- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
ayşecim ben de nasipse önümüzdeki mayısda düşünüyorum bu kez yaz bebeği olsun istiyorum insan evde çok bunalıyo kışın 2 çocuk kafayı yerim yaz olursa dışarda oynar beyzoş teyzemin kızı bakıyor kızıma o da yap beyzayı biz alırız diyolar:))
tabi bi de doğum izniolayı var öğretmenlerinyüzde 90ı mayısda hamile kalır şubatta doğum olduğunda haziranda doğum izni bitiyo 2 hafta falan da rapor izin yaz tatili derken bebek 7 aylık oluyo beyza da 3 yaşına girmiş olacak işallah bakalım hayırısı ben kızımın yanlız büyümesini istemiyorum çook sosyal çocuk kalabalığa bayırlır 2. olunca 6 aydan sonra beraber oynayabilirler diye düşünüyorum
göktuğun annesinden herkese günaydınnn
yeni-eski arkadaşlar hoşgeldiniz sizde
alsanaalsanasmilelen ben de buradayım:mymeka:neye görmedin mi beni:mymeka:
şekerim erkeklerin geneli böle, benim eşim alt değiştirme konusunda sorun çıkarmaz, akşamları da o uyutur genelde, senin hesap bende akşam oluncakendi halimde kalmakistiorum, oda anlıyo halimi, ama bazen üşenip de kaçtığı zamanlar oluo tabi kaydirigubbakcemile3ama ilk zamanlar bu kadar yardımcı değildi, zor dönemlerinde tek başımaydım yani, şimdi sofrada falan bazen yemeğini yedirir sağolsun, bence eşinin kanına girmelisin, benim eşim azcık mızmızlancak gibi oldumu hemen basıyorum lafı, tek başımamı yaptım ben bu çocuğu fifti fifti paylaşcaz işte die, o zaman susuyo :roflol:bugün erken kalktık
kızım gece 4 de uyandı ve kabanını alıp addaa diyip agladı
başedemedik.kabanını giydirdik balkona cıkardık:)))
uyutmaya calışıyorm babasına aglıyor.cok düşkün babayaa
bende vurdum kafayı yattım ne haliniz varsa görün dedim
baba kız oynadılar biraz tabi eşim bana cok kızdı uykusuz oldugu için.
sonra kaka yaptı kızım koca geldi dikildi tepeme kaka yaptı degiştir altını diyee
sen degiştir banane dedim.banaa bayaaaa sölendii
ama gitti degiştirdi.sonra uyuttu:))
yaw valla artık sinirleniyorum.akşama kadar ilgileniyorum kızımla akşam eşim gelincede kızı kucagına alıyor dikiliyor tepeme.
utanmasalar benle birlikte wc ye gircekler.akşam oldummu biraz kendi kalime yalnız kalmak istiyorum.mutfaga gidiyorum yemek hazırlıcam mesela geliyorlar dikiliyorlar tepemee
yemek yedirmez,banyosunu yaptırmaz,alt degiştirmezz.herzaman olmasada insan ayda bi kez bile olsun yapar dimi bunları.sonucta o da babası.ama benim koca sadece seviyim istiyor.ama artık yeter .valla yoruldum yaa
bugünde şehir dışına cıktı 1 hafta rahatım:))
kızlar bu arada bıldırcın yumurtası veriyormusunuz bebişlere
verenlere nezamandır veriyorsunun,haftada kac gün ?
nisanur senin kocada mıııııııı.yalnız olmadıgıma sevindimhihoyyyt
aynen benim kızda gece kalktıgında babayı görürse aglar kucagına gidene kadar.beni hiçççç görmezz o an.koca bi ara kızın en ufak sesini duyunca yorganı kafasına cekiyordu:)))
ama benim kız uyanık, yorganı kaldırıp babaaaaa diye aglıyor.o da dayanamıyor aglamasına.gecenin bi yarısı oynuyorlar bende yatıyom valla:))
ayy nisanur bizimkilerin işlerine gelmiyor bencee
1 senedir görüyor nasıl alt degiştiriyom,nasıl yemek yediriyom .ben yapamam deyip cıkıyor işin içinden.yapann erkeklerde varr.valla imreniyorum onlara.
ben sölemeden bişiler yapsın istiyorum amaaa tıkk yok adamda.ama bundan sonra göstercem ben ona savaş actım:delikafadulden
hayy maşallah beyzayaaaa
bende bi ara verdim bıldırcın yumurtsını.bayadır vermiyorum.
bende başlıyım ozaman tekrar.
nisanur bende hergün veriyordum yumurtayı.ama ilerde kolestrol sorunu olurmuş.o nedenle gün aşırı veriyorum artık.
sizin doktor bu konuda ne diyor?
hoşgeldin hale naber.hafsonu tam gün mü calışıyorsun
bazı yerler yarım gün oluyor
erkek cocukları daha yaramaz oluyorlar ve anneye düşkünler dedigin gibi.eşinin hemen başına pineklemesi normal:))
ama benim kız babacı cokta yaramaz degil aslında.oyun oytarak onu oyalamak mümkün.amaa nerdeeeee benim kocada o potansiyel.kızı kuacag alıp evde gezirmeyi bi iş sanıyoralsanaalsanasmile
ben gün aşırı sabah kahvaltı bulamacına koyuyorum yumurtayı .
bıldırcın yumurtasınıda aynı şekilde.
kimi sütün içine çig katıp veriyormuş.cok zararlı bence.
:Saruboceq: yok canım dün değil önceki gece yapıyım dedim azkalsın yangın çıkarıyodum ağda çok kızmış spatulayı içine sokunca bi anda alev aldı bende demlikteki suyu dökünce benzin dökmüş gibi taaa duvara vurdu alev çok korkunç bi geceydi valla eşimi uyandırdım o geldi söndürdü. çok şükür ikimizdede bişey yok sadece ocak mahvoldu mafoldumben
hoşgeldin yasemin
hasılsın ibolya.ben de slm yollayacaktım eski arkadaşlarla.arada uğruyodum belki hatırlarsın.sen önce davrandın.nasılsın.neler yapıyorsun
gece 4 mi.:1shok:rüyasında mı gördü.çok şükür gece kalkma huyumuz yok.pek olmadı.uykusuzluğa hiç tahammülüm yok.eşim çok şükür yardım eder.banyosunu hep beraber yaptırırız.o yıkar ben tutarım.ama altını hiç değiştirmez.kokunca bile tahammül edemez.ööööğğ diye dışarı kaçar.nerde kaldı değiştirmek.
ben hiç vermedim.bakım bulursam denemek isterim.
büyük geçmiş olsun asuman
her yıl koyuyodum ma bu yıl koymadım, annem konserve yaptı ondan geçiniorm sırnaşık şeybulamaç ben de vermiyorum. bir sefer deneyeyim dedim yemedi zaten vermek istemiyordum işime geldi benim de. haşlanmış yumurtayı sevmiyor ama omletin her türlüsünü seviyor. menemeni çok seviyordu ama kış gelince ara verdik. dondurucuya domates koydunuz mu hiç arkadaşlar? nasıl olur acaba ben konserveyi sevmiyorum pek. dondurucuda olursa bir dahaki kış öyle yapayım.
ayşecim ben de nasipse önümüzdeki mayısda düşünüyorum bu kez yaz bebeği olsun istiyorum insan evde çok bunalıyo kışın 2 çocuk kafayı yerim yaz olursa dışarda oynar beyzoş teyzemin kızı bakıyor kızıma o da yap beyzayı biz alırız diyolar:))
tabi bi de doğum izniolayı var öğretmenlerinyüzde 90ı mayısda hamile kalır şubatta doğum olduğunda haziranda doğum izni bitiyo 2 hafta falan da rapor izin yaz tatili derken bebek 7 aylık oluyo beyza da 3 yaşına girmiş olacak işallah bakalım hayırısı ben kızımın yanlız büyümesini istemiyorum çook sosyal çocuk kalabalığa bayırlır 2. olunca 6 aydan sonra beraber oynayabilirler diye düşünüyorum
ya benim oğlum bugün buzağa dedi.delikafadulden 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.hayvan kitabımızda inek ve yavrusu vardı.ehh ehh diye her birini defalarca sorar.yine tv yi kapattı geldi.ineğin yavrusunu gösterdi.buzağa dedim.aynısını taklit etti çok net duydum.şok oldum.z sesini hiç çıkarmamıştı.bi de annem diye kucağıma aldım.oda boynuma sarılarak annem dedi.alkisalkisalkiskulaklarıma inanamadım.bulutlara çıktım sanki.tekrar desin diye uğraştım ama bi daha demedi.
bulamaç ben de vermiyorum. bir sefer deneyeyim dedim yemedi zaten vermek istemiyordum işime geldi benim de. haşlanmış yumurtayı sevmiyor ama omletin her türlüsünü seviyor. menemeni çok seviyordu ama kış gelince ara verdik. dondurucuya domates koydunuz mu hiç arkadaşlar? nasıl olur acaba ben konserveyi sevmiyorum pek. dondurucuda olursa bir dahaki kış öyle yapayım.
ya benim oğlum bugün buzağa dedi.delikafadulden 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.hayvan kitabımızda inek ve yavrusu vardı.ehh ehh diye her birini defalarca sorar.yine tv yi kapattı geldi.ineğin yavrusunu gösterdi.buzağa dedim.aynısını taklit etti çok net duydum.şok oldum.z sesini hiç çıkarmamıştı.bi de annem diye kucağıma aldım.oda boynuma sarılarak annem dedi.alkisalkisalkiskulaklarıma inanamadım.bulutlara çıktım sanki.tekrar desin diye uğraştım ama bi daha demedi.
eşim yok benim seyehatteilk defa gece geldim kimse yok:sm_confused:
ibolya maşallah ogluna
ama benim kızım tek tek cok fazla yiyemiyor
mesela bir oturuşta
1 çay bardagı süt
1 yumurta
bal yada pekmez
1 tatlı kaşıgı ceviz
1 dilim tahıllı ekmek(tahıllı mama)
bunların hepsini mümkün degil tek tek yiyip bitiremez
bulamac yaparsam bir kase dolusu oluyor o zaman yiyor
şuanki gelişimi için bunları az yesin diyemem
2 yaşına kadar bu şekilde vercem.ilerde nasılsa olsa tek tek yer
bende isterdim herşeyi ayrı vermek ama yemeyince mecburen bulamac veriyorum.
menemen yapıp ekmege bandırıp yedirmek bana mantıklı gelmiyor.cok ekmek yesin istemiyorum.
yada yagda yumurta şuan için cok gerekli degil .
kızım daha ii turkan sagoll canım
en azından kulak agrısı gecti.öksürme yok
sadece geniz akıntısı var.onun içinde bi şurup kullanıyorum umarım ii gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?