2008 Ekim Anneleri

ben onu hiç izlemedim yaa

offf kaçtı efe ellerinden ühhh bu bölüm heyecanlı die kaldım yoksa hafa sonu izliyordum gündüz.

ne biliyim yaa geri gelirse aslı ne pok yicek
o zamanda efe ölcek güven çıkcak :)

dilay iyi oldu yaa burnu aktı grip gibiydi çabuk atlattı. yemesi dersen
ben ne yaparsam yapayım bende yemiyor ya
sulu köfte çok severdi annem 2 kase içirmiş ama ben dün içiremedim. içmiyor bende yemiyor.
inatlaşıyor sanırım. yasinde kızıyo sen beceremiyon die
yani annem yediriyor içiriyo

tabi cnm herkes ister cocugunun zeki olmasını
eşim ;kızım doktor olacak diyor,ben hemen itiraz ediyom ne gerek varr o kadar kendini hırpalamasına ,ögretmen olsun yada eczacı olsunn rahat etsin diyom:)

nurda bu sıra sebze yemiyor.bende o acıg meyveyle kapatmaya calışıyorum.bıktı heraldee sebzedenn
bu sıra favori yemegimiz kıymalı şehriyeli tarhana corbası.
karnın acmı diyorum .evet annecim diyor
ne yicen diyom hemen pilavv diyor:) 3 ögün pilav versem yer yani.bende haftada 1 kere bulgur ,1 kere pirinc pilavı veriyorum

anacım bu dizide dallas gibi.kimin eli kimin cebinde belli degil.
efe--->su ve aslıyla oldu
deniz -->aslı ve mineyle oldu
aslı --->deniz,efe güvenle olduu.yani en şırpıntısı aslıı:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.

bugün çok mutluyum. bu işyerineki son günüm. sürgünden kurtuluyormuşum gibi hissediyorum kendimi. işyerinde daha çok nazi kampına benziyordu burası. insana verilen değer sıfır. para kazansınlar da gerisi boş.

artık oğluma kalacak bütün zamanım. oturup memur atamalarını beklemeyi düşünüyorum.

aaa günaydın canım benim türkancımnasılsın damadımız nasıl bakalım?bak senin gelin avatardaki kız.valla beğenmesenizde alıcaksınız söz verildi bir kere:)))

kızlar kavak yellerini bende izliyorum.yalnız güven gitti yazık oldu ona.dizinin giriş bölümünde onun ismi geçmiyor artık.aslıda şırpıntı falan ama çok şirin kız ya özellikle cildi çok hoşuma gidiyor benim.gözleride güzel tabi.

günaydınnn

ayşe dün sana yazdım yazdım net gitti ya sinir oldum. netin kablosunu kopardım sanırım gidiyo durmadan yerleri silerken halletmişim :)

aslıya hasayımben yaa mine aslıdan daha güzel ve sempatik geliyo bana çokşeker.
çok güzel kızlAR kızımda güzel olsun çok isterim.

sebze konusuna gelince dilay yeşil olan herşeyden nefret ediyor hatırlarsan hep ıspanak yerdi dilay artık azına sürmüyo. annem güzel yediriyor onun yedirdiklerini ben yediremiyorum beceriksimiyim dilaymı bana inat yapıyor anlamadım.
annemi pek üzmüyor ne derse dinliyor vs.
makarna ve pilav hastası ya biz çocuklardan sakladık vermedik ters tepti sanırım :)
birde tarhana çorbası ama içinde şeyriye olcak. damak zevkleri oluşu kendileri karar veriyor ne yiyeceklerine.
mesela pilava ıspanağın suyundan karıştırdım ağzına srmedi ama encere kapağını açtı sadesini bayıla bayıla yedi.
makarnayı kıymalı yapıyorum ve hazırladığım somates,patlıcan,biber salçasından koyuyorum cıkksss öle oluncada içinden kıymalarını seçiyor :)

bu sabah yumurta süt bal azcıkta nesguik kattım o topların şerefine yarım kase yedi. eskiden kaseler ağzına kadar dolu olurdu şimdi yarım koyuyorum onun yarısını yiyor.
sonra 3 lokma kek yedi yarım bardak mandalina suyu bu güzle kahvaltısı oluyor.

gündüz öğretmenler gelcekti çaya akşamada annemler öle kutlıcaktım doğumgününü ama öğrt doğumgünü demedim. çay dedim. ben hepsine gittim çünlü
biri trabzona gitcekti ama gelirim dedi 1 saat oturur kalkarım sonra uymadı ona. diğerinin kaynanası geldi dün mlatyadan ve tüm kış başında kalcak kayınpederiyle oda kadın surat yapmış bende geliyim vs die kız bozuldu. dedi okul çıkışı gelelim daha rahat olsun yoksa ayakbağı olcak. aten ikisini seviyordum iptal ettim bende. annemler gelcek sadece yaprak sarmış annem.
bende dünden kek yaptım, poğaça, patates salatası o kadar hazırlıcam.

kpss den 76.4 almışım 1 puanım artmış sadece :)

kursa gitcem dershane olmadan olmuyor ama çokda kararsızım ne yapıcamı bilemiyorum. çok zoruma gidiyo bu yaştan sonra ders çalışmak öğrt tadınıda aldım başka işte çalışamam

kızlar yaa dilayda kayyu aşkı başladı. devamlı izliyor pür dikkat . anne kayyu,gilbirt,sera,gardeşş (kayyunun kardeşi) hastası.
onlar uyudumu die soruyor evet dersem uyuyor :) aşkımmmmm diyo kayuya babası hasta oluyor nerdeyse dövücek :))) adam asla evlendirmem kızımı dio göbek bağını evde tutuyor evde kalsın istiyo kızının delimi ne :)
sizde durum ne leyla ile konuştuk yiğitte öyleymiş hepsimi öyle acaba. birde bu durum tehlikeli olur mu?

kahvaltımı yaptım , işlere koyuylayım. kabak yapcam kızada yerse tabi. sonr adışarı çıkarcam yorulsn acıksın ve yemeğini yiyip yatsın.

ayşe ya dilay çok güzel yemek yerdi biliyorsun 2-3 öğünde verdiğim oludu yemeği o şişko zamanlarında kandırarak yediriordum ama yiyordu. şimdi o yediğinin yarısını yiyor gün içinde ve daha hareketli. normal mi bu acaba? daha çok enerji kaybediyor ama az yiyor. çokda hareketli hiç oturmak bilmiyor koşsa zıplasa oynasa.

boy konusuna gelince 87 cm dik biz aylar önce. şimdi 90 ı geçmiştir. benim içinde referans aldığım parktaki arkadaşları çoğundan uzun. 3 dene arkadaşı var üçüz gibiler onlarlada aynı boy ve kilodalar gelişimleride hepsi aynı.
üstün zekalı dediğim kız dilaydan 4 ay büyük ama yarısı kadar kilo ve boy yok. mavişin dediği doğru olailir beyin gelişti boy uzaması durdu. gelişim nöbetleşe devam eder çünkü.
aşımız var bayramdan sonra götüreceğim ne olursa olsun ölçtüreceğim. kiloda 12850 idi 13 civarıdır ama 13 üde çok geçmez.
çokkiloluda olmasın sağlıklı olsun herşeyi az az yesin yeter.

ayy sabah sabah çok yazdım ben gaççtımmmmmmmm

ayy türkana yazcaktım türkan en güzelini yaptın cnm kpssden kaç aldın memurluktan. benim 79 puanım ama 90 lar var birişe yaramaz birde torpil lazım sen üçük yerdesin orda atanırsın 60 larla alıyorlar sorun olmaz bence.

turkancımm hoşgeldinn.özledik seniiii
işten ayrılmana senin için iyi olacagı için sevindim cnm.
inşallahhh memurluga atanırsın
eee neler yapıyorsunnn emi nasılll
evine net baglatmışmıydın?

evett aslının mimikklerine bende bayılıyorummm.gözler filann süperrr maşallahhh

aslının gözlerinin şeklide çok güzel rengide.senin gözlerinde mavi değilmi ayşe seninkide güzeldir.ama en çok tenini beğeniyorum ben .bembeyaz ve pürüzsüz görünüyor.keşke benimde öyle bebeksi bir yüzüm olsa.ama birtek ağız şeklini beğenmiyorum aslının onun dışında yüzü gayet güzel ama oda benim gibi biraz boy fakiri:))mine daha çekici aslıda daha sevimli.minenin basenleri ve poposu çok büyük bide çilli maalesef.bunlar güzelliğine gölge düşürüyor.ha bu arada kızlar bende çok çirkinleştim geçen yıl çok kilo aldım şimdi nerdeyse 60ları bulacam( sözde diyet yapim diye bahar aylarında çabaladım ne diyeti aksine iyice şiştim.ne oldu bana bilmiyorum.habire yiyiyorum sanırım stres çok önemli burda iyice iğrenç olucam galiba yazın tatile gidiyoz ordada huzur yokki anacım insana nefes aldırmıyolar.kısacası iki ucu b... değnek derler ya aynen öyle durumdayım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…