2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar evime geldim sonunda 3 gündür annemdeydim kadın bırakmıyor :))
dilay çok mutluydu akşama kadar bahçede toprakta oynadı dayımın torunları teyzemin torunları ilgiden bunaldı yalnız kalmak istiyor. eve sokamadık ağlayarak geldi.

ayşe dişleriniz hayırlı olsun cnm bizimde azılar çıkcak sanırım kabarmış.
ben çok marifetli çıktım kızlar
biber közledim , patlıcan közledim,domates közledim. dayımın kızlarıyla bahçeye mangsl gibi yaptık orda köz yaptık sonra hepsini robottan geçirdik kaynattıkben buzluğa koydum anneme verdim 6 poşet ben 4 poşet anneme yaptım.
kahvaltıya hazırladım ceviz,baharakt,sarımsakvs katıyorsun eşim bayıldı ufak kavonozuna dünya para veriyordu ben mis gibi yaptım kızımada çorbasına koyarım.
10 KİLO BİBER,PATLICAN 2 KİLO,DOMATES 3 KİLOYDU ayşe sormadan yazayım :))

dilay 3gün boyunca hiç uynamadı maşallahhh suphanallah rekor yani demekki beni istiyormuş yanındA çocuk. aslı sned eöyle yap bakalım

leyla cnm sen o komşuyu bırakma bi ağlar iki ağlar alışır annen hasta kadına yazık ya baş edemez annende olsun yanlarında ama o kadına yardımcı tut valla ben üzülüyorum. sakın iş yapmasın bişey yaptırma kocan paşa paşa tutcak valla anası bakmıyo çünkü.

bu arada ayrı kalmak güzlemiş adam öğlen gidip ertesi gün geliyordu düşünün 6 saat uyuyacak eve gitmeden bizi görüyordu çok özlemiş :))

ohh mis gibi olmuştur yasemin ellerine saglık cnm
valla iyi yapmışın aferin sana:))
sen baya bayaa ev karısı oldun artık hehe

elara hayırlı olsun canım dişleriniz darısı kalanların başına ama 3-4 ay sonra çıkıyor son azılar
yasemin elerine sağlık canım ben de haftaya başlıycam kışlık hazırlıklarına işallah eylüle kadar konserveleri dizecem geçen seneden çok güzel tariflerim var kahvaltıya cevizli sarımsaklı çemen yapıyorum bi de kırmızı biberi haslyıp kabuğunu soyup sarımsak zeytin yğıyla kavanoza diziyorum çoook lezzetli oluyor
tab dometes de yapacam 20 kavanoz falan
leyla kafana takma canım az yiyolar artık kilo almıyor beyza da boyu uzuyor ben de ölçmyorum 4-5 yaş alıyoruz biz de

nisanur siz kayseriliydinzi sanırım dimi.
ordakiler cok güzel yapar cemeni filan.bi arkadaşım yapıyordu kokusuz cemenn güzel oluyordu
ben gecen yıl kahvaltılık acılı ezme gibi bişi yaptım 10 şişe filan.cok güzel olduu
15 şişe filan menemenlik domates püresi yaptımm konserve
fasulye konservesi yaptım bidee
bu yılda yapcam Allah nasip ederse
özellikle domates püresi cok yapcamm

sen yapacagın zaman söle ebnde yapıyım.degişik tarifler olursa deneyelimm
cemeni filan bende yapmak isterim
kırmızı biber harika oluyor zatenn

konserve domates çok pratik oluyor misafirin gelince aç hemen melemen falan yap yemeğin yoksa.
çemene bayılırım ya ama kokuyor wc bile leş gibi kokuyor.
benim yaptığım şeyde kahvaltılık kızlar deneyin çok güzel oluyor.
annem yapar domateslerimi bugün yapıyordu bahçeden çıktıkça domates yapıyor

yasemin kayserilerin yaptıgı cemen kokmuyor cnm
ekstra bişi katılıyormuş kokması için ama onlar katmıyor eger kokmasını isteniyorlarsaa

hee çemen otu kokar aslında ben o ottan koymuyorum domates kırrmızı biber az sarımsak zeytinyağı tarifini yapınca bi daha yazarım bakmam lazım unutmuşum bi de domates soslu acıbiber turşusu yaptım o da çok lezzetli oldu ağzım sulandı ulen

hımmm sen benim yaptığım gibi yapıyorsun demek hamiyet bende ekstra patlıcan közü koyuyorum.
ulennn çemen kokulu olur o ot lezzet veriyor bizim yaptığımız taklit cıkk onun lezzetini vermez.
çemen yiyince kokusu 1 hafta wcden çıkmıcak :)

yasemin naber kız dilay uyudu mu?
işte ben de kendimi çemen diye aldatıyom yaa ses etme işte an son 5 sene önce yediydim mereti annemle markette durduk durduk hadi alalım nasılsa yaz tatili kimse de gelmez bu ara biz de biyere gitmiyoruz diye alıp 1 oturuşta bitirmiştik o akşam teyzem aradıydı kuzenimin nişanı olacakmış onları kayesride mağazalara falan götürecekmişim ertesi günü de nevşehire nişana gidecekmişim ne rezil olmuştum yaaa oynasam bi tür oynamasam bi tür çemenli çemenli bi daha da almadım da yemedim de(

ya ben çok severim köyden gelende daha başka oluyor. teyzem köyden gelmişti yaptı mı acaba?
valla koksada yicem kokmasada

hahahahah ay cok komik olmuşşşşşşşşş
ben en son nura hamöileyken yemiştim.cok cnm cekmiştii
pastırmalı yumurta yedim ondan sonra bi tiksindim bidahada yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…