2008 Ekim Anneleri

dogru kararkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar. 2008 ekim annesiyim bende. benide aranıza alırmısınız.. boshayallersmile

2008 EKıM ANNELERı VE BEBEKLERı
[table="head"]No| Nick| Adı| Yaşı| Meslek | Şehir| Bebek Adı| Annesütü| Diş| Dogum Tarihi| Dogum Kg| Ocak Boy-Kg|
1| Nisannur38| Nisanur| 1984| Öğretmen| Kırşehir| Elif Beyza| Evet| 14| 10.10.2008| 3.300|
2| Turkucan| Türkan| 1982| Gıda Müh-Çalışmıyor| ıstanbul| Emir Burak| Evet| 8| 14.10.2008| 3.480| 14.000gr85cm|
3| Mavis81| ırem| 1981| Ev Hanımı| Mersin| Beril| Evet| 8| 15.10.2008| 4.000|11.500gr82cm
4| Ayşe.| Ayşe| 1980| Ev Hanımı| Ankara| Nur| Evet| 11| 16.10.2008| 3.580| 9.900gr 82cm
5| Itokor| Leyla| 1979|Elektrik.Elektronik.Müh| Kocaeli| Nahit Yiğit| Hayır| 7| 17.10.2008| 4.500|
6| Asutaha| Asuman|1988| Ev Hanımı| Çorum| Taha| Hayır| 17| 20.10.2008| 3.060|
7| Yasemin..| Yasemin| 1981| Tekstil Ögretmeni| ıstanbul| Dilay| Evet| 6| 25.10.2008| xx
8| Halece| Hale| 1983| Muhasebeci| Ankara| Göktuğ| Evet| 8| 26.10.2008| 3.300|
9| Vahide1204| Vahide| 1981| Ev Hanımı| Bursa| Ali Fudayl| Hayır| 16| 28.10.2008| 3.870|
10| Zeynepözdil| Zeynep| 1970| Satış Temsilcisi| ıstanbul| Giray| Evet| 16| 31.10.2008| 3.560|11.450gr82cm

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar
ancak fırsat bulabildim yazdıklarınızın bir kısmına şöyle hızlı bir geçiş yaptım bebişler iyi annelerde öyle.aman su çiçeğini ihmal etmeyin biz 14.ayda yaptırdık iykide olmuşuz.
oto koltuğu muhabbeti olmuş sanırım bizde yeni aldık 190tl baby max çok kullanışlı ve rahat Girayda alıştı artık uyuor bile tavsiye ederim.

voooovvvvvv nolmuş le burda, elif ablanın başının altındanmı çıktı bunlar, elif abla duy duy, niye önceki sayfayı kapattınız bakem, bende burayı özlemişim yaa, millet fesbukta olunca oraya bakıyom bura aklıma gelmiyo, yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmiş, zeynep sende olmasan anacım topic öksüz kalıceydi, topicin mıhtarı bile fesbukta sürtüo artık puhahahaha

göktuğun annesinden herkese günaydınnn
yeni-eski arkadaşlar hoşgeldiniz sizde

günaydınn
yasemin hoşgeldin.nerden geldin,kimsin nesin:)
bilgilerini verirsen ekleyim seni de listeyekaydirigubbakcemile2

alsanaalsanasmilelen ben de buradayım:mymeka:neye görmedin mi beni:mymeka:

bugün erken kalktık
kızım gece 4 de uyandı ve kabanını alıp addaa diyip agladı
başedemedik.kabanını giydirdik balkona cıkardık:)))
uyutmaya calışıyorm babasına aglıyor.cok düşkün babayaa
bende vurdum kafayı yattım ne haliniz varsa görün dedim
baba kız oynadılar biraz tabi eşim bana cok kızdı uykusuz oldugu için.
sonra kaka yaptı kızım koca geldi dikildi tepeme kaka yaptı degiştir altını diyee
sen degiştir banane dedim.banaa bayaaaa sölendii
ama gitti degiştirdi.sonra uyuttu:))
yaw valla artık sinirleniyorum.akşama kadar ilgileniyorum kızımla akşam eşim gelincede kızı kucagına alıyor dikiliyor tepeme.
utanmasalar benle birlikte wc ye gircekler.akşam oldummu biraz kendi kalime yalnız kalmak istiyorum.mutfaga gidiyorum yemek hazırlıcam mesela geliyorlar dikiliyorlar tepemee
yemek yedirmez,banyosunu yaptırmaz,alt degiştirmezz.herzaman olmasada insan ayda bi kez bile olsun yapar dimi bunları.sonucta o da babası.ama benim koca sadece seviyim istiyor.ama artık yeter .valla yoruldum yaa
bugünde şehir dışına cıktı 1 hafta rahatım:))

kızlar bu arada bıldırcın yumurtası veriyormusunuz bebişlere
verenlere nezamandır veriyorsunun,haftada kac gün ?

ah ayşecim onlaran ben de de var
eşim de pek üstüne almaz kızımın da çok olmuştur gecenin biyarısı uynaıp oyun istemesi özellikle azıları çıkarken çok yaomıştı gee babayı görürse hayatta uyumaz babasıylaoynamak için
beyza da hergün 6 da kalkıyo ben de artık sabah uykusuna hasret kaldım bugün babasını kaldırdım altını neyin değiştirdim babamız akşam 8 de yatmıştı zaten neyse kelktı 1buçuk saat uyudum ben de kalıtım ki kız aç elinde zeytin kemiriyo altına kaka yapmış leş gibi kokuyo ben yataktan çıkar çıkmaz beyfendi cup yatağa neyse kızı temizledim kanını doyurdum yatırdım Allah yazrularu-ımızı bizsiz bırakmasın

ayşecim ben bi ara verdim çok fayadalı haşlıyodum 6 aydan sonra verilebiliyodu sanırım içindeki protein 6 yumurtaya bedelmiş
benim kız hergün 1 yumurta yiyo zetan bi debıldırcın yumurtası onun dişinin kavuğunu doldurmuyodu ağlıyodu daha istiyodu biz de normalinden devam ediyoz

nisanur senin kocada mıııııııı.yalnız olmadıgıma sevindimhihoyyyt
aynen benim kızda gece kalktıgında babayı görürse aglar kucagına gidene kadar.beni hiçççç görmezz o an.koca bi ara kızın en ufak sesini duyunca yorganı kafasına cekiyordu:)))
ama benim kız uyanık, yorganı kaldırıp babaaaaa diye aglıyor.o da dayanamıyor aglamasına.gecenin bi yarısı oynuyorlar bende yatıyom valla:))
ayy nisanur bizimkilerin işlerine gelmiyor bencee
1 senedir görüyor nasıl alt degiştiriyom,nasıl yemek yediriyom .ben yapamam deyip cıkıyor işin içinden.yapann erkeklerde varr.valla imreniyorum onlara.
ben sölemeden bişiler yapsın istiyorum amaaa tıkk yok adamda.ama bundan sonra göstercem ben ona savaş actım:delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
hayy maşallah beyzayaaaa
bende bi ara verdim bıldırcın yumurtsını.bayadır vermiyorum.
bende başlıyım ozaman tekrar.
nisanur bende hergün veriyordum yumurtayı.ama ilerde kolestrol sorunu olurmuş.o nedenle gün aşırı veriyorum artık.
sizin doktor bu konuda ne diyor?

bende geldim kızlar
benim kocamda sizinkiler gibi :)
akşam olunca yarım saat bakamıyo çocuğa, bi mutfağa gidiyorum onlarda hemen aramdan geliyolar, annesiii biz geldik
hiç altını değiştirmedi bu arada, sadece biakç kez uyuttu
ahh ahhh

bide sizin kızlar babaya düşkünmüş, tabi kız çocuğu.
benimki bana bağımlı

bıldırcın yumurtasını hangi zaman aralığında veriyosunuz?
bende yumurtanın hergün verilmemesi gerektiğini duymuştum kızlar yada en fazla haftada 5 yumurta
benim oğlan bu aralar hiç yemiyo yumurtayı nerdeyse

hoşgeldin hale naber.hafsonu tam gün mü calışıyorsun
bazı yerler yarım gün oluyor

erkek cocukları daha yaramaz oluyorlar ve anneye düşkünler dedigin gibi.eşinin hemen başına pineklemesi normal:))
ama benim kız babacı cokta yaramaz degil aslında.oyun oytarak onu oyalamak mümkün.amaa nerdeeeee benim kocada o potansiyel.kızı kuacag alıp evde gezirmeyi bi iş sanıyoralsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…