2008 Ekim Anneleri

yasemin niye öyle düşünüyon yav ben de ilk ürünümü almadan önce aynısını düşünüyordumum bu plastiklere bu kadar para verili mi diye ama veriliyo valla hele çileğim 1 ay bozulmadan kaldğını görünce kimse tutamadı beni baya yatırım yaptım:))peynirim zeytinim özellikle hiiç bozulmuyor beyzanın yemekleri eşkimiyor bu olay plastik değil zaten protez materyali
neyse zaten çevrende yapan varsa olmaz benim okuldakiler yana yana tuppercı arıyolarmış ben yapacam diyince çok memnun oldular:)

Selam kızlarr.Buluşuyomuyuz yoksa.Valla büyük konuşmıyımda allah bi sağlık problemi vermezse.ani bişey olmazsa ben gelirim.Yasemin yatıcak yerin varsa kalırız bacım.Kocanda evdeyse eşimde içi rahat gelir o zaman.yeterki önceden söyleyin buluşma gününü.Hemde ne güzel olur.Çocuklarda tanışır.
Hamiyet bende çok istiyorum o tupperlardan daha hiç yok.Bi inceliycem senden alsam kargo falan astarı yüzünü geçer dime.Ama bende istiyorum hafta sonu salatalık malzememi yıkayık doğrayım her akşam çıkarıp mis gibi yiyim.sen anlat bana biraz.

ne diyim hemen anlatıyom leylacım:))
50tl üstü siparişinde kargoyu ben ödeyecem canımın içiii
sebzelikler var tini mini bu ay çok iyi indirim vardı benim grup 6 tane istedi katalğ fiyatları 31di ben 25den aldım:))benim kendi üyeliğim henüz tam anlamıyla başlamadığından başka bi bayan gönderiyor ben geliş fiyatından vermeyi düşünüyorum açıkcası hediyelerini istiyorum çünkü:))
o sebzelik çok iyi marulundan tut nanene hepsini koy ne kadar istersen o kadar saklıyorsun bi de buzdolabın çok düzenli oluyor bana gelecek daha başlayım face de koyarım kataloğumu seçersin soruların olursa cevap veririm
ben özellikle antartika serisinden çok memnunum buzluk için kullanıyorum poşetlerde ısı değişikliği olduğunda besinlere kimyasal karışabiliyor bu kaplarda içim rahat en azından beyzaya yapacağım yemekler için kullanıyorum atıyorum bezelye haşlanmış fasulya nohut aklına ne gelirse koyuyorm tavuğumu köftemi hazırlayıp ince olanlara yerleştiriyorum bi yemeklik oluyor zaten

Tamam Hamiyet bende burdan bi kadın bulduydum.daha doğrusu komşumun arkadaşıydı.ama daha almamıştım.senden alırım .zaten kızmıştım onlara.Arada onuda söyliyim.Komşu avon satıyodu.Bende başkasından alacağıma o kazansın diye alıyodum ondan.sonra öğrendimki hediyeler geliyoya satıcılara başkalarına 5 e mesela satıyo gelen hediyeyi bana kataloğu gösteriyo aynı şeyi bana 2 katına satıyo.Bende salak salak kadın kazansın diye bana indirim yapacak kızdan almıyodum.O yüzden güvenimde yok onlara.
Ben öyle hafta sonu yıkayıp koyduğum şeyler dursun istiyorum yada bi kek poaça falan yaptığımda bayatlamasın istiyorum.Bide tabi olanı bilmediğim için belki görürsem almak isterim.off şu evin taksiti olmasaydı çok şey almak istiyodum ama.

kek için kek sakama kabı var kullananlar çok memnun buzdolabına koymadan 1 haftayı geçkin tazeliğini koruyormuş sen buzdolabında mı kullanmayı düşünüyorsun?
ekmekliği var ama onu da bi sorayım kullanan arkadaş var dı memnunsan sen de puaçalarını saklaya bilirsin zaten sebzelik olayı en çok tutulanı
hafta başında yemeğini yapıp dolabına koyablirsin derin saklama kapları var taptaze kalıyor ısıttığında

hımmmm hamiyet bacım valla ne yalan diyim sıcak bakmıyom ben yaff 1 ay çilek dursa ne vitamini kalır ne bişeyi. ben yaptığım yemekleri 2 gün yerim 3.güne köpeğe gönderiirm kızıma hiç 3 günlük yemek yedirmedim kendimde yemem.
benim vucudum hassas kaç kez zehirlenmiştim doktor 2 günü geçmeyecek demişti bende ondan sonr ayemiyorum annemde öyleydi.
eiim ilk başta çok yadırgadı onlar 1 haftalık bile yiyordu. ekşimediği sürece. sonra oda lıştı geçen çorba var dedim nie içeyim onu 3 gün oldu dedi :)

sorun bayatlama bayatlamama değil. kek yaparım buzluğa atarım ben dilim dilim çıkarırım.
öle işte.
yeşilliğide haftalık alıyorum hepsini tüketiyorum.
çok pahalı çokkkk kıyamıyom o kadar para vermeye.

leyla bacım yerim var tabiki olmaz olurmu eşime göre ayarlarız onun evde olduğu bir zaman buluşma olur 1 hafta kalcakmış ayşe iznine yada her hangi bişeyine denk gelir.
hatta ayşe gelin bizde toplaşakk dah arahat ederiz valla. ne dersiniz.
kardeşin arabayla getirir. esenlerden temden gelince çok yakın bizim ev.
annenide al krdeşinide gelininizide gelin çok memnun olurum. evim düğün salonu gibi çocuklar güzel güzel oynar.
eğer eve sıcak bakmazlarsa dışarda buluşuruz leylaları alır ve gelirim akşam.

leyla senden umutluyumda bu ayşe karısı yamukluk yapar söliyimm :))

Yasemin buırdayım hayatım.Bende aylarca bekletmek değilde bana lazım olan en azından 4-5 gün tazeliğini korusun.İşten gelince çok zoruma gidiyor salata yapmak.yapılı dursun gelince bi yağını limonunu dökeyim bitsin.Yeşilliği yıkayınca çok dayanmıyo.Banada işten sonra aç aça ne yalan söyliyim zor geliyo onları yıka sirkeli suda beklet falan.hafta sonu yıkayım mesela.Hafta içi çıkarıp çıkarıp yiyim istiyorum.Çürüyo normalde yıkayıp dolaba koyunca ezilip büzülüyo bi tuhaf oluyıo.
Yasemin Ayşede yamuk yapmasın ya.Görüşelim.Ama benim niyetim var.Hatta öle bayrama giderken gelirken değil.Size özel gelicez kısmetse.Bayramlarda hep telaşeli oluyoruz.Bi yerden çık öteki tarafa yetiş.yorgunluk oluyo çok.sizde gelin ama söyle kocana.Ben bi gelirsem devamı olsun isterim.Sonra hep geliriz.hep bekleriz:)))

inşallahh leyla ya valla memnun olurum. bizim yolumuz hep oraya düşüyor.
eşimin en yakın arkadaşı kan kardeşide izmitte oturuyor. oda petrolle ilgili neresi vardıya orda çalışıyor inasan kaynaklarında.
ya beynim durdu benim ya yrn sınav var böle salk gibi hissediyom kendimi beynim almıor artık bişi çalıştıklarımı unuttum gibi geliyor. stres yaptım baya.
offffffff şans dileyin kızlar. kontenjan 4 kişi alıyorlar ama gene senede 10-15 kişiyi buluyor o alım. azcık arttırsalar atanırım gibime geliyor.
600 kişiden 25 inci olmuşum bölümümde iptal olan sınavda. bu sınavda iyice inekleşip çalışmadılarsa tabi. hala şansım var.
rahatlık valla öğretmenlik şimdi onun tadını alınca özel sektöre bir daha dönemem.
düşünün ben 23 saat derse giriyorum 15 saat ders saatleri herkes yatıyor.
ahhh ahhhh
ama gene kazanamazsam da dershaneye gitcem çok kararlıyım çokkk
40 yaşına kadar yolu var :)

leyla kuzum ben dilayı uyutcam bil açık oluyor ama yazamıyorum tuş sesine kafasını kaldırıyor buralardayım ben anacım.
dün 10 da başladım 11.30 da uyudu

Tamam yasemin sen kuzuya bak.Bende 10 dakka ellemsem heme siteden çıkıyo neden ki acaba.
Gelin Yasemin gelin sizde gelin.ne güzel olur.
Yasemincim inş sınavın iyi gider canım.Allah sana zihin açıklığı versin.Kısmet hiç belli olmaz bencede vazgeçme.Çok geçe kalma erken yat bu akşam yarına dinç ol.

öle ayarlamışsındır ayarlarına bi bak. ayşe anlar o işlerden sistem yöneticisi.

gı her gece aynı şey oluyor ya altını değiştiriyom yatıcaz kaka yapıyor bu sıpa inadına mı yapıyo anlamıyorum

yasemincim cok sagol teklifin için.gelsek evine eminim 4 *4 lük bizi agırlayacagına
ama dışarda görüşelimm ilk önce.belki sizi gözüm tutmazz hahahah

ben istanbula gelirsemm kesin görüşürümmm,yamuk yapmammm emin olabilirsin:)
bende leyladan şüpheliyim,o bizi ekicek gibi geliyor:))
leylaaaaaaaaaaaaa sendee mutlaka gellllll beni utandırr hehe
8 kasım da gitcez biz pazaretsiye geliyor.
13 kasım cumartesi.o gün görüşebilirizz.14ünde biz dönüş yapcaz çünkü.

bende bu sitede bi kadınla tanıştım bu hafta içi buluşuyoruzzz
o bi arkadaşını getircekkk bende bi arkadaşımı götürcem.4 kişiyizz.cocuklarımzda aynı yaşta sayılırlarr.sadece 1 tanesininki 1 yaşında.bi tanesininki nurdan 1 ay büyük,digeri 2 ay küçük.
evlerimiz de yakın sayılır.arabasıda varmış.gidip gelmekk sorun olmıcakk.
nur için seviniyorummmm ,onunda arkadaşları olcak artıkkk

oo ayşe ne güzel çok sevindim valla. dilayın aynı yaşıt çok arkadaşı var ama o sevmiyor kendinden büyüklerle oynuyor nedense.

çarşamba günümde boş benim leylaya göre çarşamba yada cumartesi ayarlarız.

benim arkadaşlarımın kızlarıda hep nurdan büyükk.onlarla ii anlaşıyorduu
kendi yaşıtlarıyla napıcakk bende merak ediyorumm

bu arada oto koltugu aldık nihayetttt
özelcanbebeden pazarlık yaparakk aldım
295 liraydı.235 e aldım 6 taksitli.
kraft omeganın üst modeliymiş.bide içi daha geniş ve daha yüksek oldugundna bunu tercih ettimm.yandan carplara karşı daha güvenliymiş.zaten yanda cift korumalıgı varr.
içime sinerek aldım yani
Kraft Kraft Armor Oto Koltuğu (BS02-E2) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
kırmızı-pembe olanını aldık biz

güle güle kullanın cnm. boyu daha uzun duruyor birde bizimkinin ortasında oturması için aparat var o daraltıyor çıkabiliyor ama çıkartıncada rahat olmuyor bu daha geniş oturna yeri.

cnm çok sıkkın ya sınavdan çıktığımda havalara uçıyordum süper geçti die ama eve geldim cvplara baktım sıçmışım yaaa eski puanıma göre 2 puan yüksek gelir (( o kadar da ümitlenmiştim. kursa gitmeden özel takviye almadan ben bu işi yapamıcam demekki.
siz ne dersiniz kursa gidiyim gene çalışayım mı yoksa bırakayımmı??

puanlar düşmeden 80 bekliyordum 75 geldi eğer yükselirde 80 civarı gelir gene eski puana göreyse 77 gelir.
puanlarımda fena değil ama alım az olduğu için bana 85 lerde puan lazım.
ne diyonuz bayanlar???

Ayşee ben ekmem ekmesine ama buluştuğunuz tarihe bak bayram tatiline denk getirmişsiniz.Biz burdan kayınpeder ,kayınvalide hep beraber kırklareline gidicez.Sonra ordan adapazarına dönüp annemi alıp bayram olayını noktalıycaz.Yani durun durun bayram tatilinde buluşun.Bu 29 ekim 3 gündü gelseydiniz ya.Ya da biz tüm aile gelelim:))))
Ayşe koltuğunuz hayırlı olsun canım.Neden 36 kiloya kadar almadın
Buluşmaya gelince buluşun buluşun ne güzel Nur için iyi olur.bende Yiğite anneli oyun grubu buldum sonunda.Cumartesileri bende onu oraya götürücem kısmet olursa.Biraz alışsın çok yabacı çocuklara.Bi sürü kitap aldım onları okuyorum.
Yasemin bay bay bezim diye bi kitap aldım Yiğite biraz etkilendi sanki.Dilaya al sende resimlerini falan göster.aslında Yiğitte söylüyo ama malesef ben yokum.Babanemizde beceremedi.Şimdi annem gelince halledebilecekmi bakıyım onu bekliyorum.

Nerdesiniz kızlarr.
Hamiyet gönder bana şu tupperın nesini yollıyacaksan bi salata için bide kurabiye falan yaptığımda taze dursun diye onun için sende bak tavsiye et bana.ama netten baksam olurmu.Bunlardada indirim günleri falan oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…