2008 Ekim Anneleri

valla yatın kalkın halinize şükredin arkadaşlar benim durumum hepinizden kötü.bekarken ekonomik sebplerle hep çalışmak zorunda kal okutan bir baban olmasın evlen dağ başında gençliğini bitirartık sinir ilaçları kullanmaya bile başladım.geçmişe yönelik o kadar ahım varki kızlar.mesela siz ne doktor olması kendini yormasın demişsiniz.gel birde bana sor o kadar istiyorumki kızımın çok iyi eğitim almasını nasıl anlatim bu duyguyu bilemiyorum.birde sadece bende de değil 2 ablamdada aynı psikolojik problem var.büyük olan psikologla bile konuştu çocuklarının aşırı üstüne düşüyor diye diğer ablamında bu yıl okula başlayan bir oğlu var çocuk okumayı beceremeyince oturup ağlamış ya düşünün bizim durumumuzu.normal olan tabiki sizinkisi keşke bende öyle olabilsem ama insanın elinde değil inanın kızım benim yerimede okusun istiyorum inşallah o başarılı olurda belki benim bu yaram daha fazla sızlamaz.neyse çok konuştum ben galiba ama içimi bir şekilde dökmeye çok ihtiyacım vardı kusura bakmayın.

maviş cnm haklısın okuyamadın içinde bunun üzüntüsü var senin yapmak isteyipte yapamadığın şeyleri kzıına yaptırma gayreti içindesin. çocuklarını at yarışı gibi gören velilerde genelde okumamış veliler. bu çocuklarda okumuyor yada çok mutsuz oluyor.
bak öğretmen çocuklarına hepsi güzel yerlerdedir kadınlar çok fazla sıkmıyor cidden işin kuralını biliyoprlar.
biz üniv kazandık okuduk içimizde ukte kalmadı yapmak istediğimiz şeyleri yaptık ama bende çok uğraştım cnm kendim dershane paramı biriktirdim parttime çalıştım. okuldan gelir işe giderdim. hafta sonları çalıştım. ama içimde birşey kalmadı yaptım hepsinide.
kıznın üstüne çok düşme ters tepebilir sonra pişman olursun

ben 72 kiloyum 69 dum spiral taktırdım kilo aldım doktor ısrarla spiral kilo yapmaz dio :) çocuktan sonra vermişitm 67 ile hamile kalmıştım 69 dum 72 yim şimdi ama gören 72 göstermiyon dio boyum var kaldırıyom kiloyu

dışarı çıktık yaz gibi hava vardı valla kısa kollu çıktım 2 saate yakın durduk yıksdım yemek yedi yarım kase uyudu

aslı cok bebeksi yüzü ve hareketleri
mine de seksi ve kadınsı bence:) dötü büyük hoş durmuyorr ama
bakalım bizim kızlar nasıl olcakk.şimdi cok güzeller insan bakmaya doyamıyor ama büyüdükce yüz şekilleri ifadeleri degişiyorr
benim cocukluk resimlerimi gördün işte nasıl fark var dimi:))

gecen gün karnıbahar kızarttım yogurtla verdim yemediii
kuru fasulye ve nohuttan nefret ediyor
mercimek corbasını agzına sürmüyor zorla yediriyorumm bi kac kaşık,
ıspanak ve semiz otunu cok yedi halada cok sever ama semizin mevsimi gecti.ıspanak veririm artık
pırasıyıda zorla yediriyorumm
kabagı cok severrr.kıymalı yaparımmm
enginarı tarhanaya katarsam seviyorrr,
makarnanın hertürünü cok seviyor
bulgur ve pirince bayılılıyorr
tarhana ve şehriye corbasıınıda severek içiyor
yogurdu cok severrr ama corbasını içmiyorr
patates kızartması az yerr.köfte filan öle ısırarak yemezz.anca yemekelrine corbalarına katıyorum
en sevdigi şey kahvaltı. zeytin, kaşar peynir ,meyve suyu, pogca ,omlett bunları siler süpürürr
yine nesguik top -süt -bıldırcın yumurtası-pogca karışımına bayılıyorrr.sorunsuz yerr
yogurt,süt ve meyvee yine sorunsuz yedigi şeylerrr
kuruyemiş türünü seviyor.ceviz fındık badem v.s
bide bonibon a taktı bu sıra.cok seviyor .sınırlı vermeye calışıyorum yinede.

önceden ne versem yerdi.şimdi yemek secmeeye başladıı.zorla yediriyorum anlıyacagın:95:

Son düzenleyen: Moderatör:
yasmin nurda hareketli ama yinede yedigi zaman iyi yer maşallahh.ben ögün aralarını uzun tuttugumdann acıkıyor iyi yiyorr.aralarda pek bişi vermiyorum.
sizin ögünler sık ve az oluyordu galiba.
bide damak tatları oluştu.sevmedikelri şeyleriii yemek istemiyorlarrr ondanda az yiyor oalbilir belki.

kac ögün veriyon şuan.
ben kahvaltı yemek-yogurt meyvee süt
yemegi iki ögüne cıkaramadımmm halaaa.

bu sıra bende aldım kilo.58 kiloyum:84: ama yinede öle cok görünmüyorum.etim sıkı benim. zayıf olmak bana yakışmıyor.yüzüm küçük zaten iyice cöküyomm

maviş stresten ve cansıkıntısından cok aburcubur yeniyor kilo alınıyor.sende öle oldun galibaa.
neyse cok dert etme 60 kilo cok abartı degill.minyon tiplileree az kiloda yakışıyorr.cok zayıf olduklarındaa cocuk gibi oluyorlar:)
ben kendimde minyon tipliyimm.60 kiloya yakınım hiçde abartılı durmuyorum.giydigim yakışıyor:))
benimle aynı boyda bi arkadaşım var 45 kilo.gecenlerde alışverişe gittik ben ne giydiysem lönkk oturduuu ,yakıştı üstümee
ama o inannn kendine göre bişi bulupta alamadıı.36 beden etekler bilee kötü durduu.kadında dött yok gögüs yokkii:)
kadın dedigin az etine dolgun olcakkk,bişi giydigi zamaannn oturcakkk,öle emanet gibi durmıcakkk.
kocan sorun yapmıyorsa cokta takmaa kiloyaa.cocuk dogurdukk, genc kız gibi olmamızz zor birazz.

önemli olann cilt bakımı ve güzelligii.ama ben kış geleli dogru dürüst bakımda yapamıyorum kendimee( iyice saldımmm vallaa
kocada diyorr ne pasaklı oldun sen diyee hahahah
yazınn makyaj yapar kendime ceki düzen verirdim.ama şimdi soguk diyee cekiyom eşofmanlarımıı ohh miss gibi.

maviş herşey kariyer yada para degildir.huzurlu bi aile ve cocuk benim için daha önemli
kıızmında ilerde hem para kazanıp hemde ailesinee vakit ayırabilecegi bi meselginin olmasını isterimm
ögretmenlikk ve eczacılık meslekleri tam bi kadına göre meslekler bence.hem kazancları yeeterli hemde rahat mesleklerr.toplum tarafındada saygı suyulannn meslek bunlarr

doktor 2 arkadaşım var 30 yaşındalar hala evlenemediler.niye evlenmiyonuz diyom biz kariyer yapcaz diyorlar.bakalım 5-10 yıl sonra kariyerleri olunca ne halt yiceklerrr.
ne cocuk var ne kocaa böle hayat olurmu???
önemli olann herşeyii yaşayabilmek.sadece bi tarafa odaklanıp ,tek taraflı başarı olmamalıı
iyi bi eş,iyi anne ve işkadını/evhanımı olabilmek asılll kariyerrr

seni anlıyorum içine uhde kalmış ünv de okuyamamakk.ozamanki şartlardan dolayııı okuyamamışsın,imkan verilse mutlaka okurdunn bunun da bilincindesin.
aynı şeyi kıızn yaşamasın diye üstünde cok duryorsun haklı olarak.ama cok ta sıkmamak üstüne düşmemek lazım.cidden ters teperr.
sen yapman gerekenleri yap gerisini kızınaa bırakk,ona güvenn.
sanki bizim annemiz babamızz bizle cokmu ilgilendii.valla herşeyimizi kendimiz yaptıkk.babamın yaptıgı tek şey maddi destektii
annem desen ilkokul mezunu ne faydası olcak bize okul dersleri konusundaa.ama diger emekleriii tartılmaz tabikii.
3 kardeşiz ve üçümüzde ve herşeye ragmen iyi kötü ünv okudukk.
cocuklarının sütüne cok düşen amacmın eşleri var onların cocukları lise mezunu hepp.
bizim sülalede bi biz okuduk bizim kuşakta:)bide amcamın kızı ögretmen oldu .digerleri hep lise.kolejde okumalarına ragmenn!!!

sizi anlıyorum arkadaşlar ayşe keşke bizimde maddi bir desteğimiz olsaydıda okuyabilseydik.ama ne yapalım hayırlısı sende haklısın zaten bu sene öncede söylediğim gibi hiç birşey öğretme çabam yok berile çok şükür şimdilik iyi gidiyor.bu arada ariel ben değil ama eşimde öğretmen yani berilde bir öğretmen çocuğu.kiloya gelince yok arkadaşlar ya bana kilo hiç yakışmıyor çok tombalak bir yüzüm oluyor:)durun size son halimin fotsunu koyimde görün ama dalga geçmeyin ha:))

...........................................................................

Son düzenleme:
ayşe sana birde bişey sormak istiyorum.bu resimleri nasıl büyükçe atıyolar sayfaya?yani üstüne tıklamana gerek kalmadan kendi büyüklüğünde oluyor ya işte öyle

yoo bence gayett güzel bi hatunsun maşallahh.yüzünde gayet hoş.ben sevemrim topluu yüzlerii.
benim yüzüm cok zayıftır ve küçüktür.hem imrenmişimdirr tombul yüzleree:))
seninkide öle abartı tombul degilll:81:

sac renklerimiz aynı gibi olmuş:)) benim kendi rengim acık kumral.bi kac ay önce platin röfle yaptırdım güzel olduu.sanada yakışmış bence.
benim röfleler seyrektii seninki gibi.ama bu hafta iyice sıkı attırcam röflesini.baya bi sarıı kafa olcam:):92:

bende tam tersi narin yüzlere imrenirim:)insan kendinde olmayanı beğeniyor hep.gördüysen sileyim bu şekilde görünmek istemiyorum:)diğer arkadaşlarda sayfada yok ama onlar isterse bir daha yüklerim artık.

bence sana daha çok yakısır çünkü benim saç rengim koyu olunca pek hoş durmadı zemini açtırıp üstüne attıracam bir dahaki sefere.hem senin gözlerde renklı ya daha doğal durur.sence açık renkmi koyu renkmi bana daha iyi gider

ya iki renkte yakışmış bence sana.
koyu renkk daha cocuksuu duruyorr,sarı renk kadınsı ama dikkat cekici bence.bide sarı sacı kullanmak zor.devamlı makyaj istiyorrr,
kışın koyu sac rengi,yazın sarı güzel oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…