2008 Ekim Anneleri

bizde dizel aldık canım.bizimki peugeot 307.2.el ama çok temizdi tesadüf internette gördük bide mersindeymiş hemen ablamın kocasını aradık o zaten galerici bu işleri çok iyi biliyor.o gitti baktı servisede sokmuşlar çok temiz çıkmış bizde vekalet gönderip aldırdık.çok şükür memnunuz ama kaskosu vergisi derken biraz masraflı oldu.ne yapalım gülünü seven dikenine katlanır derler.

aaa nasıl olduki öyle?eskiden derlerdi ya bakkaldanmı aldın diye:)şimdi zorlaşmış diyolar sınav sonuçları ankaraya gönderiliyormuş öss gibi diyolar canım sen alalı çok oldumu?

ha bu arada ben küçük değilim canım ya her gören öyle diyor:)biraz boy fakiriyim birazda yüz hatlarım çocuksu galiba onun için öyle görünüyorum.yoksa 29 yaşındayım temmuzda artık bende 30 la başlıcam(

eneee aynı yaştaymışız cnm kardeşim gibi duruyon :) maşallahh valla.

yok ben geçen sene aldım ehliyeti. kursa gitmedim hiç sınavdan da 1-2 gün önce çalıştım valla 85 civarı puanlar aldım. 3 saatte direksiyon dersi gösterdiler o kadar.

kursa gidemezdim çalışıyorudm çocukta vardı söledim kabulse alıcam dedim ok dediler. yoklamada var gibi gösterdiler imza attım derslere girdim die

aynı bende öyle yapıcam yaza inşallah alıcam.eşime diyorum zaten burdan gidelim arabayı biraz zor görürsün.ben seni okula bırakırım sonra ana kız takılrız biz:)buradaki sıkıntımı anca atarım bol bol gezerek.

ha bu arada kızlar bir arkadaşlık teklifi var ama çok özür dileyerek söylüyorum ben hatırlıyamadım.sibelce diye biri acaba bu sayfadanmıydı?sürekli birileri arkadaşlık gönderiyor ama ben fotoğraf falan yayınlıyorum diye tanımadığım kişileri kabul etmiyorum.eğer sibelce arkadaşım seninle burdan tanışıyorsak bana özelden ben şuyum falan dersen hemen kabul ederim arkadasım:)tekrar özür dilerim canım:)

senin boyun uzun ya belki ondan benden büyük duruyosundur yasemincim:)minyon olmanın belkide tek güzel yanı yaşını göstermemek sanırım:)

birde bişey soracam kızlar belki size saçma gelecek ama ben internett bir dua gördüm.orda diyolarki yüz güzelliği duasıymış bu.Peygamber efendimiz bir kişiye bu duayı etmiş adam 70 yaşında ölürken bile yüzü15 yaşında gibiymiş.sizce bu doğrumudur?yani bu duayı ezberlesek ve hani her zaman olmasa bile mesela krem sürerken yada yüzümüzü yıkarken okumayı alışkanlık haline getirsek gerçekten yüzümüz hep güzel kalırmı?yani tabiki 15 gibi kalamayız biz ama 10 yıl sonrada hala genç ve güzel kalabilirmiyiz acaba?yani inanarak yapılan şeyin faydası olmazmıki?ayşe bu soruyu özellikle sana soruyorum canım.sen inançlı birine benziyorsun böyle birşey biliyormusun doğruluk payı varmıdır?valla 30 lu yaşlara girmeye başlayınca yaşlanmaktan çok korkar oldum

Son düzenleme:
ariel merak ediyosun diye senin için albüm yaptım.bari 2 yorum yazsaydın canım ya o kadar emek verdik yani(

maviş canım çok güzelsiniz kızın da sen de maşşalahınız var:)
kayverengi saç daha çok yakışıyor ama sana gerçi balyaj da fena olmamış
eşin çok şanslı senin gibi güzelini hamaratını çocuğuna ilgilisini bulmuş daha ne istesin Allahtan
patan da harika olmuş ellerine sağlık
bu arada tayin hakkınız ne zaman geliyor eşin kaç yılında atandı?2005de atananlara zorunlu hizmet kaldırıldı biz muaf olduk boşa gittik yani malatyalarda zorunlu hizmete

maviş arabanız hayırlı olsun cnm demeyi unuttum.

hamiyet ojjgeldin cnm gitmedin mi annenlere?? evdemisin sen?

nisanur canım ya sağol o senin güzelliğin:)aslında bizim durumlar biraz karışık canım.eşim sözleşmeli biz ilk evlendiğimiz sırada memlekette bana sigorta yatırdık 1 yıl çalışıyor gösterip eş ataması isteyecektik.7 ay yatırdık sonra hükümet demezmi 3. ve 2.bölgedekilere kadro verecez ama 1.bölgede çalısanlara vermicez.ee bizim memlekette 1.bölge olunca bizde sigortadan vazgeçtik burda kadroyu alalım sonra tayin isteriz dedik ,demez olaydık hala burdayız ne kadro verdiler ne tayin.şimdi ya tekrar yatıracaz sigorta yada eşim sınava çalısayım diyor bu yıl alımlar fazlaymıs ya.ha birde hükümüt diyorki hiç sigortası yatmamış kişilere 3 yıl devlet karşılayacakmış sigorta masrafını.ya bu kadaar şanssız olunur yani keşke o 7 ayıda hiç yatırmasaydık 3 yıl içinde çoktan giderdik eş ataması ile.şuan borcumuz var kredi çekmiştik araba için,çocuğun masraflarıda çok oluyor ,e bide benimde isteklerim çok olunca ödeyemezmiyiz diye düşünüyorum.

bu arada niye daha önce akıl edemediysem:)sibelce arkadaşın mesajlarına baktım bu sayfadan değilmiş.2010 şubat annesiymiş.ben hiç oraya yazmadım onun için silim bari.

günaydın kızlar.. bu sabahda kahvaltı herüften :)))

maviş cnm azcık tutumlu ol yoksa ne mal nede mülk sahibi olursun. van gibi yerde ne isteğin olcak kız türlü türlü kıyafetin olsa kime göstericen. valla takarım eşofmanlarımı misler gibi spor ayakkabı oralarda ancak o gider.
sözleşmelide olsa öğretmenler iyi kazanıyor kim ne derse desin. yerinizde olsam para biriktirirdim gittiğime çektiğime değerdi.

sibel die biri burda yok cnm tanımıyoruz

maviş arabanız hayırlı olsun cnm demeyi unuttum.

hamiyet ojjgeldin cnm gitmedin mi annenlere?? evdemisin sen?

gitmedin annemler bizde dün geldiler bayramı burda geçirecez işallh beyza çook mutlu teyzesinin totosundan ayrılmıyor

hıım sizin işde karışmış zaten devletin hiç bi dediğine inanmıycan umut bağlamıycan biz zorunlu hizmetimizi amamlayalım diye taa malatyalara tayin istedik gönül rızasıyla hoopp zorunlu hizmet kalktı gitmeyenler ödüllendirildi
işallah sözleşmemlileri bi an önce kadoya alırlar da istedğiniz yere gidersiniz canım

inşallah canım ya şuan tek beklentimiz o zaten.evet hasan çelik başka söyledi o gitti bu kadın geldi bu ondan beter of of napacaklarını kendileri bile bilmiyor ya

ariel ben bakım seviyorum ya:)öyle çok kıyafet olmasada arada netten birşeyler aldırıyorum valla:)birde geçen sene kozmetiklerimi netten alıyordum bazen memnun kalmıyordum boşa gidiyordu.bu senede avona üye olayım dedim beğenmezsem geri gönderirim nasılsa diye.her ay bişeyler alıyorum elim durmuyor valla:)hani çok süslü kokoş bişey değilim aslında ama kendime bakmayı cildimle ilgilenmeyi seviyorum.bu dağ başında bide kendimi salsam hepten kafayı yerim valla.zaten kilo alıyorum diye sinir oluyorum kendime.bide eşimde bakımsız kadın sevmiyor benim evde otursam bile hep derli topluyum ben.çok makyaj olmasa bile saçım fönlüdür yada maşalıdır.hafif bir dudak parlatıcısı ve rimelle gezerim genellikle.alışkanlık işte canım genç kızken bile yatmadan saçlarımı tarar kokular sürer öyle yatardım düşün artık:)

birde kızlar doğu görevidir para birikir deniyor ama bence tam tersi burası çok pahalı ya.merside herşey ucuz yiyecek içecek kiralar falan ucuz.ama burda manav market mersinin 2 katı.tamam lojmanda kalıyoz 100 tl bir kira veriyoz ama ayda 500 tlde yakıt parası veriyoz bide 70 tl kapıcı parası var. ee 670 tl eve gidiyor. biz 650 tl parayla mersinde çok güzel semtte otururuz zaten kızlar.yiyecek içecekte daha ucuz olduğuna göre batıda yaşamak daha karlı oluyor.

ulen ne garısın beni face çağırdın kendin burda geziyon
neyse miafirin varmış kolay gele..
sizede iyi bayramlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…