2008 Ekim Anneleri

ayşeeeeeeeee pelinn banlanmış yaff eskiden yasaklı olan bir üyeyle ıp nosu aynı çıkmış eskiden de banlanmış sanursam. ama net bişi demiyolar.
pelin nerde nerde soruyorum geçiştiriyorlardı selen dedi.
off gelde her şeyi senden öğreneyim yaf :)

amann diğer kızlarda leyla ve nisanur gelcem dedi ne üyelik aldılar ne bişi.

ayşe sana görev veriyorum artık diğer siteyede hergün düzenli girceksin :)

sen olmadan olmuyor hbrlerdne geri kalıyorum burdasıda çok kalabalık takip edemiyom

hee yasemin valla düşündüm taşındım üyelik almamaya karar verdim:kedi: facede bi grup var zaten ee burada da takılıyom netin başına oturunca en az 1 saat gidiyo bi de o gruba dalarsam evde işgüç bitmez biz yine burdan devam edelimŞeniz

evet haklısın cnm bende çok yoğun girmiyorum o yüzden geçmişi oku cvp ver ayy zaman geçiyor artık geçmişide okumuyorum cvpda vermiyorum diğer sitede orası çabuk ilerliyo çünkü

sagol cnm.sende hoşgeldinn valla merak ettik.bi kac gün önce tel edecektim saate baktım 11 olmuş arayamadım.sabahda sen yazmışsın zatenn
nurla ugraşırken herşeyi unutuyorum gün içinde.arayacaklarımı arayamıyorumm.
o yatınca aklıma geliyor ozamanda gec oluyor saat
senle telde görüşmedik hiç.araşalımm görüşelim :)
eşin içinde cokk gecmiş olsunnn
yigit 2 yaş sendromuna girmiş galiba
bi kac hafta önce nurda cok huysuzduuu 2 yaş sendromuna girdi galiba diye düşünmüştüm
neyseki gecti huysuzluguuu.üstteki azı dişleri patlamış ondanmış huzursuzlugu
belki yigitinde bi sıkıntısı vardırr

sagol cnm.maalesef ilerledi iyicee.öksürükten sonra grip oldum.şuan ikside var
bizim yöntemde sizin gibi .nur agladıgında ben asla ilgilenmem onunla.hemen başka odaya gecerimm.hemenn susar:) cok numaracı bu veletler

iyi yapmışsın yasmin.hayır işinde her yol mübahh.senden de iyi çingene olurr :))
dügün resimlerimi buraya ekleyemiyorum listede cok kişi var herkes görmesin.
msnden yollayım.
kına gecesinde cok hoştummm.bide cıktım oynadım filan herkesin gözü üstümdeydii.
gören ne kadar zayıflamışsın genc kız gibisin filan dediler :)
ama sanmıyorum nazar olacagını.

aaaa detayları ögrensene yaa merak ettim:))
ip cakışması normal bişi bence.her modemi acıp kapattıgında ip nosu degişir.bi başkasının ipnosunu ben kullanabilirimm.bu engellenemezkii
ben evlenmeden önce chat sayfalarına giriyordum.bazen direkt sayfadan ban yiyordumm
sebebini sordugumda ip cakışması deniliyorduu.yani aynı ipi birden fazla kişi kulanabiliyor diye biliyorum

ayşe sana görev veriyorum artık diğer siteyede hergün düzenli girceksin :)

sen olmadan olmuyor hbrlerdne geri kalıyorum burdasıda çok kalabalık takip edemiyom

amannn hiç işim olmaz oraylada ordakilerlede.hepiniz solcusunuzz:)))
peygamber dense sayfa kapanıyorduu.atatürk dense reyting kırıyorduu.bu iki önemli kişi aynı cümlede gecmiyordu
içki içip mezelerinin resimlerini cekip koyuyorlardıı.yani benim tarzımda insan yok orda yasmin
bi sen vardın sende yanımdasın zatiolumunekankayizsmile

öksürük biraz azaldı ama gribe cevirdi yaa sinir oldummm
eşimdede var biraz grip
kızıma bulaşmasa bari ya
dün hasta halimle halıları kaldırdım cırptım evi temizledimm
bi toz alcam bugün o kadarr

bugün kızımın dogum günü 2 yaşını dolduruyorr
akşam kendi aramızda bişiler yapcaz mecburen.annemler ve teyzemgili cagırcam okadar
eşim güzel bi pasta yaptırıyor otelin pastanesinde
bende bi kac bişi yaparım
aslında hasta olmasaydım daha farklı düşünmüştüm

2 yıl önce düngece 3.5 da nişanım gelmiştii
sabah 7 de annemi eşimi uyandırdım
9 gibi duşumu almıştım
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
4:15 de kızım dogmuştuuuu
cok cabuk geciyor zamannboshayallersmile

yarında yigitin dogumgünüüü
şimdidennn kutluyorummm leylacımmm
oglunla birlikte daha nice mutlu,saglıklı ,hayırlı günler gecirin inşallahhh:içelim:

selam hanımlar.

çok özledim burdaki sohbetleri ama vakit bulup gelemiyorum hiç. işler çok yoğun. çoğu gün hiç oturmadan eve gidiorum. evde de emir özlüyor oynamak istiyor, ilgi istiyor. uykusuzluktan yorgunluktan geberip gitcem yakında:))
emire annem bakıyo çankırı olayı süper oldu. aklım evde kalmıyor hiç. yemeğimi de yapıyor sağolsun. geçmişe bakamadım henüz. herkesler iyidir umarım.

acele acle yazdım yarım yamalak kopuk kopuk oldu kusura bakmayın artık.

doğumgününüz kutlu olsun ayşecim. allah hayırlı bir ömür nasip etsin.

yarında yigitin dogumgünüüü
şimdidennn kutluyorummm leylacımmm
oglunla birlikte daha nice mutlu,saglıklı ,hayırlı günler gecirin inşallahhh:içelim:

sizin doğumgününüz de kutlu olsun leylacığım. hayırlı bir ömrünüz olsun inşallah.

nice mutlu yıllara nur prensesimiz. hayırlı bir evlat ol annene babana, vatana millete. ayşecim gögsnü kabartacak bir evlada sahip olursun inşallahh.
dostluğumuz daim olurda çocuklarımızın güzel anlarınıda paylaşırız inşallahh. doktor oldu , mühendis oldu,mimar oldu.........

türkancım hoşgeldin cnm.

ayşe gııı solcu sağcı olayı değil orda türbanlı çok var biliyorsun. ama bazı insanlar görüşüne uymayanları dışlıyor valla hiç hoşlanmam öle insanlardan solcuyumdur chp liyiz ama dostlarımın çoğu türbanlıdır cemaattendir.

sana bir olayı anlatayım. kübra vardı hatırladınmı türbanlı öğretmen kızdı.
tartışma oldu o atatürk hakkında bişi dedi. hhaaaaaa ne işi var amerikadaki okullarda atatürkün resminin dedi. ama bu iyi niyetle söylendi ben bile anladım tabi kızlar bunu çekti çektiii çektiiiiiiiii ve kızı banladılar artık siteye giremiyor. valla özel msj attım admine, sayfada yazdım çok yanlış olduğunu söledim sevdiğimiz b,ir arkadaşımızdı dedim öle yapmaman gerekiyordu.
meral , eylül, merve hepsi bana cephe aldı admini sorgulamak size düşmez die. ben öle yorum yaptıktan sonra arkadaşları tabi kızdı ama valla benim kadar savunan olmadı. çok üzüldüm bu olaydan sonra asla yazmıyorum o tür sohbetlere girmiyorum uyuz oldum.

haaaa dilayımın sayfasını sen açcaksın itiraz yok. cetvelimi sildim kimse tarihi bilmiyor bu görev senin :)

hoşgeldinn turkancımm özlettin kendini yaaa .emir nasıl neler yapıyorr
işinde hayırlı olsun .ne iş yapıyorsun?devamlımı çalışacaksın

doğumgününüz kutlu olsun ayşecim. allah hayırlı bir ömür nasip etsin.

amin sagol cnmmm
emirin dogumgünüde gecti.gecikmelide olsaa dogum gününü kutlarımm.damat oldugu günleride görürüzz inşallahhh

sagol cnm inşallahhhh o günleridee görürüzz hepbirlikte.
kübrayı hatırlıyorum ve üzüldüm acıkcası.cok şeker bi kadındı o.
herzaman oldugu gibi yine taraf tutulmuş ,fikirlere saygı gösterilmemiş,egolarını tatmin etmek için banlama olayına gidilmiş.öküz bunlar cidden.

dilayın sayfasını oraya acmam ben yaw.ne işim varr orda.bayadır girmiyomm şifrem kac onu bile unuttum:))
burda kendi aramızda kutlarızhihoyyyt

diger sayfadaa 2 gündür sadece nurun dogumm günü kutlanmış cok mutlu oldum yaaa
ayrı sayfa acmaya gerek kalmamış :)

bu arada dün nurun dogum gününü yapamadım.hem göz nezlesi olmuştum felaket akıyordu gözlerim,hemde babam ve eniştem köye gitmişlerdi.onlar olmadan kutlamanın anlamı olmıcaktı
yarınn yapıcamm.bugün birazdaha iyiydim öksürük cok azaldı gripte gecti gibi
yarına bişiyim kalmaz inşallah

bu aradaa oto koltugunuu hediye olarak kardeşimm alıyorr:))
kredi kartını verdi abla hangisini istiyorsan al diyee.

annemede lcw den eşofman takımı aldırıyom.ben alcaktım baya tuzlu gelmişti almamıştım:))

babası oyuncak bebek almış cok şirin..yatırınca aglıyor ,oturtunca konuşuyor kahkahalar atıyor.emzik ve biberonu agzına sokunca susup onları emiyorr.cok ilginc yapmışlar yüzünü.normal oyuncak bebek gibi degil.cok sahici duruyor:)

eşimin bi arkadaşı oyuncak kayyu almış.ben orjinal sanmıştım ama degilmiş.kayyu şarkısı calacak diye bekliyordum ,dügmeye bastım kolbastı calmaya başladı:))) kayyuda kolbastı oynuyorr tabi, cok komikkkk.

bende ayakkabı ve elbise almıştım:)

Doğum gününü kutlayan tüm 2008 ekim bebeklerinin doğum günlerini kutluyoruz nice mutlu,sağlıklı,sevgi dolu yaşlara.:enbuyukkk::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…