2008 Ekim Anneleri

evett annem filanda öle der.erkek bebek arı gibidirr her yeri belli olur ilk haftalarda dedi
kız cocuk et parcası gibi olur dedi
ilk aylarda erkek bebek düştügünde rengi beyaz gibi olurmuşş.bi şekli olurmuşş arı gibii
kız bebeklerde kırmızı ciger gibi düşermiş parca parca.
bunu bi arkadaşş yaşamışşş.bi kac kişidende daha duymuştumm

hımm ozaman net bişi sölemekk zorr

evet benim 2. bebe için doktor büyük ihtimal erkekti demişti
ultrasonda da adam gibiydi ya eller ayaklar herşey çok netti ki haftasına göre erken olgunlaşmıştı dilayda daha geç görmüştüm ben o şekli

nurda uyandıı hemen memeye yapıştııı.koca dana oldu halaaa meme istiyorr
meme uclarım acıyorr bu sıra cok emiyor.dişleri cıkacak baya kabarmışlarr

ayşe ne zaman bıraktırıcan gııı ayy işkenceydi benim için valla gece her saat gündüz offfffff iyiki bıraktırmışım diyorum rahatlıkmış valla. ama hala memelerimi açıp seviyor dilay :) ağzına veriyorum öpüp kaçıyor :) birde utanıyor emmiyor em kızım diyorum utanıyor :)

aaa durr sağ kasığıma baktı
22.05.1978
30.03.1976
24 ağustos sat

ayşeeee yukarda neslinin bilgileri var baksana neyi olcekkkkk

hamile kalana kadar emzircem yasmin:)

neslinin ilişki günü de lazım.onları sölersen daha net bişi sölerim.

ooooo sende çok şey istiyon yaf evlilik yıldönümünde gitmişlerdi otele orda oldu olan :)))
tam tarih bilmiyom vala

migrosa gittik çikolata istedi gittiim nesguik gevrek aldım bayıldı yaaaa nasıı yiyo :))

özlemin kızı olacak diğer ikisinin belli değil.

kahvaltıda süt içiyor arada kaşar veriyorum eline yerse. yumurta veriyorum omlet o kadar.
ha birde fındık ezmesi yiyor helva eğer evde varsa.
kahvaltıyı sevmiyor ya.
haftada 2 gün falanda sigara böreği yapıyorum yada kek onları yiyor.

mesela oturupta adam akıllı kahvaltı yapmaz. süt içtimi tamam doydu aradan en az 1 saat geçmesi lazım başka bişey yemesi için

pekmez yazdan beri vermedim ben üüzm suyu içiyor bahçenin üzümler var sut bitti üzüm başadı onları bol tüketti pekmeze gerek duyadım.

dilay o gevreklere büsss diyor :) bisküvi demek istiyor :)

ya ayşe şarkı söylüyor yani ben anlıyorum ama bazı kelimeleri çok net değil ama öle cümleler kurmuyor 3-4 kelimelik
bakıyorum çevremdekilere göre konuşması süper ama şu üstün zekalı çocuğa göre cıkksssss
birde eşim ve kardeşim gördü kadın yalan söylüyor o çocuk 2 yaşında değil dediler muhtemelen çok minyon olduğu için kadın yalan sölemiştir dio kardeşim.
abla hadi konuşmayı geçtim ama hareketten belli olur diyor
öle bişi olabilir mi acaba?? ama neden kadın yalan sölesin dimi?
soydumm ben mir yalan uydurdum dum dum dum diyor :)))

3-5 eylül ama bence 4 ünde olduuu..

neslinin ilişki günü
hadi yap bence erkek olcak gibi geliyor

arzunun erkekmiş ayşecim.
3. erkek çocuğu olcak aslında tüyoları ondan öğrensen iyi olur.

halamın torunu nurdan 2 ay büyük ve nurun ayındayken catır catır telefonda annemle sohbet ediyorduu.bende hayretler içinde kalmıştımmm
o kadının yalan söledigini de sanmıyorum.var ölee bebelerr.önceden bende inanmıyordum acıkcasıı
ama kendi kulaklarımla duyunca inandımm
bizim kızlar aylarına göre normal gelişimde gidiyorlarr.erken konuşanların yada şakır şakır konuşanların üstün zekalıı olduguna inanmıyorumm.
üstün zekalı olmak sadece konuşmaya göre degerlendirilmezz

3-5 eylül ama bence 4 ünde olduuu..

neslinin ilişki günü
hadi yap bence erkek olcak gibi geliyor

tam kız gününde ilişki olmuş.
2.kızı geliyor dediydin dersin:))
bide 7-8 haftalık usg resmi varsaa ona baksın.bebek kesenin sagına mı soluna mı yakın

arzunun erkekmiş ayşecim.
3. erkek çocuğu olcak aslında tüyoları ondan öğrensen iyi olur.

hem maşallah hem Allah kolaylık versin.ben istemezdim iki oglumun olmasını:)
ama iki kızz süperr.bidene de erkek cocukk olsa fena olmazz

kızlar oto koltugu kullanıyonuz dimi.markalarını yazarmısınızz.bu hafta almam lazım.cok sıkıntı oluyorr

migrosa gittik çikolata istedi gittiim nesguik gevrek aldım bayıldı yaaaa nasıı yiyo :))

sana hemen basit bir tarif veriyim giray çok seviyo.1 bardak süt,şekerli seviyorsa 2 kesme şeker,1 tatlı kaşığı irmik.hepsini karıştır pişir içine ister tereyağı,ister z.yağı azıcık ilave et piştikten sonra 1 avuç cocopops at blenderla karıştır süper oluyo.yalnız ben bunu 1 bardaktan yapmıyorum giraya fazla geliyor.kahvaltıyı seviyor allahtan ama halen emdiği için süt içmiyor bende haftada 1 kez yapıyorum yavan yavanda çok seviyo cocopopsu ama pek vermiyorum kabızlık yapabiliyor çünkü.inşallah beğenirsiniz.yerimseniben

tarif için teşekkürler zeynepcim ben o tarifi bebekken yapıyordum şeker yerine bal birde ceviz katıyordum ama artık öle püre sevmiyor.

ayşe biz kraft kullanıyoruz valla 7-8 aylıktı sanıırm almıştık o günden beri kullanıyoruz çok ama çok memnunuz.
iyiki almışım dediğim ve hakkını vererek kullandığımız 2 şey biri oto koltuğu diğeride mama sandalyesi ha birde bebek arabası :)

babayla istediği yere gidiyorlar onla. birde o olmazsa arabada durmaz dilay kucakta hayyatta durmuyor.
mama sandalyesi olmadan da hiç yemek yemiyor. eline süt bile olsa oraya geçip oturcak illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…