ayşeeeeeeeee pelinn banlanmış yaff eskiden yasaklı olan bir üyeyle ıp nosu aynı çıkmış eskiden de banlanmış sanursam. ama net bişi demiyolar.
pelin nerde nerde soruyorum geçiştiriyorlardı selen dedi.
off gelde her şeyi senden öğreneyim yaf :)
amann diğer kızlarda leyla ve nisanur gelcem dedi ne üyelik aldılar ne bişi.
canlarım geldim.Merak etmişsiniz.İyiyiz çok şükür rahat olun.Yasemin aramışsın duymadım misafir vardı .Arıycam bugün seni.Şimdi çok erken daha:))
Bizim bilgisayarlara format atılar geçen bilgi işlemden herbi haltını karıştırdılar kafalarına göre bazı yerleri engellemişler falan.Zor düzelttik.İş yeri çok yoğun bu ara kesintisiz çalışıyorum.Ama çok yoruldum artık.Yiğit hiç yemiyo gene sadece ıvır-zıvır.o kadar huysuz olduki anlatamam.İtediği herşeyi ağlayarak yaptırıyo.Bağırmana gerek yok ama yiğit dedinmi başlıyo kendini ordan oraya atmaya.Napıcaz şaşırdık.Geçen akşam misafir gelecekti.Bi tutturdu elek.süpürgesi diye bende olmaz dedim tam 35 dak.ağladı bağırdı.Onunla uğraşıyorum.Bide bunca şeyin içine eşim ayak parmağını kırdı .Bileğe kadar alçıda.Hastanelerdeydik.Bide onunla uğraşıyorum.Neyseki dün akşam kayınpeder geldi o yiğite güzel bakıyo biraz yükümü hafifletir en azından.
Ayşee çok geçmiş olsun ne oldu sana yahu.Çok dikkat et kendine.üniversiteye ilk başladığım sene olmuştum zatürre başlangıcı demişti dotor 45 kiloya kadar düştüydüm.İlkokuldada olmuştum zaten.Şimdi bile biraz üşüteyim hemen öksürmeye başlarım.Yasemin nasıl gidiyo okul.ben hiç ders anlatamam herhalde hiç o sabır yok bende herhalde.
ayşe çok geçmiş olsun canım işallah daha ilerlemeden atlatırsın dikkat et kendine
leya sen de hoşgeldin eşine geçmiş olsun yiğit ağlamaya başlayınca yalnız bırakın ağladığı yerde kalsın siz başka odada neşeli neşeli oyun oynayın kahkaha atın bi süre sonra susup gelir sanırım tabi bu bizim yöntemimiz yiğitte uygulanabilir mi sen bilirsin tabi:)
kızlar benim okul güzel gidiyor sınıflar 10-15 kişilik. villaların içinde çok zengin çocuklarda var orda çalışan hizmetci bahçıvanların çocuklarıda var. çocuklar arasında dengesizlik var o yüzden ben teknoloji tasarım derslerine giriyom malzeme istiyorum ee zengin bebeleri herşey getiriryor en lüksünden diğerleri getiremiyor fakir çocuklar. çok kötü ya müdürden rica ettim toplu halde malzeme aldıracağım eksikleri olana ben vericem fakir çocuklara malzeme aldırmayacağım.
müdür beyde beni çingene gördü heralde sen yaparsın hocam dedi 3 dene öğretmeniz zengin ailelerin çocuklarını ziyarete gitcez. hakan şükür,şener şeni zerrin özerde varmış burda okula yardımları oluyormuş onlarada ziyaret düzenlicez çingene gibi yardım isticez yani :))))
ayşe gııı sana nazar değmesinler sakın? düğünden sonra göster bakım düğün fotolarını nasıl olmuşsun bi görek
ayşeeeeeeeee pelinn banlanmış yaff eskiden yasaklı olan bir üyeyle ıp nosu aynı çıkmış eskiden de banlanmış sanursam. ama net bişi demiyolar.
pelin nerde nerde soruyorum geçiştiriyorlardı selen dedi.
off gelde her şeyi senden öğreneyim yaf :)
amann diğer kızlarda leyla ve nisanur gelcem dedi ne üyelik aldılar ne bişi.
ayşe sana görev veriyorum artık diğer siteyede hergün düzenli girceksin :)
sen olmadan olmuyor hbrlerdne geri kalıyorum burdasıda çok kalabalık takip edemiyom
2 yıl önce düngece 3.5 da nişanım gelmiştii
sabah 7 de annemi eşimi uyandırdım
9 gibi duşumu almıştım
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
4:15 de kızım dogmuştuuuu
cok cabuk geciyor zamannboshayallersmile
yarında yigitin dogumgünüüü
şimdidennn kutluyorummm leylacımmm
oglunla birlikte daha nice mutlu,saglıklı ,hayırlı günler gecirin inşallahhh:içelim:
selam hanımlar.
çok özledim burdaki sohbetleri ama vakit bulup gelemiyorum hiç. işler çok yoğun. çoğu gün hiç oturmadan eve gidiorum. evde de emir özlüyor oynamak istiyor, ilgi istiyor. uykusuzluktan yorgunluktan geberip gitcem yakında:))
emire annem bakıyo çankırı olayı süper oldu. aklım evde kalmıyor hiç. yemeğimi de yapıyor sağolsun. geçmişe bakamadım henüz. herkesler iyidir umarım.
acele acle yazdım yarım yamalak kopuk kopuk oldu kusura bakmayın artık.
doğumgününüz kutlu olsun ayşecim. allah hayırlı bir ömür nasip etsin.
nice mutlu yıllara nur prensesimiz. hayırlı bir evlat ol annene babana, vatana millete. ayşecim gögsnü kabartacak bir evlada sahip olursun inşallahh.
dostluğumuz daim olurda çocuklarımızın güzel anlarınıda paylaşırız inşallahh. doktor oldu , mühendis oldu,mimar oldu.........
türkancım hoşgeldin cnm.
ayşe gııı solcu sağcı olayı değil orda türbanlı çok var biliyorsun. ama bazı insanlar görüşüne uymayanları dışlıyor valla hiç hoşlanmam öle insanlardan solcuyumdur chp liyiz ama dostlarımın çoğu türbanlıdır cemaattendir.
sana bir olayı anlatayım. kübra vardı hatırladınmı türbanlı öğretmen kızdı.
tartışma oldu o atatürk hakkında bişi dedi. hhaaaaaa ne işi var amerikadaki okullarda atatürkün resminin dedi. ama bu iyi niyetle söylendi ben bile anladım tabi kızlar bunu çekti çektiii çektiiiiiiiii ve kızı banladılar artık siteye giremiyor. valla özel msj attım admine, sayfada yazdım çok yanlış olduğunu söledim sevdiğimiz b,ir arkadaşımızdı dedim öle yapmaman gerekiyordu.
meral , eylül, merve hepsi bana cephe aldı admini sorgulamak size düşmez die. ben öle yorum yaptıktan sonra arkadaşları tabi kızdı ama valla benim kadar savunan olmadı. çok üzüldüm bu olaydan sonra asla yazmıyorum o tür sohbetlere girmiyorum uyuz oldum.
haaaa dilayımın sayfasını sen açcaksın itiraz yok. cetvelimi sildim kimse tarihi bilmiyor bu görev senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?