Selam kızlar.Ben geldimm.
Ayşecim Nur'u çok çok öpüyoruz hayatım.Allah çok güzel çok mutlu çok sağlılı bi hayta nasip etsin inş.
Hamiyet Beyzanın. Türkan Emir'in ve Tüm 2008 ekim bebeklerinin doğumgünleri kutlu olsun ne kadar çabuk geçiyo zaman 3 e bastılar.Yaşlandık valla.
Selam kızlar.. Ayşe burda nire sayfa açılıyor onu bilmiyom ben.
Ben dilaya baya bir alışveriş yaptım valla 3 bebe büyüyecek kadar eşyası oldu. Anneme ve bana böünüyor kendi yemek yiyor çok üst baş değiştiriyorum. Herkese tembihledim almayın bişi die ama kardeşim gene aldım eşofman takım adidastan.
Ya biizm bebelerde çok şanssız ayşe ya. Leylada geçen sene doğumgünü yapamamış bu senede yapamadı. Sende aynı inş biz yapabiliriz.
Selam kızlar bende 2008 Ekim annesiyim epey bi zaman geçti uğramayalı...
hatırlayan varmıdır beni onuda bilmiyorum ama neyse...
Bütün ekim bebeklerinin doğum günleri kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin Rabbim.
Bizimde 23. de bakalım abimizinkide 29. da oda 8 e bascak.
Allahım uzun ömürler versin yavrularımıza.
kimse kalmadımı ya ekim annelerinden nerde o eski sohbetlerimiz kimse kalmamış haydin kızlar nerelerdesiniz?
bugün baya balık yedirdim dilaya. dünde annem yapmış 3 lokma yemişti ama bugün baya yedi maşallahhhhh et yemiyoruz bari balık yiyelim. saman gibi etler.
selam
doğum günümüzü ktlayan herkeslere teşekkürler
halecim eşinin iyi olmasana çok sevindim bi daha uğramaın işallah hastalık ailenize
ee minik patik sen nerdesin?gelip bi de bize sohbet etmiyonuz diyosunuz gelin siz de sohbetiimiz canlansın
ayşe hayırlı olsun canım nurun hediyeleri güle güle kullanın
dilayın balıkları yarasın omega 3 olsun bol bol:)
annemler geldiğinde burda göl kenarında bi restoran vardı balık yemiştik annem beyzaya verirken içinde kılçık kalmış baya bi korkmuştuk boğazına takılmıştı acımıştı onu hiiç unutmadı zilli her balık pişirmemde kınçıklı mı boğazıma batar mı acır mı diye tek tek soruyo sonra anlatıyo batmıştı ağlamıştımm suya taş atmıştım diye:))ama çok sever maşşalah bakığın her çeşidini yer hamsi zamanı geldi bol bol yedirmek lazım
lüks ev konusuna gelince aynen sna katılıyorum yasemin benim de moralim bozuluyor güzel evleri görünce hele malatyada bizden sonra binaya 2 tane yeni gelin gelmişti ikisinin de evini kayınbabası almıştı düğünden önce herşey fıstık gibi dayandı döşendi eşleri de kendileri de lise mezunuydu ev hanımıydılar gün boyu gezme dolaşma çok içerlerdim keriz gibi herşeyi kendimiz yapmaya uğraştık tabi 4 4lük olmuyor hiç bizamanhele ordaki bakıcımızın evi komşumuzdu aynı zamanda çook güzeldi onu görüp kendi evime girince içim daralırdı şimdi oturduğum ev sıfır en azında eşya daha gösteriyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?