ayşe spirali çıkartırıyorum yrn
Kraft Omega Oto Koltuğu (9-25 kg Arası Kullanılabilen) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu ayşe omegaymıi rengide bu açık mavi pembesi iğrençti zati erkek olurda oturur die mavi almıştık erkeğin pembeye oturması abest gsaçar tabi :)
ayşe ben ucuz almıştım çetinkayadan markasını unuttum 1 hafta kullandı çocuk oturamadı geri iade etmiştik. oto koltuğu çok önemli rahat etmesi için birde büyük olmayacak . ama bak biizmkisi 25 kilo diyorya ben yaza doğru büyüğünü almak isityorum rahat etsin çocuk diye sende önce büyüklerine bak.
siz çok sık kullanmazsınız bizim kadr. dilay gidip geliyor hergün arabada. uzak yolada çok gidiyoruz biz
ayşe izofiks dediğin nedir?
araba koltukları bizim çocuklar için bağlantı sistemi hep aynı büyüyünce emniyet kemeriyle bağlantı sağlıyorsun.
ama bizde koltuğu kemerle sabitliyorsun çocuk içinde emniyet kemeri ayrı zaten.
yüksekliği ayarlamıyorsun dışarıı rahatca görüyor 8 aylıkkende görüyordu.
valla ben çok bakmıştım en çok hoşuma giden ve fiyatı uygun olan buydu. ben tavsiye ediyorum bacım.
terletme konusunda araba koltuklarının penye yapılanı yok hepsi terletiyor malesef.
selam ayşe iyice sarmışsın araba koltuğuna kolay gelsin
ben babyhope diye bi marka bulduydum gitti gidiyordan baya uyguna geldiydi 110a almıştım
terletmiyor kesinlikle yatış pozisyonu var beyza hala çok rahat bi şekilde oturuyor iiçinde uyuyor emniyet kemeriyle arkasında i demiri var ona sabitliyorsun kolatuğun içinde kendi emniyet kemeri var zaten dışarıyı da rahatlıkla görüyor ben çk memnunum korumalık falan çıkmıyor yalnız bizim bimemki gerek var mı?
kocayıdaa cok inceleyip aldım yasemincimm:))))Ayşe gerek yok cnm pahalı şeylere benimde çok beğendiklerim vardı 1500 tl ye olanlar bile var.
Havlu kılıfa 25 tl veremem yaf uyuduğu zaman terliyor onun içinde yastık kılıfı koyuyorum baş kısmına olup bitiyor.
Gıı sen kocayı nasıl aldın :)
Leylaaa nerelerdesin kuzum
aslı da yok ya naptı acaba yurt dışı olayını
evet aynen yasemin ben de büyük alıyorum yazın tayt üzeri uzun tshirt giydirdim 5 yaş aldım tunik gibi oldu seneyede thirt gibi giyeriz geçen sene kışlıkları çıkarttım hepsi oldu şimdi cuk diye:) bakıcı buldum yeni evime gelecek çok dışarı kıyafetine de gerek kalmadı zaten
ayşe vitamin getirtmişsin sanırım anladığım kadarıyla çocuk temel reis gibi kaslanmasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?