ayşecim biz de annesütüne devam ama sadece uyuyacağı zaman aklına geliyo gece süt veriyorm bi büyük biberon içiyoo
prima konusu açılmış biz priimanın 5ini yazın kulladık en son ve artık popomuza sığmayınca başka seçeneklere geçtşik beden olarak en büyüğü huggies sanırım şimi onun 5 numarasını kullanıyoruz
günaydınn
kızlar boynum cok fena tutulmuşş
omuzlarım filan cok agrıyor:sinifsinif:
varmı öenrisi olan
günaydınn
kızlar boynum cok fena tutulmuşş
omuzlarım filan cok agrıyor:sinifsinif:
varmı öenrisi olan
Selam kızlar.Ayşe Muskoril diye bi kas-adele agrıları için ilaç var.hem hapı hem de kremi var.Al sür istersen çok iyi geliyor.
Ayşe sana vitamin isimleri yazıcaktım ya.Canım listemi aldım ama bugün netimiz çok gidyo geliyo tam yazıyorum kopuyo baştan yazıyorum.Evde fırsat bulursam yada yarın net düzelirse yazarım hayatım olurmu.
maşallah cnm.
demir damlası kullanıyormusun
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.kızım çiğneme problemi yaşıyor yani pütürlü gıdaları reddediyor.dişleri geç çıktı ve bir türlü çiğnemeye alışamadı.lokmalarını direkt yutmaya çalışıyor yutamayacağı gibiyse hemen geri çıkarıyor.üst dişleri yeni çıkmaya başladı acaba tam olarak çıkınca çiğnermi?aranızda bu problemi yaşamış birileri varsa deneyimlerinden faydalanmak istedim.şimdiden teşekkürler.bu arada kızım 15 ekim 2008 doğumlu.
nisanur süte ne zaman başladın
ve nasıl alıştırdın süte
benim kızım içmiyor sütü maalesef
öyle imreniyorumki süt dolu biberon elinde dolaşan cocuklara.
maşallah kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?