selam kızlar bayadır giremedim umarım herkes iyidir tam okuyamadım geçmişi. benim evin işleri bi türlü bitmek bilmedi, tam ev boyandı halloldu derken parkelerin altının ıslak olduğu anlaşıldı, bayram haytasıydı bizim odanın banyosuna giden bi boruyu değiştiler sadece onda kaçak var diye, bayram sonrası ben yine ıslaklık farkettim boruda geçen hafta bi boruyu daha değiştiler. bi boruyu değişmek 3,4 saat sürüyo en uzun hat çünkü iki yerden kırdılar, önceki gün tamirleri bitti, dün temizlik yaptım. kadın alcaktım kıyamadım paraya, 100 lira cepte kalsın diye:)
velhasılı onlarla uğraşıyorum. bu arada cuma günü bursaya gittik kayınvalidemle, eşim çok geç geliyo dayısının işinde avm şantiyesınde çalışıyo ay sonunda açılcakmış gece gündüz çalışıyolar 12de fln geliyo,dayı yeğen burdaydılar bizde yengesinin yanında kaldık bursada. değişiklik ollur gidelim istersen dedi kaynanam tamam dedimm bende severim onları, anane dede de 80 yaşındalar fırsat buldukça gitmek istiyorum seviniyolar diye. ama kızlar perişan oldum diyebilirim. dayının evi 3 katlı villa,maşallah diym Allah daha çok versin de merdivenlerde mahvoldum. sürekli iniyo çıkıyo, torunları da yok korkulukları çok aralıklı yapmışlar düşcek diye hiç bırakamadım.bi yandan da sürekli anne anne diye nefes aldırmadı bana, yengem isyan etti sonunda kendi oğluda hep anne anne diye yapışırmış k
çükken ama sen daha betersin bune be dedi kıza nefes aldırmıyosun. evin her yeri lüks dokunmaya kıyamıyosun biz gittik yine salıncak kurduk:) yani bütün huysuzlukları aynen devam ediyo..salı günü geldik. bi ohh dedim vala. babannesine de gitmedi, kadın da hiç yardımıım olmadı sana çok yoruldun diyip durdu, dedim biz hep böyleyiz yapcak bişey yok ben bunun yüzünden biyere gidemiyorum dedim. bikaç gün yaşayınca anladı halimi. öyle uzaktan göründüğü gibi olmuyo hiçbişey..okadar fenaki yemekte 4,5 kere kaldırıyo sürekli ağlıyo anne anne diye bişeyler istiyo, herşeyi anlıyo, ama konuşmaya gelince bi tek anneyle hallediyo işini..bu ara caillou seyrediyo da biraz rahatladım dışarı daha az çıkıyoruz. 1 saat falan yani :) sonra yine yazarım rahat vermiyo masanın üstüne çıktı...