2008 Ekim Anneleri

leyla çağır gelebilen gelir cnm. belki kaynanada gider hehehhe :)

ayşe 25 ekimdi dilayın doğum tarihi satı 17 şubatmıydı 12 mi unuttum valla

kocayla tartıştık sabah sabah bayadır kavga etmiyorduk. forum istanbula gidek dedim ikea vs var.
kendime kıza bişi almam lazım.
gerizekalının borcu var streslerde zamanında onun için kavga ettiğimi< teyzesine karı yakamıza yapıştı bende sinirleniyorum ona borcu tamamlıyor bizim ihtiyaçlar erteleniyor.

reklamlar başladı dilayy aaaaaaaaa reklammm die bağırıyor hehhe
şimdide ozmo ozmo diyor :)
hala reklam manyağı ya

ayşe fotocular çok pahalı burda ya 6 poza en dandirik fotocu 300 istiyor.
anam evde çekerim daha iyi.

leyla çağır gelebilen gelir cnm. belki kaynanada gider hehehhe :)

ayşe 25 ekimdi dilayın doğum tarihi satı 17 şubatmıydı 12 mi unuttum valla

senin dogum tarigin kac?

yerinde olsam aktif trafige cıkardım.kocayada bagımlı kalmazdımmm

nur uyuyor daha
dün akşam kaynanaya gitiler kocayla gec geldiler
o saattten sonrada cok huysuzlandı uyku saati gectigi için bişi yemedii
sütte içirmedim. bez baglamıyorum geceleride artık
gece 4 de kalkmış beni uyandırıyorr
tuttu elimden neskuik topları göstriyor ver diye
hali cok komikti iki gözüde kapandı kapancakkk ,uykuluuu
az tabaka koydum bizim yataga yattı biyandan uyuyor bi yandan onları yedi:)))
iyice dalıncada süt içirdim şırıngaylaa
altına işedimi merakla bekliyorum
bi kac gündür kuru kalkıyordu

maşallahhhh..

dilayda iyice adapte oldu ya lazımlığa oturup çişş kaka diyor
kaka bay bay bay diyor ama biraz daha bekleyeceğim altını açmak için .
birde osuracağı zaman kaka diyor bilincinde sanırım artık olayların ama ben hazır değilim şuan onla uğraşamam.

ayşe bardakla içmiyor mu sütü? hala şırıngamı kullanıyorsun.
birkça gün meyveli sütler al ver eline alışsın pipetle içmeye onların tadıda güzel içer.
sonrada sen bardağa koy pipeti koy kendi içsin.

benim doğum tarihi 19.03.1981
koca 17.03.1977

bu arada açtığın konuya baktım sağdmaı soldamı hatırlamıyom ben

yok bardakla içiyor bayadır.hani pipetli pardaklar varr renkli plastik gibi oluyorr.ondan içmeyi seviyorr
şırıngayı cok huysuzlanırsa içmek istemezse kullanıyorum.bide vitaminlerini veririrkennn

ya parkta kadınlar görüyorum çocuklara meyöz müşş ne olduğu belli olmayan meyve sularını içiriyorlar. meyve yemiyor bunları içsin diye düşündüm diyor. bunu yapanda cahil insanlar değil ya hepsi üniv mezunu.
bizmi çok titiz davranıyoruz anlamadım ben. hiç hazır meyve suyu vermedim ben.
daninoyada yeni başaldım. oda doktor dediği için ben çocukalrıma kullandım dedi kalsiyum var deyince aldım arada veriyorum 6 lı paket yeni bitti 2. ye geçtim.
bissss bisss diyor bisküvi istiyor onda da tam tahıllı gevreklerden veriyorum :)))
ama kardeşim çikolata veriyor onu engelleyemiyorum. bende fındık ezmesi aldım sırf fındık olandan ondan veriyorum.
çok özen gösteriyoruz ama çevreme bakınca acaba benmi çok özen gösteriyorum hatamı yapıyorum diyorum

yasemin iki tarihedede baktım.yani 12 ve 17 şubata göre
adetten sonra kıza yatkın günelrindesin.muhtemelen bu arada hamile kaldınnn
sendede tuttu yaniii
2.bebege hamile kalacagında benden gün almadan yapma:))

o konuyu daha öncede okumuştum.
bilimsel olarak doğrudur ya istisnalar hariç

bak geçen arkadaşa gittim kayınvalidesi vardı. kadın dediki kızım cinsiyet daha ilk aylarda belli oluyor 2 ay da tüm cinsiyetleri anlıyom ben dedi. kaç kişiyle gittiysem ttuttu dedi. onada ninesi sölemiş demişki erkek bebeğin elleri kolları hemen belli olur ama kızın geç oluşur kan yığınıdır demiş.
ben onalrada inanıyorum yaşlı insanlar bilir görmüş geçirmiş insanlar sonuçta.
birde düşük yapanların çoğu erkek bebek düşürüyorya artık onalrdan mı gördüler bilemiyorum

ayşe adetime son 1 hafta vardı biz korunmamıştık nasıl olsa olmaz demiştim ben yumurtlamıyorum ama pat tuttu. o yüzden de çıkmamıştı sanırım idrarda geç döllenme olmuştu.
ama emindim yani ilişki gününde son bir hafta vardı.

yasemin cidden bende senin yaşadıklarını yaşıyorum
cevremdekiler cocuga ne bulursa veriyorlar
kücük bebeler cipslerle dolaşıyor parktaa.hayretler içinde bakıyorumm
nura hazır meyve suyu bende vermedim hiç
ilk süte alıştırma döneminde meyveli sütlerden vermiştimm
daninoyuda ilk zmanalar veriyordumbiliyon bayadır onuda vermiyorum
çikolatayıda bi tek babam getirince yer az bişi müsade ederim onadaa
kolaymış cipsmişş yasakkk
bide nesguik topları seviyorr.ondanda bişi olmaz herhall

yok onlarda iyiymiş doktor verebilirsin demişti.
ya bende şaşırdım bak beden öğretmeni adam karısıda matematik çocuk 1.5 yaşında her kaydıraktan kaydığında bir cips veriyor ya yapmayın dedim ama biz bayadır veriyoruzz dedi sonuçta patates dedi :)

melisi biliyorsun kız yazdan beri çocuğa kola veriyor.
valla kızlarla buluştuğumda 1 yaşındayken hepside hazır meyve suyu getirmişti tek ben meyve püresi yapıp getirmiştim.
bakma herkes aynı.
boşver ilerde çok yiyecekler şimdide kemikleri sağlam olsun.
benim anneannem kemik kanserinden öldü prof dediki bebekkken ve küçükken içilen sütün bakımın önemi var dedi 40 yaşında içmişsin ne olur dedi erimeyi geçiktirir ama bebekkenki bakım önemli demişti

ben kolanın tadını lisede öğrendim. herkese sölüyom inanmıyorlar ama şimdi çok içiyom o ayrı.
annemi biliyon pimpiriklinin önde gideni ama iyide yapmış diyorum. 1.50 boyu kadın babamın 180 ama hepimizde uzunuz demekki bakımdan kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…