kaydirigubbakcemile3
sen nezaman düşünüyonnnn
siz aldınızmı evi? yoksa başka kiralık evemi gececeksinizz
ayşe feyste resmlerini gördüysen dilayın ordaki tshırtleri hiç emanet gibi değil hoş duruyor. hastaneye girtim spirali çıkartmak için ama regl olmak lazımmış geri döndüm
doktorlsr konuştuk vitaminleri sordum ayşe 2 çocuk büyüttüm dedi hiç vitamin kullanmadım bazı kadınlar yazdırıyor drlarda veriyor ama gerek yok dedi. şimdili almadım bende belki kışa doğru alırım.
gittim taze canlı canlı balık aldım :)) dilaya pişircem yerse tabi.
yeni derken canım ev değil bakıcım yenikaydirigubbakcemile3 kırşehirden bakmadık zaten ev kayseriden baktık beğendikopuyorumnanaktan bugün altınları sordum gr.ları yazdırdım yarın kayseriye yolcuyum sözleşme yapacaz arabayı da elden çıkartmaya uğraşıyoz 23bine iindik 22buçuk verdiler bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 araya virgül koymadıgından yeni evime gelecek gibi okudum ben:)
demek alıyonuz evi cnm.hayırlı olsun sevindim sizin adınızaa
ama sizin ev kredisi süper uygun yaa
eşime söledimm oda cok şaşırdııııı
araba kredi borcu bitince belki bizde alırızzz bi ev inş
elde biraz birikmiş olmayınca tek maaşla cok zor ev almakk
nisanur arbanızın markası ne dizel mi? modeli ne? yazsana cnm bizde araba bakıyoruz eşime söleyim temizse biz alırız :)
valla ayşecim önce araba alıp sonra ev almak biraz zor bi olaymış biz araba almadan önce taksitlerimiz bitince bin lira kenara kyuyorduk 10binimiz olunca aldık arabayı şöyle iyi bişey olsun ki 5-10yıl rahat rahat binelim eve de ayrı para biriktirirz demiştikeyvahedigeldismile yanılmışız olmuyor yada biz beceremedik arabamızı aldığımızdan beri her ay ortalama 250benzin tabi yaz tatailinde bu 500e çıktı 200-300 arası bakım masrafı 200 de kasgoya ödedik biz ödedik o maşşalah doymadı yok lastği yok orası burası derken sadece kendimizi kurtarıyoruz şu an ee araba olunca geziyorsun 2 adımlık yere onsuz gitmiyorsun biz yaz her hafta biyerelre gidiyouk tabi harcıyoduk bektık olmuyo çocuk üyümeden önce ev işini halletmek lazım diye satmaya karar verdik
tabi çok da alıştım ben çok zor olacak ama napalım 2 seneye kendi evimize geçince kiradan da kurtulacaz o zaman alırız bişeyler işallah ama parçası daha ucuz bi araba alacaz bu sefer
bende sıfır istiyorum dacia almıştık hoşuma gidiyor modeli birde içi geniş aynı modelin dizelini alalım diyorum hem ucuzda.
dizel otomatik istiyorum bende rahat kullanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?