2008 Ekim Anneleri

evim çok sıcak oluyor kızlar alt üst boş dağın başı olmasına rağmen çok sıcak oluyor çok sevindim.

yalıtımı süper yapmışlar. kaloriferi çok az açıyorum 40 da çalışıyor ama her taraf sıcacık. 1 aydır yakıyorum hiç söndürmedim hep aynı ayarda yanıyor

kızlar özellikle kızı olan annelere sorum.
kocanız kızınızın yanında çıplak dolaşır mı??

gene bir konu var kızlar dolaşmasından yana eşleri dolaşıyormuş çıplak kızına duş aldırıyormuş vss vsss neymiş cinselliği tanıyormuş çocuk.
benim eşim külotla bile dolaşmaya çekinir şortumu getir die bağırır

oo ne döktürmüşsünüz:)
oyuncak konusuna değineyim kendimce benim eşim çook oyuncak alırdı ben kredi kartını elinden alınca alamıyor şimdi:)eşime babası hiiç oyuncak almamış 1 tane arabam vardı diyor onu da biri hediye getirmiş çok hüzünlenir o günlerine paraları vardı ama almazlardı diyor taşla toprakla oynardım diyor başkalarının evine gittikce oynarmış şimdi kızım herşeye doysun içinde bişey kalmasın diyor
beyza kendi oturup oyuncaklarıyla oynayan bi çocuk değil henüz beraber oturusak işte biraz oyalanıyor ben de çok yaratıcı değilimdir(ama baya bi oyuncağğımız var başka birinin evine gidince 2 dandik oyuncak görse onlarla oynuyor evdekilerden o da sıkılıyor en fazla 1 gün farklı geliyor ben de kaldırıyorum biraz unutunca tekrar çıkarıyorum
ben alıyorum ne yalan söyleyim ama çok fazla değil tabi kitaba çok düşkünüz biz sık sık kitap alıyorum

ilginç bi grup sanırım bu yasemin şaşırtıcı bi konuymuş ama ben çocuğumun babasını görerek cinselliği öğrenmesini istemem şahsen 1 yaşındayken falan babası banyoda kucağına alıyodu ben de yıkıyodum ama artık böyle bişey söz konusu olamaz giyinirken yanımızda olabiliyor ama dikkatini çekmiyor şuan tabi iç çamaşırlarımız üzerimizde oluyor

ha bi de balkabağı mevsimi geldi atlamayalım çook faydalı ben tatlısını yaptım ama benim kız yemedi yarın mercimek çorbasına katacam
geçen sene çok yapıyodum balkabağı çorbasını severek içiyordu ama bu sene içmez sanırım

slm kims yokmiiii??
balkabağı getirmiş babam koskocaman geri götür dedim doğradı azcık aldım tatlısını yapcam.
bir sürü balkabağı olmuş 10 -15 dene kim yicek o kadar balkabağını dedim. sat dedim babama ama asla gidip satmaz :) yani bol bol yicez gelsin kilolar.
nisanur sen çok zayıflamışsın cnm ya incecik kalmış belin falan.

böyle sacma bişi duymadım ben.cocuk cinselligi babasının şeyini görerekmi ögrencekmiş.
aksinee küçük yaşta onu görürse cocuk hepten cinsellikten sogur,evlenincede vajinusmus olurr
ben bile bu yaşımda ilk gördügümde kacacak yer aradımm:))) töbee töbeee

benim eşim dolaşmazz aslaa öle cıplak yada kilotla filan.kızımıda cıplakk görmek istemezz.duşunu beraber aldırırızz ama o sadece duşu tutarr,ben yıkarım.

Şenizçook mersi canımm bi tanesn yavrım ben rejim yapmadan kilo veriyorum :)) aslında tartıda fark yok ama nasıl oluyorsa vucüdüm baya bi şekle girdi doğumdan sonra 6 kiilom var üstümde ama seviyorum böyle uzun olunca çok sıska olmak da yakışmıyor
ama bu ara 3 haftadı yani arabayı sattığımızdan beri yürüyorum okulum da pek yakın değil onun da etkisi oluyor zayıflıyorum gibime geliyor ama yemeye full time devam cokacimcoook

yasemincim kaynanm balkabağından çörek yapmıyordu çook güzel olmuştu severek yediğim ender yemekelrimnden biriydi:))rendeleyip kavurmuştu sanırım gözleme gibi hazır yufkayla da yapabilirsin ben da tatlısını yaptım ama bi tek ben yiyorum :))

slmm kaynanada yapıyor nisanur balkağı böreği güzel oluyor.

elara gııı aynnen bende öyle düşünüyorum ama gelde anlat :)

fırtına var 2 gündür hiç yağmur dinmedi sel götürüyor her yeri koccada geç kaldı merak ediyorum.

otele gitinmi ayşe?

yok cnm bugün arkadaşlar geldi onlarla oturdukk
kociş yarın gell iş çıkışına diyorr.bakalımm belki giderimmm

fırtına var 2 gündür hiç yağmur dinmedi sel götürüyor her yeri koccada geç kaldı merak ediyorum.

aynen burasıda ölee
sabahtan buyana hiç yagmurr durmadııı.ben bayılıyorumm böle havalaraaa.arkadaşlar gelemden arabayla cıktık kızımla az dolandıkk.cokk keyifliydiii

aynen burda da sürekli yağmur yağıyor hayırlara gelsin işallah
kızlar ben tupper satıcısı oluyorum almayı düşünen olursa msj atsın bi de üyelik yani satış yapmayı düşünen olursa 39tl ye üyelik çantası kampanyası başladı ilgilenenlere duyrulur
kız yasemin sen ssosyetik yerdesin alan olur mutlaka okulda da satış yaparsın gel seni üye yapalım karlı iş ayrıntı yazayım düşünürseniz

günaydınnn gııı hamiyet herkes tupper ve avon satıyor burda.

öğretmenlerden 3 kişi var resmen yarışıyorlar birbirleriyle.
ben sevmiyom tuppere yaa gidipte plastiğe dünyanın parasını vermem valla. cam kullanırım her şeyi daha iyi.

sen satış yapsanda üye ol bir sürü hediye geliyor :)

ayşe araba sende mi kalıyor gün içinde araba koltuğu aldın mı kızı nasıl bindiriyon?
bende bugün arkadaşlara gitcem öğretmenler çağırdı okuldan 4 öğretmen aynı sitede oturuyor onlarla toplaşıyoz bu ara. ama havada soğuk ya siteler arasında çok mesafe var.300 metre rahat var nasıl gitcem die düşünüyom bu yağmurda soğukta

sabah ismara gittik markete bez çok ucuzdu 5 paket aldım stokladım. kocada kızıyor bezi bıraktırmayı düşünmüyon galiba dior :)

arabayı dönüşümlü kullanıyoz yasmin
bu hafta bendeydi ,bugün eşim götürdü nöbetci oldugu için
oto koltugu almadık daha ya.bende kraft alcam galiba.gitti gidiyorda 220-230 arası.
şimdilik nuru arka koltuga oturtuyom emniyet kemeri takıyorum.capraz gelen kısmını arkasına getiriyom,belinden baglı oluyor.şimdilik idare ediyoruzz.
ama istanbula gelme ihtimalim var.mecburen bu hafta alcamm koltuguu

sen naptın iyice ilerlettinmi araba kullanmayı?
yerinde olsam kocaya hiç vermezdim.zamanında cok para verdin o araba senin hakkın

Ya araba yasinde kalıyor mecburen çocuğu getirip götürüyor birde gece geliyor o saatte vasıta yok. Serviisi kapının önünde almıyor çünkü.
Arkadaşlar gidip geliyoruz odaa yeni öğrendi beraber öğreniyoruz diyebilirim ona tarif ede ede kendim öğreniyorum :)

ist ne zaman gelcen? Buluşalım çok kalırsan leylada gelir ayarlayalım.

Gelininiz naptı? Bebeği falan var mı?

annem şuan istanbulda .ayın 8 de kardeşim arabayla gitcek istanbula.abla sende gel diyor.6 gün kalcaz 14 de abimgili annemi alıp döncezz.
istanbula gelirsem bu kez kesin görüşürüzz
merak etme ekmicem bu kez seni:))
leylada gelsee ne güzel olur gercektennnn.cocuklar içinde süper olur

hafta sonu falan ayarlanırsa leyla gelir bence. abinler esenlerdeydi değil mi?
forum istanbulda buluşuruz abinlerin orda bende orayı çok seviyom öle yapabiliriz.
leyla gııı gel bir gecede bende kalın günü birlik gidip gelme olmasın.
ayşe değişiklik olur senin içinde bence gel. tatilde yapamadın kocanın başınımı beklicen durmadan :)

annen kaynanalık yapıyo mu geline :)

oo burda da bi buluşma hazırlığı var hadi bakalım fotolarınızı bekleriz biz de artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…