selam hanımlar.
o kadar çok yazmışsınız ki geçmişi okuyamadım bile. önceikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsn:)))
bayramdan beri evdeyim artık ev hanımığının tadını çıkarıyorum yeniden. istanbula göre daha hareketli bi hayatım var burda. gelen giden eksik olmuyor pek. taşınır taşınmaz işe başladığım için hoşgeldin ziyaretine gelmemişti kimse. bir haftadır hem misafir ağırlıyorum hem ben geziyorum. kndimi aştım yani:))
emir ben işe gitmediğim için çok mutlu. bol bol naz yapıyor bana. kedi gibi kucağıma kıvrılıp yatıyor her fırsatta. benim de hoşuma gidiyor tabi:)
bu arada maviş yeniden aramıza katılmışsın. hogeldin canım.
ayşe ev almışsınız sanırım hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.biz bu sene araba borcunu ödeyip seneyede bulabilirsek ev alıp onun borcuyla cebelleşmek istiyoruzzaten borç olmazsa bizim gibileri mal mülk sahibi olamıyor bu devirde yasemin evet bende çok isterdim berilin öyle güzel kreşlere gitmesini ama işte imkanlar ne yapalım artık bize uygun kreşlere göndeririz hele şurdan bir kurtulalımda 4 yaşından sonra bende gönderecem Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?