2008 Ekim Anneleri

haliyle sarkma oluyor tabi.ben hala emziriyorum
sol gögsümü hiç emmedigi için o hala taş gibi:)) digeride fena sayılmazzz.ben cok takılmıyorum.eşim içinde farketmiyor.onun ilgi alanı farklı yerlerr hahaha

ayy alemsin maviş.hiç gögsümün altına kalem koymayı denemedim.cok takıntılı biri degilimdir ben.kendimin her halini begenirim:)))
sen cok takıyorsun yaww
bak benn yalakalıgı sevmemmde yapmamda.sen hoş bi bayansınn ,bence cok takılma ayrıntılaraa.
kabul et genc kız gibi olmamız imkansızzzz.cok kilo almamaya , cilt bakımı ve dişlerine dikkat etttt yeterr.

maşallah ya hala emziriyormusun?kaç yaşına kadar düşünüyosun:)evet aslında dini bir sitede okudum ben kalem olayını.orda sarktığını anlamak için bu yöntem uygulanır yazıyordu bende denemiştim eskiden durmuyodu kalem ama şimdi sabit valla:)eşim aslında problem yapmıyor hatta gönlüm olsun diye taş gibi hatusun hayatım artistler halt etmiş falan diyo(bence içten değil bu laflar ama olsun gönlümü alıyor yinede)ama ben alışamadım bu halime hala sanki hep eskisi gibi kalıcağımı sanıyordum herhalde.şimdi birde göz çevremde çok hafif mimik kırışıklıkları gülünce belirmeye başladı hepten yaşlandığımı hisseder oldum çok mutsuzum bu konudaama alışırım iinşallah

yasemin merakla bekliyorum canım bakalım sadece bende mi duruyor yoksa herkesle aynı şey de benmi abartıyorum?birde kolunu hafif kaldır düşüyormu benimki düştü o şekilde durmadı onada şükür artık ne yapalım:81:

slmmm valla maviş vnm aynen dediğin gibi oldu kalem sıkı sıkı tutundu oraya :))

bugün doktora gidip geldik dilayınboğaz kısmı şişti kabakulak sandım korktum boğaz enfeksiyonu olmuş benden bulaştı kuzuma gece beraber yatıyoruz bana sarılıyor önleyemedim kan tahlili istedi doktor lenf bezleri şişince emin olmak istedi bende madem kan alıyorsunuz demir vs hepsine bakalım dedim. folik asit ve b12 değeri yarın çıkıcak. kan değerleri çok güzelmiş. hamilelikte kan değerin güzeldi sanırım dedi doktor yok dedim tam tersi o zaman güzel bakmışsın dedi. ne yaptın böle dedi etmi verdin devamlı dedi dedim üzüm ,dut yazın bol bol tüketti.
demirde sınırda çıktı stokları ama ilaca gerek yok dedi. çocuklar bu yaşlarda stok yapamaz zaten dedi. aldığı demiri kullanır boyu uzar gelişir dedi onlara harcar dedi. ama çocukta boy uzaması vs sorun olunca biz takviye veririz dedi. her çocuğun hemen heen aynı değerdedir dedi.

3 kez denk geldim bu doktora acilde görevli haftanın belli günleri. dedim artık muayeneyede size getiricem o kadar tatlı bir kadınki çok bilgili ya birde 2 çocuğu varmış.
sohbet ediyoruz hastası yok. kan tahlillerini isterken bir kız bişi sordu kardeşinin ödevi varmış onun için dedi ki ben anlatsam anlamazsın tıb dilinden aç kadınlar klubunden bul. ordaki yazılanları okusun :))
deidm sizdemi oraya takılıyorsunuz ara sıra bakıyorum dedi.
hastalıklar hakkında kadınların yazdıklarını okuyorum dedi. bazıları doğru ama çokta inanmayın dedin. hepsi yazmış telaşlanmış aman benim kızımda öyle böyle die ama aslınd abakıyorsun o hastalıktan değil dedi.
çok semptaik buldum kadını acaba buraya mı yazıyor doktor olarak merak ettim.

Günaydın kızlar.Önce dün giremedim hamiyet ve yasemin öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Polen konusuna gelince ben 1 yaşından beri ballı polen ve arı sütü veriyodum.zaten burda ne konuşulsa ben veriyo oluyorum.Eczaneden getirtiyodum.Bu bayram eltimin ablası balcı ona getirttim balı ve poleni.Daha vermedim.

Ayşe döküm tavaları 2 tava 1 küçük tencere 214 liraya aldım kampanya vardı.Resimlerini koyıyım
Cuisine Trilogy Dökme Demir Setler Bu üçlü set burda 308 diyor ama ben 214 e aldım.daha hiç kullanmadım.Önce bi işlem yapın diyodu nette daha fırsat gelmedi ona.

Son düzenleme:
Dün seminer vardı sabahtan akşama kadar o kadar sıkıldım ki anlatamam.Hepte beni yazıyolar bu seminerlere erken kaçtım gerçi ama.Bi daha ki sefere olay çıkarıcam. Ya neler yazdıydınız geçmişte çok üşeniyorum boynna dön dön bak.nette yavaş iki saat bekletiyo.

Kaç gündür Yiğitin beşiğini çıkartmaı için eşimi bekliyodum oda bu ara çok geç geliyo 1 ayda böyle .o kadarda başım ağrıyodu ki anlatamam.amaan dedim bi deniyim.Neredeyse atomlarına bölüyodum beşiği.İhtiyacı olan biri varmış ona vericem.İç yorganını falan yıkarım bugün beşiği sabah alacaklardı geldiler mi bilmiyorum.Çok sevinmiş kadın.Bir beşik kaç kişiye nasip oldu yeğenimindi.Yiğitte kullandı bu 3. olacak.

Dün akşam komşunun kızı geldi.Yiğit diyoki babıyon suna.Kız oynuyom dedi.Yiğitte dedik oyna kızım oyna.ben iş yaparken gelip geçerken oyna kızım oyna diyodum.ordan duydu herhalde.Çak çaklar varya kız çekiçle vuruyo Yiğit diyoki buna vur sonrada aferinn diyo.

leylacım cnmçok saol dün boş günümdü gitmedim okula ama müdür yardımcısı karanfil getirdi sınıfıma verdi çok mutlu oldum. öğrencilerden babası eminönünde takıcı vardı onlar takı getirmiş , belediye başkkanı çok hoş bir şal öğretmenler gününüde kutlamış oldum hehhe:) çocuklardan fakir olan var öğretmenler el birliği yaptı hediye istemedi ama çocuklar getirmiş ya yazık onlara.

kızlar kalem testini öğretmenler odasında anlattım. öğretmenler dediki yenimi duydun sen biz millieğitimin kitabını koyuyoruz gene düşmüyor heheheh ayy nasıl güldük :)
biri çok zengin tripleks villada yaşıyor havuza girmiş dün diyorki allahım kadınlara bakıyorum memeler taşş strese girdim evinede yeni taşoındı. sonra komşusu demişki onlarınkisi silikon ayyyy demiş nie dahaönce demedin strese soktun beni :))))))))

demek milli eğitimin kitabını tutuyomuş hamaşallah ne meme varmış onlardademek moral bozmaya gerek yokmuş herkes öyle amaaan boşver o zaman bizimki yine sütyenle falan taş gibi görünüyor bazılarınn bikiniden bile belli oluyor sarktığı

selam hanımlar.

o kadar çok yazmışsınız ki geçmişi okuyamadım bile. önceikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsn:)))
bayramdan beri evdeyim artık ev hanımığının tadını çıkarıyorum yeniden. istanbula göre daha hareketli bi hayatım var burda. gelen giden eksik olmuyor pek. taşınır taşınmaz işe başladığım için hoşgeldin ziyaretine gelmemişti kimse. bir haftadır hem misafir ağırlıyorum hem ben geziyorum. kndimi aştım yani:))

emir ben işe gitmediğim için çok mutlu. bol bol naz yapıyor bana. kedi gibi kucağıma kıvrılıp yatıyor her fırsatta. benim de hoşuma gidiyor tabi:)

bu arada maviş yeniden aramıza katılmışsın. hogeldin canım.

ah canım benim sende hoşgelmişsinözlemiştim seni0-3 yaş arasında çok mecburiyet yoksa annenin her an yanında olması çok önemli canım emiri çok iyi anlıyorum benişten ayrılmakla çok iyi yapmışsın tatlım yeni düzenin hayırlı olsun

evett emziriyorum hala.nisan -mayıs gibi bıraktırcam.mayısta hamilelik için takviyelere başalamam lazım.agustos gibide bebiş yapcam Allah nasip ederse.
kalem testini bekarken cok yapardım kalem durmazdıı.
az önce tekrar denedim sol gögsümde (emzirmedigim)durmadı kalem.sag gögsümdede öle yapışıp kalmadı ama yinede durdu.yani fena sayılmaz memişlerim:)

gecmiş olsun yasemin.kış geleli amma hasta olduu dilay.
sizin bina daha yeni.sana sıcak geliyordur ev ama dilay için serin olabilir
üstünü sıkı giydir bagışıklıgını güclendir bence.

ögretmenler gününüde kutlarım cnm

gızz leylaa hiç sölemedinn arı sütü polen kullandıgını.
sizde işe yarıyormu,ne gibi etkileri oldu?
bu arada yigitin yemesi düzeldimi?

güzelmiş güle güle kullan cnm.

maşallhh yigitee iyice dillenmiş o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…