Kızlar kaynatmışsısnız gene.
Yasemin sizde bizdensiniz diş konusunda.
Ayşe evet hayatım yiğite bulamaç veriyorum yada çorba da içecekse yemekde yiyecekse, pürüzsüs ister.Canı isterse yiyo ama kendi keyfine göre.Bende çok zorlamıyorum çünkü hem dişlerimiz hep sıkıntılıydı hem öteki türlü çok az yiyor.Yemeğimizin 2 saat sürmesi gerek.Bide dişleri çıkana kadar çok zorlamak istemiyorum.
bizde kahvaltımızı yaptıkk birazdan dışarı cıkacazzz
kızım kahvaltıdan sonra dışarı cıkacagını bildigi için cok cabuk yiyor kahvaltısını agzını açı açıveriyorrrrr:teytey:
kızlar bebelerinizin gece uykusu nasıl?
bizim gece uykumuz çok kötü en az 5-6 kez kalkıyoruz oda en az
selam yasemin
bizdede aynı dert. kesinlikle 5-6 kez uyanıyoruz. anne sütüne devam ediyosun dimi ?
herkes emmek için uynadığını söylüyo ama benim sıpa artık huy edindi devamlı uyanmayı. ne zaman kesintisiz uyku uyuyacağımı çoook merak ediyorum
günaydınnnn
leylaa sandalye cok şirin ve kullanışlı bişiye benziyor
sanırım şişirip kullanıyorsun.heryere götürülebilir dimi.yani havası iniyormu yoksa bu şekildemi satılıyor.sen kaça aldın?
iyi maşallah yigide leyla
inşallahh az dişi olan bebekler yaza kadar dişlerini cıkarırlar
yazın cok zor diş sıkıntısı.
başı neden terliyordu?bu sıra kızımında cok terliyor.ateş gibi yanıyor kafası yaa.bende doktora sorcaktım unuttum bak.ne zaman doktor kontrolünüz?
su çiçegi aşısı yaptırcakmısın?
turkan gündüz kac kere ve toplam kac saat uyuyor oglun
kızlar bebelerinizin gece uykusu nasıl?
bizim gece uykumuz çok kötü en az 5-6 kez kalkıyoruz oda en az
biz emzik kullanmıyoruz beni emzik gibi kullanıyor :)
itokor baş terlemesini demir eksikliğin ebağlamışlardı benim kızında demiri eksikti cidden.
hala başı çok terler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?