2008 Ekim Anneleri

hoşgeldin türkann.özledik vallaa
evinde net var dimi.işten ayrılmana sevindim.emir ve senin için daha iyi olacaktırr

bi arkadaşımın oglu kreşe gidiyor,bugün toplantıları vardı bende gittimm
2-2,5 yaş gurubunun oldugu sınıfa bıraktım nuru.inanılmaz güzel vakit gecirdiii
9 kişilerdii cok güzel oynadılarr.gelmek istemediii
ögretmende cok şekerdii
veliler pasta börek yapmışlarr yedik içtikk güzel bi gündüüü
hergün olmasada haftada 2 gün göndermek istedigimi söledim müdüre.
haftada 2 ,tam gün fiyatı 190 lira
aylık tam gün ücreti 375 lira
bu yıl olmasada bidaki yıl mutlaka yollıcam.cok hoşuma gitti.nurda hemennn alıştıı uyum sagladııı.

leyla yigiti bi ara sende götürmüştüm bi günlük.ne kadardı fiyatlar???

Son düzenleyen: Moderatör:
türkancım hoşgeldin cn. oğlunu çok iyi anlıyorum ben kızım için bir işe girmedim geçici öğretmenlik yapıyorum çalışma saatleri az diye. çok zor özel sektör. ev hanımlığıda zor o yüzdençalışma saati az olan bir iş olmalı yada kendi işn.

ayşe sorma ya meme olayını kestik hastalıkları arttı ben ateş nedir bilmezdim diş çıkarırken bile ateşi olmazdı ama büyüdükçe hastalıklarıda arttı.
çok geziyoruz biz, devamlı bir yerlerde parkta, konuda komşuda çocuk mikropla tanıştı. ama ben önemsemiyhorum şimdi olmazsa anaokulunda olcaktı şimdiden alışsın mikroba.
doktora sordum çok sık boğaz enfeksiyonu oluyordedim ne kadar sık dedi ayda 1 dedim 5-6 kez olmuştur dedikiayda 3-4 ü geçerse sık deriz ona bademciklerini aldırırız. rahat ol dedi.
ama eşime doktor bademciklerini aldır demiş o 2 haftada bir boğaz enfeksiyonu oluyor.

türkan çok mutlusuncnm yazmanda bile pozitif enerji var senin adına çok sevindim.

kaynana sendemi kalıyor gene?

bu arada ev almaya karar verdik bakalımm
bi ev buldumm tersdublex 3 oda, 1 salon, 3 banyo ,2 wc ,2 balkonu ,kapalı otoparkı ,kartonpiyer,kapılar amerikan panel ve çelik
laminat parke var.
muhit olarakta fena sayılmaz.gidip oturmasam bile kiraya veririm diye düşünüyorumm
fiyatıda cok uygun
67.000 lira.
yarın gidip bakacazzz.ayda 1.200 lira kredi taksidi ödiyebilirizz.zaten şuan 1.000 lira aylık kredii taksidimiz var.
krediyi biraz fazla cekip diger kredii borcunu kapatıp tek krediye borclanalım diyoruz.
kızlar dua edin alalım bi ev:)

yeni okudum ayie yazıp çıkmıştım. kreş ücreti normalmiş.
yarım gün gönderebilirsin ama tam günde sıkılırlar. doktordayken çocuklar için aktivite yeri yapmışlar kreş gibi park alanıda vardı güzel vakit geçirsinler die. dilaydan 2 ay büyük bir kız vardı o kadar güzel kullanıyorduki her şeyi sonra öğrendimki kreşe gidiyormuş çocuk 1 yaşından beri cidden çok farkı vardı.
bende istiyorum allah izin verirde öğretmen olursam yanıma aldırırım yada yakın yerlerde gönderirim.

ayşe kızım 1 milyar neye kredi çektiniz bee biz 1170 ödüyoruz. sanırım eşlerimizin maaşı aynı. biz geçiniyoruz çok şükür. bizimde ev karılığımız aşağı yukarı aynı sende rahatlıkla geçinirsin.
ama madem ev almaya niyetin var içine geçeceğin bir ev olsun. kiracı almak zor iştir biz çok çektik en sonunda çareyi satmada bulduk. kirayı vermez evini batırır kiracıdan hayır gelmez.
yerinde olsam toki,kiptaş yada güzle bir siteye girerdim geçerdim evime otururdum.
kiraya vercen sen kiracısın aldığını kendi kirana gidecek 1200ü gene sen ödiyeceksin.
ama içinde oturursan kirayı düşüyorsun birde içine siniyor kendi evin biryerini değiştirsen batmıyor kiracı değilsin.

benim koca sigarayı bıraktı 1 ay oluyor hemen kilo aldı 4-5 kilo aldı. birde onu aldırırsan tam olur heralde :)

bizim okulda da öğretmenler gününden beri hergün parti var. dün belediye başkanı pasta içecek vs göndermiş, fular ve ajanda hediye.
sonra bugün site yönetimi okul villaların içinde villadaki yönetim pasta çiçek vs yollamış kaç gündür ziyafet veriyoruz :)
birde anaokuluna ve ilk okula giden yiğenlerim vardı yengem azcık hırslı bir karıydı anaokulundan beri onlara ders vermiştim hep gidip gelirdim kreşlerine.
her hafta etkinlik yaparlardı cuma günü yemek günler oluyordu çocuklara pasta börek vs yaptırıryorlardı sonra akşamda annelerine yediriyorlardı.
ayda bir velilere ziyafet. bahçeşehir kolejindelerdi çok güzeldi yaa çocuklar şimdi lisede düşünün kaç sene öncesinden 350 tl veriyordu yengem.
ama bence kreşe verilen para sonuna kadar değiyor. ucuzlarıda var ona görede eğitimi var.oyuncakları ona göre kaliteli vs.
yiğenlerin kreşinde doktor ve hemşire bile vardı revir odası sadece kreşe ait.
ingilizce öğretmenleri ingilizdi. gene her hafta pasta börek yendiğinde aileye eğitim veriliyordu.
ben gidip geliyordum devamlı çok şey öğrenmiştim orda.
mesela çocuklara nasıl olduklarını manken üzerinde tanıtıyorlardı doğumu anlatıyorlardı cenin anne karnında doğum oluyor manken bebekler üzerinde sper şeyler yaplıyordu yaaa
ahh ahhhhh para olcakta kızımı göndercem çok isterdim çokk

slm kızlar bugün burdada öğretmenler için eğlence vardı.önce bir yerde akşam yemeği verdiler.sonrada başka bir yerde konser gibi bişeyler düzenlemişler .eğlendik biraz az önce geldik.beril için çok iyi oldu kaymakamın küçük bir oğlu var sanırım bizimkilerden 1 yaş falan büyük bütün akşam elele koştular oynadılar.ha bu arada eşimin çalıştığı okulda bu sene bir ana sınıfı açıldı bazen bende berili götürüyorum sosyal olsun çocuklarla oynasın diye bende bazen giriyorum beraber bazende eşimin odasına gidip orda oturuyorum diğer müdür yardımcısı kızla muhabbet ediyorum.amacım ileride kreşe falan gönderirsek arkamdan ağlamasın şimdilik kısa kısa ayırıyorum kendimden.onun içinde iyi oluyor ama burdaki çocuklar pek bişey bilmiyolar sonuçta doğuda öğretmemişler hiçbirşey.en küçüğü 5 yaşında ama görseniz bizimkiler onların yanında cin gibi.beril de anasına çekmiş çok liderlik iç güdüsü var.anasınıf öğretmeni gelirgelmez çocukları yönlendiriyor diyor hadi kalkın kutu kutu pense oynucaz diyormuş sıkılınca öğretmene müzik çal sandalye kapalım diyormuş.hoca diyorki beril hanım belirliyor proğramı yine

ayşe ev almışsınız sanırım hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.biz bu sene araba borcunu ödeyip seneyede bulabilirsek ev alıp onun borcuyla cebelleşmek istiyoruzzaten borç olmazsa bizim gibileri mal mülk sahibi olamıyor bu devirdeyasemin evet bende çok isterdim berilin öyle güzel kreşlere gitmesini ama işte imkanlar ne yapalım artık bize uygun kreşlere göndeririz hele şurdan bir kurtulalımda 4 yaşından sonra bende gönderecem Allah izin verirse.

nisanur leyla yasemin siz kaca ev aldınız bidaha söleyin unuttum:)
ne kadar kredi cektiniz yüzde kac faizle? bidee süresi kac yıl?

yok maviş ev almadık,karar verdikk almayaa .allah mı söletti,inşallah alırız:)

Ayşe şu evin linkini banada gönder bakıyım.hadi hayırlı olsun güzelse alın hemen .İnş hayırlısı olur.
Ben yiğiti cumartesileri 10.30 dan 12 ye kadar götürüyorum 1.5 saat yani 20 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…