benim yazımınn altına onların yazdıklarınıda kopyalamışsın gız sayfada yazdın yukarıya bak ordan okudum.
menü güzelmiş. eğer kaynana görümceler teyzeleri gelecekse yasinin büyük bir doğumgünü olacak onların ordan kimse gelmezse ufak pasta annemler olcaz. gelmeyi istiyorlar ama kalacak yerim yok günü birlikte işlerine gelmiyor annende kalırız diolar :) ama ben müsade etmem yazık kadına bir kaç gün için bürsürü iş çıakrtacaklar birde babam evi mantolomo boya vs yaptırıyor işi başından aşkın zaten.
arkadaş çağırmaya çekiniyom ya onalrında çocukalrı var ama ne bilim hediye bekliyormuşum gibi hissetmelerini istemem.
hoşgeldinn turkancımm özlettin kendini yaaa .emir nasıl neler yapıyorr
işinde hayırlı olsun .ne iş yapıyorsun?devamlımı çalışacaksın
amin sagol cnmmm
emirin dogumgünüde gecti.gecikmelide olsaa dogum gününü kutlarımm.damat oldugu günleride görürüzz inşallahhh
Selam kızlar.Ben geldimm.
Ayşecim Nur'u çok çok öpüyoruz hayatım.Allah çok güzel çok mutlu çok sağlılı bi hayta nasip etsin inş.
Hamiyet Beyzanın. Türkan Emir'in ve Tüm 2008 ekim bebeklerinin doğumgünleri kutlu olsun ne kadar çabuk geçiyo zaman 3 e bastılar.Yaşlandık valla.
nur kaçta uyudu ayşe dilay öle geç kalksa kesin 1 den aşağı uyumazdı 2 de olabülürr
hoşgeldin cnm.baya yogun calışıyormuşsunnun-makarna fabrikasında çalışıyorum ayşecim. devamlı çalışıp çalımamak onusunda kararsızım çok yorucu bir iş çünkü. sabah 7 de çıkıyorum evden akşam en erken 7 de evde oluyorum. çoğu gün hiç oturmadan eve geliyorum. haftada 1 gün tatilim var. eve zaman ayırsam emirle ilgienemiyorum, emirle ilgilensem evin işi eşime kalıyor. eimle hiç ilgilenemiyorum zaten. zamanla alışırmıyım bu tempoya diyorum. çaba sarfetmeye değer mi diyorum. öyle tatmin edici bir maaş da vermiyorlar. kararsızım yani. bakalım zaman ne gösterecek
siz olsanız ne yapardınız? bi akıl verin bana hanımlar.
TÜRKANCIM BU TEMPOYU EN İYİ BEN BİLİRİM.
eşile aram kötüydü, mutsuzdum yorgundum stresliydim. ne yaşan diyim işten çıkım herşey tersine döndü.
ha evde olmakta0 sıkıcı ne ya0pıy0orum 550-600 tl maaşla ücretli öğretmenlik 4 gün gidiyorum 9-3 arası hem sıkılmıy0orum hem harçlığım çıkıyor hemde evime çocuğuma zaman ayırıyorum.
valla lanet olsun fazla maaş ve özel sektör.
ay0rıca maşallahh emire dilay rahat vermiyor daha yazakctım ama
geldim canım geldim burdayım.Eşimin parmağı kırılldığından beri evde bitişik nizam gezdik ayşe hep dibimdeydi evde rahat değildim.İştede yoğunduk çok hep dışardaydım.Bide çok karıştırdılar bu net,bilgisayar olayını bizim bakım yapıyoruz diye zor kendine getirdik.
Foto yükliycem bi ara bakın.Geçen sen mi istemiştin Yaseminmiydi.Bende kuzuları özledim.Sizde yükleyin son hallerini görelim yavruların.
Hem sonra siz benim nette ki ilk göz ağrılarımsınız ben sizden bıkarmıyım hiç:))))
Öğe tatiline çıkıyorum hala eve gidiyoruz Yiğit için.Gelince yazarım gene.byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?