iyi maşallah yigide leyla
inşallahh az dişi olan bebekler yaza kadar dişlerini cıkarırlar
yazın cok zor diş sıkıntısı.
başı neden terliyordu?bu sıra kızımında cok terliyor.ateş gibi yanıyor kafası yaa.bende doktora sorcaktım unuttum bak.ne zaman doktor kontrolünüz?
su çiçegi aşısı yaptırcakmısın?
leylaaa benim kızımda bebek hastası.bebek derken 10-15 yaşındaki bebelerden bahsediyom:)))
her cocouk gördügünde aaaa beybii diye bagrıyor.
bi kac gündür okulun bahcesine götürüyorum.tenefüse cıkan bebeleri izliyor bayılıyorrr
eee kızım bu kadar bebeye düşkünken bizede ona bi kardeş yapmak kalıyorrrr dimii:teytey:
leyla oglunda sana bi mesaj vermek istemiş sanırım.hihoyyyt
bizim de otokoltuğumuz gelemedi.sitede başka kargo yazıyodu.değiştirmişler farklı kargoyla gelcekmiş.ilk dedikleri kargo pzt geliyo diye tüm gün arabanın içinde ilçede kargo bekledik.öbür kargoda çrş geliyomş.beklediğimizle kaldık.bu kargo meselesi yüzünden netten istediğim gibi alamıyom bişeyi.köye gelmiyo kargolar
Kızlar kaynatmışsısnız gene.
Yasemin sizde bizdensiniz diş konusunda.
Ayşe evet hayatım yiğite bulamaç veriyorum yada çorba da içecekse yemekde yiyecekse, pürüzsüs ister.Canı isterse yiyo ama kendi keyfine göre.Bende çok zorlamıyorum çünkü hem dişlerimiz hep sıkıntılıydı hem öteki türlü çok az yiyor.Yemeğimizin 2 saat sürmesi gerek.Bide dişleri çıkana kadar çok zorlamak istemiyorum.