2008 Ekim Anneleri

yok yaa ben cok büyük kıyafet almıyorum.cok emanet duruyorr.bidaki yıl giysin istemem zatenn
sezon bitince dagıtıyorumm kıyafetleriii
gecen yılki kışlıkları hep vermişim şuan yenii alcam.zaten cok pahalı olmuyor kıyafetlerr.

kaydirigubbakcemile3
sen nezaman düşünüyonnnn
siz aldınızmı evi? yoksa başka kiralık evemi gececeksinizz

yeni derken canım ev değil bakıcım yenikaydirigubbakcemile3 kırşehirden bakmadık zaten ev kayseriden baktık beğendikopuyorumnanaktan bugün altınları sordum gr.ları yazdırdım yarın kayseriye yolcuyum sözleşme yapacaz arabayı da elden çıkartmaya uğraşıyoz 23bine iindik 22buçuk verdiler bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

nisanur arbanızın markası ne dizel mi? modeli ne? yazsana cnm bizde araba bakıyoruz eşime söleyim temizse biz alırız :)

ayşe feyste resmlerini gördüysen dilayın ordaki tshırtleri hiç emanet gibi değil hoş duruyor. hastaneye girtim spirali çıkartmak için ama regl olmak lazımmış geri döndüm
doktorlsr konuştuk vitaminleri sordum ayşe 2 çocuk büyüttüm dedi hiç vitamin kullanmadım bazı kadınlar yazdırıyor drlarda veriyor ama gerek yok dedi. şimdili almadım bende belki kışa doğru alırım.
gittim taze canlı canlı balık aldım :)) dilaya pişircem yerse tabi.

bizim buranın pazarı var ay o kadar hoşuma gidiyorki.
yumurta aldım kümesin önünde satıyor adam.
kavun bahçeden
herşey bahçeden köylüler getiriyor. pahalı satıyorlardı yazn ama yazlıkcılar gidince ucuzlattılar :))
ayşe dün soednya
ıspanak aldım,kereviz,brokoli bu hafta pişirmek için birde balık
hepsinide yeni turfanda etcez.
ıspnak 2 tl
kereviz 2.5
brokoli 3 tl
balıkta 10 tl istavrit
havuç 1-2 arası
mandalina 1.5-2
elma 1.5-2 arası
sizd enedir fiyatlar
hurma çıkmış bahçeden getirmiş adamlar ama pahalı satıyorlardı azcık getirmiş koymuş plastik kaplara 3 tl kilosu almadım
domates salatalık 1 ay olcak kestim almıyorm çok para

dikkat etmedim dilayın kıyafetlerinee
4 yaş fazla büyük bence.kolları filan uzun olur.ondan emanet gibi durur
ben 1 yaş büyük alıyorum gayet güzel duruyor
lcw deki üst badyleri 3 yaş tam oluyor.4 alsam uzun olur bi anlamı olmuyor.bidaki senede giymesin zatenn

doktordan doktora degişiyorr vitamin konusu
ben doktorun söylemlerine göre hareket etmiyorum cogu kez
internet derya denizz.ne ararsan var.okuyorum araştırıyorum mantıgıma yatarsa kullanıyorum.

haftada 3 kez balık yiyen cocuga tabiki balık yagı kullanmaya gerek yok
ama nur o kadar tüketmiyorr.e mecburenn almak zorundayım.
doktor kullanma dedi diye cocugumu omegasızmı bırakayımm

pazar fiyatları cok pahalıymış yaseminn
ıspmaka burda 1 liraa
elma 50 kuruş -1 lira arası
havuc 1 v.s
brokoli ve kereviz bende alcam bu haftaa
bugün pırasa yaptım inş yer nurr. gecen kış yemişti en son

kaydirigubbakcemile3 araya virgül koymadıgından yeni evime gelecek gibi okudum ben:)
demek alıyonuz evi cnm.hayırlı olsun sevindim sizin adınızaa
ama sizin ev kredisi süper uygun yaa
eşime söledimm oda cok şaşırdııııı
araba kredi borcu bitince belki bizde alırızzz bi ev inş
elde biraz birikmiş olmayınca tek maaşla cok zor ev almakk

ayşe çokkk ucuzmuş fiyatlar burda indirime geçmiş hali bunalr ıspanak 3.5 tl idi geçen hafta.
anam ist merkezde ne kadar acaba fiyatlar semt fiyatları daha ucuzdur tabi.
adamalr kendi yetiştiriyor pahalıya satıyor tabi.

doktor da aynısını dedi ayşe.
kocamda doktor dedi o ilacı sever dedi. antibiyotik meraklısıdır ve vitamin kullandırır dedi.
biz büyük oğlumuzda onu çok yaptık antibiyotik verdik hep dedi ama asla küçüğümde yapmadım dedi.
bende sevmem vitamini ve antibiyotiği dedi.
çocuk yemiyorsa ek desteğe ihtiyaç var bence. ben küçükken 1 sene kullandım vitamin.

valla ayşecim önce araba alıp sonra ev almak biraz zor bi olaymış biz araba almadan önce taksitlerimiz bitince bin lira kenara kyuyorduk 10binimiz olunca aldık arabayı şöyle iyi bişey olsun ki 5-10yıl rahat rahat binelim eve de ayrı para biriktirirz demiştikeyvahedigeldismile yanılmışız olmuyor yada biz beceremedik arabamızı aldığımızdan beri her ay ortalama 250benzin tabi yaz tatailinde bu 500e çıktı 200-300 arası bakım masrafı 200 de kasgoya ödedik biz ödedik o maşşalah doymadı yok lastği yok orası burası derken sadece kendimizi kurtarıyoruz şu an ee araba olunca geziyorsun 2 adımlık yere onsuz gitmiyorsun biz yaz her hafta biyerelre gidiyouk tabi harcıyoduk bektık olmuyo çocuk üyümeden önce ev işini halletmek lazım diye satmaya karar verdik
tabi çok da alıştım ben çok zor olacak ama napalım 2 seneye kendi evimize geçince kiradan da kurtulacaz o zaman alırız bişeyler işallah ama parçası daha ucuz bi araba alacaz bu sefer

nisanur arbanızın markası ne dizel mi? modeli ne? yazsana cnm bizde araba bakıyoruz eşime söleyim temizse biz alırız :)

canım arabayı sahibinden coma verdik 32361073 ilan numarası ordan bakabilirsiniz lpgli canım arabanın motoru yenilendi biz aldığımızdan beri eşim sağolsun neresi gık dese komple değiştirdi şu an sorunsuz çalışıyor buraya da yazıyım:)megane 2005 model canım fiyatı 23bine düşürdük:)

pazar fiyatları da pahalı canım ortalama 1 tl fazla gibi ama burda da köylü pazarı kuruluyor normal tezgahla yan yana köylüler daha fazla paraya satıyorlar ama lezzteli ve daha az ilaçlı olduğundan ben de onlardan alıyorum ben brokoliyi 2 haftadır alıyorum beyza bana bırakmadan bitiriyor maşşalah çok seviyor haşlıyorum sadece limon sıkıp veriyorum bitiriyor hamileyken çok yemiştim ondan olabilir sanırsam:))

lpg li ben istemiyorum ya alışveriş merkezlerine giremiyorsun. bizde heray 300 tl benzine veriyoruz her yere arabayla gidiyoruz ve çok geziyoruz. masrafı fazla ama rahatlık ya onsuz olmuyor.
eşim minibüse binipte asla bir yere gitmez mıçının kıymetini bilir 2 sene arabamız yoktu bizim valla 2 sene evde oturduda otobüsle biryere gitmedi.

yasemin zaten kırşehirde otobus minübüs pek gerekmiyor küçük yer çarşı bize yürüme 5 dk. biz arabayı daha çok haftasonları şehirdışı restoran pikik çaybahçesi için kullanıyoruz burda bi de benim okulum 15 dk eve arabayla gidiyorum işte o koyacak bana çok alıştım aman napalım en fazla 2 yıl sonra alırız işallah abimde paramız var şimdi istemedik araba alırken verecek o da sıkışmasın dedik
dizel araç alaccaksanız yeni olsun 10 yaşından sonra beyinde problem çıkıyormuş pek önermiyorlar o yüzden

bende sıfır istiyorum dacia almıştık hoşuma gidiyor modeli birde içi geniş aynı modelin dizelini alalım diyorum hem ucuzda.
dizel otomatik istiyorum bende rahat kullanmak için

alırsınız cnm biz aldık siz hayli hayli alırsınız. azcık cesaret lazım bu işlerde
şimdi siz ev bitince kayseriye yerleşceksinz ölemi kesin yani

evet canım kesin şu anda:))
eşim diyor evi beğenirsk gider otururuz ee o deyince akan sular duruyor:))) annem 2.ye ben bakarım dedi bıktım ben de çocuğum için onun bunun lafını çekmekten çok yoruldum bakıcı olayından
kayınbabalara söyledik zaten ev alacağımızı kayseriden ama yatırım amaçlı dedi eşim tahminim pek cidddiye almadı herzmanki gibi

oo çok iyi ya gözün arkada kalmaz hem annen bakınca anne gibisi var mı.
kaynananın tepkisini merak ediyorum bende :))

haklısın vallaa
bide bizim araba 2000 motor vergisi cokkk
ne pok yicez bilmiyom:))
durdugu yerde masraf bizee

bende sıfır istiyorum dacia almıştık hoşuma gidiyor modeli birde içi geniş aynı modelin dizelini alalım diyorum hem ucuzda.
dizel otomatik istiyorum bende rahat kullanmak için

yasemincim bence dacia almayın.o arabaların sıfırı cok uygun
şimdi siz arabayı satacak olsanızz cok düşük fiyata satmak istemiceksinizz.
alıcıda bi kac lira koyar sıfırını alırım mantıgı olacakk.
bunun önüne gecmek için arabayı ucuza satmak zorunda kalacaksınızz.ve zarar edeceksinizz
bende düşünmüştüm dacia.ikinci el alana kadar sıfır alırım dyordum
ama ikinci el fiyatlarına baktım onlarda sıfır fiyatlarında nerdeysee
bide dikkatimi cektii.sahibinden .com daki ikinci el arabalar hep son model dacia ve satılıkkk.yani insanlar elden cıkarmaya calışıyorr
dacia alınırsa uzun süre binilmesi taraftarıyım.aksi takdırde zarar edilir diye düşünüyorumm
yinede siz bilirsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…