2008 Ekim Anneleri

benim yazımınn altına onların yazdıklarınıda kopyalamışsın gız sayfada yazdın yukarıya bak ordan okudum.
menü güzelmiş. eğer kaynana görümceler teyzeleri gelecekse yasinin büyük bir doğumgünü olacak onların ordan kimse gelmezse ufak pasta annemler olcaz. gelmeyi istiyorlar ama kalacak yerim yok günü birlikte işlerine gelmiyor annende kalırız diolar :) ama ben müsade etmem yazık kadına bir kaç gün için bürsürü iş çıakrtacaklar birde babam evi mantolomo boya vs yaptırıyor işi başından aşkın zaten.
arkadaş çağırmaya çekiniyom ya onalrında çocukalrı var ama ne bilim hediye bekliyormuşum gibi hissetmelerini istemem.

coklu alıntı yapmıştım diger sayfada.burdada senin msjlarına alıntı yapınca hepsi birden burda cıkmış dikkat etmedim yolladım.hemen sildim ama hangi ara gördünn hayrett:)

menüm öyle ugraştırıcı degildi.pratik şeyler yaptım ama güzel olduuu
bende cagırmadım arkadaşlarımı.
insanlar gelirken mecburen hediye alcaklar bende bunu istemiyorum ,cok mahcup oluyorumm.
teyzemgil bide annemgili cagırdımm
gayette güzell gectiii.büyüdüklerinde arkadaşlarıyla yaparlar artıkk

un-makarna fabrikasında çalışıyorum ayşecim. devamlı çalışıp çalımamak onusunda kararsızım çok yorucu bir iş çünkü. sabah 7 de çıkıyorum evden akşam en erken 7 de evde oluyorum. çoğu gün hiç oturmadan eve geliyorum. haftada 1 gün tatilim var. eve zaman ayırsam emirle ilgienemiyorum, emirle ilgilensem evin işi eşime kalıyor. eimle hiç ilgilenemiyorum zaten. zamanla alışırmıyım bu tempoya diyorum. çaba sarfetmeye değer mi diyorum. öyle tatmin edici bir maaş da vermiyorlar. kararsızım yani. bakalım zaman ne gösterecek
siz olsanız ne yapardınız? bi akıl verin bana hanımlar.

teşekkürler leylacığım. sen nasılsın neler yapıyorsun?

bizim doğumgünümüz 14 ekimdi. annemler bir de annemlerin komşusu vardı. geçen seneye göre daha sade bir doğumgünü oldu. ama bu sene herşeyin farkındaydı kuzu, çok mutluydu:)

emir bu akşam yemeğini kendisi yedi çok hoşuma gitti çok duygulandım. bebelerimiz her geçen gün büyüyor iyiden iyiye çocuk sınıfna girdiler artık.
taze fasulye ve pilav yedi iyi de yedi maşallah. iştahımız birgüniyiyse diğer gün yemeğin yüzüne bakmıyor. kahvaltıyı sevmiyor hala. sanırım bu alışkanlığı kazandıramıyacağım ben oğluma.

gayet net ve anşalılır konuşuyor artık. herşeyi anlatabiliyor. kitap okunmasından çok hoşlanyor. resimlerine bakarak kendisi anlatmaya çalışıyor.

anneannesiyle geziyolar bol bl. her gün bi komşudalar. ilk zamanlar çok huysuzdu uyumak istemiyordu ama zamanla alıştı benim çalışmama.

TÜRKANCIM BU TEMPOYU EN İYİ BEN BİLİRİM.
eşile aram kötüydü, mutsuzdum yorgundum stresliydim. ne yaşan diyim işten çıkım herşey tersine döndü.
ha evde olmakta0 sıkıcı ne ya0pıy0orum 550-600 tl maaşla ücretli öğretmenlik 4 gün gidiyorum 9-3 arası hem sıkılmıy0orum hem harçlığım çıkıyor hemde evime çocuğuma zaman ayırıyorum.
valla lanet olsun fazla maaş ve özel sektör.
ay0rıca maşallahh emire dilay rahat vermiyor daha yazakctım ama

nur kaçta uyudu ayşe dilay öle geç kalksa kesin 1 den aşağı uyumazdı 2 de olabülürr

gece 12 de yattıı mecburen.biz otursak oda otururdu bizimle birliktee
sabahda gec kalktıı dogal olarak.bende dün tüm gün boyunca uyutmadım alışverişteydik zatenn.akşam 8:30 da uyudu sabah 9 da uyandı:)
eski düzene geri döndük yani.

hoşgeldin cnm.baya yogun calışıyormuşsunn
ben kücük cocuklu bi kadının özel sektörde calışması taraftarı degilim bunu herzaman sölerimm.
cocuk okul zamanına gelir ozaman calışmak isteniyorsa calışılabilir.yani bunlar benim düşüncelerimm

ama ögretmen yada devlet memuru ise calışsın tabiki.ama özel sektör gibi hiç bi garantisi olmayan işler için evini cocugunu ve kocanı ihmal etmeye degmezz bencee.
nisanur ve leylanın calışma saatleri belli.haftasonları tatil.cokta yorucu degi lişleri.maddi anlamdada tatmin edici diye düşünüyorum

yinede sen bilirisn cnm.hayatından memnunsan ,kendini daha iyi hissediyorsan calışman senin için iyi.ama kocan ve emir için ne kadar iyi tartışılır

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkann iyiim canım.sende daha iyi olursun inş.Eşin ne diyo çalışman konusunda.Bi taraftan başka bi işde bakıyomusun.
Yasemin nerdesin kız bugün Dilayın doğum günü.Mutlu yıllar prensese.Mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.Oda şansız yavrum Yiğitte çok şansız o konuda geçen senede yapamamıştım.Bu senede yapamadım.Gene ablamlar geldilerde çocuk yeğenimle oynadı.ama öyle özel giydirmedim bile.Bakalım seneye kısmetse inş güzel yapıcamm.
Ayşe kız nerde takıntılı varsa seni buluyo.Ha 28 ha 29 bumudur yani mesele hem onaneymişki ne insanlar var.
Hamiyett hepsini biriktirmedik hayatım biraz borç birazda daha vereceğimiz var.Peşinat olarak hepsini vermedik yani daha .senet imzalıycaz.
Yasemin bide çalışma günü ve tempona göre aldığın maaş bizimkilerle kafa kafaya geliyo.Bence çok mantıklı yaptın.Ne yardan ne serden.:))

yasemşn bence bu ücretli ögretmenlik işi süper oldu sana yaa.valla senin için cok seviniyorum
cünkü hem calışmayı cok istiyordunn hemde evini ihmal etmek istemiyordunn.ikisini şuan yapabiliyorsun ve para kazanıyorsun azda olsaa.oda yeterrr sana zatenn

Evet Türkan bu konuda Ayşeye katılıyorum Eğer özelde kalsaydım belki bende işi bırakmayı düşünebilrdim.Maaşların düzensizliğinden oda.Ben şimdi her işin başında bi düşünürüm.Mesela Yiğiti kreşe vericez dielim.Ne kadar tutar bize dönüşü nasıl olur.Çalışmama değer mi yani diye.Eğer hesap tutmazsa bırakırım işi.ailemden kıymetli değil.
Ama şuda var özel sektördeykende hadi para paradır diyosun az çok bi açık kapatır diyosun.Haftada 1 gün tatil kötüymüş.O biraz düşündürürdü beni.

yasemincimm dilayımınn dogum gününü kutlarımmm
ailesine ve ülkesine hayırlıı bi birey olur inşallahhh
Dilay denildigi zmaan parmakla gösterilecekk bi ögrenci ,eş ,anne olsunnn inşallahhha.s.

yaseminnn seni aradımm ama telefonum ödenmemiş faturam yüzünden kapanmış:)
akşam koca gelince ararımmmm

geldim canım geldim burdayım.Eşimin parmağı kırılldığından beri evde bitişik nizam gezdik ayşe hep dibimdeydi evde rahat değildim.İştede yoğunduk çok hep dışardaydım.Bide çok karıştırdılar bu net,bilgisayar olayını bizim bakım yapıyoruz diye zor kendine getirdik.
Foto yükliycem bi ara bakın.Geçen sen mi istemiştin Yaseminmiydi.Bende kuzuları özledim.Sizde yükleyin son hallerini görelim yavruların.

cnm eşini sorcaktım bende hep unutuyomm
nasıl oldu şimdi???
nurun ve benim resimelerimi yükelrimm bakarsınnn
sende yükle merak ediyorummm
face vardı senin dimi
beni eklee oraya yükleyelimm buraya yüklemek zorrr
benim hesabı dondurmuştumm bayadırr kapalıydıı.yeni actımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…