2008 Ekim Anneleri

selam kızlar bayadır giremedim umarım herkes iyidir tam okuyamadım geçmişi. benim evin işleri bi türlü bitmek bilmedi, tam ev boyandı halloldu derken parkelerin altının ıslak olduğu anlaşıldı, bayram haytasıydı bizim odanın banyosuna giden bi boruyu değiştiler sadece onda kaçak var diye, bayram sonrası ben yine ıslaklık farkettim boruda geçen hafta bi boruyu daha değiştiler. bi boruyu değişmek 3,4 saat sürüyo en uzun hat çünkü iki yerden kırdılar, önceki gün tamirleri bitti, dün temizlik yaptım. kadın alcaktım kıyamadım paraya, 100 lira cepte kalsın diye:)
velhasılı onlarla uğraşıyorum. bu arada cuma günü bursaya gittik kayınvalidemle, eşim çok geç geliyo dayısının işinde avm şantiyesınde çalışıyo ay sonunda açılcakmış gece gündüz çalışıyolar 12de fln geliyo,dayı yeğen burdaydılar bizde yengesinin yanında kaldık bursada. değişiklik ollur gidelim istersen dedi kaynanam tamam dedimm bende severim onları, anane dede de 80 yaşındalar fırsat buldukça gitmek istiyorum seviniyolar diye. ama kızlar perişan oldum diyebilirim. dayının evi 3 katlı villa,maşallah diym Allah daha çok versin de merdivenlerde mahvoldum. sürekli iniyo çıkıyo, torunları da yok korkulukları çok aralıklı yapmışlar düşcek diye hiç bırakamadım.bi yandan da sürekli anne anne diye nefes aldırmadı bana, yengem isyan etti sonunda kendi oğluda hep anne anne diye yapışırmış k
çükken ama sen daha betersin bune be dedi kıza nefes aldırmıyosun. evin her yeri lüks dokunmaya kıyamıyosun biz gittik yine salıncak kurduk:) yani bütün huysuzlukları aynen devam ediyo..salı günü geldik. bi ohh dedim vala. babannesine de gitmedi, kadın da hiç yardımıım olmadı sana çok yoruldun diyip durdu, dedim biz hep böyleyiz yapcak bişey yok ben bunun yüzünden biyere gidemiyorum dedim. bikaç gün yaşayınca anladı halimi. öyle uzaktan göründüğü gibi olmuyo hiçbişey..okadar fenaki yemekte 4,5 kere kaldırıyo sürekli ağlıyo anne anne diye bişeyler istiyo, herşeyi anlıyo, ama konuşmaya gelince bi tek anneyle hallediyo işini..bu ara caillou seyrediyo da biraz rahatladım dışarı daha az çıkıyoruz. 1 saat falan yani :) sonra yine yazarım rahat vermiyo masanın üstüne çıktı...

ayyşeeeeeee gııı nasıı oldun?

leyşla ve aslıdan hala haber yok

dün agrı sırtıma vurunca gece acile gittim yasminn
iyikide gitmişimm,.röntgen cekildi zatüre başlangıcı varmış
kan tahlili de yapıldı enfeksiyon cıktı yüksek dozlu antibiyotik yazdı doktorr
cok öksürdügümden hava verildii 2 kez.bide damardan serum şeklinde antibiyotik verildii
eve geldigimizde gece 3,5 tu.
geceyi rahat gecirdim.şuanda iyi sayılırım.en azından öksürügüm cok kalmadı.

minicik cocuklar acildeydi hepp
içim cızz etti onları görünceee
cocuklar hasta olmasında biz olalımmm yeterki
maşallah nura bulaşmadı hastalıgımm.inşallahda hastalıksız atlatır kışıç
bol bol mandalina suyu veriyorum.balık yagımız geldi ondan başlıcam bugün.onunda etkisi oluyor bagışıklıgaa
bide bıldırcın yumurtası cok etkili sizde kullanın bence.

leylayı bende cokk merak ettim ya

yasemin ben özel ders almadım
ehliyetimi aldıgım gün babam arabanın anahtarını verdi al kızım diye
bende baba nasıl kullancamm yapamam filan dedim
babamda ben sana güveniyorum yaparsın dedi
annemide aldım aştiye gitmiştik abime koli yollıcaktık.trafige yalnız ilk cıkışım öle oldu.ondan sonra cesaret geldii heryere gittim.
ankaranın en yogun tarfigi olan yerlerinde kullandımm
98 den buyana aktif cıkıyorum trafige ama evlendikten sonra baya bi kullanmamıştım.

sende cesaretli ol.yalnız kullanmak cok iyi oluyor.öle öle ögrencenn.özel derse bile gerek yokkk.ama alırsan da iyi olur tabi

selam kızlar... Benim Eflinimde 2008 ekim doğumlu :))
az kaldı doğumgünümüze... Zaman ne çabuk akıp geçiyor...

nisanur sanada maşallahhhh cnm
benimde kaza vukaatım yok Allaha hamd olsun.maşallah diyim
inşallahda olmazzz.Allah kaza bela vermesin kimseye

kısaca özetliyeyim...

kızımın adı Ayşe Eflin
31 ekim 2008 gece 03:25 de almanyada doğdu...

ayşecim çok geçmiş olsun cnm. ben ortaokuldn beri her sabah duş alıp çıkarım kışın kar yaparken bşle birgün ölüp gitcem :) bu sabahta çıktım saçımı kurutamadım dilay uyanmasın die. asla yüz yıkamam ben kalkınca hemen banyoya girer duş alırım 15 seneden beri nerdeyse.
sen alışkın değildin birde oynayıp zıpladıysan üşüttün tabi terledin normalde başın kapalı gittiysen bişi olmaması gerekiyordu.
aslı cnm hoşgeldin seni merak ettik valla. sen yazdıkça daraldım. ben kızı yanımda yatırıyorum yanımda yatarsa hiç kalkmıyor gece ama yatağında yatırınca 10 kez kalkıyor beni istiyor. bence sende öyle yap.
napıyım alışırsa alışsın 10 gündür deliksiz uyuyorum.
valla ben otomatik vites diyordum ama bugün hiç gerek yok dedim eşime. alıştım 2 kez kendim gittim geldim ohh be dedim dünya varmış. kendine güveni geliyor insanın.

ayşe seni aradığımda üzülmüştüm dedim bu kız kesin bronşit oldu kesiksiz öksürüyordun çünkü. şimdi senin hiç terlememen lazım hemen tekrarlar hastalığın her daim dikkatli olcan.

bu arada park olayını anlatayım ilk gün arabalar yan yana olması gerekirken ben enlemesine park ettim arabayı kıvırıp giremedim hehehhe :)
ama bu sabah yanımda araba vardı arkada da benim çıkmamı bekleyen araba vardı ben çıktım çokkk mutlu oldum yaa arabaya çarparım die korktum ama olmadı şükür.
sonra gelincede düzgün park ettim biraz uğraştım ama olsun :)
bundan sonra araba benimdir her fırsatta süreceğim. max hızım 60 tin tin gidip geliyorum :)

laftan lafa geçmişim . zeynepcim nbr? sen çalışıyormuydın yaf ben seni ev hanımı sanıyordum.

sagol yasemincim
bende alışgınım aslında duş alıp dışarı cıkmaya ama yalınayak kelebodura da cok bastım ben bu ay.onunda cok etkisi olmuştur.işte hepsi üstüste gelince poku yedim:)

araba kullanman konusunda seni destekliyorumm
yürrrüüüüü bee kim tutar senii hehe
pelin bile kullanıyor senmi kullanamıcan ayoll
iyice ögrenn kocaya bagımlı kalma.

canlarım geldim.Merak etmişsiniz.İyiyiz çok şükür rahat olun.Yasemin aramışsın duymadım misafir vardı .Arıycam bugün seni.Şimdi çok erken daha:))
Bizim bilgisayarlara format atılar geçen bilgi işlemden herbi haltını karıştırdılar kafalarına göre bazı yerleri engellemişler falan.Zor düzelttik.İş yeri çok yoğun bu ara kesintisiz çalışıyorum.Ama çok yoruldum artık.Yiğit hiç yemiyo gene sadece ıvır-zıvır.o kadar huysuz olduki anlatamam.İtediği herşeyi ağlayarak yaptırıyo.Bağırmana gerek yok ama yiğit dedinmi başlıyo kendini ordan oraya atmaya.Napıcaz şaşırdık.Geçen akşam misafir gelecekti.Bi tutturdu elek.süpürgesi diye bende olmaz dedim tam 35 dak.ağladı bağırdı.Onunla uğraşıyorum.Bide bunca şeyin içine eşim ayak parmağını kırdı .Bileğe kadar alçıda.Hastanelerdeydik.Bide onunla uğraşıyorum.Neyseki dün akşam kayınpeder geldi o yiğite güzel bakıyo biraz yükümü hafifletir en azından.
Ayşee çok geçmiş olsun ne oldu sana yahu.Çok dikkat et kendine.üniversiteye ilk başladığım sene olmuştum zatürre başlangıcı demişti dotor 45 kiloya kadar düştüydüm.İlkokuldada olmuştum zaten.Şimdi bile biraz üşüteyim hemen öksürmeye başlarım.Yasemin nasıl gidiyo okul.ben hiç ders anlatamam herhalde hiç o sabır yok bende herhalde.

laftan lafa geçmişim . zeynepcim nbr? sen çalışıyormuydın yaf ben seni ev hanımı sanıyordum.

yok canım 13 yıl bir kozmetik firmasında bölge satış sorumlusu olarak çalıştım sahada araçlaydım sürekli şimdide evde giraylayım sürekliyerimseniben

aslıcım hoşgeldin eşin gelmiş anladığım kadarıyla gözün aydın ev işlerine de geçmiş olsun emir alp iççin de Allah sabırr versin canım
yasemin kim tutar seni devam:)yan parkın bi metodu var onunla yaparsan çok güzel oluyor önce kıç sonra direksiyn tam kırıp ucunu alacaksın okul nasıl gidiyo senin hiç anlatmıyon

ayşe çok geçmiş olsun canım işallah daha ilerlemeden atlatırsın dikkat et kendine
leya sen de hoşgeldin eşine geçmiş olsun yiğit ağlamaya başlayınca yalnız bırakın ağladığı yerde kalsın siz başka odada neşeli neşeli oyun oynayın kahkaha atın bi süre sonra susup gelir sanırım tabi bu bizim yöntemimiz yiğitte uygulanabilir mi sen bilirsin tabi:)

leylacım seni çok iyi anlıyorum bi tane de bizde var o modelden. sürekli ağlayarak yaptırıyo istediklerini ve sürekli bişeyler isteme halinde, kendi kendine kaldığında mutlaka ya bişey döküyo ya kırıyo yada masanın tepelerinde geziyo, sesi çıkmıyosa kesin bi yaramazlık yapıyo, onun haricindede sürekli anne diye ağlama halinde..allah sabır versin canım ya insan nasıl davrancağını şaşırıyo vala, ne tepki verceğini bilemiyosun bzim ki odada yalnız birakıp gitsem ben yanına gidene kadar ağlar, hatta katılır o kadar inatçı asla vazgeçmez..,
yasemin bi ara bizde hep beraber yatıyoduk hatta bütün yazı öyle geçiridk salıncağı da oturma odasındaydı tamiratlar sırasında, salıncakta uyutup kanepeye yatırıyodum bende yanına. şimdi uykusu eskisine göre iyi kendi yatağı büyüyen yataktı açtık biz onu büyüttük nasıl olsa yatmıyo diye, orda yatıramıyorum düşcek diye, çünkü çok dönüyo, oturma odasındaki yatak baya büyük oluyo orda döne döne uyuyo, bazen bende yanına yatıyorum daha güzel uyuyo..ilk başlarda ayrı kalınca hemen uyanıyodu şimdi maşallah hasta fln değilse iki kere fln uyanıyo,bende yatağımda yatabiliyorum artık, eskisine göre süper bi durum ama gündüz resmen canıma okuyo..kocamda sağolsun 12de geliyo eve hiç faydası yok bana, bütün gün yalnızız ay sonuna kadar, sonra inşallah normal bi saatte gelir yoksa tırlatcam iyice içim dışım caillou oldu cdlerden:)
yasemin sen ne dersi veriyosun anlamadım ben kaçırmışım

kızlar benim okul güzel gidiyor sınıflar 10-15 kişilik. villaların içinde çok zengin çocuklarda var orda çalışan hizmetci bahçıvanların çocuklarıda var. çocuklar arasında dengesizlik var o yüzden ben teknoloji tasarım derslerine giriyom malzeme istiyorum ee zengin bebeleri herşey getiriryor en lüksünden diğerleri getiremiyor fakir çocuklar. çok kötü ya müdürden rica ettim toplu halde malzeme aldıracağım eksikleri olana ben vericem fakir çocuklara malzeme aldırmayacağım.
müdür beyde beni çingene gördü heralde sen yaparsın hocam dedi 3 dene öğretmeniz zengin ailelerin çocuklarını ziyarete gitcez. hakan şükür,şener şeni zerrin özerde varmış burda okula yardımları oluyormuş onlarada ziyaret düzenlicez çingene gibi yardım isticez yani :))))

ayşe gııı sana nazar değmesinler sakın? düğünden sonra göster bakım düğün fotolarını nasıl olmuşsun bi görek

leyla kuzum sen ardığında tenefüsteydim çocuk kolunu kırmış onun harale gürelesi vardı. sallanıyor kol ayy çok kötü oldum yaa.
ha sizede geçmiş olsun allahtn ayak değilde parmağını kırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…