Bu arada sonunda oğlum bi diş daha çıkartıyor sonunda.İnş peşi de gelir bi çırpıda .7. dişimiz olacak bu kısmetse
günaydın herkeseeyvahedigeldismile
kızımın üst iki köpek dişi patladı:lepi: geriye kaldı 6 diş haıyrlısıyla şu 20yi bi tamamlasak rahatlıycaz işallahkaydirigubbakcemile5
günaydınlar herkese.
beyzaya maşallahdişlerini çabuk tamamlıyacak küçük hanım. biz 8 de sayıyoruz hala.
oğlum bu aralara pek bi dillendi ne söylersek tekrar etmeye çalışıyor ama hala anne diyemiyor:çok üzgünüm: eşim de ben üzülüyorum diye aşkım demeyi öğretti aşkım deyip sarılıor bi de öpücük konduruyor yanağıma. çok tatlı çoookkkkk:ecrin_bebek:
günaydın kızlar geçmiş olsun diyenlere çoook teşekkür ederim
tahanın 2 gündür iştahı yok üstüne gitmiyorum 11-12 aylıkkende böyle olmuştu kendiliğinden düzeldi yine aynı bişey yemiyo herhalde dişleri zorluyo
bugün diş çıkarma günü olacakkkk
benim kızımda 11.dişini patlatmış sabah gördümmhihoyyyt
kızlarrrrr kardeşim dün tezkeresinii aldıııı:teytey:
bu akşam Allah nasip ederse eve geliyor
şuan urfadaa son gününü yaşıyorrr
Allahh tüm askerleri korusun ve evlerine dönmeyi nasip etsin
amin inşallah.gözünüz aydın ayşe.kızlarrrrr kardeşim dün tezkeresinii aldıııı:teytey:
bu akşam Allah nasip ederse eve geliyor
şuan urfadaa son gününü yaşıyorrr
Allahh tüm askerleri korusun ve evlerine dönmeyi nasip etsin
hoşgördük şekerim, buraya kimse gelmiyo diye bende girmez olmuştum, bura da baya faalmiş yav boshayallersmile
ay görmemim şekerim ayıpsın he, nasılsın iyimisin, le ben burayı harbiden çok özlemişimyaa, bizimkarılar da fesbuku bırakıp gelirlermi bura bilmiomki, eski günlerim aklıma geldi iimi ne kıllatıyoduk be aahh ah :gitme:
şekerim erkeklerin geneli böle, benim eşim alt değiştirme konusunda sorun çıkarmaz, akşamları da o uyutur genelde, senin hesap bende akşam oluncakendi halimde kalmakistiorum, oda anlıyo halimi, ama bazen üşenip de kaçtığı zamanlar oluo tabi kaydirigubbakcemile3ama ilk zamanlar bu kadar yardımcı değildi, zor dönemlerinde tek başımaydım yani, şimdi sofrada falan bazen yemeğini yedirir sağolsun, bence eşinin kanına girmelisin, benim eşim azcık mızmızlancak gibi oldumu hemen basıyorum lafı, tek başımamı yaptım ben bu çocuğu fifti fifti paylaşcaz işte die, o zaman susuyo :roflol:
7. aydan beri hergün veriorum ben, tavukyumurtası vermiyorum desem yeridir yani, bıldırcın hem daha faydalı hemde küçük olduğu için yumurtayla doymamış oluyo,yanında ekstra peynirni domatesini vs de verebiliyorum bu sayede
benim eşim de bi zamanlar kaşıkla yedirme konusunda ben yapamam deyip kaçıyodu, şimdi büyük ısrarlarım sonucunda ara ara yedirdiği oluyo :roflol:
yumurtanın kollestrole neden olmadığı ispatlandı şekerim, yumurta masumdur verebilirsin kaydirigubbakcemile3
ya ama benim oğlum bana değil babasına düşkün, sabahları trt çocuk açıyoruz, ona dalınca babası gidiyo işe, değilse ardındanyas tutuyo dakikalarca, akşam baabası eve gelince de beni anında satıyo, kapının sesini duyar duymaz koşmaca varıyo kapıya, sonra babasına sarılıyo, babası da kucağına alıyo yatak odasına gidiyolar, babası üzerini değiştirirken burnunun dibinde beklio, adamı tuvalete bile göndermiyo, çaktırmadan giderse de bakıyo baba meydanda yok tuvaletin kapısına dikilip bekliyo :roflol::roflol: ama ben günün 24 saati tuvalete gidim gelim beni ipleyen yok,
ayşe bulamaç olarakmı veriyosun hala, ayrı ayrı versene, ben uzun zamandır şu şekildeyapıyorum, yumurtayı bazen haşlıyorum bazen tereyağda omlet yapıyorum, o şekilde bi veriyorum, sonra beyaz peynir yada labne veirorum, bazen bir iki zeytin parçalayarak veriyorum, bi eline ekmek diğer eline domates alıyo, yada salatalık, o an sofrada ne varsa, sonra küçük ekmekiçine tereyağ sürüp veriyorum, bir iki tatlı kaşğı sokuşturabilirsem bal sokuşturuyorum, bunların hepsini yedirdikten sonra ya 1 kase süte ıslanmış bisküvi veriyorum yada hazır kahvaltıdan hazırlayıp veriyorum, oda karnını doyursun diye, bulamaç şeklinde yememeleri gerekiyo artık, damak tadlarının oluşması için, ileride bu şekilde alışınca tek başına yumurtayı istemeyebilir, bence ayrı ayrı yedirmeyi dene
üfffff allah korumuş yaa, anlamadığım ağda nasıl alev alıo ki CADIARZU
iyidir canımyaa, sen nasılsın, hatunlar fesbukta takılıyolar artık, e biz de çoğunluğa uyduk fesbuktayız, ama zeynebin de dedii gibi buranın tadı bi başka, ilk göz ağrı ne de olsa, bende yakında göreve başlayacam, 1 aydan az bi zaman kaldı, giderayak neti talan ediorm işte aklinialirimsmile
her yıl koyuyodum ma bu yıl koymadım, annem konserve yaptı ondan geçiniorm sırnaşık şey
benim küçük iboş yemiyo artık şekerim, o sezeryan acısından sonra tırsıyorum :roflol:
enneeeee maşallah le, benim oğlan çok güzel baba ve dede der ama anne yok kıskanıorm valla alsanaalsanasmile
tşkler turkann
canım sana bişi sorcam gıda mühendisisin bilirsin
yumurta cok haşlanınca içindeki vitaminler kaybolur yada azalırmı?
kac dk haşlamak lazım normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?