2008 Ekim Anneleri

asman diş zamanı bizde de aynısı oluyo. oğluş aç geziyo ama lokma koymuyo ağzına. ben de zorlamıyorum o zamanlar. bir hafta içinde normale dönmüş oluyor.

bende zorlamıyorum zorlayınca ters tepiyo inş. bir anönce düzelir çünki anne sütü almıyo oğlum yemeyide keserse olmaz

günaydın herkeseeyvahedigeldismile
kızımın üst iki köpek dişi patladı:lepi: geriye kaldı 6 diş haıyrlısıyla şu 20yi bi tamamlasak rahatlıycaz işallahkaydirigubbakcemile5

hayy maşallahhh beyzayaaa
2 yaşından önce tamamlıyacaksınız dişleri desenee
beyzanın iştahı nasıl bu ara

bugün diş çıkarma günü olacakkkk
benim kızımda 11.dişini patlatmış sabah gördümmhihoyyyt

türkan maşallah oglunaaa
bizdede tam tersi.anne diyor ama babaının yüzüne baba demiyor.o olmadıgı zaman baba ditti yada kapı caldıgında baba diyor.ama eşime seslenirkenn askım diyor:)))
cünkü ben eşime aşkım derim evde benden ögrendi sanırımkaydirigubbakcemile3

aynen kızımda diş cıkaracagı zaman iştahsız oluyor.cok gecmeden cıkıyor dişi.

kızlarrrrr kardeşim dün tezkeresinii aldıııı:teytey:
bu akşam Allah nasip ederse eve geliyor
şuan urfadaa son gününü yaşıyorrr
Allahh tüm askerleri korusun ve evlerine dönmeyi nasip etsin

gözünüz aydın ayşe. hayırlısıyla döner ve kavuşursunuz inş. allah tüm askerlerin yardımcısı olsun.

tşkler turkann
canım sana bişi sorcam gıda mühendisisin bilirsin
yumurta cok haşlanınca içindeki vitaminler kaybolur yada azalırmı?
kac dk haşlamak lazım normalde?

tekrar merhaba kızlar.
ben çalışan bir anneyim hafta sonu evde malum çocuk iş güç giremedim nete.

kızım 33+5 günlük doğru 2 kilo şuan kilosu ve boyu nasıl 25 inde öğreneceğim o zaman cvp veririm ayşecim. ama aradaki farkı kapattı maşallah erken doğan çocukalr çabuk toparlanıyor.

geçmişi okudum mama sandalyesi ben chicco aldım 249 tl vermiştim ilk başta nie aldım belim kopuyor vs dedim ama mama sandalyesi uzayıp kısalabiliyormuş geç farkettim ;-)
şuan en alt konuma getirdim ben koltuğa oturup yediriyorum hiç belim vs ağrımıyor yada yere oturtup yediriyorum kendi inip oturabiliyor.
o olmasa yemek yedirmem işkence olurdu kesin. ama hafta içi annem bakıyor kızıma masanın üstüne oturtup yedirebiliyor beceri meselesi :)

bende hala kahvaltısını bulamaçla yaptırıyorum daha çok yiyor tek tek fazla yemez ve herşeyden asla yediremem.
birde işine gelen şeyleri katı yiyor gelmeyenleri püre şeklinde yiyor.

maşallahh sizin cücükler baya dilli kızlar. benim kızım annemde konuşuyor o ne derse tekrarlıyor ama bana gelince çok nadir konuşuyor.

bu arada kız çocuklar babaya düşkün sanırım benim kızım bana çok düşkün babası kucağına aldığında kıyameti koparır hiç sevmiyor onu :)
babasınında işine geliyor bu durum çocuk bende durmuyor die sıvışıyor hemen.
kızım 2,5 aylıkken işe başladım eşim ve annem dönüşümlü ilk 7 ay çok güzel baktı. ama ek gıdaya geçince tüm gün annem bakmak zorunda kaldı ek gıda işini eşim beceremedi.
vardiyalı çalışıyor kendisi sabah ben çıkınca evdeyse üstünü giydirip altını değiştirip anneanneye götürür ve alır eve getirir şuan yaptığı tek şey bu.
işine gelirse çok güzel altta değiştirir, yemekte yedirir, üstünüde değiştirir. ama her erkek gibi işine gelmez

Yasemincim hoşgeldin canım.Bende haftasonu ve akşamları pek giremiyorum da yeni gördüm.
Ayşecim evet hayatım geçen haftalara nazaran daha iyi Yiğitin iştahı .Şimdi dişleri çıkarsa inş ne olur bilinmez ama.Çıkarsın yeterki o.Kafa terlemesi de geçti çok şükür.Kulağı kızarmış demişti doktor oda geçti herhalde.Şimdi kontrole gidince bi tahlil yaptırıcam içim rahat etsin.
Bu arada dün akşam yiğit 35 günlük bi bebek gördü.Yavrum çıldırdı illa alacak oyuncak sandı herhalde.Ama o kadar heycanlandıki anlatamam.Kendinden daha küçük de hiç görmemişti daha önce.Bebekle annesi gitti bizde kıyamet koptu.Baktık susmuyo bizde peşlerinden.Demekki kardeşi olsa yer benim oğlum.

Kızlar ben mama sandalyesi değilde taşınabilir her sandalyeyle kullanılabilir mama sandalyeleri varya onlardan aldım.Yıkanabiliyo gittiğin yere götürülebiliyo.Bende çok memnunum.Zaten ötekisi bizde çok yer kaplardı.

selam diş çıkaran ve hasta olanlara geçmiş olsun ayşecim beyzanın iştahını sormuşsun herhangi bi değişiklik yok:)) diş çıkarırken çok sık kakasını yapar günde 6-7 yi bulur bi de gece sık sık uyanır ben ondan anlıyorum ama geçen azılarda 2 gün iştahı gitmişti

itokor burda ikeada satılıyor o mam sandalyelerinde süper onlar şimdiki aklım olsa bende onlardan alırdım eşek ölüsü gibi çok ağır ama 3 bebe büyütür çok kaliteli.

nisanur benim kızın 6 dişi var hala çok zor diş çıkartıyoruz biz. ilk dişini 1 0aylıkken çıkardı o zamandan beri gece uykumuzyok bizim

amin inşallah.gözünüz aydın ayşe.

Bu arada dün akşam yiğit 35 günlük bi bebek gördü.Yavrum çıldırdı illa alacak oyuncak sandı herhalde.Ama o kadar heycanlandıki anlatamam.Kendinden daha küçük de hiç görmemişti daha önce.Bebekle annesi gitti bizde kıyamet koptu.Baktık susmuyo bizde peşlerinden.Demekki kardeşi olsa yer benim oğlum.[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3seni de 2.yi düşünenlerin arasına alalım mı

Anammmmmmmmmmmm İboşummmmmmmmm ne güzel yine eski günlerdeki gibi döktürmüşsünopuyorumnanaktan burası başka diyorum her zaman ama napalım gelende gelmeyende sağolsun dimiyerimseniben

tşkler turkann
canım sana bişi sorcam gıda mühendisisin bilirsin
yumurta cok haşlanınca içindeki vitaminler kaybolur yada azalırmı?
kac dk haşlamak lazım normalde?

ayşecim yumurta vitaminden ziyade önemli bir protein kaynağıdır. yumurtanın özellikle iyi pişmesi lazım ki hastalık yapıcı mikroplar ölsün. ideal halama süresi 5 dk diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…