ariel merak ediyosun diye senin için albüm yaptım.bari 2 yorum yazsaydın canım ya o kadar emek verdik yani(
maviş arabanız hayırlı olsun cnm demeyi unuttum.
hamiyet ojjgeldin cnm gitmedin mi annenlere?? evdemisin sen?
nisanur canım ya sağol o senin güzelliğin:)aslında bizim durumlar biraz karışık canım.eşim sözleşmeli biz ilk evlendiğimiz sırada memlekette bana sigorta yatırdık 1 yıl çalışıyor gösterip eş ataması isteyecektik.7 ay yatırdık sonra hükümet demezmi 3. ve 2.bölgedekilere kadro verecez ama 1.bölgede çalısanlara vermicez.ee bizim memlekette 1.bölge olunca bizde sigortadan vazgeçtik burda kadroyu alalım sonra tayin isteriz dedik ,demez olaydık hala burdayız ne kadro verdiler ne tayin.şimdi ya tekrar yatıracaz sigorta yada eşim sınava çalısayım diyor bu yıl alımlar fazlaymıs ya.ha birde hükümüt diyorki hiç sigortası yatmamış kişilere 3 yıl devlet karşılayacakmış sigorta masrafını.ya bu kadaar şanssız olunur yani keşke o 7 ayıda hiç yatırmasaydık 3 yıl içinde çoktan giderdik eş ataması ile.şuan borcumuz var kredi çekmiştik araba için,çocuğun masraflarıda çok oluyor ,e bide benimde isteklerim çok olunca ödeyemezmiyiz diye düşünüyorum.
hıım sizin işde karışmış zaten devletin hiç bi dediğine inanmıycan umut bağlamıycan biz zorunlu hizmetimizi amamlayalım diye taa malatyalara tayin istedik gönül rızasıyla hoopp zorunlu hizmet kalktı gitmeyenler ödüllendirildi
işallah sözleşmemlileri bi an önce kadoya alırlar da istedğiniz yere gidersiniz canım
maviş canım çok güzelsiniz kızın da sen de maşşalahınız var:)
kayverengi saç daha çok yakışıyor ama sana gerçi balyaj da fena olmamış
eşin çok şanslı senin gibi güzelini hamaratını çocuğuna ilgilisini bulmuş daha ne istesin Allahtan
patan da harika olmuş ellerine sağlık
bu arada tayin hakkınız ne zaman geliyor eşin kaç yılında atandı?2005de atananlara zorunlu hizmet kaldırıldı biz muaf olduk boşa gittik yani malatyalarda zorunlu hizmete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?