Eşim baya düzeldi Ayşe.Çok şükür bugün işinin başına geçti.Öğlen gene yemedi Yiğitya.Çocukta hırpalanıyo bende.
Ayşe sen Nura hala püre mi yapıyosun.Ben normale alışsn diyorum.Zaten normalde yemiyodu bu sefre hiç yemiyo.Ne yapsam.sen bi ara bi vitamin getirttim diye yazmışsın yurt dışından.hep sorucaktım fırsat olmadı.O nasıl bişeydi öyle.
Bide 2 akşamdır Yiğiti yatağına yatırıyorum hadi iyi uykular diyorum çıkıyorum.Maşallah diyim peşimden ağlamıyo ama belki 1 saat uyumuyo.Kendi kendine konuşuyo balonlarını istiyo.Calliou bebeğiyle konuşuyo falan.ne yapayım Hamiyet,Ayşe sizde böyle uyutuyodunuz.Uyku saati çok geçe kalırsa diye korkuyorum.Bırakayımda alışsın mı biraz daha erken yatırsam bu sefer yatmak istemez.
ayşe gıı maşallahh çocuğu temel reis yapcan valla.
o kadar vitamin fazla yaff birini kes demiri kes bence.
kıyafet konusunda ben defactonun açıldığından beri ordan alıyordum ama kal,itesini bozdu eskiden dah agüzeldi
hamiyett leylaa sizi face ekledimmm
resimelride yükledimm bakarsınızzz
sizdende bekliyorummmm
Türkann iyiim canım.sende daha iyi olursun inş.Eşin ne diyo çalışman konusunda.Bi taraftan başka bi işde bakıyomusun.
Yasemin nerdesin kız bugün Dilayın doğum günü.Mutlu yıllar prensese.Mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.Oda şansız yavrum Yiğitte çok şansız o konuda geçen senede yapamamıştım.Bu senede yapamadım.Gene ablamlar geldilerde çocuk yeğenimle oynadı.ama öyle özel giydirmedim bile.Bakalım seneye kısmetse inş güzel yapıcamm.
Ayşe kız nerde takıntılı varsa seni buluyo.Ha 28 ha 29 bumudur yani mesele hem onaneymişki ne insanlar var.
Hamiyett hepsini biriktirmedik hayatım biraz borç birazda daha vereceğimiz var.Peşinat olarak hepsini vermedik yani daha .senet imzalıycaz.
Yasemin bide çalışma günü ve tempona göre aldığın maaş bizimkilerle kafa kafaya geliyo.Bence çok mantıklı yaptın.Ne yardan ne serden.:))
geldim canım geldim burdayım.Eşimin parmağı kırılldığından beri evde bitişik nizam gezdik ayşe hep dibimdeydi evde rahat değildim.İştede yoğunduk çok hep dışardaydım.Bide çok karıştırdılar bu net,bilgisayar olayını bizim bakım yapıyoruz diye zor kendine getirdik.
Foto yükliycem bi ara bakın.Geçen sen mi istemiştin Yaseminmiydi.Bende kuzuları özledim.Sizde yükleyin son hallerini görelim yavruların.
teşekkür ederim kızlar...
inşallahhh çocuklarımız çok güzel yerlere gelir ve biz bu durumu hep beraber paylaşırız. aslıcım sizinde doğumgününüz kutlu olsun cnm.
bende pasta ne yaptırsam die düşünüyordum calliou süper fikir dilayda bayılır çok seviyordu zaten. nerden yaptırmış güzle olmuşmu? feyse resim eklesene bakalım ordan.
leyla resimleri feyse ekle cnm daha rahat luyor ordan bakması.
kızıma calliou bebek aldım çok hoşuna gitcek calliou şarkısı söylüyor. annemde şimdi uyuyormuş uyansın alıcaz hemen bakalım tepkisi ne olacak. bende bu hafta sonu sınavım var tekrardan ondan sonraki hafta yaparım die düşünüyorum halılarımıda yıkatcam temizlik vs ancak olur.
leyla valla tekte olsam bu sene güzle bir pasta yaptırcam kuzuma. resmi olsun yeterki. geçen sene yapamamıştım ama diğer siteden kızlarla buluşmuştuk bağdat caddesinde bir cafede kutladık pasta vs yaptırdık ben ona saydım :)))))
yarım yamalak yazıp çıkıyom ya dilay rahat vermiyor.
leyla aradı az önce yiğitle dilay konuşuyor. yiğit dilay diyor , dilayda yiğit :) çok tatlılardı yaa
kızımın bugün bir sürü arkadaşı aradı o kadar mutlu oldumki hiç hatırlamaz dediğim kişiler aradı siteden vs kızımın yaşıtları. tabi ben tarih özürlü çok utandım hiç birinin hatırlamıyordum doğumgününü :)
aslıcım pastanıza bayıldım cnm. hemen hacısayıde gittim sipairş için orda yokmuş, güllüoğlunda da yok ama yaparız dediler. ne bilim yaparlarmı güvenemedim siiznkisi güzel olmuş.
bugünde ufak bir pasta alıp annemlerde kestik. babaannesi gelemicekmiş
leyla gıı hadi siz gelin ayşeeeeee,, aslıııı hamiyet hadi toplaşıp gelin beraber kutlayak :)
Eşim baya düzeldi Ayşe.Çok şükür bugün işinin başına geçti.Öğlen gene yemedi Yiğitya.Çocukta hırpalanıyo bende.
Ayşe sen Nura hala püre mi yapıyosun.Ben normale alışsn diyorum.Zaten normalde yemiyodu bu sefre hiç yemiyo.Ne yapsam.sen bi ara bi vitamin getirttim diye yazmışsın yurt dışından.hep sorucaktım fırsat olmadı.O nasıl bişeydi öyle.
Bide 2 akşamdır Yiğiti yatağına yatırıyorum hadi iyi uykular diyorum çıkıyorum.Maşallah diyim peşimden ağlamıyo ama belki 1 saat uyumuyo.Kendi kendine konuşuyo balonlarını istiyo.Calliou bebeğiyle konuşuyo falan.ne yapayım Hamiyet,Ayşe sizde böyle uyutuyodunuz.Uyku saati çok geçe kalırsa diye korkuyorum.Bırakayımda alışsın mı biraz daha erken yatırsam bu sefer yatmak istemez.
kızlar sizce helvanın faydası varmıdır???
dilay helvayı çikolata sanıyor :) çükoo çükooo alıştırdım şimdi 2 gündür çüko yerine helva veriyom heheheh
türkan gell gıııı bıraktın bizi otur evinde valla misler gibi rahatlıkk :)) annende yanında daha ne istiyon bir gün bir akraba komşu derken gün geçer.
ayşecim saol tatlım düşünmen yeter.
ay çok yoruldum ya mobilyacıdan geldik fortmanto için kapak ve model renk belirledim.
çocuğun dolabını beğenmemiştim onu değiştirtiyorum yeni model gelmiş adam onu gösterdi hoşumada gitti. birde kenar metelini çok kaliteli yapmamıştı yeni bişi çıkmış şu paslanmaz çelik oluyorya beyaz eşyada onlardan yapılıyor rengide hoş duruyor ondan yaptırıyorum.
ay kocamın arkadaşı çocuk allah razı olsun nazımı çekti valla ne dersem yapıyor.
başkası olsa kesin kovardı :))) fiyat farkı vercem ama çok değil onu söylicek bana. çünkü aynalarını özel yaptırıyorum füme gibi kesme birde kenarları onlar maliyet ekstradan. neyse bu sefer içime sindi.
sonraa unuttum yazcaklarımı. haaaaaa ayşe ya sen pekmezmiş etmiş veriyorsun dilayında en son 6 aylıkken gittiğinde düşüktü ben 1 şişe bile bitirmedim çok faydalı birşey değilmiş o demir şurubu. yan etkilerini okuduğumda baya vardı. dr arkadaşta önermedi bende kullanmadım.
bol bol üzüm içir. kaynana dinlemiş üzüm suyu yapın çocukalrınıza demiş dr tv de pekmezden daha h edrfaydalı demiş. oda dilaya 10 şişe yapmış pekmez yapmadım o yüzden dedi. 78ıö0 nğ-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?