2008 Ekim Anneleri

dün akşamm 3 arkadaş alışverişe gittik.8 de cıktık 11 de geldik:))
bebeleride kocalara bıraktııkk.geldigimde nur uyumuşş koca uyuklar şekildeydii hehe

lcw de cok güzell kıyafetler varr.nurla gezdigim için hiç dikkat etmemiştimmm
bi kac bişi aldım nura ve kendimee.haftasonu dügün varrr

güle güle kullanın ayşecim kıuyafetleri düğün kimin? resim isteriz.

dacia biz 18.750 ye almıştık 18 yazcaz 17-17.5 dio koca.
zarar hepsinden ediyoruz iyisini biz alamayız kötünün iyisine bine bari.
otomatik aldırcam kafaya koydum. bugün kullandım biraz 4. vitese çıkamıyom ya 60 dan yukarı çıkamıyorum.

sagol cnm.amcamın torunununnn dügünüüü
eger normal vites kullanabiliyrosan otomatige alışma derim.
otomatik vitese alışınca normal vites birdaha kullanamıyorsun.otomatik vites cok benzin yakar
cünkü araba trafikte dururken bie 1.vitestedir ve yakıt yakmaya devam eder
ayrıca bakımlarıda fazladırr
bu arada 4.vitese gecip napıcan yaww
orta şeritten tak 3 e tinn tinn gitt:)) arada bi boşaa sallaaa sonra tekrar 3 e takarsınn
ben ankara trafiginde 4.viteste cok nadir gidiyorumm.zaten fırsat olmuyorkii.otoban cevre yolu olsa gidersinn ama normal şartlarda 3 vites yetiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ya salak koca o kadar telaşlandırıyorki beni hızlan hızlan tak vitese diyor korkuyorum öle yapınca. ya burası hep otoban öle ara yolda gidilmiyor peken yakın yere çıksam otobana çıkmam lazım 3. de gidemem yani. 60 a çıkınca bile tırsıyom çok hız yaptım die.
yok cnm ya zorlanıyom vites değiştirirken ya öğretmiyor ayşe ne arabayı veriyor nede öğretiyor arabayı alcam diyorum nasıl kzııyor.
dizel otomatik alcaz isterse bi ton masrafı olsun umrumda değil ben kullanamadıktan sonra neye yarar

burdayım geldim memeleketten işlem tamam:)
Allah tüm borçlulara ve bize ödeme kolaylığı versin artık

cok hastayımm benn ondan giremiyorummm bi kac gündürr
haftsonu sesim kısıldı kulak agrısı başladıı.hemen antibiyotik aldımm kulak agrım gectii
şuan sesim kısık ve kuru öksürük var,geceleri uyuyamıyorum öksürüktenn
neyseki nuraa bulaşmadı şimdilik.
inşallahh da bulaşmazz

haftasonu dügünde vardıı hasta hasta oraya gittimm
cok güzelldiii.hacıbabadaa yemekliydii
resim cektimm eklerim bakarsınızz
nuraa elbise aldım dügün için cok şirinn.abiye gibi.dogum günündede giyer dedimm
ayakkabı aldımm.perlina marka.ayakkabı dünyasında 89.90 dı fiyatıı.normal bayisine gittim aynı ayakkabıyı 60 a aldım pazarlık yaparakk
kesinlikle tavsiye ediyorummm harika bi ayakkabı.içi yumuşacık tam ortapedik.doktorların gözetiminde üretilen tek ayakkabıymış
zaten diger ayakkabılarla kıyaslandıgında aradaki fakı görebiliyorsunuz
lcw den bi kac bişi aldımm.nurun kredisi dolduuu artıkk

adetlerin düzensiz diye doktora gittim bugün .kadınlık hormonu testleri için kan verdim
ayın 22 de alttan usg ile bakılcakk.
nasıl baktırcam bilmiyomm cok tırsyom.ilk kez bakılcaakkk

leylaaa nerdesinn merakk etikk yaww

nisacım sizin evde hayırlı olsunn işlem tamam anladıgım kadarıylaaa
ödemelerde Allah kolaylık versin cnmm

sağol ayşecim sana da geçmiş olsun kısa zamanda atlatırsın umarım
nurun da cicileri hayırlı olsun güle güle giysin
alttan ilk defa baktıracam demişisn gene şanslısın yani ben ilk evlendiğim sırada tatmıştım o duyguyu enfeksiyon yüzünden

ayyy sendemi yaa:çok üzgünüm:bende mantar oldum 2 aylık evliydik kabus gibiydi.ilk gittiğimde sadece baktı çünkü feci şekilde mantar olduğumdan sadece bakabildi kontrolde usg ile tekrar rahime baktı ondan bişey anlamadım allahtan.ama en zoru smear bence ilk yapıldığında çok canım yanmıştısenağlama

ayşecim geçmiş olsun cnm bişi hissetmiceksin :)))))
ben hamileyken ilk hamileliğimde doktor parmaklamıştı beni yaaa hemide erkek doktor nie parmak yedim hala bilmiyorum :))) keseyi görmek içinmi öle bişi demişti bende cahil parmaklarttım kendimi o çok acımıştı ama o ultrason acıtmadı jelli bişeydi zaten iki kez gösterdim ben.
bende bugün spiral çıkartmaya gittim adetliyim ilk günü ama doktor izne ayrılmış sağlık ocağıan gittim beleş die. hastaneler operasyon die soyuyormuş seni.

hamiyetcim hayırlı olsun cnm borçluya allah yardım ediyor.

kızlar eşimi akçakocaya gönderdim. biz tatile gitcektik kıbrıs yada antalya geçen haftasonu için ama kayınvalide geldi kabusss gibi yattı tatil. bende giderken anne oğlunuda götür dedim iiznli burda yardımda etmiyor bana ders çalışamıyom ayak bağı oluyor dedim :)))
koca bir bozuldu bir bozuldu hiç gitmek istmedi. normalde o gitmek ister ben gitme derdim :)
neyde pazar akşam gitti ne zaman döner bilmiyorum yrn gelir die tahmin ediyorum kızını özlemiş ama gelme diorum bende.

bu arada okula arabayla gidiyorum koca gittiğinden beri. onunla araba kullanamıyordum bağırıyordu heyecan yapıyordum vites değiştirirken heyecanlanıyordum. ayyy ne rahatlıkmış beeeee tek başına kullanmak valla gittim geldim. parkta sorun yaşadım. ama komşuya park ettirdim heheeh

kız ayşeeee 16 sı nurun doğum günü
hamiyetcim beyzanın geçti mi doğumgünü???

zeynepcim sen nasılsın cnm?? neler yapıyorsun.

iyi yapmışsın yasemin araba kendi başına öğreniliyor sakin sakin gider gelirsin
beyoşun doğum dünü geçti 10.10. daydı kayseride abimlerde çoluk çocuk kutladık eğlendiler sıpacıklar
alttan muayene de en kıdemli benim sanırım:))2 kere smear tabi alınırken alttan ultrason da yaptılar kontrol amaçlı doğumdan önce de çatı muayenesi oldum kasmadığın sürece acı yok

yasemin kendi başına tarfaige cıkman iyi olmuş.daha cok cesaret gelirr.öle böle ögrenirsinn iyicee

nisanurr beyzanın dogum gününü kutlarım cnm.Allahh saglıklı,hayırlıı,başarılı daha nice yıllar nasip etsinnn inşallahhh

çokkk kötüyüm yaa.öksürük iyice arttııı.uyumaya korkuyorum.yatınca daha cok geliyorr
karabiber bal sürcem gögüs kısmımaaa.inşallah ii gelir

hamiyetcim cnm allah kızına uzun ömür versin. gelin olduğun günleride görmeni sana nasip etsin cnm.

ayşe cidden kötüydün kuru öksürük çok kötü yapıyor ben hemen kusarım ya. öksüremiyorum boğuluyorum sonra kusuyorum. bu kusma huyuda bana çekmiş dilayın :)) oda öle öksürdüğü zaman kusuyor. kestane balı bana iyi gelen tek şey oda pahalı yaff 50-60 tl arasıymış bu sene. alamadık çiçek balı getirttim sivastan ama o pek işe yaramıyor.
sanada akıl verilmezki sen bu konuda dahaaraştırmacısın. ama ne yap et çekiyorsun ilaç alsanda ot çöp içsende 3 gün kesin çekceksin. nura geçmese bari. sen bir şekilde iiyi oluyonda çocuğun hastalığı kötü oluyor

sağol canım iyiyiz çok şükür 31 ekimde doğum günümüz bizimde geçen yıl bahçelievlerde bir oyunpartievinde kutlamıştık epey hareketli yoğunduk bu yıl üçümüz bir yere gideriz bide stüdyoda aile çekimi istiyorum onun için araştırma içindeyim bende bütün gün.araba kullanacaksan kendin kullanacaksın yoksa başkasıyla olmuyo canım.ben özel ders almıştım 20 saat sonrada işim gereği taksi şöförü olup çıktımdelikafaduldenistanbul trafiği çok yoğun ama en rahatta istanbulda kullanıyosun sana bol trafikli günler canımyerimseniben

20 saat özel dersmi ayy ciddimiisn zeynepcim bende diyorum trafikte 2-3 saat alsam yeter.
ya ben kursa gitmedim 1 saat adam gösterdi geçti direksiyonu. kocada göstermiyor elinden arabayı alırım die ona baka baka öğrendim birde arada bağırıyordum elinden arabayı alıp annemlerin orda kullanıyordum.
yrnda gitcem arabayla böle böle öğrencem ilk çıktığımda yağmur yapıyordu anam silecek nerden çalışıyor bilmiyorum deneye deneye buldum öle çıktım yola hehhehe :))

ayyşeeeeeee gııı nasıı oldun?

leyşla ve aslıdan hala haber yok

ben de özel ders aldım direksiyon için:))
beyza 5 aylıktı arabayı aldık eşim hiiiç anlamıyor,korkuyor bikaç kere çıktı arkadaşı dalga geçmişti cesareti tamamen kırıldı ben de baktım araba aşağıda duruyor ben koşa koşa okula yetişmeye çalışıyorum tuttum bi bayan hoca eşim de gaza geldi yarış içinde öğrendik:)hocam eşim arabadan inince sen daha iyisin diye sevindirirdi beni:))2 hafta sonra ben okula kendim gidip gelmeye başladım eşimden önce çıktım trafiğe sonra yaz tatili ve taa eskişehire sürdük kavga dövüş ikimizde birbirimizi eleştire eleştire o kadar yol gittik çok şükür kazasız belasız öğrendik şimdi okulda en iyi bayan şoför seçildim:))) iki araç arası yan parkı pek güzel yaparım söölemesi ayıp daha doğrusu yapardım(ahh arabam ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…