2008 Ekim Anneleri

1230 geri ödeme yazınca ben öle anladım.aylık ödeme yazaydın dogruısunu anlardıkk:))
ama ev süpermiş yaa.188 metrekaree bayaa büyükkkk.4 odalı olmasıda süperr
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinnn

hamiyet ankarada yok galiba projelerii
cok güzelmişşş evler
sizinki hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
leylacım süpermiş valla sen o evi aldın kaynana ömür boyu sendeeeeeeeeee

gıı 100 milyar peşin paranızn varmıydı? destek çıktımı kaynana anlatsana ayrıntıları

leylacım eviniz hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..darısı bizim başımıza ama biz daha kartlara yettiremiyoruz. tek maaşla hem geçin hem taksit öde çok zor bu zamanda. inşallah bizimde olur hayırlısıyla.kiptaşın esenyurt 5.etapına girsek diyorum altından kalkabilir miyiz kocaya msj attım bugun netten bi bak diye..babam araştır demişti bana. eşim hiç yanaşmıyo ödeyemezsek diye..ben çalışırken biriktirdiğimiz parada bitti, altınlar var biraz işte..çok istiyorum kendi evimiz olsun,kısmet artık..

aslıcım inşallah olur cnm. babanın evinde oturuyordunuz değil mi? kira veriyor musunuz? eşin iyi kazanıyor die biliyordum yanılıyormuyum çok mu harcamanız oluyor?

aslı valla biz eve girdiğimizde herkes o evi satarsınız üstüne kredi borcundan boşanırsınız siz demişlerdi. özellikle biizm iş yerindekiler , eşime de öle demişler ama cnm borç gelince herşeyi kısıyorsun harcamaların azalıyor herşeyi düşünerek alıyorsun. senin ailenin durumu iyiymiş sanırım yokluk çekmediysen tutumlu olman çok zor.
biz memur maaşı 3 çocuk ünivde okuduk çocukken halk ekmek kuyruklarında beklediğimi bilirim ben. o yüzden anlıyorum nerden nasıl kısacağımı.
eğer baban kira almıyorsa boşver otur sesinide çıkarma :)

Hamiyet sizinkisi hangisi bu kasr-ı kınaş evleri çok güzelmiş yalnız.

bizimki henüz nete konmadı canım kınaş su adı
ama örnek dairemize kasrı kınaş 5 den baktık hemen hemen aynı bizde mutfak 3 taraflı tezgah ve yanında yemek odası var bi de giyinme odamız 2 çocuk odası yerine 1 tane var 3+1 180metra kare 4. kat güneybatı cephe 7 numaravereliniortak aslında ben de 4 odalı istiyordum ama 4 oda olunca da yatak odasıla çocuk odaları küçülüyor şimdi ferah ferah 3 oda var çocuklar ergenliğe gireme kadar bunu satıp büyüğünü alırız artıkşakkıdı

aralıkta istanbulda başlıyorlarmış
libya sonra da rusya da projeleri varmış ankarayı söylemediler şimdilik istanbulun altından kalkarsak devam edecez dedi patronları

leyla valla o kadar parayı nasıl biriktirdiniz ya takdir ettim yaa ne güzel 5 yılda rahat rahat öder kurtulursunuz işallah
yasemin ben de bazen diyorum ödeyemezsek falan diye aklımdan kötü seneryolar geçiyor ama dediğin gibi artık markete gidince elimi herşeye uzatmıyorum geçen 20 tl vardim sadece nasıl sevindim anlatamam:))

giyimden çok kısıyorum ben hamiyetcim kızıma kısmıyorum hep kaliteli alıyorum marka ama kendime bi mok almıyom valla. eşimde öyle. öle dışarı çıkarsakta her çıktığımızd ayemek yemiyoruz evde yiyip çıkıyoruz. haftada bir yersek yiyoruz. annemlerin desteği çok oluyor bize. bahçede yetiştiriyor herşeyi yazın hiç para vermedim biber, domates, fasulye vs aklına ne gelirse kışlık erzaklarımı hep annem koydu

bakalım yasemin biz nlerden kısacaz:)) ben geçen sene baya baya almışım giyim kuşam hamilelikten sonra kilom değişince hep yeni aldıydım 2 sene idare etcez artık beyzoşun da baya var kıyafeti kırşehirde dışarda yemek yesen ne yemesen ne farkeder ki pek lezzet almıyorum zaten beyza da dışarda 5 dk durmuyor yazın bahçeli restoranlara gidiyoruk kışın evimizde yeriz:)
işte tek eksiğimiz bizim iki taraftan da desteğiimiz yok herr şeyimizi kendimiz yaparız yaz kış
olsun bakalım biz de başlayalım da ödemeye gerisi gelir herhalde
bi arkadaş vardı malatyadayken o zaman pahalı bi ev almışlardı baya da kredi çekmişlerdi ben sorduğumda nasıl ödeyebiliyormusunuz diye ooh Allah yardım ediyor 1 taksit bitti bile demişti o kadar içten söylemişti ki şu an bitmiştir sanırım taksitleri:)

allah hepimşizin yardımcısı olsun cnm bitiyor geçiyor ki siz öğretmensinzi işiniz garanti bu kadar düşünme bak bana işsiz kaldım gene allah yardım etti merak etme

nisanurr sormuştumm sana ama tekrar soruyom cnm.unuttum cünkü
sen sunny baby oto koltugu kullanıyordun dimi
yoksa baby hope miydi??

sırt bölümü yatıyormuyduu.kac kademeydi.uyudugu zaman rahat ediyormuuu beyzaa
bide kaca almıştınızz
nettennn link varsaa bi koysan sana zahmettt

yaseminnn seninkide yatıyordu dimi..rahatmıı,fiyatı kaca almıştınn

bugün oto koltuklarına baktım kafam allak bullak olduuuu
sunny baby ve kraft arasında hiç bi fark yok
kraft 250 lira
sunny baby 160 lira
ikisinin özellikleri görüntüsüde aynııı
göz göre görede fazla para vermek istemiyorumm
250 liralık alış veriş yapcam kardeşimin kartındann,dogum günü hediyesi dayısınınn
160 liraya koltuk alırsam kalanınada bisiklet alcamm kızımaa
ama halaa kararsızımmm marka konusundaa
napsamki bana fikir verin

bide sizinkiler 9-25 kg dimi???

Ayşecim neten bakma cnm. Git bebe mağazasına farkı orda gör.
Ben 199 a almıştım. Valla aldığım günkü gibi duruyor daha tabi leş gibi oldu o ayrı ama :) 3 bebe büyütür. 2 kademe yatıyor. Rahat ediyormu ne bilim yatak gibi olamaz tabi ama rahatır heralde.
9-25 kg ama 3 yaşını bitirir dahada kullanamaz gibime geliyor. çok büyük değil sen o kilolara aldanma bence.
Götür kızını oturttur dene hepsinide

nur çok tatalı olmuş maşalllaahh kaşlar gözleri çok güzel.

Bisiklet biz migrostan almıştık pilsanın 19 tl idi. Normalde onlar 30-40 arası daha süremiyor ama kış bitiminde sürer gibime geliyor 2-4 yaş arası.
şimdilik o işinizi görür.

cnm zaten gittim magazada gördümm ben bugünn
netten anlaşılmıyor cünkü
ikisini yanyana koysan farkı yok inankii
kararsız kaldım bende
sunny baby 5 kademe yatıyormuş.tam yatan yok zatenn.

ayşecim benimki babyhope du 110liraya almıştım baya oldu alalı baktım şimdi nette bulamadım ama albüme ekleyim fotoraf vardı arabanın içinde
5 kadameli yatışı vardı gayeet rahat ediyordu beyza 2 kere kayseriye kendim gittim beyza kendi kendine arkada uyudu tam 2 saat boyunca annemlerde açtı gözünü terleme de yapmadı hiiç çok memnundum ben bi de rahat rahat sığdı 7 aylıkken de rahat oturuyodu şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…