2008 Ekim Anneleri

yasemincim kraft omega mı sizinki
link varsa koysana
fiyatı ne kadardı?
yatış pozisyonuda varmı

yatıyo cnm biz 199 almıştık 259 dan inmişti ama şimdi daha ucuz fiyatları 9-23 müydü kilo aralığı öle bişiydi tam modelini hatırlamıyorum .

bebiş koca istiyor ben kararsızım

ayşe ben ucuz almıştım çetinkayadan markasını unuttum 1 hafta kullandı çocuk oturamadı geri iade etmiştik. oto koltuğu çok önemli rahat etmesi için birde büyük olmayacak . ama bak biizmkisi 25 kilo diyorya ben yaza doğru büyüğünü almak isityorum rahat etsin çocuk diye sende önce büyüklerine bak.
siz çok sık kullanmazsınız bizim kadr. dilay gidip geliyor hergün arabada. uzak yolada çok gidiyoruz biz

evet benim tercihlerimin arasında bu markada varr.
isofix baglantılımı yoksa arabanın emniyet kemeriylemi kullanıyorsunuz bunu?
bide yüksekligi ayarlanabiliyormu.cocuk rahatca dışarı izliyormu???
terletiyormu?

yasemin paran cok galiba harcıyacak yer arıyorsun
9-25 kilo arası aldıgın koltuk 5-6 yaşına kadar kullanabilirsin.
yandaki korumalıklar cıkmıyormu???
bide koltugun arkası seyyarmı yani istenildiginde cıkıyormu??

sorularıma cvp verirsen sevinirim:)
soruu atlamaa sakın hee

ayşe izofiks dediğin nedir?
araba koltukları bizim çocuklar için bağlantı sistemi hep aynı büyüyünce emniyet kemeriyle bağlantı sağlıyorsun.
ama bizde koltuğu kemerle sabitliyorsun çocuk içinde emniyet kemeri ayrı zaten.
yüksekliği ayarlamıyorsun dışarıı rahatca görüyor 8 aylıkkende görüyordu.
valla ben çok bakmıştım en çok hoşuma giden ve fiyatı uygun olan buydu. ben tavsiye ediyorum bacım.
terletme konusunda araba koltuklarının penye yapılanı yok hepsi terletiyor malesef.

selam ayşe iyice sarmışsın araba koltuğuna kolay gelsin
ben babyhope diye bi marka bulduydum gitti gidiyordan baya uyguna geldiydi 110a almıştım
terletmiyor kesinlikle yatış pozisyonu var beyza hala çok rahat bi şekilde oturuyor iiçinde uyuyor emniyet kemeriyle arkasında i demiri var ona sabitliyorsun kolatuğun içinde kendi emniyet kemeri var zaten dışarıyı da rahatlıkla görüyor ben çk memnunum korumalık falan çıkmıyor yalnız bizim bimemki gerek var mı?

isofix ,koltugu arabaya sabitlemek için kullanılan bi güvenlik sistemii
bu baglantı şekliyle oto koltugu arabanın bi parcasıymış gibi oluyorr.
2005 model üstü arabalarda bu baglantı şekli var.muhtemelen sizinkide ölee

bizimki 98 model yokkk sanırım.yinede bakmam lazımm
terletmeye karşı havlu kılıflar varr yasemin.25 lira
Libas Bebe Okul Kıyafetleri, Sünnet, Abiye, 23 Nisan Kıyafetleri, Bebek Anne ürünleri, Bebek Mobilyası, Mama Sandalyesi,Beşik, Oyun Parkı Yatak, Oto Koltuğu, Bebek Arabaları, Chicco, maxi cosi, avent, nuk, sterilizatör, buhar makinesi, anadizi, anaku

tmm haftasonu gidip bakacammm alırım bende belkii
benim begendiklerimm cokk pahalıı.kocada o kadar para vermem diyor

ayy evett sormaa kac gündür kafam kazan olduu
ben bişi alırken cok inceleyen biriyimdirrr.iyicee herşeyi ögrenir en son alırımmm
oto koltugundada bilmedigim şey kalmadı:)

babyhope baktım netten onlarda güzel duruyorrr
tercihlerime ekledim yakından görmekk lazımmm

Ayşe gerek yok cnm pahalı şeylere benimde çok beğendiklerim vardı 1500 tl ye olanlar bile var.
Havlu kılıfa 25 tl veremem yaf uyuduğu zaman terliyor onun içinde yastık kılıfı koyuyorum baş kısmına olup bitiyor.
Gıı sen kocayı nasıl aldın :)

kocayıdaa cok inceleyip aldım yasemincimm:))))
bi kac ay flört ettikkk ellenmedik yeri kalmadııı puhahahaha

yasemin yurtdışından sipariş verdim dün gece
6 tane takviyee ürün aldım solgar ve now foods markalarında.kızıma carlson balık yagıı bide
ve sadece 17 dolar tuttu kargo ücreti
türkiyede 60 liraya satılan ürünler orda 15-20 liraa
özellikle solgar burda cok pahalı yaa
yurtdışındaki fiyatlar cok komik ciddenn

bi kac güne gelirrr paketim

ayşe nesli yurt dışından bir sürü kıyafet getirtti.
sitede konu açtı kızlar orda biri yazmıştı oğlunun tüm kıyafetlerini ordan almış oda denedi. çok güzel diyor.
fiyatları aman aman ucuz değil ama malları güzel.
lcw fiyatlarında düşün. bende mi alsam diye düşünüyorum.
lcw bady aldım 15 tl hiç beğenmedim ya mother care alıyordum bana uzak devamlı gidemiyorum
alışverişyapmam lazım dilaya. yurt dışından mı getirtsek acaba abd den geliyor mallar.

bu arada senin dediğin solgar ne? viyagramı getirtiyon gizi gizli :)

yok lann solgar takviye ürünlerin markasıı
solgar ,gnc filan hiçmi duymadın yaw:)
yurtdışından kıyafet olayı gereksiz bencee
cocuklar hemen büyüyorr,kirletiyorr ne gerek varr
yinede sen bilirisn

ya kızlar dilaya ben bir kıayfet aldım 1 senedir kullanıyor :)

bady almıştım şimdi tam geliyor düşünün :) valla büyük büyük aldım herşeyi. geçen sene 24-36 ay almıştım badylerini tüm kış giydi şimdide giyiyor bir kez katladım kollarını şimdide tam oluyor ama azcık darlaşmış.
tshırtlerini 4 yaş aldım hep yazın valla hep giydi seneyede giyer die ümit ediyorum. alınca ucuz almıyorum iyi mal alıyorum ama büyük alıyorum.
valla debenhampstan aldım,zaradan,gapdanimotherdan
hepsinide büyük aldım uzun giyiyor eskiyor birçok kıyafetide. o yüzden acımıyorum kıyafete verdiğim paraya.
geçen seneden bir sürü kışlık almıştım bu sene hazır giyecek onları doğumgünü kıyafeti bile var tunik çorabıyla takım

evet aynen yasemin ben de büyük alıyorum yazın tayt üzeri uzun tshirt giydirdim 5 yaş aldım tunik gibi oldu seneyede thirt gibi giyeriz geçen sene kışlıkları çıkarttım hepsi oldu şimdi cuk diye:) bakıcı buldum yeni evime gelecek çok dışarı kıyafetine de gerek kalmadı zaten
ayşe vitamin getirtmişsin sanırım anladığım kadarıyla çocuk temel reis gibi kaslanmasın:))

kaydirigubbakcemile3
sen nezaman düşünüyonnnn
siz aldınızmı evi? yoksa başka kiralık evemi gececeksinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…