2008 Ekim Anneleri

Selam kızlar.Ben geldimm.
Ayşecim Nur'u çok çok öpüyoruz hayatım.Allah çok güzel çok mutlu çok sağlılı bi hayta nasip etsin inş.
Hamiyet Beyzanın. Türkan Emir'in ve Tüm 2008 ekim bebeklerinin doğumgünleri kutlu olsun ne kadar çabuk geçiyo zaman 3 e bastılar.Yaşlandık valla.

Selam kızlar.. Ayşe burda nire sayfa açılıyor onu bilmiyom ben.
Ben dilaya baya bir alışveriş yaptım valla 3 bebe büyüyecek kadar eşyası oldu. Anneme ve bana böünüyor kendi yemek yiyor çok üst baş değiştiriyorum. Herkese tembihledim almayın bişi die ama kardeşim gene aldım eşofman takım adidastan.

Ya biizm bebelerde çok şanssız ayşe ya. Leylada geçen sene doğumgünü yapamamış bu senede yapamadı. Sende aynı inş biz yapabiliriz.

selam kızlar nasılsınız
ben artık hiç giremiyorum, özledim valla hepinizi, herkes iyidir inş.
prensler, prensesler nasıl öüyorum hepsini, doğum günleride kutlu olsun
ben iyiyim çok şükür, ev hanımı oldum:) eşimi merak edenler varsa o da çok iyi Allahıma binlerce kere şükürler olsun, şuan tedavi bitti sadece kontroller devam ediyo.
göktuğda iyi yaramazlık,huysuzluk, iştahsızlık devam ediyor, ama eskiye göre daha iyi.
hepinizi çok öptüm. hoşçakalın

halecim hoşgeldinnn.eşine cok sevindim ,inşallahh birdaha saglık sorunu olmaz
herzaman gireemsende arada gel bizi haberdarr et cnm
göktugunda dogum gününü kutlarımm

Son düzenleyen: Moderatör:

gızzz nerelerdesinn sen.niyee girmiyonn ??? işlermi yogunn
sagol cnm yigitinde dogum gününü kutlarım.yaptınızmı bişiler??yigite gelenn hediyeeeelerii yazzzz:)

ben yemek yedirirkenn ayrı gömlek gibi bişi var onu giydiriyorum:) en sinir oldugum şeydir kıyafetlerde yemek meyve lekesi.bide cıkmıyorlar dellendiyorumm

nurun hediyelik kıyafeti coktu ama onları hep ayırdımm vercemm ihtiyacı oalnlara.yada anneme vercem hediyelik götürsünn.yeni hiç kullanılmadı cünkü

bu yıl aldıklarımın hepsi cok güzel.dünde babam lcw den eşofman takımımızı almış:)) ay bi sevindimm görünce hehe

bu arada ben dün yaptım kızımın dogum gününü.cok güzel gectii
hamur işide yaptım ceşit epey vardıı
resimelrini cektim yollarımmm

Selam kızlar bende 2008 Ekim annesiyim epey bi zaman geçti uğramayalı...
hatırlayan varmıdır beni onuda bilmiyorum ama neyse...
Bütün ekim bebeklerinin doğum günleri kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin Rabbim.
Bizimde 23. de bakalım abimizinkide 29. da oda 8 e bascak.
Allahım uzun ömürler versin yavrularımıza.

kimse kalmadımı ya ekim annelerinden nerde o eski sohbetlerimiz kimse kalmamış haydin kızlar nerelerdesiniz?

slm... ayşe resimleri yolla gıı merak ettim.

bugün öğretmen arkadaşlardan birinin evine gittik biizm sitede oda. kocasıda inşaat mühendisi kocası 81 li kendi 85 li küçükler daha 1 denede 9 aylık oğulları var.
allahım hayatımda gördüğüm ve göreceğim en güzel evdi herşeyi komple sıfırdan yaptırmış mutfağı, banyoyu herşeyi ama mobilyalar desen kalite kokuyor ay bayıldım yaaa evden girdimki anam eşyalar berbat geldi :)
ne güzel karı koca hiç bir şey yapmamış hep aileler almış.
eşim araba almak istiyor 40 milyarlık bizim arabayı önden vercez sonra kampanca varmış 3 sene sonra kalanını peşin veriyormuşsun fordun kampanyasıymış bişiler dedi ama. ne gerek var ya 40 milyarlık arabaya sinir oldum eşyam yok dedim sen araba dion.
yok yokk gitmicem artık böle lüks yerlere imreniyom sonra :)

halecim hoşgeldin tatlım eşinin iyi olmasınada çok sevindim eşin işe başladı mı peki?

bugün baya balık yedirdim dilaya. dünde annem yapmış 3 lokma yemişti ama bugün baya yedi maşallahhhhh et yemiyoruz bari balık yiyelim. saman gibi etler.

selam
doğum günümüzü ktlayan herkeslere teşekkürler
halecim eşinin iyi olmasana çok sevindim bi daha uğramaın işallah hastalık ailenize
ee minik patik sen nerdesin?gelip bi de bize sohbet etmiyonuz diyosunuz gelin siz de sohbetiimiz canlansın
ayşe hayırlı olsun canım nurun hediyeleri güle güle kullanın

dilayın balıkları yarasın omega 3 olsun bol bol:)
annemler geldiğinde burda göl kenarında bi restoran vardı balık yemiştik annem beyzaya verirken içinde kılçık kalmış baya bi korkmuştuk boğazına takılmıştı acımıştı onu hiiç unutmadı zilli her balık pişirmemde kınçıklı mı boğazıma batar mı acır mı diye tek tek soruyo sonra anlatıyo batmıştı ağlamıştımm suya taş atmıştım diye:))ama çok sever maşşalah bakığın her çeşidini yer hamsi zamanı geldi bol bol yedirmek lazım

lüks ev konusuna gelince aynen sna katılıyorum yasemin benim de moralim bozuluyor güzel evleri görünce hele malatyada bizden sonra binaya 2 tane yeni gelin gelmişti ikisinin de evini kayınbabası almıştı düğünden önce herşey fıstık gibi dayandı döşendi eşleri de kendileri de lise mezunuydu ev hanımıydılar gün boyu gezme dolaşma çok içerlerdim keriz gibi herşeyi kendimiz yapmaya uğraştık tabi 4 4lük olmuyor hiç bizamanhele ordaki bakıcımızın evi komşumuzdu aynı zamanda çook güzeldi onu görüp kendi evime girince içim daralırdışimdi oturduğum ev sıfır en azında eşya daha gösteriyor kendini

kimse kalmadımı ya ekim annelerinden nerde o eski sohbetlerimiz kimse kalmamış haydin kızlar nerelerdesiniz?

hoşgeldiniz kızlar
eski üyeler yok bu topikte.bizde 4-5 kişiyiz burda.aynı anda aktif olamıyoruz yazıp cıkıyoruz

yasemin msn denk gelirsek yollarım resimleri.
40 binliralık arabayı napıcanız yaw.sizin borcunuz bittimi??
bence sen şuanki arabanızda iyice acemiligini cıkart 1 yıl kadar,o arada borcunuzda biter daha güzel bi araba alırsınız.

ben bi arabaya 40 bin lira vermem acıkcası.

bugün baya balık yedirdim dilaya. dünde annem yapmış 3 lokma yemişti ama bugün baya yedi maşallahhhhh et yemiyoruz bari balık yiyelim. saman gibi etler.

ohh yarasınn maşallahh
nur yemiyor balıgı yaa.mecburen meyvesine katcam yine

haftasonu babam yaylaya gitti mantar toplamış.dünde haşladım kavurdumm cok güzel oldu
nura verdim bayıla bayıla yedi maşallah.ilk kez bu kadar mantar yedi

sagol cnm.beyzaya yaptınmı sen kutlama filan.ne hediyeler geldii.

maşallahhh.kilosu boyu ne durumda beyzanın

ya benim öle heveslerim yok nedense.lüks evleri gördügümde cok hoşuma gider ama keşke benimde olsun dememişimdir.
ayrıca evin eşyalarını karı koca birlikte almak daha güzel.kayınpeder yaptıgı zaman ona göre hürmet bekliyorlar,yeri geldiginde başa kakılıyorr

hiç gerek yok 2 eşya için kendimi ezik hissedememm.kaynana bugün ebnim eve gelmiyorsa sebebi hiç bir katkısınının olmamasıdırr
ama öbür gelinin ignesine kadar aldı.onla kavgada etseler gider orayaa.bana gelmeey yüzü yok yanii

AYŞECİM VALLA BAYILMAYACAK GİBİ DEĞİLDİ YAA BİRDE O KDAR ZEVKLE DÖŞENMİŞKİ EŞYALAR KALİTE KOKUYOR.

YA İŞTE 17 MİLYAR ARABAYI SAYCALAR KALANINI 3 SENE SONRA ÖDEYECEĞİM DİE TALİMAT VERİYORMUŞSUN 3 SENE SONRA SIKILDINMI ONU PEŞİNAT SAYOIYOR TEKRAR ARABA VERİYOR SANA FORD KAMPANYA YAPMIŞ.
EEE ADAM 3 SENE PARA VERMİCEM DİE RAHAT. TEYZENİN BORCU BİTTİ 10 BİN EURO EVDE 1200 ÖDÜYOZ İŞTE.
%100 OLDU MAAŞI YANİ OLACAK İNŞ BU AYDAN SONRA MAAŞI DİREKT 500 TL ARTIYOR. ÖLE MASRAFTA YOK GEÇİNİYORUZ LÜKSÜMÜZ HARCAMAMIZ YOKKİ BİİZM. HAFTADA 1 KEZ DIŞARDA YEMEK YERİZ BUGÜN YEDİK 30-40 TL O KADAR. AMA ÇOK GEZERİZ GİTTİĞİMİZ YERE KARNIMIZ TOK GİDERİZ DIŞARDA PEK YEMEYİZ. KIYAFET DESEN EŞİM HAYATTA BİŞİ ALMAZ KENDİNE BENDE ÇOK ALMAM Bİ KIZIMA HARCArım. 250 tllik aldım dahada almam. yeter ona.

hamiyet EVİN SIFIR OLMASI ÇOK GÜZEL OLUYOR TERTEMİZ EŞYALARIMDA ÇOK KÖTÜ DEĞİL AMA UYUMSUZ. GRİ KOLTUKLAR HALILAR SARAY AMA KREM. SARAYDA GİRİ SİYAH HALI YOK BİLİYORSUN ALAMAMIŞTIM O ZZAMAN. O YÜZDNE HOŞUMA GİTMİYOR.
HERŞEYİM ESKİMEYE BAŞLADI. SET ÜSTÜ FIRIN ESKİDİ ÇÖPLÜK OLDU AMA SIKICAM ANKASTRE ALCAM. E MUTFAĞINDA DEĞİŞMESİ LAZIM BU MUTFAK 2 SENE ZOR GÖTÜRÜR BİZİ ÇOK HOŞ DURUYOR AMA KALİTESİZ YAPIM. HEPSİNİ BİR YAPMAK LAZIM.
HEPSİ İÇİNDE PARA LAZIM.

BULAŞIK MAKİNESİNİN ANKASTRESİ ÇIKMIŞ. BAYILDIM BAYILDIMMMMMMM
KIZ DOLAPLARINI DEĞİŞTİRMİŞ AYNI DOLAP KAPAĞINDNA KAPLANIYORMUŞ KAPAĞI İÇİNE GÖMMELİ YAPILOIYORMUŞ. 10 MİLYAR SADECE MUTFAK DOLABINA VERMİŞLER.
AYAKKABILIK BEN 1000TLYE YAPTIRIYOM O 3000E YAPTIRMIŞ EVİ KALİTE KOKUYOR.
NASIL ÖZENMEYİM AYŞE YAAAAAA İÇİM GİTTİ.
YA KISKANÇLIK MI HAYIR SURATIM ASILMIŞ ÜZÜLDÜM EVİ GÖRÜNCE EŞİM ANLADI ODA ÜZÜLDÜ GİTTİ YATTI. BİR DAHA BAŞKA BİRİNİN EVİNE GİTMİYORSUN DEDİ :)

Ya ayşe yapsınlar valla ben isterim yapmasını. Hiçte sahiplenemez valla eşek gibi yapmak zorunda. Kaynana geldiğinde dedim komşun varmı dedi. Var ama gitmiyorum anne dedim gelmesinler die. Hepsi sosyete evlerini görsen misler gibi ama ben nnasıl çağırayım masa takımım bile yok dedim :) onalrın evine gidipte kendi evime gelince çingene evi gibi geliyor dedim. Duygu sömürüsü yaptım.
Haklısın kızım dedi borçlarını bitsin evini sıfırdan diz dedi şimdi eşya ucuz vs dedi.

KIZLAR SON BİR HAFTADIR dilayın konuşması baya arttı.
eşim arabayla giderken ani fren yaptı korna çaldı kaza yapcaktı adam tosluyordu dilay olayı gördü öküşşş adam dedi :))))))) nasıll koptuk anlatamam
herşeyi sölemeye başladı. hoşgeldi baba diyor :)
teyzesi izindeydi onla çok kaldı kardeşim herşeyi öğretmiş herşeyi söylüyor cümleler kuruyor. istediğini sölüyor.
anne kitap kalem dedi. kitapla kalemini istedi. ay konuştukça hoşuma gidiyor.
çingene diyor kızdığı zamanda :) tabi iyi ve kötü şeylerde öğretiyor teyze hehehhe.
sonraa babası akçakocadayken annem demişki baba uçakla gitti elma armut getircek kızım
babası olmasığı zaman baba uçak gitti elma armut diyor.

dünde yatağa su döktü çıkma annem ıslak dedim. bugün gitmiş anne ıslak diyor unutmamış.

hamiyette tuhaf gelir bunlar beyza bayadır konuşuyor ama :))

yok yasemin niye tuhaf gelsin kız sevimli bunların hepsi çook tatlı maşşalah kaset gibi kaydediyorlar herşeyi
kaynanan da güzel yardım etmiş alırsınız arık yavaş yavaş o demese olmazdı ya! biz arabayı alırken 4bin verdilerdi o araba bizim oldu bizim derken eşimin annesi sürekli bizim arabamız geliyor bizim arabamız gidiyor diyip duruyodu gıcığıma gidiyordu iice onu da sattık da bizim olan bişey kalmadı şükür:))tabi verdikleri para da düğünde söz verip de almadıkları salon takımının parasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…