2008 Ekim Anneleri

maviş bizde görseydik seni :)

ayşe kızım senin bakım zamanın geldi anasını ağlatırsın şimdi sen gelinin :)) çokkıskanıyom seni çokkkkk
hatun beleşten her şeyini hallediyor hahahha :)

ariel tesadüf aynı anda sayfada olduğumuz bir zaman tekrar yüklerim canım:)her giren görsün istemiyorum.bu sayfaya ne zaman girsem hep bir misafir var kızlar.valla ben şurda sadece birkaç gündür giriyorum benim için gelmiyordur siz daimisiniz belliki gizli bir hayranınız var sizin için geliyor misafir:)

bu arada ariel çok özür dilerim canım ama ben seni hatırlıyamadım kusura bakma bu aralar kafam çok dolu hafızam zayıfladı sanırım.birde siz isim falan değiştirmişsiniz ya onun içinde hatırlıyamıyorum.zaten geçen senede sırf bu yüzden tamamen iyi niyetimle bile yanlış anlaşılmıştım ya hatırlarsanız.bu gruptan türkan ve vahide benim arkadaş listemde onun dışında birde ayşeyi biliyorum.tekrar özür dilerim zaten sende beni hatırlıyamadığını söylemiştin ya çok uzun zaman olunca öyle oluyor gerçekten.ben çok konuştuğum ve özelimi çok anlattığım için olsa gerek sen hatırladın sonra:)ben hala kimdi diye düşünüyorum:))sormakta işime gelmedi ayıpmı olur acaba diye:)

yasemin ismim cnm. hatırlamaman normal nie ayıp olsun.
sonunda doğumgünü yaptım kızıma annemler geldi sadece pasta kestik para topladık hehehhe :))
dayımız geldi onu baya yonttuk :)
kurs paramı çıkartıyorum bayram da teyzeme giderim kurs param tamamlanır :)
hayat ekonomi devri napıyımmm

yasemin senin için bol fotolu albüm yaptım canım senide ekledim bakabilirsin:)yalnız yorumlarını bekliyom ona göre:)

maviş bizde görseydik seni :)

ayşe kızım senin bakım zamanın geldi anasını ağlatırsın şimdi sen gelinin :)) çokkıskanıyom seni çokkkkk
hatun beleşten her şeyini hallediyor hahahha :)

hahahahah sabırsızlıklaa bekliyorummm gelinin gelmesinii.sende catla patlaa :))
para versem almıyorrr bende üstüne kıyafet alıyorumm.benim zevkimi cok begenirr.
kendime elbise almıştımm aynısından onada aldım.hatta resmini cekip göstermiştim size hatırlıonmu siyah renkli kat kat tüllüydüü???
ona bayıldııı,bide iç çamaşırı,eşarp aldımm.abime tshirt aldımm
şimdidee yine kendime örgüden mini elbise aldım.farklı renginide geline alcamm tabi kaldıysa aynısından..yine eşarbını alırımmm
abimede pierre cardinden triko aldımm.
dahaa ne olsun beeeee.varmı benim gibi görümceeee:79::82:

bu arada ayşe sizin kuaför gelininizmi var?ay ne güzel bedavadan bakım

ayy süperr oluyor vallaa.
gercii bayramdan bayrama geliyorlar sadece.başka şehirde yaşıyorlar.
geldiginde tüm bakımlarımı yapar sagolsunn
yoksaa nerdeeee ben gitcem kuaföre röfle yaptırcammm.kuaförden bi kere dilim yandıı bidaha sac boyatmammm.
gelinimize o konuda cok güveniyorummm.gercektende cok başarılıı.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın iyi pazarlar.
kız ve koca erken kalkmış yattım bende ekmek almışlar beraber. kahvaltı hazırlıyopr kocada hazıra kondum.

ayşe gıı maşallahh allah bozmasın inş bende senin gibi olurum. çok isterim arkadaş gibi olmayı.
birde aldıkların kuaför masrafını geçiyor daha ne olsun.
geldimi annenler? gelinin bebeği falan var mı?

kızlar ya kızım hiç çorap giymiyor ve üstü hep açık uyuyor. incecik pijama takımı anam ben donarım o nasıl duruyor anlamıyorum. kalın giydirsem hi. yorgan örtmüyor. ince giydirdiğimde de gece açıyor üstünü.
tulumda bulamadım ya büyük var mı kaç yere baktım yok. gece tulumu giydiren var mı? nerden aldınız?

ariel merak ediyosun diye senin için albüm yaptım.bari 2 yorum yazsaydın canım ya o kadar emek verdik yani(

maviş şimdi gördüm cnm. sabah yazdım çıktım hemen koca kahvaltı hazırlıyordu. sen nette tAKIlıyon ben burda kahvaltı hzırlıyom die mırın kırın edince pat kapadım.

çok güzelmişsin cnm bence boşuna kompleks yapıyorsun. çok küçüksün yaş kaç?
çok duru ve güzel bir yüzün var maşallahh çok beğendim.
kocan beden öğretmeni onlar vucuda önem verir belki o yüzden kompkleks yapıyorsundur.
ama hiç kilo vs yok benden 10 puan :)

pastan güzel olmuş ellerine sağlık.
dün profiterollü pasta almış koca her çeşit yedim ama en sevdiğim pasta profiterollü tavsiye ederim.

birde maviş cnm iyi yönünden bak olaya o üstün zekalı dediğim kızlarda cizrede oturuyor orda öğretmen kocası kadının gidecek yeri yok hep kızıyla ilgilenmiş. belkide o yüzden çok zeki.
senin kzıında mis gibi havada büyüyor heryer yeşil. temiz hava,su,oksijen,süt doğal,peynir doğal,bal doğal.
daha ne istiyon ne güzel

yasmincim Allah bizim gelin gibi bi gelin nasip etsin sizeede .cidden kızkardeşim olsa bu kadar anlaşamazdım.
yaşı ufak ama cok saygılı cok tatlı dillii
istesende kızamıyorsun yani:)
2.gelinde aynı bunun gibiii.o da cok şekerrr.aralarında baya bi rekabet olacakk haha
annemgil o konuda cok şanslı cidden.
hem damadı hem gelinleriii süperrr:81:

annemgil yoldalar şuan. gelirler 2 saate kadar.bende yemek hazırlıyorum onlaraa.
gelinin bebegi yok henüz.

yasmin nurdaa corabı hiç sevmiyorr.ama ben o konuda taviz vermiyorumm.
oturma odasında otururkenn cıkartmasına müsade edeyorum.ama mutfakta işim varsaa kesinliklee cıkartamıyor benden tırsıyor:))

uyku tulumu almadım daha.almıcamda galiba.
nurda cok üstünü acıyor .yatarken 2 kat giydiriyorum
içine atlet,uzun kollu bady,kalın pijama üstü,bide yelek giydiriyom vallaa.üstünü actıgında en azından yün yelek sıcak tutuyorr.
üstünüde cok örtmüyorum.beline kadar örtüyorum
gece arasıra uyandıgımda bakıyorum sırtına terlediyse bez koyuyorumm.ama genelde terlemiyor

ben evin içindede aynen böle giydiriyorum yasmin.
atlet üstüne sadece uzun kollu bady üşütür insanı.

bu arada ben yorgan örtmüyorum nura.battaniye kullanıyoruz biz iki yıldır.

battaniyede sıcak tutar ayşe battaniyeye kılıf geçirde terletmesin.
diğer gelin ne oldu oda çok temiz yüzlü ve daha da güzel. bencede aralarında çok rekabet olcak :) büyük gelinden güzel olcak birde okumuş durumuda iyi biraz kıskanabilir. inşallah erkeklerin arası açılmaz. allah bizde hayırlı damatve ve temiz bir gelin nasip etsin. kardeşlerim çok emiz ya bu devirde kız kardeşim havalı gibi görünür ama çok temiz kızdır merttir.
arabayı satcaz bugün bir adam aradı yrn gelcek eğer olursa bayramda arabasız olcaz.
dizel alcaz burda çok kullanıyoruz arabayı çok benzin gidiyor ayda 300 ü geçiyor benzin parası.
16.5 a satıyoruz 18.750 ye almıştık 2 sene olcak. 25 binde. ford fiesta düşünüyorum o araba hoşuma gitti.
bakalım. 5 milyar ben vercem. 21 milyar 8 milyarda kredi çekeriz belki.
yada daha ucuz araba alıp kalanını eve yatırırız borcu azaltırız.
daha karar veremedik.
sizce????????

teşekkürler yasemincim.evet aslında çok ilgilendiğim için bu kadar çabuk öğreniyor olabilir.buranın havasına gelince gerçekten muhteşem bir yer burası:)bazen insanın kafa dinlemek istediğin geleceği en güzel yer burası herhalde diyorum eşime.mesela kahvaltıdan sonra dışarı çıktık bir su kenarına gidip oturduk biraz.o kadar güzelki şuan sonbahar olduğu için bütün ağaçlar kıkzıla ve sarıya boyanmış yerler yapraklarla dolmuş.sular şırıl şırıl buz gibi akıyor.yok böyle bir güzellik sanki takvim yaprakları gibi:)ama işte uzun süre kalınca insanı çok sıkıyor canım.şehir arıyorsun burda.

bu arada uyku tulumu sormussun.evet vardır yaşına uygun çünkü benim ablam neredeyse okula gidecekti oğluna hala uyku tulumu giydiriyordu.bizimkide küçüldü artık.bende almayı düşünüyorum bu yıl.eşim maaşı alsın anneme biraz para gönderecem çocuğun üstüne giydirecek pek bişeyi kalmadı herşeyi küçülmüş uyku tulumuda isticem

bugün bende deneme sürüşü yaptım kızlar:)dar köy yolunda biraz sürdüm.inşallah yaza kadar tam anlamıyla öğrenirimde ehliyetimi rahatça alırım.bu yaz alacaktım aslında ama zaman yetmedi 2 ayımız var bizim oda yeterli olmuyormuş maalesef.ama bu yıl bizim kayınpederin bir tanıdıklarının varmış sürücü kursu.gitmeden onlarla görüşecem kursa gidiyormus gibi gösterecekler bende gidince sınavlarına girip ehliyet alıcam inşallah.evde kitapçıktan biraz çalısırım eşimde direksiyon öğretirse sanırım geçerim sınavları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…