ayy evine geldiler açç açç kızım :)
ayşe benim bahsettiğim kız dilaydna büyük olan öyl yaşıtları ona anlamsız geliyor sıkılıyor istemiyor. ve çok asileşiyor annesine bişi soruyor yanı alamıyor yada istediği yanıt değil büyük insan gibi çocuk çok huysuz oluyor. kız sabiha keskin paktunadan randevu aldı ne yapcam etcem die akıl alcak kızını götürcek.
zor valla.
ben zeki olsun isterim iyi yerlere gelsin ama üstün zekalı olmaz soru sordu ne cvp vercem ben ona :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy orkid getirrrrrrrrrrrr ayşeee((((((((((
günaydın kızlar.
bugün çok mutluyum. bu işyerineki son günüm. sürgünden kurtuluyormuşum gibi hissediyorum kendimi. işyerinde daha çok nazi kampına benziyordu burası. insana verilen değer sıfır. para kazansınlar da gerisi boş.
artık oğluma kalacak bütün zamanım. oturup memur atamalarını beklemeyi düşünüyorum.
kızlar kavak yellerini bende izliyorum.yalnız güven gitti yazık oldu ona.dizinin giriş bölümünde onun ismi geçmiyor artık.aslıda şırpıntı falan ama çok şirin kız ya özellikle cildi çok hoşuma gidiyor benim.gözleride güzel tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?