ayşecim benimki babyhope du 110liraya almıştım baya oldu alalı baktım şimdi nette bulamadım ama albüme ekleyim fotoraf vardı arabanın içinde
5 kadameli yatışı vardı gayeet rahat ediyordu beyza 2 kere kayseriye kendim gittim beyza kendi kendine arkada uyudu tam 2 saat boyunca annemlerde açtı gözünü terleme de yapmadı hiiç çok memnundum ben bi de rahat rahat sığdı 7 aylıkken de rahat oturuyodu şimdi de
ayşe aynıysa nie pahalısını alıcaksın kız al ucuzundan ömürler değil hoş zaten en fazla 1-2 sene kullancak uzak yolada çıkmıyorsunuz o kadar çok düşünme bence.
maşallahh ayşe yaa eğer hepsini yiyorsa dilay asla çok yemez bir omlet yediyse meyve suyu içer yatmadna yatar o kadar.
az yiyor sık yiyor benim kız. öle tam bitirmez asla.
süt, yumurta,al kattım azcıkta neskuik top neskuik hevesine yedi. yarım kaselik yaptım azcık süt koydum s,gara böregi sardım yemedi, salatalık verdim yemedi meyve suyu içer yatar şimdi
haftada 3 gün veriyorum balıok yağını bende
çarşamba evdeyim bird ehafta sonları dişten sanırım öle eski iştahı hala yok eli hep ağzında patladı patlayacka dişleri çıksada kurtulsam.
dün dediki lilayyy osurduu :)))) ben hiç demeden hehehe
bugünde marketten geldim anne hoşgeldinnn dedi. ay bayılıyorum öle konuşunca yaa sohbet etsek biran önce konuşsada.
dün babasıyla telde konuşuyordu ben mutfaktayım telefonu düşürmüş elinden nasıl ağlyor anne baba düştüüüüü die :) eşimin iş yernden arkadaşları duymuş gülme krizine girmişler baba düştüüüü :)
ayşe 4-5 gibi yemek ver sonra 1-2 saat sonra yoğurdu ver yoğurtla yiyince yemeği az yemiyor mu?
ayşe doğumgünü menünüzü sayarmısın pasta resminide göndersene msnye gel. para vermiş mi eşin pastaya? ne kadar yaptırdınız burd açok pahalı ya 100 den başlıyor 20 kişilik
maşallahhh ayşe yaaaa dilay öyel yemez işte
senmi cahilmişsin gıııı kim dedi nie dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?