2008 Ekim Anneleri

slm gızlar bayram ne zaman kızlar hiç haberim yok benim.
oyun grubu işi güzel olmuş leyla.
kzılar cücülerinizin konuşmasıne durumda son 2 haftadır dilay acayip konuşmaya başladı bir sürü cümle kuruyor yeni kelimeler çok şaşırıyorum biliyormuş hepsini beyninin bit köşesinde saklamış resmen konuşmaya başlayınca döküldü hepdi.
anne anahtar aç kardeşe götür dedi az öce anahtarı nerden duydu konuştu hiç anlamadım.
4 kelimelik cümle kuruyoruz. şarkıları güzel söylüyor maşallah diyim

bugün etek giyindim okula giderken beyzanın tepkisi:)
ayyy annecim çok yakışık oldun
çok hanımsınnnn
nee kızım ne oldum dedim hanımmm oldunn diyor şımararak çok şaşırdım hanım kelimesini ben kullandım mı hiç ona hatırlamıyorum bi yerden duymuş demekki

yasemin sınavına da geçmiş olsun genelde netler düşük gelecek gibi seneyi süşünmeden önce puanları bekle bakalım belki gelir sözleşmeli falan
olmadı seneye kursa gidersin bu iş çalışmadan olmuyor özellikle genek kültürü ezber istiyor

leyla bayram tatiline denk gelmiyorki.16 kasım salı günü bayram tatili başlamıyormu?
biz 14 kasım cumartesi buluşcaz.15 kasım arefe.siz o günmü tatile giriyonuz.yani haftasonu gitcenizz ozaman.neysee yasminle buluşuruzz sizde resimelre bakarsınız:)

oto koltugunun 36 kiloluk olanları yatmıyorr.yatan da vardır ama onlar baya pahalıdırr.
6-7 yaşa kadar kullanır nur o koltugu.
sonrasında yükseltici alacamm.onlarda 50 lira filan.
oto koltugunun yatması cok önemli bence.sen aldınmı oto koltugu?

dilaya ve beyzaya maşallahh iyice dinllenmişlerrr

nurrda cok gelişme yok:)) halaa cok nett,şakır şakır konuşamıyor ama ben her dedigini anlıyorum:)
yeni konuşmaya başladıgında cok iyiydii ama bu sıra sapıttıı iyicee :)

ayşe hafızaya kaydediyorlar biliyorsun nur cümle kuruyordu dilayda tık yoktu. beynine kayıt etmiş 2 hafta içinde acayip gelişme oldu. hele bu son hafta maşallahh diyim her şeyi söyler oldu.
kitap almıştım 1 ay önce. okula geliyor bir sürü yayıncılar değişik değişik kitap serisi almıştım ana okulu öğrencileri için. nesneleri falan gösteriyor. hepsini anlatmıştım onları teker teker öğrenmiş ve söylüyor.
yapışkan vardı içlerinde çıkarttım balkon kapısına yapıştırdım sırayla 15-20 dene nesne. aydede,mantar,karpuz .... karışık hepsini öğrenmiş. valla şaşırdım.
bir başlasın çorap söküğü gibi gelecek.

dün kanal d de arka sokaklar vardı. anne mamur tejeee ağlıyor goşşşş diye ağlıyor anam noldu dedim nasıl ağlıyor ama. tvde kıza tecavüz ediyolar kızda teyzeye benziyor onu sanmış :)))
mamur teje yi aradık. mamur tejeeee ağlamaaaa diyor :)

ayşe hafta içi buluşalım o zaman çarşamba günü trafik pek olmaz her yer daha sakin olur cumartesi arife öncesi alışveriş merkezlerine girilmez.
eminönüne gidebililiriz sen seversin orayı. balık ekmek yeriz )

ayşe kız tati vardıya kızına otizm teşhisi konmuş

senem kovdu onu siteden ha birde filizide kovdugünlerce evinde kalmıştı halbuki araları açılmış.
showa yarışmaya çıkmış bir yarışma varmış canlı para kocasıyla. orda gören arkadaşlar söledi.,
çok üzüldüm yaaa ((

Günaydınn kızlar.Ayşe bizim için 16 sı değil 12 kasımda başlıyoya resmi tatil.Kayınpeder burda kayınv.burda hemen gitmek isterler.Ayrı şehirlerde olunca aileler böyle oluyo.Size iyi eğlenceler.Yaseminlerin yanına gideriz zaten.Bi ara eşimin bide ankara planı var.O arada seninle görüşürüz inş.
Yiğitte baya konuşmaya başladı.Kendi kendine herşeyi söylüyo.Bizi tekrar etmeden yani.

zaten ilk işim eminönüne gidip balık ekmek yemek olcak:))bayılıyorummmm

ayy nasıl yaa.cok şaşırdım ve üzüldümmmm.tel edip detayları ögreneyim senden.cok merak ettim

evet leylacım sonradan teşhis edilmiş ileri değilmiş allahtan.
çok hırçınmış çocuğu, anneden başka kimseye gitmezmiş, konuşma yok ve değişik hareketler yapıyormuş boş hareketler anlamsızmış yani ((
ama süper bir kızdı ya hayat dolu ebru şallıda o siteye üyeydi tatiyi arayıp konuşmuştu hayranımş :)

sen nasılsın cnm yiğit nasıl? ben büyük temizliğe giriştim tüm halılaı yıkatmaya verdim yolluklarımı 4 dene hepsini makineye attım yıkadım camları sildim. yerleri siliyordum sakatlandım.
mutfak tezgahına çıkarken bir ayağıma ağırlık verdim koca vucudumu tartmadi hırççç etti beynim gitti yaaa çok fenayım dün geceden beri wc ye bile oturamıyorum şimdi biraz daha iyi yürüyeiliyorum en azından

balık hafızalı arkadaşım benim,o ebru şallı degildi.demet şenerdi:))

ahhahahah kızım manken olduğunu hatırladım en azından :) basketcinin garısı işte :)

ya ne manken ne sanatçı hiç isimlerini bilmem benim kocanın maşallahı var :)

hasta yatıyor evde. ne çok hasta oluyor adam ya şimdi çocuğada bulaştırmasa . fuarda gezmiş iyice bitkin düşmüş arkadaşlarınada diyememiş gene dalga geçerler die.
ya bir erkeği arkadşları baştan çıkartırya ekip arkadaşları hep buluşup bir yerlere gidiyor buda gitmek istemiyor içkili ortamları sevmez adamlar dalga geçiyormuş artık.
bugün tel açtım ne var ne yok manken varmı fuarda die arkadan bağırıyorlar emir geldi yasin hemen hazırlan gidiyorsun olum die :)) şanım yayılmış sanursam şirkete bizim herifte light pozisyonunda hehhehe

yasmin bizim kocalar aynıı galibaa
2 hafta önce 4 arkadaş piknige gittiler.diger üçü içki içmiş benim koca içmemiş.dalga gecmişler eşimlee.
piknik için yaylaya gideceklerdi bende izin vermedim soguk olur bide uzak diye
arkadaşlarının yanında tekrar tel etti ,cok istiyorlar yaylaya gitmeyi gidelimmi diye sordu tekrar.bende hayır dedim.tabi gidemediler.
arkadaşlarıda gelene kadar dalga gecmişlerr ,piknik yerini bile karın ayarlıyor diye:)))
valla kocalarımız iyi yasmin,bizz fenayızzzz

yok daha almadım cnm. koca inattır kzıım içmez öle şeyleri geçen sene denedim kaç kez içiremedim
çok sık hasta oluyor ayşe ya anne sütü hiç almamış tüm kardeşleri öle hastalık hastası hepside. görümcemde öle bize defolu kız verdin demişlerdi kayınvalideme evlendiğinden beri doktor doktor gezdiriyorlarmış.

ateşi çıkıyor üşüyor, halsizlik boğaz ağrısı sonra dilaya bulaştırıyor. 1 haftadır var bol bol nar mandalina sıkıyordum bugün daha kötü olmuş.

bizimkide bana sormadan gitmez maşallahh diyim. ama ben kzııyorum git diyorum. geçe taksime gitceklerdi çiçek pasajı vardır midye,kalamar,bira meşhurdur bende çok severimorayı
midyeye kalamara bayılırım zaten kokoreç falan nam nam nammm bizimki onlarıda sevemez nolur git yaa diyorum benide götür dönşte tel açarsın buluşur eve döneriz yok gitmedi uyuz.

ben biraz ortamlara girsin istiyorum çok evde duruyor rahatsız oluyorm.
seninkisi sabah çıkıp akşam geliyor ama bu vardiyalı ne arkadaş ne komşu çağırabiliyorum rahat hareket edemiyorum hep ona bağlıyım bende özgür olmayı severim kafama göre tkaılcam çıkcam etcem arkadaşlarım gelcek. adamı baştan çıakrtcam sanırım :)

benim abim ve babamda öyledir yaa kocam da öle. babamın ne kahvesi ne başka bişeyi sigarası ble yoktur adamın hep annemin başında :)

nie kimse yokk!!!!!!!

ayşe siteden kovulcam az kaldı :)))

bir sürü ateistle boğuşuyorum :)

din dersi kalksın istiyorlar okullardan bende karşı çıkıyorum. din dersinde budizmde öğretiliyor ayetel kürside kalkmamalı diyorum.
ahlak kuralları kaynağını dinden alır diyorum.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

bana göre

ahlak kurallarının kaynağı din kurallarıdır.
anne baba hakkı- din kuralı
anne babaya saygı- ahlak kuralı
anne babanın elini öpmek- görgü kuralı örnek.

bence din dersi kalkmamalı ama din kültürü öğretmenleri denetlenmeli. kalkıpta bu dersi kötüye kullanmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…