2008 Ekim Anneleri

günaydın ekim annelerii

ayşecim tablodaki eksiklerimiz yazayım, 1983 doğumluyum, anne sütüne devam ediyoruz.
oğluşumun şimdiki kilosu nekadar tam bilmiyorum. en son 10,550 kg

ayşecim biz de annesütüne devam ama sadece uyuyacağı zaman aklına geliyo gece süt veriyorm bi büyük biberon içiyoo
prima konusu açılmış biz priimanın 5ini yazın kulladık en son ve artık popomuza sığmayınca başka seçeneklere geçtşik beden olarak en büyüğü huggies sanırım şimi onun 5 numarasını kullanıyoruz

bizimkide sığmıyo markette büyüğü yoktu başka yerede bakmadım bide huggies deniyim zaten aklımdaydı inş. pişik yapmaz

günaydınn
kızlar boynum cok fena tutulmuşş
omuzlarım filan cok agrıyor:sinifsinif:
varmı öenrisi olan

nisanur süte ne zaman başladın
ve nasıl alıştırdın süte
benim kızım içmiyor sütü maalesef
öyle imreniyorumki süt dolu biberon elinde dolaşan cocuklara.
maşallah kızına

günaydın sagol asuman
viks aklıma geldi ama sütten kızıma gecermi bilmiyorum
onu araştırıyordum netten.

slm kızlar.dün gece sabır denemesi yaptırdı bu çocuk bize.her zamanki gibi güle oynaya yattık sütünü içip.bu başladı ağlamaya.bazen mıkırdanıyo öyle dalıyo.ellemedim.yok bağıra bağıra ağlamaya dönüştürdü dakikalarca.alıyom sarılıyom gene koyyom beşiğe yok.almım almım avazı çıktığı kadar bağırıyo.neyse aldık yanımıza yoksa uyuyamıcaz.bu seferde çok ağlattık diye gücenip iç çeke çeke bi hal oldu.sabaha kadar aralıklı bitirmedi.şimdi de uyyo beyefendi.uyumadan önce 20 dk falan şekerleme yapmıştı.ondan heralde.yoksa hiç böyle yapmazdı.ağrı sızı ağlaması diil onu biliyom artık.şimdi de kafam sersem gibi-tatlicadiarzu-

günaydınn
kızlar boynum cok fena tutulmuşş
omuzlarım filan cok agrıyor:sinifsinif:
varmı öenrisi olan

Selam kızlar.Ayşe Muskoril diye bi kas-adele agrıları için ilaç var.hem hapı hem de kremi var.Al sür istersen çok iyi geliyor.

Ayşe sana vitamin isimleri yazıcaktım ya.Canım listemi aldım ama bugün netimiz çok gidyo geliyo tam yazıyorum kopuyo baştan yazıyorum.Evde fırsat bulursam yada yarın net düzelirse yazarım hayatım olurmu.

Selam kızlar.Ayşe Muskoril diye bi kas-adele agrıları için ilaç var.hem hapı hem de kremi var.Al sür istersen çok iyi geliyor.

sagol canım.emzirenler kullanabilirmi ki?
kızım uyansın saglık ocagına gidecem.kullanabilirsem yazdırırım doktora
cok kötüyüm ya

Ayşe sana vitamin isimleri yazıcaktım ya.Canım listemi aldım ama bugün netimiz çok gidyo geliyo tam yazıyorum kopuyo baştan yazıyorum.Evde fırsat bulursam yada yarın net düzelirse yazarım hayatım olurmu.

tamam canım sorun degil.sıkma kendini.
nezaman müsait ,uygun olrsan o zmaan yazarsın.acelesi yok

maşallah cnm.
demir damlası kullanıyormusun

yok canım demir damlasını kestik artık.doğdu 1 ay sonra Multitabs başladık 6.aydan itibaren onuda kullanmıyoruz.
bez konusunda bizde 5 kullanıyoruz ama 4+ ile çok fark yok aralarında 6 başlasakmı diye düşünüyorum bu numaraları çözemedim valla:uhm:

ayy canım aarkadaşım benim gel öpecem valla benden başkada varmış bu problemlerle boğuşan benim oğlumda böyle 1 yaşından sonra çıkardı 6 diş birden 7-8 aylıkken dolma falan yiyodu tavuklu pilav yiyodu sonradan yememeye başladı blendır çok az kullandık sabah bulamacını iri pütürlü tutuyorum yani peyniri bisküvyi çok ezmiyorum benimle kahvaltıda ediyodu ekmeği domatesin suyuyla ıslatıyodum yumuşak peynirle yediriyorum ama hiç makarnayı pilavı köfteyi yediremedim çorbasının içine katıyodum bende şimdi mesela tavuklu pilav yaptım diyelim yanına mutlaka çorba yapıyodum kaşığa pilav alıp üstünede çorbayı koyuyodum ancak öyle yiyordu du diyorum çünkü şimdi hiçbişey yemiyo çok üzülüyorum ne güzel alışmaya başlamıştı birde benim oğlum ben ne yersem onu yemek isterdi atıyorum sandviç yaptıysam onada ısırtırdım elimden kaşar peyiniri falan yerdi eline bebe bisküvisi verirdim onu yerdi ama meyveyi asla yemezdi ah ah şimdi pütürsüzde olsa yemiyor hiçbirşey yemiyor sadece bisküvili mama birtek onu istiyor 2 aydır böyle diş desem bu kadar sürede çoktan patlatması lazımdı bilmiyorum hergün birbirimize giriyoz bence eline bişeyler ver ben ekmek ve bebe bisküvisi vermiştim onları yiye yie biraz alışmıştı ama dediğim gibi şimdi eskiye döndük kendimi teselli ediyorum elbel yer bi gün ama biryerde bi yazı okuyorum moralim bozuluyor işte çocuğun biri 5 yaşına gelmiş hala katı yiyemiyormuş falan diye bunları duyunca hepten kötü oluyorum of ya ben bu çocuğun büyüdüğünü görebilecelkmyim az yesin ama herşeyi yesin ya nerde garip problem var bizi buluyo ya

slm terken demek aynı problemi yaşıyoruz ya ben eline birşey vermeyede korkuyorum ne zaman bişey alsa hemen boğazına kaçıyor onuda yutamıyor tabi bişey olacak diye korkuyorum bende.zaten ben çok kızıyorum diye çoğu zaman babası yediriyor yemeğini artık.doktorada sorduk sabredin zamanla öğrenecek diyo ama bende nerde o sabır.çok üzülüyorum bu duruma ya

bizim doktorda 2 yaşına kadar vakti var o zamana kadar öğrenir diyoda genelde o vakitten sonra zor alışıyolar benim arkadaşın oğlu 2 buçuk yaşında iştahsız hala püre yiyordu şimdi iştahı açılmış yemeye başlamış iştahsızlıklarından yiyemiyolar iştahlı bebeye katıda sıvıda farketmez

selamm
kimsee gelmemiş bugünnn cidden
ben rahatsızdım boynum omuzlarım cok fenaa
eşime viks aldırdım birazdan duş alıp onu sürdürcem umarım ii gelir.
yeşimmerve hoşgeldin sende
aktif olarak gelmiyorsun
seni listeye ekledim ama bilgilerin eksik.
eger istersen tamamlayabilirizz??

nisanur süte ne zaman başladın
ve nasıl alıştırdın süte
benim kızım içmiyor sütü maalesef
öyle imreniyorumki süt dolu biberon elinde dolaşan cocuklara.
maşallah kızına

pek çaba sarfetmedim desem:ecrin_bebek:
tam 1 yaşına girmesine az kalmıştı yazın sonlarıydı sanırım gece saat başı kalkmaya başladığında annem halime acıyıp ver bi biberon süt de sen de o da rahat etsin demişti verdim o gün bu gün cuk cuksırnaşık şey
hatta 1 ay öncesin ekadar 1 litreye yakın içiyodu tai sabah da 1 kilodan fazla bez alıyodum altından
şimdi normalleşti pınarın nestlenin bebek sütünden içiyo birara aptamil çocuk sütü verdim
bebe bisküvisi yada bal denedin mi tatlandırma amacıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…