken oyun oynarken gezerken bundan daha mutlu daha hareketli bebek yoktur dıktora gidiyoruz yapmadığı şirinlik şebeklik kalmıyo eee haliyle de bi sorun yok diyor doktorlar

valla bilmiyorum canım bence hiç normal bi dururm değil bu

tatlım yağız da biliyosun çok zor bi bebek:çok üzgünüm:ne yaptıysam sevdiremedim uykuyu çocuğa 9 aydır:1no2:yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ama bence eğer bi süredir yapılmadıysa idrar,kaka tahlili yaptırın.mesela bizim kakasında dizanteri başlangıcı çıktı.bugün 11. gün ilaç kullanıyoruz..aman dilimi ısırayım baya bi iyi geldi kuzuma..tamam yine huysuz,yine zor uyuyo ama eskisi gibi değil.en azından uykusundan acıktığı zaman ağlayarak uyanıyo.önceden 120 lik mama devirip yinede yarım sa. sonra ciyak ciyak bağırırdı..Allah'a şükür daha rahat artık.demekki çok sıkıntısı varmış yavrumun.karın ağrısı falan oluyodu belkide..ha huysuzsa öyle devam edecek çare yok ama bi ağrısı varsa en azından gece rahatlar bebişin bi götür dr.a canım yaa..Allah kolaylık versin:1hug:

yağız da çok zor gerçekten zaten gülçenin erkek versiyonu yakın olsak eminim çok iyi anlaşırlardı koca şehir toptan göç ederdi heralde kafamçokkarıştı

bizim tek derdimiz var uyumadığımız zaman bizden daha mutlusu yok sadece uyumak istemiyo ama normalde böyleydi bugünkü bambaşkaydı belli yani sabaha kadar ağladı ve uyku gözünden aka aka ağladı o da zaten mantardanmış çünkü herzaman böyle ağlamıyor yarım saatte bir uyanıyo ağlıyo sonra geri uyutuyordum bugün uyutamadım işte ayrıca 10 gün önce yine tahliller yapıldı şükür bişey yoktu bana kalırsa da sebep mantar
çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:mantar etkilemiş kuzucuğu o zaman:çok üzgünüm:
iyi bari çok şükür tedavi cvp verdi dizanteride çok zor bir durum allahtan bebek.büyük insanları hastanelik ediyo çünkü.:sm_confused:
evet canım haklısın.çok etkiliyomuş demekki..gerçi kaka tahlili yapılcak yine ancak o zaman kesin bişey söyleyebiliriz ama bence ilaç iyi geldi.kakasının rengi ve kıvamı bile değişti resmen.Allah'a şükür

yağız da çok zor gerçekten zaten gülçenin erkek versiyonu yakın olsak eminim çok iyi anlaşırlardı koca şehir toptan göç ederdi heralde kafamçokkarıştı

bide bunların ikiz olduğunu düşünsenee:roflol::roflol::roflol:
neyse tek tek idare edilebiliniyo en azından ona şükredelim:jeyyar:
bende kaçtım oğlan ağlıyo yinee:kızgın:

fatoşş geçmiş olsun yavrunaa.yazık kuzum ne acılar çekmiş.Allah hiç bir meleğe vermesin hastalık falan.

cemremin de son tahlilleri temiz çıkmış şükür.inşallah iyileşti sayılır demi celenn.ama şimdi de anne hastaymış.geçmiş olsun celencim.

celenim canımm aynen öyle güzelim.. bak ben yaklaşık 3 yıllık evliyim yusuf olana kadar eşimle kedi köpek gibiydik neden hep annesi yüzünden..anensi bişeyd erdi bend eli olurdum oda inadıma annesini savunurdu... bende kafaya takmaktan deli olmuştumm... annesi ne derse doğrudur..annesi ne derse şakadır...off şimdi umurumda değil wallahi...allaha şükür hamd olsun oğlum oldu o hayatımı renklerdirdi...hödük babasıda sustu kaldı..şimdi halen annesi ne derse yapar..hiç sözünden çıkmaz..ama artık ben tınlamıyorumm...hihoyyythihoyyythihoyyyt
valla bben hala tınlıyorum.bazı lafları iğne gibi batıo bana :kızgın: aslında eşim azıcık arkamda dursa "hayır anne söölediğin yanlıs" dese bu kadar takılmam..ama bu durum benm ona olan sevgisizliğimi dahada coğaltıo :mymeka:
ayyy ne güzel yazmışsın sen çok süperrrrrrrrrr bir kadınsın yaaaaaaa bravooooooo arkadaşımopuyorumnanaktan
aynen öyle biz bişey yetiştirmiyoruz ama onların anaları lafı bir güzel söylüyoki kötü olan gelin oluyo sonrada.Çok üzgünüm çoookhiç duymadımki annemi kvalidemden az seviyorum diyeni.ama kvalidelere sorarsan seni kendi kızı gibi severbenneyaptımki
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:olmaz:
bizimkide benim işe taktı kafayı yok olmazmışta,hadi bakalım inşallahmışta.sırf şu kadına inat şu işi yapmam lazım arkadaşlarrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
he anam cok dertliyimdir bu konuda :kızgın: bir dokun bin ah işit durumu :enbuyukkk:
kaç gündür hiç mama yediremiyorum 20 ml 30 ml içiyo enfzla o da 3- 4 saatte bir bu gece de iyice azdı hiiiiiiç uyumadı gözü kapalı sabaha kadar ağladı ağrı kesici verdim ama yine hiç durmadı ne yapcamı bilmiyom yaaaa bütün kemiklerim ağrıyo ayağa kalkacak halim yok eşim evde şimdilik o bakıyo ama gece işe gidecek kafayı yerim artık yaaa 1 saat uyusa çok şükür dicem ama yok yok yok
alla allaaaaaa :uhm: nesi var bu cocuun yaaaa benneyaptımki bide siz yaptırsanıza su idrar kültüründen.bak cemrede normal zamanda cok huzurlu eğlenceli bir bebişti.ama ne zamanki uyku saati gelio uyuyo o zaman delleniodu cocum :çok üzgünüm: şükür geçtü :nazar:
celennnnnn yaa bızdıkcan hamiş mii anaaaaa...nasıl bakacaak iki taneye!!!biz bir taneyle baş edemiyoruz....allah yardım etsin bu ne acelecilik yahu
he anam hamiş :lepi: valla bence cok ii etti.iboşumunda dediği gibi ikisi birden büyüycek.sonra rahat edicek..subatta 2. bebişimiz gelio :dance: allah nasip ederse bende subat gibi tekrar hamile kalmayı planlıyorum..zemuszemus
yavrum uykuyu sevmeme diye bişi yok, uykuyu sevmiyo olsa gündüz uyumaz ama gece uyurdu, senin bebeğin hiç uyumuyo, üstelik de mama da almıyo diyosun, bence kendi şahsi fikirlerini bi kenara bırak da çocuğu detaylı muayene ettir bak bişey çıkarsa üzülürsünüz için rahat olsun en azından, çünkü bu durum hiç normal diiil, bebekler istese de istemese de uyur çünkü bünyelerinin uykuya ihtiyacları var
aynen katılıyorum : benneyaptımki
fatoşş geçmiş olsun yavrunaa.yazık kuzum ne acılar çekmiş.Allah hiç bir meleğe vermesin hastalık falan.

cemremin de son tahlilleri temiz çıkmış şükür.inşallah iyileşti sayılır demi celenn.ama şimdi de anne hastaymış.geçmiş olsun celencim.

he şükür temiz cııktı teezesi..şimdide ben gribim..tam izin üstğ fena carpıldm.allahverede pazara kadar iileşsem.pazar günü teezemler gelicek alamanyadan.1 hafta bende kalıcaklar sonra beraber ismire gidiciiiiiiiiiiiizzzzzzzzz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kimse yok mu leeeeeeeeeennnnnnnnnn

hani gecen cemre grip olduğunda bişe yazdımda sizde geciodur diodunuz neydi len o cıbık diyin dicem de kimse yok !!!gelin ulen bureeeee

Leen celen ben geldim herif disari cikti dogustum bende bi kerede disari cikiyim dedigimde su suratini egme diyo hoduk kendi bana izin vermiyo ben izin vermiyincede bozuluyo bende bana dondurma almadan gelme dedim her ciktiginda arkasindan dolu bisey istiyom pu hahah rusvet yiyom

Celen len gecen senin dr mu dediydi cinsel organiyla oynayacak diye cemre icin onu niye dediydi hacer fena oldu altini her acisimda bi el atiyo gecen altini actim yere musamba serdim oturttum hava alsin popusu felan diye anam bi geldim zilli nasil oynuyo tutumus seysini

dondurma deme len bana leyla karısı.cok hastayım ama dibim düşüo donudrma yicem die valla seni yerim haaaaaa puhahahaaaa lezize teezen yesin seni lü lü lü lü lü

mrb kızlarr :delphin:

çok hastayımm çokk :çok üzgünüm: birkaç gündür boğazım ağrıordu ama dün gece ateşim çıktı sabah acile gittim faranjit olmuşumm :çok üzgünüm: antibiyotik ağrı kesici falan yazdı doktor çok kötü dedii olmuşş dedi mafoldumben bulaşıcı dikkat et dedii off bu yıl 3 kez faranjit oldum yaa :çok üzgünüm: ooff offf :çok üzgünüm:

buarada cemrenin kolları (dirsekten bileğine kadar olan kısım) karnı ve baldırları birazda göbeğinin oralar kkırmızı beneklerle doldu?ne dokundu anlamadım?deişik bişede vermedim.yarına coğalırsa doktora götürleim diyoruz...oofff yaaa cok heveslendim ya bişeye hep bööle aksilikler cıkıcak :((( inşallah izmir işi hayal olmaz..allahım kızıma bana acil şifa versin :(

mrb kızlarr :delphin:

çok hastayımm çokk :çok üzgünüm: birkaç gündür boğazım ağrıordu ama dün gece ateşim çıktı sabah acile gittim faranjit olmuşumm :çok üzgünüm: antibiyotik ağrı kesici falan yazdı doktor çok kötü dedii olmuşş dedi mafoldumben bulaşıcı dikkat et dedii off bu yıl 3 kez faranjit oldum yaa :çok üzgünüm: ooff offf :çok üzgünüm:

annnnnaaaaammmmmmm :1shok: sendemi leeeennnn :1shok: :gitme: gecmiş olsun yavrım bende cekiim 3 gündür :çok üzgünüm: maske tak paşama prensesime bulasmasın :çok üzgünüm: şşş baa bak emzirirken alabileceğim bi grip ilacı biliinmi len :sinifsinif:

buarada cemrenin kolları (dirsekten bileğine kadar olan kısım) karnı ve baldırları birazda göbeğinin oralar kkırmızı beneklerle doldu?ne dokundu anlamadım?deişik bişede vermedim.yarına coğalırsa doktora götürleim diyoruz...oofff yaaa cok heveslendim ya bişeye hep bööle aksilikler cıkıcak :((( inşallah izmir işi hayal olmaz..allahım kızıma bana acil şifa versin :(

geçmişş olsun yavrumm be sende mi hasta oldunn :çok üzgünüm: Allah şifa versin canım :Saruboceq:

yediklerininden vücut şampuanından yada güneş kremi kullanıormuydun ondan da olmuş olabilir..ilaç kullanıorsanız ondanda olmuş olabilir...pekmezde alerji yapabilio önceden vermiş olsanda onu birkaçgün verme celenim belki düzelir :uhm:

annnnnaaaaammmmmmm :1shok: sendemi leeeennnn :1shok: :gitme: gecmiş olsun yavrım bende cekiim 3 gündür :çok üzgünüm: maske tak paşama prensesime bulasmasın :çok üzgünüm: şşş baa bak emzirirken alabileceğim bi grip ilacı biliinmi len :sinifsinif:

he yaa bendee :çok üzgünüm: 3 gündür müü hastasıınn anam yaa yasııkk bizee mafoldumben inş.çocuklara bulaşmazz yaa :delphin:

gripin alabilirsin galibaa celenim ama eminde değilimm ya :çok üzgünüm:

geçmişş olsun yavrumm be sende mi hasta oldunn :çok üzgünüm: Allah şifa versin canım :Saruboceq:

yediklerininden vücut şampuanından yada güneş kremi kullanıormuydun ondan da olmuş olabilir..ilaç kullanıorsanız ondanda olmuş olabilir...pekmezde alerji yapabilio önceden vermiş olsanda onu birkaçgün verme celenim belki düzelir :uhm:

yapma yaw demek pekmez bilenem yapii he :uhm: e du bakam vermiim ozaman bi kaç gün?

he yaa bendee :çok üzgünüm: 3 gündür müü hastasıınn anam yaa yasııkk bizee mafoldumben inş.çocuklara bulaşmazz yaa :delphin:

gripin alabilirsin galibaa celenim ama eminde değilimm ya :çok üzgünüm:

he yasık anam hemide ne yasık :sinifsinif: hele senin durumun daha vahim 2 tane cocuk kafamçokkarıştı allahım acil şifa versin sana :Saruboceq:
len nasıl yutcam ben koca gripini len boğulur kalırımc laelaelaelaelae nasıl öörencem acep içebileceğimi?

Back
X