- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Ya ayşe yapsınlar valla ben isterim yapmasını. Hiçte sahiplenemez valla eşek gibi yapmak zorunda. Kaynana geldiğinde dedim komşun varmı dedi. Var ama gitmiyorum anne dedim gelmesinler die. Hepsi sosyete evlerini görsen misler gibi ama ben nnasıl çağırayım masa takımım bile yok dedim :) onalrın evine gidipte kendi evime gelince çingene evi gibi geliyor dedim. Duygu sömürüsü yaptım.
Haklısın kızım dedi borçlarını bitsin evini sıfırdan diz dedi şimdi eşya ucuz vs dedi.
yok yasemin niye tuhaf gelsin kız sevimli bunların hepsi çook tatlı maşşalah kaset gibi kaydediyorlar herşeyi
kaynanan da güzel yardım etmiş alırsınız arık yavaş yavaş o demese olmazdı ya! biz arabayı alırken 4bin verdilerdi o araba bizim oldu bizim derken eşimin annesi sürekli bizim arabamız geliyor bizim arabamız gidiyor diyip duruyodu gıcığıma gidiyordu iice onu da sattık da bizim olan bişey kalmadı şükür:))tabi verdikleri para da düğünde söz verip de almadıkları salon takımının parasıydı
ayşe geçen çağırdılar gittik boy 95 kilo17:))zaten artık 3 yaşı da geçtik biz sene sonuna 5 yaş ebatlarında oluruz sanırım:)bu akşam babasyla araba markalarını konuşuyoduk bundan sonraki araba ne olsun diye hayal kuruyoduk babası diyor kızıma 15 yaşında öğretmeye başlaıcam küçük araba alırsak baştan beyza sığmaz diyor:)artık doblo falan bakarız
doğum gününde memeleketteydik abimlerde süsleme yaptık kardeşim pasta alıp geldi beyzoşu da giydirdik müzik falan açtık çocuklar coştu:)bize ööle hediye neyim gelmez herkes borçlu abim ablam ev aldılar kardeşim de araba alıyor ee ben de kızıma hep alıyorum zaten
Bu arada canlarım ev için sözleşmeyi imzaladık.60 bin kredi çekiyoruz.1230 geri ödemesi olacak.Önümüzdeki ay başlıyacak.Bu ayda Yiğite kitap falan aldım.Bişeyler daha alıp alışveriş olayınıda noktalıycam artık mecburiyetten.
Yasemin ne güzel borcunuz bitmiş.Hayırlısı olsun.Ama evin ödemesi daha vardı biliyodum ben..
Hamiyet,ayşe Allah bizede ödeme kolaylığı verir inş.Bide dua edinde çabuk bitsin şu evde kira derdinden kurtulayım bari.
leyla hayırlı olsun canım eviniz anlat bakalım kaça aldınız kaç metrekare kaç yılık kredi çekiyonuz geri ödemede faiz kaç lira olacak?çok meraklıyım ama napim biz de işin içindeyiz ya karşılaştıracam:) allah cümle borçlulara ödeme kolaylığı versin
annem de yeğenlerime bakıyor ya oğlan pek yemez annem yemeyince sarelle sürüp ekmeine yediriyodu aç kalmasın diye yengem en sonunda çareyi saklamakta bulmuş:)hiç almıyorlar eve artık alsalar bile annemin bulamayacağı yerlere saklayıp gidiyor
bizim ev kiptaşın peşin 95 milyar. 10 sene krediyle aldık. ilk 18 ay 530 ödedik sonra 1170 ödüyoruz
toplam krediyle 145 e geldi. ama işte ne kadar toplu para ödersen faiz o kadar düşecek ve ödemelerinde azalacak.
şimdi sıra ayşelerde ayşe darısı size cnm. borç birşekilde ödeniyor. bizi en iyi sen bilirsin beş kuruşumuz yokken girdik işe. bak 2.5 senedi bitti bile çok şükür.
eşim her ay çizik atıyor şu kadar kaldı bu kadar kaldı die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?