- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
ben geldimmm..ama kimse kalmamışş
naber nisacım kuzun nasıll..seninde bayramın kutlu olsunnnn..valla benim oğlan konuşmadığı içiçn daha tuvalet eğitimi falan planlamıyorymm zaten emmeyide yeni bıraktı..şimdi bide tuvaleti çıkarmıyım oğlanın başına çok pis bunalımda valla
Burdayım Ayşee.Bu ara dışardaydım.
Eşimin ayağı düzeldi.Bugün gene film çektirdi.Başka bi doktor bakmış.Senin ayakta yüzük parmağında kırılmış demiş.Hepte baş parmak diye yan basıyodu.Ayağım ağrıyo diye diye geziyodu kaç gündür.Meğer öbür parmakda kırıkmış.Bide üstüne basmış.Ama oda kaynamış demiş doktor.
Dediğim marka iyi.İyi olduğunu biliyorum da yıkaması falan külfetliymiş galiba biraz kullanan varmı diye sordum.Çokda hoşuma gitti tavalar.
senin kız berilden uzunmuş maaşallahfiziksel gelişimi iyi gidiyor belliki.dil ve zihinsel gelişimi nasıl ?duyduğum kadarıyla bir gelişimi artarken diğeri yavaşlarmış bu doğrumu acaba?
beril 1,5 yaşında konuşmaya başladı (yani normal konuşmaya)zaten 1 yaşında çoğu kelimeleri söylüyordu.şarkı söylüyor masal anlatıyor çenesi çok düşük:)sayıları biliyor 50 ye kadar sayabiliyor.10 a kadarlık kısmını şekil olarakta biliyor.yani kitapta bu kaç deyince söylüyor.parmakla gösterincede biliyor kaç olduğunu.birde a ve e harfini biliyor.
ben geldimmm..ama kimse kalmamışş
canım destinacım nasılsın nerelerdesin yaa.yazın sizin oralara geldim ama sen epey uzun zamandır gelmediğin için haberleşme imkanımız olamadıkuzuların nasıl iyilermi.biz emme olayına full devam ediyoruz bayramdan sonra kesicem inşallah.nisanur yazmış hepimiz facede grubumuz var oradayız sadece ikimiz takıkıyoruz işte facede bekleriz istersen özelden facemizi veririz öpüyoruz sizi :98:
maşşallah yiğit alp miydi yanlış hatırlamıyorum dimi?amma emzirmişin yav benimki 17 aylıkta bıraktı eskilerden girayın annesi zeynepözdil emziriyo hala herkes kesti o olayı
kuzum iyi çok şükür büyüyor bu ara salya sümük dolanıyor etrafta azcık üşütmüş
destina zülal nasıl okulu nasıl gidiyor kardeşiyle arası nasıl
ayy o kadar konuşacak şey varki seninle
tekrar geldiğine çook sevindim arkadaşım
destoşum bu yıl okula başladı valla birlikte okuyup yazıyoruzzççELA LALE EL ELE..
Yiğit efeydi nisacımm..valla öyle zor bıraktırdımkii..hala atletle falan yakalayınca aradan çıkartıp yapışıyoo..
celen de ordamı gıı söyleyin gelsin :özledim ensesine vurmayıı..
destina sen ne mezunusun?
çoklu zekayı biliyorsun eğitimcimisin? yada ayşe 2 çok araştıran bir tip misin :)
sayfada da ayşe var genelde ona sorarız merak etiklerimizi sanırım diğer kızlar arasında da akıl hocası sendin.
hee o da var tabi cemreyi bi gör maşşalah oğlan anaları paylaşamıyor 2.yi doğuran bilem var:))kız gel yavrım herifin haberi olmaz orda güzel güzel yad edelim eski günleri fotolara neyim bakarsın celen gelmez yavrım onun gıcığı var artık u mahalleye
valla gelini boş bırakmıycaktın sen de ayrıntı yok söylemiycem kimseye geldiğin gün sürpriizzzz dersin:)kız süyle onlara cemre benimm gelinimm oğlumla bastırmayın facenizi buukunuzu...
niye küskii ne oldu
valla gelini boş bırakmıycaktın sen de ayrıntı yok söylemiycem kimseye geldiğin gün sürpriizzzz dersin:)
celen bu sayfa yeniden açılınca editör temiz annelere temiz başlıklar diye yazınca bozuldu baya biz kirli miydik diye:)açıkcası ben de bozuldum ama tutamıyorum kendimi buraya yazmaktan alıkolaymıyom:)
annannemizdin ya sen bizim celen ne derdi annanem kılıklı karıı
destina hamileliğimiz boyunca ıhh desek yardımımıza koşardısayfayı her sabah o açardı yoklama alırdı hepimiz geç kalacaz diye uyanır uyanmaz çay demlenene kadar p.c başında olurduk
geçen gün aklıma geldin destina domates sosu yapmıştık hepimiz hamile hamile o sene benim gazımla senin herif ertesi günü açıp pilavlar makarnalar yapmıştı onlarla elime alınca bi kavanoz domatesi sizin domates soslu makarna aklıma geldi
haa bu arada bazen de çakıltaşımın çiçeklerii aklıma düşüyor halen suluyodur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?