2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlar. 2008 ekim annesiyim bende. benide aranıza alırmısınız.. boshayallersmile
hoşgeldin canım

boşuna demiyolar annelerin hakkı ödenmez die benimkide babaya çok düşkün eşime diyorum çocuk bana hasret değil zaten tüm gün benimle sen dışarda olduğun için seni özlüyo die ama malesef en fazla 1 saat dayanabiliyolar onda sonra hoooop anneye
allah bizlere güç kuvvet versin zemuszemus

maşallah senin kızla benim oğlan aynı kafadan ufak şeyler kesmiyo onları

ben gün aşırı sabah kahvaltı bulamacına koyuyorum yumurtayı .
bıldırcın yumurtasınıda aynı şekilde.
kimi sütün içine çig katıp veriyormuş.cok zararlı bence.

amin asumannn
dün yoktunn sendeee agda mı yaptın:)

:Saruboceq: yok canım dün değil önceki gece yapıyım dedim azkalsın yangın çıkarıyodum ağda çok kızmış spatulayı içine sokunca bi anda alev aldı bende demlikteki suyu dökünce benzin dökmüş gibi taaa duvara vurdu alev çok korkunç bi geceydi valla eşimi uyandırdım o geldi söndürdü. çok şükür ikimizdede bişey yok sadece ocak mahvoldu mafoldumben

aa cok gecmiş olsun asuman
Allahtan yüzüne birşey olmamış suyu dökünce.
dolunay ın etkisi olabilirmi:)
iş cıkmıştır sanada fayanslar perde duvar filan batmıştır heralde
ocagı naptın.

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini
bilmeyecektim.Hamileliğim esnasında 80'li kilolara
> kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu
> kıramayacaktım. O küçücük ellerle renkli kartonlardan
> yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli
> olabileceğini öğrenemeyecektim.Kan yapsın diye danadili
> haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da
> uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi
> yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler
> keşfedemeyecektim hiç. Su almak için elimde kumanda ile
> buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak
> kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak
> kadar kendimden geçmeyecektim. Birinin canı yandığında
> ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz
> kardeşlerde olduğunu sanacaktım. Sabahın köründe
> gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine
> gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
> Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için
> insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.Bir insanın gaz
> çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
> Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper
> Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.Babanla belki
> daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir
> boyutuna giremeyecektik. Sevginin böylesine karşılıksız
> olanını hiç tadamayacaktım.Telaşsız sevişmenin
> hayalini kuramayacaktım.Annemi bu kadar çok sevdiğimi
> anlamayacaktım. Annesinden zorla ayırdılar diye
> 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde böğürerek
> ağlamayacaktım. Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta
> sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama
> uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin
> sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi. Çantamda
> sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer
> bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı
> taşımayacaktım. Acıyı geçiren öpücüğün gücüne
> inanmayacaktım.38,5 derece ateş beni de yakıp
> kavurmayacaktı.Yağmur sonrası çamurlu sularda
> zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla
> yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete
> dansı yapmayacaktım. Sen olmasaydın eğer yaşamın
> karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı
> öğrenemeyecektim.SEN OLMASAYDIN EĞER BEN ASLA
> 'ANNE' OLMAYACAKTIM.BıR ÇOCUK DOĞDUĞU ANDA, BıR
> ANNE DOĞARMIŞ... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım

çok doğru dimi kızlar okuyunca çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim

aa cok gecmiş olsun asuman
Allahtan yüzüne birşey olmamış suyu dökünce.
dolunay ın etkisi olabilirmi:)
iş cıkmıştır sanada fayanslar perde duvar filan batmıştır heralde
ocagı naptın.

saol canım sorma allahtan sadece ocak ve fayanslar battı perde tutuşsaydı allah korusun ev de gitmişti herhalde fayanslar halloduda ocağın üstü hala duruyo gece cif'i boca ettim ölece beklio akşam gelince kazımaya devam laelaelaelaelae
ama gerçekten verilmiş sadakamız vardı herhalde yangının eşiğinden döndük yani:Saruboceq:

asumancım çok büyük geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış
şu yazıda çok süper olmuş, kim yazdıysa yüreğine sağlık, işyerinde olmasam hünügr hüngür ağlardım

merhaba kızlar. 2008 ekim annesiyim bende. benide aranıza alırmısınız.. boshayallersmile
hoşgeldin yasemin
hasılsın ibolya.ben de slm yollayacaktım eski arkadaşlarla.arada uğruyodum belki hatırlarsın.sen önce davrandın.nasılsın.neler yapıyorsun
gece 4 mi.:1shok:rüyasında mı gördü.çok şükür gece kalkma huyumuz yok.pek olmadı.uykusuzluğa hiç tahammülüm yok.eşim çok şükür yardım eder.banyosunu hep beraber yaptırırız.o yıkar ben tutarım.ama altını hiç değiştirmez.kokunca bile tahammül edemez.ööööğğ diye dışarı kaçar.nerde kaldı değiştirmek.
kızlar bu arada bıldırcın yumurtası veriyormusunuz bebişlere
verenlere nezamandır veriyorsunun,haftada kac gün ?
ben hiç vermedim.bakım bulursam denemek isterim.

büyük geçmiş olsun asuman

asuman gönderdigin yazı cok güzell
bu arada ocak yanmışken imkanın varsa yenisi al.kazıyınca illaki iz kalacak.benim başıma gelseydi ocaga her bakışımda sinirlerim bozulurdu kesin
neysee Allah beterinden sakınsın cnm

vahide normalde benim kızımda gece pek uyanmaz.1 yaşına kadar bizi hiç rahatsız etmedi
ama büyük dişleri cıkmaya başlayınca geceleri uyanıyor.bide bugünlerde rahatsız biliyorsun onunda etkisi var gece uyanmasında.
eşimde banyo yaparken yardımcı olur ama tek başına yapamaz banyoyu.illa ben olacam yanında.3 kez altını degiştirdi sadece:)
2 kerede yemek yedirdi.bunada şükürmü diyelim-tatlicadiarzu-

bi kacgündür dışarı cıkıyoruz öglenleri.ona alıştı sanırım gecede uyanır uyanmaz addaaa ditcez diyor:))
hemen dolabını acıyor kabanını gösteriyor ver diye.
sanırım rüyalarına giriyor addaaaa:1rolleyes:

çok geçmiş olsun asuman Allah korumuş bi sadaka falan verin isterseniz
ayşecim ben dr. apek sormuyorum ya böyle şeyleri zaten pek de götürmüyorum yumurta hakıında söylelnen bi çok şey var ama ben yararının çok olduğunu söylenenin aksine kolestrol falan yapmadığını düşünüyorum geçen tv de bi dr. da aynını söyledi ben ufakken gün aşırı veriyodum ama kızım da çok seviyor sabahları ne yedireceğimi şaşırıtyorum menemen, omlet, haşlanmış yumurta, bazen fırına patates atıyorum arada da patates kızartıyorum kaçamak yapıyoruz ama yaz olsa domatesle falan karnını doyurur ama napayım bulamaç vermiyorum çünkü

yazıyı da çok beğendim asuman teşekkür ediyorum
ben eşimin hakkını yemeyim gene de uyutur arada sırada yemek de yedir benim kız 1 metra öteden ağzını açıyo zaten:) işim varsa altını da değişir bi de gece az da olsa baksa süper olurdu ya 2. ye işşşalah

ben de aynı şekilde düşünüyorum canım. sonradan pişman olmaktansa baştan tedbir almak daha önemli.

hoşgeldin canım aramıza.

kızlar bu arada bıldırcın yumurtası veriyormusunuz bebişlere
verenlere nezamandır veriyorsunun,haftada kac gün ?

ben hiç vermedim. benim oğlan normal yumurtayı yemiyo ki haşlanmış olarak onu yesin. ancak omlet olarak yedirebiliyorum.

ben bu konuda şanslı gruptanım. allah razı olsun eşimden bana çok yardımcı ve destek oldu. oğlum da babasına çok düşkün. onlar oyun oynarken ben uzanıp tv izliyorum ya da örgü örüyorum.

asuman çok geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış. ucuz atlatmışsın bence.

bulamaç ben de vermiyorum. bir sefer deneyeyim dedim yemedi zaten vermek istemiyordum işime geldi benim de. haşlanmış yumurtayı sevmiyor ama omletin her türlüsünü seviyor. menemeni çok seviyordu ama kış gelince ara verdik. dondurucuya domates koydunuz mu hiç arkadaşlar? nasıl olur acaba ben konserveyi sevmiyorum pek. dondurucuda olursa bir dahaki kış öyle yapayım.

canım zaten eşinin yapmasıda lazım sonucta sende calışıyorsun.tabi yapmayan erkeklerde var sen o konuda şanslısın.
2.yi ne zaman düşünüyorsun

önce tukucanı cevaplıyım canım benim ben de dondurucuya konan yiyeceklerin pek sağlıklı olmdaığını duydum ama gene de fasulye ve bamya koydum sadece haşlıyarak ben domatesi konserve yaptım çok da güzel oluyo taptaze biber de doğramıştım içine bu sene ama seneye onu da yapmıycam farklı oluyo tadı 1-2 kavanoz sade domates koymuştum çook güzel kokusu rengi lezzeti yaz domatesi sıcak sıcak kavanozlayıp ters çevirerek 1 gece baklaetiyourm kapak içine çökmüşse tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…