2008 Ekim Anneleri

ben mama sandalyesi almadım ayşe. evim küçük koyacak yer yok diye. ama en büyük pişmanlıklarımdan birisi. oturarak yemiyordu hiç vben de çocuk sandalyesi aldım bir tane. onu sevdi. yemeğini hazırladığım zaman benden önce koşup oturuyor üzerine:)

sen nasıl yediriyorsun?

aynen bende almadım mama sandalyesi turkan
yerde oturarak yedirmek cokk zor oluyorr.bende arkasına yastık koyup hafif yatırıp yediriyorum
hangi marka aldın kaca aldın sandalyeyi?
o mama sandalyesine oturunca sen nereye oturuyon:))
belin agrımıyormu.

ay pardon sandalye almışsınnn
mama sandalyesi sandımm ok

şimdi çıkmam lazım ayşecim. sonra görüşürüz.

evet canım normal sandalyenin küçük boyutu. 5 liraya almıştım ama çok işime yaradı. ben yere oturup yediriyorum ona. diğer türlü peşinde koşuyordum hep yere oturmuyordu geziyordu evin içinde.

maaşallah kızlar daha bi dilli oluyo galiba.benimki tam göstermiyo daha resimleri.sadece soruyo.nesneleri getir deyince getiriyo.
evet canım normal sandalyenin küçük boyutu. 5 liraya almıştım ama çok işime yaradı. ben yere oturup yediriyorum ona. diğer türlü peşinde koşuyordum hep yere oturmuyordu geziyordu evin içinde.

yaa benimki de bi lokma alıp 3 tur atıyo.bize de işe yarar mı acaba.CADIARZUama hiç sanmam.kurt var benimkinde oturamıyo.bi de bir aydır denge hareketleri yapıyor.olmadık yerlere çıkıp ayakta durmaya çalışıyo..babasıyla atçılık oynuyolar.ayakta durmaya çalışıyo adamın sırtında.cambaz gibi.sandalyenin de tepesine çıkar.

leyla duocid antibiyotik kullandıgınızı sölemiştin
oglunda ishal yaptımı??
bunu kullandıgımızdan beri kızım ishal.netten baktım antibiyotikler ishal yapabilirmiş.
gerci 2 içiimlik kaldı ama tehlikeli bişi olurmu endişelendim şimdi
yarın doktora götürsemmi yaa

iyi akşamlar ayşecim bişey olmaz kızımda da ishal yapıyodu antibiyotik ve pişik yapmıştı çok fena neyse öyle geçmiş olsun ilaç bitince hemen geçiyor
biz mama sandalyesi aldık kızım oturmaya başlayınca 6 aydan itibaren onu kullanıyoruz ve kesinlikle kızıma aldığım en önemli ve faydalı ihtiyaçtan bi tanesi böylece biz hiç peşinden tabakla koşmadık kzım kendi yemeyi daha çabuk öğrendi masayı görebilidğinden istediği herşeyi söylüyor çoooba yooourt turtuuu gibi bakıcımız gezerek yediriyo kızım ona diyomuş otuu otuu :))

ayşecim markayı sormuşsun unutmuşum stork unkini 140 a almıştık
ayrıca maşşalah bebişlere karnımızda öğreniyolar da çıkıyolar bunlar beyza da bi çok hayvanın adını yada çıkardığı sesi söyler ayı, hav,miyav yada pisi,guşş,balık vssss

halee kefirle yogurt mayalamayı sormuştun canım
aklımdayken yazıyım yarın gelince okursun

anneme sölemiştim hazır kefirden bi mayala nasıl olacak diye.yapmış harika olmuş
yani illaa kefir tanesi gerekmiyor.
altınkılıc markalı normal kefir içecegi almıştım
2.5 kiloluk yogurt kabına yarım cay bardagından biraz fazla kefir koymuş aynı yogurt mayalar gibi mayalayıp örtmüş.süt bayaa sıcak olacak bu arada.ılıktan sıcak olacak yani
kalıp gibi olmuş.tadıda harika dedi

bide 1 kiloluk cam kavonoza yarım cay bardagından biraz az kefir+1 kaşık yogurdu karıştırmış 1 kilo süte mayalamış.bu dahada sert olmuş ve tadı yine cok güzelmiş..

yapmak isteyenler bu tarife göre yapabilirr

kaydirigubbakcemile3 maşallahh beyzayaaaa
onu yemek yerken görmeyi cok isterdim.iştahlı bebekler yemek yerken cok sevimli oluyor:)
beyzada cok dilbaz desenee

inşallah gecer ishali nisanur.ilacı bitene kadar muz yediriyim bari.sagol

Günaydın kızlar.şöyle bi baktım yazdıklarınıza gene kaynatmışsınız.
Ayşecim evet hayatım bizde de ishal yapmıştı.Ama benim oğlum kabızdı o ara iyi oldu bize

Bu arada sonunda oğlum bi diş daha çıkartıyor sonunda.ınş peşi de gelir bi çırpıda .7. dişimiz olacak bu kısmetse

günaydın herkeseeyvahedigeldismile
kızımın üst iki köpek dişi patladı:lepi: geriye kaldı 6 diş haıyrlısıyla şu 20yi bi tamamlasak rahatlıycaz işallahkaydirigubbakcemile5

günaydın herkeseeyvahedigeldismile
kızımın üst iki köpek dişi patladı:lepi: geriye kaldı 6 diş haıyrlısıyla şu 20yi bi tamamlasak rahatlıycaz işallahkaydirigubbakcemile5

maşallah nisanura ilk önce o tamamlıcak dişlerini
biz 8 de sayıyoruz valla. leylacım 7 patladıysa 8. hemen arkadan gelir merak etme

ayşecim kefir tarifin için saol, zaten tane kefir bulamadım bu ara biraz sıkıntışıymış, dün eşim diğerinden almıştı bende bugün mayalarım inş.

günaydınlar herkese.

beyzaya maşallah dişlerini çabuk tamamlıyacak küçük hanım. biz 8 de sayıyoruz hala.
oğlum bu aralara pek bi dillendi ne söylersek tekrar etmeye çalışıyor ama hala anne diyemiyor:çok üzgünüm: eşim de ben üzülüyorum diye aşkım demeyi öğretti aşkım deyip sarılıor bi de öpücük konduruyor yanağıma. çok tatlı çoookkkkk:ecrin_bebek:

günaydın kızlar geçmiş olsun diyenlere çoook teşekkür ederim
tahanın 2 gündür iştahı yok üstüne gitmiyorum 11-12 aylıkkende böyle olmuştu kendiliğinden düzeldi yine aynı bişey yemiyo herhalde dişleri zorluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…