kızlar belki özele girecek ama memişleriniz ne durumda sizin:))))sarkma yada büyüme oldumu?kaç ay emzirdiniz çok yıprandımı?özel bişey yapıyomusunuz yani maske olabilir egzersiz olabilir yada krem falan kullanıyomusunuz?benimkiler eskisi kadar yerçekimine karşı koyamıyor sanki:))) tavsiyesi olan varsa sevinirim
valla benimkide biraz sarktı ben 1.5 yaşında kestim memeden.öyle yımuşacık değil yine sert ama daha aşağıda ve daha büyük duruyor.ben iri sevmiyorum pek ama büyük duruyor kilo aldım diye sanırım.şimdi kilo versem iyice sarkacaklar diye korkuyorum( eskiden altına kalem koyunca düşerdi hemen bugün koydumda kalemi tutuyolar ( ancak kolumu kaldırınca düşüyor yoksa hiç düşesi yok valla kalemin:)eskidende 80 takıyordum şimdide 80 oluyor ama niye daha büyük görünüyor anlamıyorum.acaba eski haline getiremezmiyim?
maşallah ya hala emziriyormusun?kaç yaşına kadar düşünüyosun:)evet aslında dini bir sitede okudum ben kalem olayını.orda sarktığını anlamak için bu yöntem uygulanır yazıyordu bende denemiştim eskiden durmuyodu kalem ama şimdi sabit valla:)eşim aslında problem yapmıyor hatta gönlüm olsun diye taş gibi hatusun hayatım artistler halt etmiş falan diyo(bence içten değil bu laflar ama olsun gönlümü alıyor yinede)ama ben alışamadım bu halime halasanki hep eskisi gibi kalıcağımı sanıyordum herhalde.şimdi birde göz çevremde çok hafif mimik kırışıklıkları gülünce belirmeye başladı hepten yaşlandığımı hisseder oldum çok mutsuzum bu konuda ama alışırım iinşallah
gecmiş olsun yasemin.kış geleli amma hasta olduu dilay.slmmm valla maviş vnm aynen dediğin gibi oldu kalem sıkı sıkı tutundu oraya :))
bugün doktora gidip geldik dilayınboğaz kısmı şişti kabakulak sandım korktum boğaz enfeksiyonu olmuş benden bulaştı kuzumagece beraber yatıyoruz bana sarılıyor önleyemedim
Günaydın kızlar.Önce dün giremedim hamiyet ve yasemin öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Polen konusuna gelince ben 1 yaşından beri ballı polen ve arı sütü veriyodum.zaten burda ne konuşulsa ben veriyo oluyorum.Eczaneden getirtiyodum.Bu bayram eltimin ablası balcı ona getirttim balı ve poleni.Daha vermedim.
Ayşe döküm tavaları 2 tava 1 küçük tencere 214 liraya aldım kampanya vardı.Resimlerini koyıyım
Cuisine Trilogy Dökme Demir Setler Bu üçlü set burda 308 diyor ama ben 214 e aldım.daha hiç kullanmadım.Önce bi işlem yapın diyodu nette daha fırsat gelmedi ona.
Dün akşam komşunun kızı geldi.Yiğit diyoki babıyon suna.Kız oynuyom dedi.Yiğitte dedik oyna kızım oyna.ben iş yaparken gelip geçerken oyna kızım oyna diyodum.ordan duydu herhalde.Çak çaklar varya kız çekiçle vuruyo Yiğit diyoki buna vur sonrada aferinn diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?