2008 Ekim Anneleri

Hee wc deydim.Şimdi geldim.sen çıkmışın.Nerdesin kaç gündür.Ayşede ev alıyomuş hayırlısıyla okudun mu?bak sormuş karar verecek herhalde bak bi

leyla bacım sen ne dion ben hiç onaylamadım. birincisi bodrum ikincidi çok çok ucuz değil
sonra site değil krediyle alcaklar vsss
kiptaş toki şuan onlar için daha uygun olur. buraya oturmayacak burdan aldığını eve vercek kredide ekstra. içine geçmedikten sonra şuan akıllı bir yatırım değil.

nisanur cezalısın sen. nie hiç gelmiyorsun?

birde feysteki grup nasıl bir grup nasıl konuşuyorsunuz orda? yazı yazıp çıkıyormusunuz yoksa online konuşmamı

gıııı leyla sen kiracıyla işin ne kadar zor olduğunu bilmiyonmu? ayrıca ordan aldığı kiraya gitcek. yatırım yapılacaksa arsa alınır ev yatırım aracı değildir. sabancının sözüdür bu :)

Yok yok bana göre kendin kiradayken yatırım amaçlı villa olsa alınmaz zaten.
Ayşe evi ben beğenmedim canım ya.Ama madem o kadar kredi ödeyebileceksiniz bence oturabileceğiniz bi ev bakın.hem kiradan kurtulursunuz hem ev sahibi olursunuz.Bence zaten zemin kat ev hiç alma hep değeri düşük olur çünkü.

kusura bakmayın eşim aldı pc yi şimdi sigara molası verdi yarın bir bir yazarım

kavak yelleri hiç bıkmadan izlitorum yaa efe çıktığında bende ara vermiştim efe geldi bende diziyi izlemeye başladım :)

bodrum kat degil yasmin.iki katıda yüksek ve balkon var 2 tane.altında bi daire daha var.
Yaw biz şuan kiradayız dimi.aldıgımız evi kiraya versek biz sadece krediyi ödicez.yani aynı hesaba geliyor kafan basmıyor mu bacım:))
evin iyiside kötüsüde yatırımdır.en azından hiç yoktan iyidirr.
Ankaradaki ev fiyatlarına göre bu fiyattt cokk cokkk ucuzzzz.zaten ondan cazip geldii
nakit 50 binim olsa niye gidip ucuz eve bakıyım yaw.divan konutları var 4+1 site içi 250 bin lira.
Nahh veririm ben o kadar parayıı:)
kiptaş ankarada yok
toki evlerini begenmiyorum ayrıcaa.kooparatif evleri gibii cok basit.alsamda orayada gidip oturmam

Divan Konutları
BU KONUTLAR BİZİM EVE 10 DK MESAFEDE.
KARŞISINDA BÜYÜK AVM VAR.YANINDA ARAŞTIRMA HASTANESİ VAR.COK MERKEZİ BİYERDE.
ALMIŞKEN BÖLE Bİ EV ALIP OTURCAN AMAA BUNADA GÜC YETMEZZZZ

cnm bende eve bayılmadım ama fiyatı cok cazip.
benim oturabilecegim ev 130-150 bin lira leyla.
güney cephe üst kat ve 3 odamında önü acık, karşı apartmanlarr baya aşagıda kalıyor.balkona cıktıgımda karşı apartmandan kismeyi görmek istemiyorum
şuan oturdugum ev böle.
e şuan 150 bine evde alaamamm şartlarım müsait degil
mecburen daha uygun fiyatlarda yatırım amaclı ev alcam.yoksa yiyip içim gezcez yarını düşünmeden
bana cok mantıklı geliyor.yarın ne olacagımız belli degil.gücümü aşan işe kalkışmam ben.

sen evine nezaman taşıncan???

leyla sizde 90 bin nakit paramı vardı?

nerden buldunuz o kadar parayı yaw
valla bende o kadar nakit yok.mecburen ayagımı yorganıma göre uzatcam.
ne borc alabilcegimiz birileri var ne de anne baba destegi var
tek maaşla anca bu kadarına gücümüz yetiyor.bu da büyük bi aşamaa.

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin türkann.özledik vallaa
evinde net var dimi.işten ayrılmana sevindim.emir ve senin için daha iyi olacaktırr

saol canım hoşbulduk. evde net var. ancak bir düzen oturtup nete girmeye fırsat bulabildim. bundan sonra daha sık gelirim bir aksilik olmazsa. emir için ço iyi oldu işi bırakmam oğluşum çok mutlu:)

türkan çok mutlusuncnm yazmanda bile pozitif enerji var senin adına çok sevindim.

kaynana sendemi kalıyor gene?

evet cabnım kaynanam ben de 1 hafta oldu geleli.

hayırlı olur inşallah ayşe. para biriktirmekle ev sahibi olmak çok zor. bi şekilde bi yerden başlamak lazım. daha iyi, daha güzel gönlüne göre evler de nasip olur inşallah.

kavak yelleri hiç bıkmadan izlitorum yaa efe çıktığında bende ara vermiştim efe geldi bende diziyi izlemeye başladım :)

ben güveni de sevmiştim, onunla da güzel gidiyordu dizi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

hamiyet kimse çocuğuna 3-4 günlük yemek yedirmez tabiki. 2 günden fazla yemek tutmayacaksamda almanın anlamı yok ben o yüzden açıklama yaptım.bugün yaptım yarında yeriz sonra kalanını kpeğe yolluyorum köpeğimiz var. onu demek istedim. 1 hafta yemek tutan var dolapta onlar için ideal kullanan arkdaşlarım var.
ozamanda ne vitamin kalır ne bişi 2 yumurta kır daha sağlıklı bence.
bu arada dün kardeşim kahvaltı setini almış hem anneme hem bana iş yerinde arkadaşı yapıyormuş ondan almış. bende ilk kez deniyeceğim bu vasıtayla.
bana kalsa o kadar para bayılmam. kapağı çok sıkı kapanıyor dışardan hava almıyor sadece o farkı var bence.
herkesin tercihi tabiki.

ayşe sen daha iyi bilirsin allah gönlüne göre versin. herkes ister öle lüks evlerde oturmak ama olmuyor işte. biliyorsun bizimde desteğimiz yoktu kendi yağımızla kavruluyoruz. kira konusunda benim dediğim ordan aldığın kendi kirana gitcek ya eğer içinde otursaydın 1 kira düşmüş olacaktın. kara geçecektin.
arsa almayı düşünmüyormusunuz? yeni gelişmekte olan yerlerden ilerisi için yatırım amaçlı.
bak babam emekli oldu 5 sene önce 30 milyar almıştı emekli parası arsa aldı 420 m2 3 kat veriyorlardı imar. şimdi arsa oldu 100-120 milyar arası kat sayısıda 6 ya çıktı. ev alsaydı o kadar değerlenmezdi.
1 evle bir arsa alırsın ama 1 arsayla 3 ev alabilirsin 3 ev sana kalır müteahit girince

yasmin örnek vererek acıklayım sana:))
**ben aldıgım eve oturursam sadece kredi parası ödicem dimi????
**100 lira kira da otursam ,evimide 100 liraya kiraya versem bi cepten alıp diger cebe koyar gibi olcam..bu durumda ben yine sadece kredi parası ödemicemmii???
bu ikisi aynı şey bunu nasıl anlamıyon yaw

ayrıca siz borc para alıp kalanı kredi cekmedinizmii.
kendi evine gecene kadarda karı koca calıştınızz,eve cift maaş girdi.bu şartlarda ev almak cok zor degil.
ama hiç birikim olmadann ,tek maaşla yüklü kredi cekip ev almak cok zor

bide keşke sende 3+1 alsaydın evini.bi zaman sonra o eve sıgamıcaksınız.belkide satıp başka ev alcanızz.
işte maalesef herşey istenildigi gibi olmuyor,herkesin şartlarııı farklı oluyor
sana sitede 2+1 ev cazip gelmiş oturuyorsun
bana sitede de olsa 2+1 ev cazip gelmiyor.burdaki toki evlerinde cokkk 2+1 ev .ama ben ilanlarına bile bakmadan geciyorum.
normal muhiti güzel ev olsun 3+1 olsun isterim.bunun içinde biyerden başlamak lazım.ha deyince hemen istedigine kavuşamıyor insann

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…