sağol ayşecim sana da geçmiş olsun kısa zamanda atlatırsın umarım
nurun da cicileri hayırlı olsun güle güle giysin
alttan ilk defa baktıracam demişisn gene şanslısın yani ben ilk evlendiğim sırada tatmıştım o duyguyuenfeksiyon yüzünden
ayşecim geçmiş olsun cnm bişi hissetmiceksin :)))))
ben hamileyken ilk hamileliğimde doktor parmaklamıştı beni yaaa hemide erkek doktor nie parmak yedim hala bilmiyorum :))) keseyi görmek içinmi öle bişi demişti bende cahil parmaklarttım kendimi o çok acımıştı ama o ultrason acıtmadı jelli bişeydi zaten iki kez gösterdim ben.
bende bugün spiral çıkartmaya gittim adetliyim ilk günü ama doktor izne ayrılmış sağlık ocağıan gittim beleş die. hastaneler operasyon die soyuyormuş seni.
hamiyetcim hayırlı olsun cnm borçluya allah yardım ediyor.
kızlar eşimi akçakocaya gönderdim. biz tatile gitcektik kıbrıs yada antalya geçen haftasonu için ama kayınvalide geldi kabusss gibi yattı tatil. bende giderken anne oğlunuda götür dedim iiznli burda yardımda etmiyor bana ders çalışamıyom ayak bağı oluyor dedim :)))
koca bir bozuldu bir bozuldu hiç gitmek istmedi. normalde o gitmek ister ben gitme derdim :)
neyde pazar akşam gitti ne zaman döner bilmiyorum yrn gelir die tahmin ediyorum kızını özlemiş ama gelme diorum bende.
bu arada okula arabayla gidiyorum koca gittiğinden beri. onunla araba kullanamıyordum bağırıyordu heyecan yapıyordum vites değiştirirken heyecanlanıyordum. ayyy ne rahatlıkmış beeeee tek başına kullanmak valla gittim geldim. parkta sorun yaşadım. ama komşuya park ettirdim heheeh
kız ayşeeee 16 sı nurun doğum günü
hamiyetcim beyzanın geçti mi doğumgünü???
zeynepcim sen nasılsın cnm?? neler yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?