2008 Ekim Anneleri

[Qkızım sen alıştın rahata 2. yi yapmazsın ahanda yazıyom buraya.
geçen kışda yapcam diodun bu kışa sarktı seneye kış bilemedin ondan sonraki sene yaparsın.
herkes hamile kalır üstüne

nur emmeseydi ben şimdiye dogurmuştum.bu kadar beklememin nededi hala emiyor olması.
2 yaşını dolsursun hemen yapcam bitane.zaman gectikce insan yapmak istemiyor
ben 1 yıl daha beklesem bidaha yapamam bebe filan.sıcagı sıcagına yaparsam adapte olmam kolay olur diye düşünüyorum
ekim kasım gibi alırsınız haberimi inş.

hadi hayırlısı ayşe.
ben seneye yazın düşünüyorum dilay kreş çağına gelir hem.
bu kışda haftada 2 günlüğüne götüreceğim kreşe

slm bugün okul başladıtatiller neden hep çabuk biter acep?
elara kolay gelsn canım hr anne çocuğunu en iyi şekilde tanıyor tabi ona göre izleyecektir yöntemlerini sonuçta uzmanlarda birçok görüşe sahip onlardan uygun olanları seçip uyguluyoruz benim yöntemim cuk oturdu kızıma şükür:)sorunsuz inatlaşmadan aştık bu konuyu darısı tüm bezli bebelerin başına
ariel kız nereye üye oluyonuz leylaylan ben de istiyom:)

hadi hayırlısı ayşe.
ben seneye yazın düşünüyorum dilay kreş çağına gelir hem.
bu kışda haftada 2 günlüğüne götüreceğim kreşe

araştırdın mı canım kaç para istiler 2 günlüğe yarım gün mü vercen tam gün mü
benim de ders programım hafif olursa bakıcı yerine kreşe versem daha mı iyi olur diye düşünüyorum benim kız arkadaş manyağı da

kızlar selam ..bugün okul başladı..emrem kreşe başladı..şükür sorun yok şimdilik..herkesin çocuğu ağlar bizde ben ağladım..allah çalışan anneler yardım etsin..bu arada bebişim 10 haftalık oldu..ikinciyi düşünenler de var galiba..ben ilkini 10 yıl sonra buldum..bunu çabuk verdi rabbim..yaş 36 olunca bekleme lüksüm yoktu..daha ben çişe başlamadım bile..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

nivacım hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun yeni senemiz:)
kreşin koşularını bi de ücretini yazarmısın
tavsiyem bu yaz öğret bence çiş olayını 2. olunca zaman bulamayabilirsin bi de büyük kıskanıyor bezlenmek istiyor doğana kadar unutur bez olayını
kızım geçen 1 yaşındaki yeğenimi kıskandı bezini aldı beni de bağla diyo

hayırlı olsun cnm yeni öğretim yılınız.

cnm üst komşum öğretmen dilayla yaşıt kızı var o araştırdı baya kreş bulmuş kendisi yarım gün verecekmiş bende haftada 2 gün düşünüyorum oyun grubu gibi hem sosyalleşir hemde bütçemi zorlamaz.

cnm benim takıldığım forum var hergün aktifim orda buraya kimse yazmıyor artık.
leyla ilede görüşemiyoruz bari ordan yazışırız dedik.
sende gel cnm
ama üye adını ve mailini söyle ben yöneticiye haber vereceğim çünkü herkes giremiyor foruma tanıdıklarını alıyor sistem yöneticisi.

özelden adresi mail atıyorum üye ol şifreni nikini söle bana.

Selam kızlar keyifler nasıl.ya burada ev yapılıcakmış 2 gündür onun peşinde koşturuyodum peynir ekmek gibi gitmiş hepsi tek tük kalmış onlarında manzarası kötü.öfff bi e alabilseydim.

Oooo Ayşe hanım diğer sayfadan çağarmadan kopup gelmişsiniz ne güzel.Sonunda bi karşı karşıya gelebildik.Bizde msn yi yasakladılar gene görüşemez olduyduk.:))
Valla fiyat konusu biraz karışık personel indirimi var, peşin indirimi var.Çok çeşit ev var hepsinin fiyatı değişik.Mesela 3+1 ler var 134 milyar 4+1 ler var 160 m2 170 milyar.4+1 ler var 190 m2 200 milyar.Bide deniz manzarası görüp görmediğine göre değişiyomuş.Ben bi 3+1 beğenmiştim 134 milyar 6.kat ama manzarasını beğenmedim..İndirim içinde kesin bişey söylemediler.şimdi eşim orda bi konuşacak bakalım.

buraya kimse yazmıyorki cnm ya. sende başka sayfaya yazıyon.yani dagıldıkk hepimizz
ev fiyatları cok pahalı ya
ankarada asansörlü ve cokta güzel yeni binalar 100-130 arası
yani 100 lira ya gayet güzel evler var.

160 liraya dubleks 5 odalı evler var mesela

ordan almanız şartmı?
imkanınıza varsa heryer paris size:)
varmı birikmişiniz

orayada yazmıyorum selam verip çıkıyorum anca bu ara işlerde yoğundu çok.
Orda fiyatlar çok çok iyiymiş bide bu dediğim fiyatlar burda uygun yani.5 oda 160 milyar nerde.Çok iyiymiş.Sende çalışsaydın krediyle alırdınız bak rahat rahat..Bu dediğim evlerin bi güzelliği kredi oranları çok düşüktü mesela 40 bin çekiyosun 44 bin geri ödüyosun.Normalde bankadan ev kredisi diye çekmeye kalksan dünyanın parası.valla evin yönü güzel olsaydı düşünmiyecektim ama.Araba yolu yok yaya yolu yapmışlar.Bide şelale palmiye falan bahçe yapılacakmış.Ama biraz daha ilerde 2 ve 3. etapları yapılacak tam karşıma arası ne kadra kalacak bilemiyorum 13 katlı apartman dikecekler.
Bide boyna şelaleye mi bakıp oturucam iki insan görmeden oturulurmu

gızz süpermişş kredi faiziii
nasıl anlaşmaymış bu yaa.valla şuan böle bi fırsatım olsun hiç düşünmeden alırdım manzarasına filan bakmadann.ilerde satıp daha güzel bi alırsınızz
şelaleyi buldunda daha ne istiyon yaw.akşama kadar insan görüyon zatenn
40 bine 44 bin geri ödeme konusunda bi yalnışın yok dimi??? :1shok:

Yok yok dün hesaplatım 60 milyar çekseniz mesela dedi 1100 5 sene 66 milyar dedi kadın ama eşim orda şimdi soracak gene.
O 3+1 de çok kararsız kaldım ama ben bu oturduğum evden bıktığım için ferah olsun balkonu güzel olsun istiyorum.Manzara görmesede bari 2 insan görsün.Ama evlerde daha başlamadı belkide çok güzel olur onuda bilmiyorum ama insan görmedende karar veremiyo ki.

ben şelaleden çok yapılacak evlerle aramızda kot farkı olacak o tarafta yani benim alacağım 6. kattan onların 1.katı başlayacak arada mesafe var tamam ama insan görmedende bişey diyemiyor işte ya yakın olursa diyorum ya şelale dedikleri süs havuzu gibi bişey çıkarsa diyorum ama ne bileyim orası içime sinmedi sanki.Amaaaaa bi 4+1 ev varki offf yani.

leylacım gerçekten süpermiş faiz oranları bina bitince en az 20bin karla satarsınız bence buralarda böyle oluyo yani bence de kaçırmayın alın bi tane oturmak şart değil yatırım olsun

günaydınnnn
leylacımm naptınızz evi merak ettimmm???
nisanurr beyzanın çiş egitimi ne durumda??
kendi sölüyormu çiş yada kaka diye?
gece altını bezliyonmu.bezlemiyorsan senmi belli rutinlerde kalkıp çişe götürüyon yoksa kendimi kalkıyorr bi anlat cnm

leyla yigite aldıgın oyuncakların linki varsa bi koy cnm
oynuyormu yigit??
bu arada iştahı ne durumda?

çiş eğitimi sürecimiz başarıylan sonuçlandı canımsositososito
2 haftadır kendi söylüyor çişim geldi diye koşuyor wc ye kaçırmıyor misafirlikte dışarda hiç bezlemiyorum heryerde skıntısız yapıyor çok şükür
gece zaten bezlemiyorum altına serdiğim yatak koruyucuyu da çıkardım bi haftadır eğer yatmadan önce su ok içtiyse kendi kalkıyor çişim geldi diyor yoksa kaldırmıyorum uykusu bölünmesin diye sabah yapıyor
gece kaldırmak iyi değilmiş gec tutmayı da öğrenmesi gerekliymiş ben de hiç kaldırmıyorum 1 kere kaldırıyım dedim hırçınlaştı uykusu bölününce yapmadı

Ev işini bayramdan sonraya bıraktık.ayırttırdık bitane 15 gün süresi var bayramdan sonra hesaplatıcaz ona göre krar vericez.
Yiğitin iştahı felaket öğlen başıma ağrı soktu.3 gündür gene yemiyo.Ne güzel bi ara başladıydı gene eskiye döndük.Ama sabrım kalmadı artık.
Çiş olyaımız yok bizim daha canı isterse aklına eserse söylüyo.Yoksa yok.Benim evde olmam lazım öğretmek için.
Oyuncakların linkine bakıyorum ayşe hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…