o konuyu daha öncede okumuştum.
bilimsel olarak doğrudur ya istisnalar hariç
bak geçen arkadaşa gittim kayınvalidesi vardı. kadın dediki kızım cinsiyet daha ilk aylarda belli oluyor 2 ay da tüm cinsiyetleri anlıyom ben dedi. kaç kişiyle gittiysem ttuttu dedi. onada ninesi sölemiş demişki erkek bebeğin elleri kolları hemen belli olur ama kızın geç oluşur kan yığınıdır demiş.
ben onalrada inanıyorum yaşlı insanlar bilir görmüş geçirmiş insanlar sonuçta.
birde düşük yapanların çoğu erkek bebek düşürüyorya artık onalrdan mı gördüler bilemiyorum
ayşe adetime son 1 hafta vardı biz korunmamıştık nasıl olsa olmaz demiştim ben yumurtlamıyorum ama pat tuttu. o yüzden de çıkmamıştı sanırım idrarda geç döllenme olmuştu.
ama emindim yani ilişki gününde son bir hafta vardı.
migrosa gittik çikolata istedi gittiim nesguik gevrek aldım bayıldı yaaaa nasıı yiyo :))
özlemin kızı olacak diğer ikisinin belli değil.
kahvaltıda süt içiyor arada kaşar veriyorum eline yerse. yumurta veriyorum omlet o kadar.
ha birde fındık ezmesi yiyor helva eğer evde varsa.
kahvaltıyı sevmiyor ya.
haftada 2 gün falanda sigara böreği yapıyorum yada kek onları yiyor.
mesela oturupta adam akıllı kahvaltı yapmaz. süt içtimi tamam doydu aradan en az 1 saat geçmesi lazım başka bişey yemesi için
pekmez yazdan beri vermedim ben üüzm suyu içiyor bahçenin üzümler var sut bitti üzüm başadı onları bol tüketti pekmeze gerek duyadım.
dilay o gevreklere büsss diyor :) bisküvi demek istiyor :)
ya ayşe şarkı söylüyor yani ben anlıyorum ama bazı kelimeleri çok net değil ama öle cümleler kurmuyor 3-4 kelimelik
bakıyorum çevremdekilere göre konuşması süper ama şu üstün zekalı çocuğa göre cıkksssss
birde eşim ve kardeşim gördü kadın yalan söylüyor o çocuk 2 yaşında değil dediler muhtemelen çok minyon olduğu için kadın yalan sölemiştir dio kardeşim.
abla hadi konuşmayı geçtim ama hareketten belli olur diyor
öle bişi olabilir mi acaba?? ama neden kadın yalan sölesin dimi?
soydumm ben mir yalan uydurdum dum dum dum diyor :)))
3-5 eylül ama bence 4 ünde olduuu..
neslinin ilişki günü
hadi yap bence erkek olcak gibi geliyor
arzunun erkekmiş ayşecim.
3. erkek çocuğu olcak aslında tüyoları ondan öğrensen iyi olur.
migrosa gittik çikolata istedi gittiim nesguik gevrek aldım bayıldı yaaaa nasıı yiyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?