2008 Ekim Anneleri

yasemin benim kızda benim yanımda konuşur başkasının yanında utanır konuşmaz:)
bu sayfada bulamac yediren ikimiz varız sanırım.leyla senin oglunda mı bulamac yiyordu hatırlayamadım
aynen kızımda işine gelen katıyı yer işine gelmeyeni tükürür.püreye devam:içelim:

iyi maşallah yigide leyla
inşallahh az dişi olan bebekler yaza kadar dişlerini cıkarırlar
yazın cok zor diş sıkıntısı.
başı neden terliyordu?bu sıra kızımında cok terliyor.ateş gibi yanıyor kafası yaa.bende doktora sorcaktım unuttum bak.ne zaman doktor kontrolünüz?
su çiçegi aşısı yaptırcakmısın?

yasemin leyla o bahsettiginiz mama sandalyesi nasıl bişi görmedim ben.link varsa yollayın bi bakalım.bende alcam bu gidişle.yerde olmuyor artık

leylaaa benim kızımda bebek hastası.bebek derken 10-15 yaşındaki bebelerden bahsediyom:)))
her cocouk gördügünde aaaa beybii diye bagrıyor.
bi kac gündür okulun bahcesine götürüyorum.tenefüse cıkan bebeleri izliyor bayılıyorrr
eee kızım bu kadar bebeye düşkünken bizede ona bi kardeş yapmak kalıyorrrr dimii:teytey:
leyla oglunda sana bi mesaj vermek istemiş sanırım.hihoyyyt

kızlar kardeşim tezkereyi almıştı biliyorsunuz.bu akşm gelecekti ama cok fırtına varmış iptal edilmiş
inşallah yarın gelecek.dua edin sag saglim gelsin inşallahh

2008 EKİM ANNELERİ VE BEBEKLERİ
[table="head"]No| Nick| Adı| Yaşı| Meslek | Şehir| Bebek Adı| Annesütü| Diş| Dogum Tarihi| Dogum Kg| Ocak Boy-Kg|
1| Nisannur38| Nisanur| 1984| Öğretmen| Kırşehir| Elif Beyza| Evet| 14| 10.10.2008| 3.300|15.000gr-xxxx
2| Turkucan| Türkan| 1982| Gıda Müh-Çalışmıyor| İstanbul| Emir Burak| Evet| 8| 14.10.2008| 3.480| 14.000gr85cm|
3| Mavis81| İrem| 1981| Ev Hanımı| Mersin| Beril| Evet| 8| 15.10.2008| 4.000|11.500gr82cm
4| Ayşe.| Ayşe| 1980| Ev Hanımı| Ankara| Nur| Evet| 11| 16.10.2008| 3.580| 9.900gr 82cm
5| Itokor| Leyla| 1979|Elektrik.Elektronik.Müh| Kocaeli| Nahit Yiğit| Hayır| 7| 17.10.2008| 4.500|
6| Asutaha| Asuman|1988| Ev Hanımı| Çorum| Taha| Hayır| 17| 20.10.2008| 3.060|
7| Yasemin..| Yasemin| 1981| Tekstil Ögretmeni| İstanbul| Dilay| Evet| 6| 25.10.2008| 2.000
8| Halece| Hale| 1983| Muhasebeci| Ankara| Göktuğ| Evet| 8| 26.10.2008| 3.300|
9| Vahide1204| Vahide| 1981| Ev Hanımı| Bursa| Ali Fudayl| Hayır| 16| 28.10.2008| 3.870|
10| Zeynepözdil| Zeynep| 1970| Satış Temsilcisi| İstanbul| Giray| Evet| 16| 31.10.2008| 3.560|11.450gr82cm

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler ayşe nasılsın.hava şartlarından gelememiş askeriniz.gec olsunda güç olmasın.almış ya tezkereyi gelir inşallah.

bizim de otokoltuğumuz gelemedi.sitede başka kargo yazıyodu.değiştirmişler farklı kargoyla gelcekmiş.ilk dedikleri kargo pzt geliyo diye tüm gün arabanın içinde ilçede kargo bekledik.öbür kargoda çrş geliyomş.beklediğimizle kaldık.bu kargo meselesi yüzünden netten istediğim gibi alamıyom bişeyi.köye gelmiyo kargolar

ayy tam yazıyodum çocuk uykusunda bağırmaya başladı.çıkmam gerek iyi geceler ayşe

iyigeceler kızlar şöle bi bakıyım dedim maşallah toplanmşsınız yine gece kuşları iyi sohbetler sizlereboshayallersmile

herkese iyi geceler hanımlar

benim gece kuşu uyumadı gene. napıcam ben bu çocukla yaaa. huy edindi artık geç uyumayı.

ii gecelerr kızlarr
kusura bakmayın şimdi gördüm yazdıgınızı.msn ye dalmışım
sagol vahidee.yarın gelir inşallah kardeşim.
kargonuz gelmemişşş şaşırdım.gelmesi lazımdı aslındaa
kocan başının etini yedimi:))

turkan gündüz kac kere ve toplam kac saat uyuyor oglun

koca yokkk ben gece kuşu oldummmsositososito
özledim kocamı yaw:kedi:

Kızlar kaynatmışsısnız gene.
Yasemin sizde bizdensiniz diş konusunda.
Ayşe evet hayatım yiğite bulamaç veriyorum yada çorba da içecekse yemekde yiyecekse, pürüzsüs ister.Canı isterse yiyo ama kendi keyfine göre.Bende çok zorlamıyorum çünkü hem dişlerimiz hep sıkıntılıydı hem öteki türlü çok az yiyor.Yemeğimizin 2 saat sürmesi gerek.Bide dişleri çıkana kadar çok zorlamak istemiyorum.

günaydınnnn
leylaa sandalye cok şirin ve kullanışlı bişiye benziyor
sanırım şişirip kullanıyorsun.heryere götürülebilir dimi.yani havası iniyormu yoksa bu şekildemi satılıyor.sen kaça aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…