- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
iyiyiz kızlar işte bildiğiniz gibi herşey aynı.yine vandayız eşim beden eğitiminden terfi etti şimdi müdür yardımcılığı yapıyor.hayır aslında sıfıra vurdurmadık yazın mersin çok sıcak tı tokada taktırmıyordu beril hanım bizde kısa katlı kestirdik öyle erkek gibi değil tabi.ama ben uzun saç daha çok seviyorum.
boyu şuan 89 cm kilosuda 12.5 gidişati normal şimdilik çok şükür.aslında video yüklemeyi bilsem sayfaya ekleyebilirim yeni halini ama bilmiyorum.aranızda bilen varsa yazsın bir deneyim:)
sizin bebişler ne durumda?ayşe sen wc eğitimi sormustun sizinkiler öğrendimi çişini,kakasını?ben hiç birşey söylemedim o konuda berile.uzmanlar eğitim vermeyi doğru bulmuyormuş çocuğun kendi kendine söylemesi gerekiyomus diye.kakasını 1 yaşından sonra hep söyledi zaten ama çiş daha rahat yapıldığı için sanırım onu umursamıyor.bekliyorum bakalım onuda söyleyecekmi diye.
ha bu arada hala boy kilo listeniz varsa sayfa kaçta acaba bir karşılaştırma yapmak istiyorum yaşıtlarıyla.ve fiziksel ve zihinsel gelişimleriyle ilgili bilgilerde varsa onlarıda görmek isterim.çünkü ben yalnız büyüttüğüm için çevremde yaş gurubuda yok merak ediyorum gidişati normalmi diye.hepinize sevgiler görüşürüz
yok canım ne biriktirmesi:)tek maaşla bir de çocuğun masrafları.bide geçen sene araba aldık hepsini ödeyemedik birazınıda kredi çektik onu ödüyoruz
bu arada doktora falan kalsa bizde boy kilo ölçtüremeyiz dağ başında.ben evde kendim ölçüyorum her ay.baskülde var tartıyorum kendim.vitamin şimdiye kadar bende kullanmadım.geçenlerde seven seas balık yağı aldık birde memleketten polen getirmiştim bazen sütünün içine 1 çay kaşığı koyuyyorum içiriyorum.onun çok faydası oluyor berile:)
slm..
kurban kesenlerin kurbanlarını Allah kabul etsin biz bu seneyi es geçiyoruzilk defa kesemyecez annemler gelecekler burda kesecekler kurbanlarını bayramda hep beraber olacaz işallah
maviş hoşgeldin canım maşşalah berile boy kilo güzel:))
tuvalet eğitimini ben ve ayşe başarıyla tamamladık biz ramazanda öğrendik tam anlamıyla halletmemiz 1 ayı buldu ama şu anda çok rahatız vala ben öyle kendini falan bekleyemezdim pek inandırıcı gelmyor o tür bilgiler doğal yolla öğretmeyi düşünüyorsuız altını bağlamayacaksınız 2 günde söyler zaten hazır emici bezler çocukları tembelliğe alıştırıyor ıslaklığı anlamıyorlar
beyza zaten hiiç sevmedi bezlenmekten nefret ediyordu her seferinde harp yaşıyorduk kurtuldukk
maviş cnm iyi yönlerinden bak vanda para biiktirirsiniz :)
kızının maşallahı var cnm ben boy ve kiloyu bilmiyorum kızım doktoru sevmiyor gittiğinde kriz geçiriryor bende ölçtüremiyorum ama çevremde dilayla yaşıt çok çocuk var hepsi hemen hemen aynı belki benim kız biraz uzundur.
babamız 1 haftadır hastaydı baya kötüydü yeni atlattı. kızada grip geçti bende korktum koca gibi olmasın die hemen doktora götürdüm. ama çok şükür sadece gripmiş ve 2 günde geçti. doktora sordum dediki şuan en zor dönemi korkuyu öğreniyor çocuklar bu yaşta ve korkucaktır istemeyecektir bence biraz daha bkle. ya erken başlıyacaktın yada geç ortası olmaz. 1.5 yaş ve 2.5 yaş öneriyoruz dedi. 2 yaş sorunlu bir yaş zaten dedi bu ayları atlatın dedi.
boyu kiloyu ölçtüremedik yaa ama doktor maşallahh dedi :)
vitamin kullanma sakın dedi balık yağı kullan dedi. balık yağı vitamin değildir herkesin kulanması gerekir dedi.
sonraaaaa
ayşe gıı kurbanı en çok dilay için istiyorum valla sevabından çok kızım et esin die istiyom ne yalan diyim. çevredeki etlere güvenemiyom çünkü
selam kızlar nasılsınız.ben daha bayram temizliği falan bişey yapmadım. Bizim bayramlar zaten çok yorucu olur eşimin tarafına gidicez ordanda anneme sonra eve dönücez.Yasemin keşke yakın olsaydık her iki tarafada bende evde oturabilseydim.Çok özenirim.Bizim bayramlarımız bavulla,araba tepesinde, yorgunlukla geçiyo.Tatil bitsede eve dönsem diye bakıyorum.
Biz bu sene kurbanı eşimin orda küçük baş keseriz en kötü diyoduk.bende koyun eti sevmem. Sonra eşimin işten tanıdığı bi abi pakistana gidiyomuş. Kurbanları kesip oraya götüreceklermiş. Güvenilir biri ve kendileri gidecekmiş.öyle olunca arda kaldık.Bizde pakistana göndermeye karar verdik.Allah kabul etsin.İki tanede kesemeyiz şuan.Evin ödemeleri başladı bu ay.
Bu arada Yiğit artık sohbet modunda.rahat rahat konuşuyo.Çok tuhafıma gidiyo bazen.soruyorum cevap veriyo.Kendiliğinden bişeyler söylüyo falan .Çok güzel.
Bide çok alakasız olacak ama döküm tencere tava kullanan varmı.memnunmusunuz.
leyla cnm o tavalar çok güzel :) ama çok pahalı die ben almadım tefalde var çok hoş ben çok beğeniyorum hele et sote nam nama nammm harika oluyor bence al.
sohbet bizde ediyoruz şimdi bugün benim doğumgünüm die şarkı sölüyor :)) baby tvden öğrenmiş. anne montumu çıkar şunu yap bunu yap. 4-5 kelimelik cümleler kuruyor.
birde naber dilay dediğimizde iyi diyordu şimdi iyiyim diyor. ekleri söylemeye başladı.
dünde öküzzzz baba diyor :) eşimle sohbet ediyorduk hediyeden konu açıldı dedi bu senede bişi yokk bende dedim çok öküzsün hayatım ne zaman kibarlaşcan dedim çocuk duymuş şimdi öküzzz baba öküzz baba :n
maviş arabanız hayırlı olsun cnm evdeki ölçümler çok sağlıklı olmuyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?