- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
leyla bacım sen ne dion ben hiç onaylamadım. Birincisi bodrum ikincidi çok çok ucuz değil
sonra site değil krediyle alcaklar vsss
kiptaş toki şuan onlar için daha uygun olur. Buraya oturmayacak burdan aldığını eve vercek kredide ekstra. Içine geçmedikten sonra şuan akıllı bir yatırım değil.
Yok yok bana göre kendin kiradayken yatırım amaçlı villa olsa alınmaz zaten.
Ayşe evi ben beğenmedim canım ya.Ama madem o kadar kredi ödeyebileceksiniz bence oturabileceğiniz bi ev bakın.hem kiradan kurtulursunuz hem ev sahibi olursunuz.Bence zaten zemin kat ev hiç alma hep değeri düşük olur çünkü.
hımmmm hamiyet bacım valla ne yalan diyim sıcak bakmıyom ben yaff 1 ay çilek dursa ne vitamini kalır ne bişeyi. ben yaptığım yemekleri 2 gün yerim 3.güne köpeğe gönderiirm kızıma hiç 3 günlük yemek yedirmedim kendimde yemem.
benim vucudum hassas kaç kez zehirlenmiştim doktor 2 günü geçmeyecek demişti bende ondan sonr ayemiyorum annemde öyleydi.
eiim ilk başta çok yadırgadı onlar 1 haftalık bile yiyordu. ekşimediği sürece. sonra oda lıştı geçen çorba var dedim nie içeyim onu 3 gün oldu dedi :)
yasemin ben bu mesajına çooook sinirlendim o zaman yazmak istemedim kalbini kırarım diye
bu ne demek yani ben o ürünlerin antibakteriyel olduğundan bahsediyorum hava almadığından içerde bakteri üremesi olmuyor bilmem anlatabildim mi?
yoksa biz de KÖPEĞE atılacak yemekleri soframıza koyup yemiyoruz değil yavrumuza kimseye yedirmiyoruz
hoşgeldin türkann.özledik vallaa
evinde net var dimi.işten ayrılmana sevindim.emir ve senin için daha iyi olacaktırr
türkan çok mutlusuncnm yazmanda bile pozitif enerji var senin adına çok sevindim.
kaynana sendemi kalıyor gene?
bu arada ev almaya karar verdik bakalımm
bi ev buldumm tersdublex 3 oda, 1 salon, 3 banyo ,2 wc ,2 balkonu ,kapalı otoparkı ,kartonpiyer,kapılar amerikan panel ve çelik
laminat parke var.
muhit olarakta fena sayılmaz.gidip oturmasam bile kiraya veririm diye düşünüyorumm
fiyatıda cok uygun
67.000 lira.
yarın gidip bakacazzz.ayda 1.200 lira kredi taksidi ödiyebilirizz.zaten şuan 1.000 lira aylık kredii taksidimiz var.
krediyi biraz fazla cekip diger kredii borcunu kapatıp tek krediye borclanalım diyoruz.
kızlar dua edin alalım bi ev:)
kavak yelleri hiç bıkmadan izlitorum yaa efe çıktığında bende ara vermiştim efe geldi bende diziyi izlemeye başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?