2008 Ekim Anneleri

bizde kahvaltımızı yaptıkk birazdan dışarı cıkacazzz
kızım kahvaltıdan sonra dışarı cıkacagını bildigi için cok cabuk yiyor kahvaltısını agzını açı açıveriyorrrrr:teytey:

aynenn bizde de aynı durum var. demmekki dişi olmayan çocuklar geç pütürlüye alışıyor.
bende çok dert etmiyorum ömür boyu püre yiyecek hali yokya CADIARZU

çok uyanık onlar yaa maşallahh kızına ayşe. adı ne minik prensesin??

kızlar bebelerinizin gece uykusu nasıl?

bizim gece uykumuz çok kötü en az 5-6 kez kalkıyoruz oda en az

kızlar bebelerinizin gece uykusu nasıl?

bizim gece uykumuz çok kötü en az 5-6 kez kalkıyoruz oda en az

selam yasemin
bizdede aynı dert. kesinlikle 5-6 kez uyanıyoruz. anne sütüne devam ediyosun dimi ?
herkes emmek için uynadığını söylüyo ama benim sıpa artık huy edindi devamlı uyanmayı. ne zaman kesintisiz uyku uyuyacağımı çoook merak ediyorum

aynen cnm memeyi kesince düzelecek diyorlar ama artık huy edindi. çalışıyorum birde özlüyor sanırım durmadan kontrol ediyor bazen iyice sapıtıyor yarım saatte bir kalkıyor

Benim oğlumda öyleydi kızlar.Ben şimdi gece uyandığında yanıma alıyorum.O zaman o kadar uyanmıyo Dönüyo bana bakıyo dokunuyo falan mızıklanıyo gene ama uyuyo gen.Yanlış ama .Senin gibi bende çalışıyorum.Dayanamıyodum artık uykusuzluğa .Zaten bütün gün görmüyo.Bende çok özlüyorum oğluşumu sabaha kadar koklaşa koklaşa yatıyoruz.

Canım bende 50 ye falan almıştım herhalde.Şişirmiyosun..Bu şekilde satılıyo.İçi sünger gibi.Heryere götürebiliyosun sandalyeye takıyosun .Bebişini oturtuyosun.Ben buna oturtup masaya yanaştırıyorum sandalyesini.Yada tv de reklam açıyoruz oturtup yediriyorum.Yoksa evin içinde kaç tur atıyoruz belli değil.

Canım ben geçen ay yaptırmıştım su çiçeği aşısını.Başıda bi küçükken d vit. bırakmıştık o zaman olmuştu.Geçenlerde de diyodum ya çok iştahsız diye o zamanda terlemeye başlamıştı.doktoru d vit.takviyesi yapalım demişti.Geçti çok şükür şimdi öyle çok çok terlemiyo.Ama daha tahlil yaptırmadım.

biz emzik kullanmıyoruz beni emzik gibi kullanıyor :)

itokor baş terlemesini demir eksikliğin ebağlamışlardı benim kızında demiri eksikti cidden.
hala başı çok terler

yasemincim valla benimkide beni emzik yaptı. bu aralar iyice emmeye düştü. galiba o da özlüyo bütün gün. gecemizde gündüz gibi geçiyo
sen ne iş yapıyosun?

ben tekstil sektöründeyim cnm müşteri temsilcisiyim.
asıl mesleğim tekstil öğretmenliği ama atanamayan öğretmenlerdenim.

ahh yaaaa şöle kesintisiz 3 saat uyusam o bile yetecek bana

biz emzik kullanmıyoruz beni emzik gibi kullanıyor :)

itokor baş terlemesini demir eksikliğin ebağlamışlardı benim kızında demiri eksikti cidden.
hala başı çok terler

Canım bizdede vardı o .Hatta bi ara çocuk kağıt yemeye falan çalışıyodu.Başını biyerlere vuruyodu bilerek ama.Çok huysuzdu.Biz demir damlası kullanınca geçti çok şükür.Hala bakarım başı çok terlemeye başlıyo hemen takviye yaparım.

Benim oğlumda ırsi biraz da babasıda çok terler.Ama fazlasını anlıyosun zaten başını değdirdiği yer sırılsıklm oluyodu.Bide huysuzluk.Sende bi doktorunla konuş bence haytım

Emzik kullansaydınız bu kadar çekmezdiniz.Hiç mi vermediniz? Bıraktılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…