2008 Ekim Anneleri

ayyy koptummmmmmm tamda dilAYI uyutuyordum :))))))))))))) iyi cnm sen nasılsın? gitti mi ablanlar?

ablamlar gideli çok oldu yani biz götürdük eskişehire giderken onları evlerine bıraktık
3gündür annemler burdaydı onlar da dün gitti:gitme: evde kafa dinliyoz artık şimdi pazardan geldim biber kurutacam 2 kilo aldım her hafta biraz biraz alıp kurutuyum turşu kurulacak kornişon kelek hepsi çıkmış vallacokacimcoook

kızlar ben de 2008 ekim annesiyim NİSANUR38 i önceki gruptan hatırlıyorum 7 haftalık hamileyim rabbim tüm bebişleri ve annelerini esirgesin şimdilik hoşçakalıneyvahedigeldismile

selam kızlar,
çemenle kavanozda domatesi nası yapıyosunuz bi tarif etsenize. ben dün domates aldırdım eşime pazardan, geçen senelerde poşetleyip buzluğa attım kışın kullandım.şimdi kavanozda yapiym diyorum ama bozulmasın diye nasıl yapılıyo bilmiyorum kaynatmayı fln..

kırmızı biber çok güzel oluyo onu da seviyorum onu da közleyip kavanoza koyup zeytinyağı koyuluyo sonra napılıyo ?

yasemin biz zaten beraber yatıyoruz emir alple canım . bu ara gardrop çekili salıncağı oturma odasına kurdum orda uyutup kanepeye yatırıyorum ben de yanına. kocada yatak odasında :) iyice ayrıldık yani.
bi ara yanındayım diye 2 kere fln süt için uyanıyodu şimdi yine yanında olduğum halde sürekli uyanıyo hele iki gündür 3e kadar hiç uyumuyorum sürekli anne diyo. terini değişiyorum sallıyom yok anacım annee annee, yanıma yatırsam salıncak diye ağlıyo.hiç büyümiycek gibi geliyo bana..ben emir alp kadarken kardeşim doğmuş. bizimkine kardeş yalan olcak bu gidişle:)

bende ekim annesiyim herkese selamlar kızım 3 4 aylıkken burdan arkadaşlarım vardı ama hiçkimse kalmadı

ben de bikaç gündür temizlik yapıyorum, boya olcak diye aylardır doğru düzgün temizliğe elim gitmedi evi kırıp dökerlerse bu kabarmalar niye oluyo diye boşa gitcek temizlik diyodum, en sonunda dayanamadım ne kadar böyle yaşıycaz adamları beklerken dedim iki gün camları yerleri fln sildim emir alp uyurken. sonra aradılar kiptaştan adamlar gelip baktılar meğer otopark katında tavanda bi bölümde izolasyon yokmuş o da bizim evin altına denk geliyo, taşerona kalsa havasızlık bilmemne boyayalım bakalım olcak mı yine..dediğimize geldiler sonunda imalat eksiğindenmiş alt tarafı yapınca evide boyıycaklar sonunda, 3 aydır düzensiz evde yaşıyoduk. çeyizimden herşey küflendi ya ona üzülüyorum. kullanmaya kıyamadığım iğne oyası pikeler, yatak örtüleri yorganlar duvara yaslıydı mahvoldular yıkansada geçmedi küf izleri, çözümü var mı bu küf lekesinin bilen var mı?

yei gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. tanışoırız kızlar eskilerden kimse olmasada bizler burdayız.

ben yasemin kızımın ismi dilay.

aslıcım cnm annem domatesleri kaynatıyor sıcak sıcak kavonozo koyuyor ağzını kapatıyor

ben hepsini közledim rondodan geçirdim kynattım buzluğa koydum.
kırmızı biber turşusu yaplı turşu annem onu şöle yapıyordu yağlı suda haşlıyordu sirke sarımsak koyup kavanozluyordu şu marketlerde satılanlar gibi oluyordu

kuru temizlemeye ver cnm ancak onlar çıkartır çamaşır suyu zedeler iğne oyalarını yazık günah benim bile içim gitti

kiptaş malının arkasında ben çok memnun kaldım kiptaştan ne arızam varsa hepsini değiştirdiler.
mutfak tezgahım değişti ki suç benimdi ona rağmen. kaç kez evimi boyadılar çocuk çizdi duvarları sadece adama harçlık verdim 20 kağıt düşünün yani.

kızlar ben de 2008 ekim annesiyim NİSANUR38 i önceki gruptan hatırlıyorum 7 haftalık hamileyim rabbim tüm bebişleri ve annelerini esirgesin şimdilik hoşçakalıneyvahedigeldismile

niva merhaba canım ben de hatırlar gibi oldum nickini fazla yazmıyordun sanırm eski arkadaşların çoğu face de ilk bebeği büyüttün üstüne 2.yi de yapmışın tebrik ederim
paylaşımlarını hep beklerizkaydirigubbakcemile5

aslıcım emirin diş sıkıntısı olabilir mi acaba ne dersin başka bişey aklıma gelmiyo sürekli uyanmasının altında bişey olmalı
çeyizine de çok üzüldüm ben de de kurutemizlemeye ver en iyisi
ben de domatesi geçen sene doğrayıp kannattım bi taşım tuz attım üstüne az zeytinyağı döküp sıcak sıcak kavanoza koyup ters çevirdim bi gece beklattikten sonra kavanoz kapakları şişkinse olmuştur içine çökükse açıp tekrar kaynatıp koymak lazım bi de bu sene kapakları kaynatacam bozulmasın diye
biberi de haşlayıp kabuğun soydum kalın kalın dilimledim bi kat biber bi kat maydonoz bi kat sarımsak bu şekil dizdim üzerine sirke zeytin yağı tuz krışmını döktüm işlem tamam dolaba koymak lazım bunu yada ağzını kapattıktan sonra kavanozu kaynatman lazım ben 5 kavanoz yapmıştım dolabda durunca bozulmadı zaten hemen yedik:))
çemeni de şöyle yaptım:biberleri rondodan çekip kaynattım baya salça gibi oldu domatesi de aynı şekilde biber daha fazla koyuyorum
çeviz,fındık çektim sarımsak zeytin yağı az sirke iyice karıştırıp istediğin baharatı ekliyebilirsin
işallah bişey unutmamışımdır

skandalllllllllllllllll nerde bu millet yaaaaaaaaaaa

ayşe
leyla
nisanur
aslı nerdesiniz bacım yaaaaaa

ayşe karusuuu erkek peşine düşmüşsün sayfayı ihmal ediyon bacaklarından ascam seni

yasmin bugün giremdim hiçç cnm
daha yeni giriyorummm
girdigimdede kimse olmuyorkiii neysee

kardeşimle o dedigim ögretmen kız görüştüler bugünn
olumlu gecmiş ,sanki olacak gibi.hayırlısı bakalımm

aaa hadi hayırlısı bakalım daha ilk buluşmada evlendiriyonuz mu kız :))

ben aveaya geçtim ayşe kartım değişti diğer kartta kalmış nolar bir ara beni çaldırsana telini kaydedeyim. tel no aynı

kimse olmuyor die ben diğer foruma yazıyom. gülenin eşi aldatmış pislik ve kaçıncıymış kız çok yalvarmış gel her şey düzelcek die ama çocuk ben seni hiç sevmdim sevmiyorumda demiş. ki ne kadar uğraştılar tüp bebek için gözü kör olasıca
boşanıyorlarmış

aaa hadi hayırlısı bakalım daha ilk buluşmada evlendiriyonuz mu kız :))

ben aveaya geçtim ayşe kartım değişti diğer kartta kalmış nolar bir ara beni çaldırsana telini kaydedeyim. tel no aynı

valla zorla kimseyi evlendirmiyoz
biz ailesi olarak bi kız önerdik karar kendisininn.belli süre görüşürler anlaşabilirlerse bi söz nişan yaparızz
bende eşimle görücü usulü tanıştırıldım 11 ay flört ettik sonra nişan yaptık.2 ay sonrada dügün oldu

aveaya gectigin iyi olmuş rahatca konuşuruz artık:))
hangi tarifeye gectin.beleşş konuşma dk ları var dimii

aaaaaaaaa yazık yaa cok üzüldümmm
Allah sabır versin valla zor işii
Allah cezasını versinnn öküz herifinn
konumu acmışşş kim anlattı bunu sana
konusu varsa bende geliyim okuyum merak ettim.tabi şifremi hatırlayabilrisem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…