2008 Ekim Anneleri

ayşe aynıysa nie pahalısını alıcaksın kız al ucuzundan ömürler değil hoş zaten en fazla 1-2 sene kullancak uzak yolada çıkmıyorsunuz o kadar çok düşünme bence.

günaydın hatunlar nasılsınız???
sabah sabah gene çilem başladı omlet yaptım yemedi yumurta haşlıyorum sütle vrcem püre gibi. nefret ediyor yumurtadan hamileykende yiyememiştim şimdide yiyemiyor dilay. sigara böreğine bayılır ama onuda yemedi içine yumurta kırdım die.

hımm tmm cnm sagoll.babyhope da güzeldi ona da baktımm

ayşe aynıysa nie pahalısını alıcaksın kız al ucuzundan ömürler değil hoş zaten en fazla 1-2 sene kullancak uzak yolada çıkmıyorsunuz o kadar çok düşünme bence.

valla bende öle düşünüyom yasmin.
ya benim huyum bu.bişi alırken illa didik didik etcemm.
özellikle kızıma bişi alırken cok pimpirikli davranıyorumm
kendime alacagım şeyleri hemen alır cıkarım ugraşmam böle ince ince sıkıntı basar bana.

yasemin omlet filan neysede yumurta haşlama ve sütle püre cok kötü olur yaw

ben şöle yapıyorum
1 gün tavuk yumurtasından peynirli omlet yapıyorum,
yanında yogurt
5-6 zeytin,
4-5 dilim kaşar,
pogça
1 büyük çay bardagı mandalina suyu
bu kahvaltı şeklini cok seviyor ve tabagını hep bitirir maşallah diyim

ertesi gün nesguik top ,süt ,yarım muz ,pogça yı blendır yapıyorum buna da bayılıyorr.puding gibi oluyorr zatenn

ondan sonraki gün üstteki karışıma haşlanmış bıldırcın yumurtası ilave edip yine aynı şekilde veriyorum

yumurtaları üst üste vermemek için mecburen 2 gün bekliyorum.

ama artık degişik kahvaltılık vermek istiyorummmmm
önerileri bekliyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
bi kac gün önce immuzinc aldım.
nette 25 lira fiyatı.eczaneden 20 liraya aldım
günlük 5 ml öneriliyor ben 2.5 ml veriyorum.kış boyu vercemmm bundan.
inşallah bu kışıda hastalıksız atlatırızzz.

maşallahh ayşe yaa eğer hepsini yiyorsa dilay asla çok yemez bir omlet yediyse meyve suyu içer yatmadna yatar o kadar.
az yiyor sık yiyor benim kız. öle tam bitirmez asla.
süt, yumurta,al kattım azcıkta neskuik top neskuik hevesine yedi. yarım kaselik yaptım azcık süt koydum s,gara böregi sardım yemedi, salatalık verdim yemedi meyve suyu içer yatar şimdi

haftada 3 gün veriyorum balıok yağını bende
çarşamba evdeyim bird ehafta sonları dişten sanırım öle eski iştahı hala yok eli hep ağzında patladı patlayacka dişleri çıksada kurtulsam.

dün dediki lilayyy osurduu :)))) ben hiç demeden hehehe
bugünde marketten geldim anne hoşgeldinnn dedi. ay bayılıyorum öle konuşunca yaa sohbet etsek biran önce konuşsada.

dün babasıyla telde konuşuyordu ben mutfaktayım telefonu düşürmüş elinden nasıl ağlyor anne baba düştüüüüü die :) eşimin iş yernden arkadaşları duymuş gülme krizine girmişler baba düştüüüü :)

ya benim çamaşırım hiç bitmiyor ya valla 3 makine yıkadım çarşamba bugün gene 3 makine allahım çıldırcammmmmmm

maşallahh yerr hepsini.ben aralarda bişi vermem.bazen fındık ceviz badem kuruüzüm yer.
yemek saatlerinde acıkmış olur iyi yer o nedenle.
bu kada yiyor ama kilo alamıyor işte
maşallah dilay kilo bakımından fazla nur dan

hehe evet cok şeker oluyorlarr.maşallah dilayaa
balık yagı günde 5 ml olarak önerilir yazıyor şişenin üstünde
ben hergün şırıngayla 2.5 ml olarak veriyorum
5 ml versem gün aşırı vercektim.

ayşe kaç öğün veriyorsun peki?? 3 öğn mü yiyor?
çok acıktığı içinde güzle yiyor. dilay enfazla 4 saat aç kalır o kadar bile bırakmam hemen bişi veririm eline.

sabah 9:30 kahvaltı
ögen 13.00 meyve yer yatar
4-5 gibi uyanır yemek yogurt
gece 10-11 gibi uyuyor artık.yatmadan süt

sizin ögünler nasıl?

ayşe 4-5 gibi yemek ver sonra 1-2 saat sonra yoğurdu ver yoğurtla yiyince yemeği az yemiyor mu?

süt içer kalkınca yumurta haftada 2 gün yedirmeye çalışıyorum fazlasını yemez.
sonra meyve suyu içiyor. kahvaltıyı sıkı yapmamışsa yatmadan annem çorba içiriyor.
kalkınca 1 saat sonra flaan tekrar yemek arkasından elma falna veriyoruz. yatmadan da sütlü muz yada sade süt.
meyveyi 2 öğün veriyorum ben bir tane bardakla mandalina,üzüm öyle sıvıo içilecekleri içiyor. sonra eline elma,armut vs veriyoruz armutu sevmiyor ama elmayı seviyor. armutu meyve suyuna katıyoruz.

günde 1 tanede danino veriyorum yada büyümix ne gelirse. bugün yemedi beğenmedi çilekliyi.

dün milkanın fındıklı drajeleri varya ondan aldım artık çiko istediğinde onlardan vercem.

ayşe doğumgünü menünüzü sayarmısın pasta resminide göndersene msnye gel. para vermiş mi eşin pastaya? ne kadar yaptırdınız burd açok pahalı ya 100 den başlıyor 20 kişilik

ayşe 4-5 gibi yemek ver sonra 1-2 saat sonra yoğurdu ver yoğurtla yiyince yemeği az yemiyor mu?

nur yogurtsuz yemek ve omlet yemezzz
sabah yarım kase yogurt 1 tane yumurtadan yapılmış omletin hepsini yer,yanındada diger kahvaltılık ve meyve suyu

yemek yada corba 1 kase dolusu olur.yanında yarım kaseden biraz fazla yogurt hepsini yer
maşallah diyim

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallahhh ayşe yaaaa dilay öyel yemez işte
senmi cahilmişsin gıııı kim dedi nie dedi :))

msnde olsaydın kamerayı açcaktım dilay teyzesiyle konuşuyor duy die :))

amurr teyjeee hoşgeldinn
çuko al :)

ayşe doğumgünü menünüzü sayarmısın pasta resminide göndersene msnye gel. para vermiş mi eşin pastaya? ne kadar yaptırdınız burd açok pahalı ya 100 den başlıyor 20 kişilik

susamlı simit yaptım
kıymalı patatesli pogca
peynirli tepsi böregi
mantar kavurdum
havuc kavurdum yogurtladım
bisküvili irmik tatlısı
pasta

pastayı otelde beleş yaptırdık:))
yuvarlak normal meyveli pastaydı ya.ama baya büyüktü ve iki katında meyve ve krema vardı.
üstünde muz kivi kestane bögürtlen ahududu vardı.aynı şekilde içindede bunlar vardı
cok güzel yapmışlardı gercekten
resimelri yarın koyabilirim.fotograf makinası arabada kalmış.arabada eşimdeee bugün.ve gec gelcekk nöbetciymiş

maşallahhh ayşe yaaaa dilay öyel yemez işte
senmi cahilmişsin gıııı kim dedi nie dedi :))

nerde okudun:))
kızıma 28 yaşımda hamile kaldım çin takvini tutmadı yazmıştım
öküzün biri illa sen 29 yaşında hamile kaldın diyor:))
kac gündür bu deliyle ugraşıyomm.taktı kadın benim yaşıma.
28 yaşımı 21 gün gectikten sonra hamile kaldım
bu durumda ben 29 mu oluyom???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…