gız kocan büyüktü değil mi kocandan da büyük kaç yaş var aralarında isteyerekmi evlendiler :) onunda mı 1 dene çocuğu var?
günaydın hanımlar
bebişlerin tuvalet olayını halledebildiniz mi? biz biraz geç kaldık galiba. aslında taaa istanbuldayken alışacaktı, biraz üzerinde dusaydım eğer. birkaç gün gündüzleri bez bağlamadım, tuvalete götürdüm hep. sona hasta oldu bi. ben de hastayken üzerine gitmeyeyim dedim ara verdim sonra taşındık, işe başladım derken kaldı. şmdi yeniden başlayayım diyorum eşim yazı bekle diyo. dün gündüz bez bağlamadım akşam çok sıkıldı heralde ki sürekli tuvalete gitmekten benden saklanıp çiş yaptı iki kere. eşim de bezini bağlamış yatarken. bugün yine bağlamıcam. bikaç gün deneyeyim bakalım çok zorlanırsa üzerine gitmem heralde yaza ertelerim.
ben ve nisanurr 2 yaşına 1 ay kala egitimi başarıyla tamamladıkkk
diger arkadaşlarr yaza dogruu başlıcaklarrrdıı
15 dkda bir wc ye götürmek hem yorucu hem sıkıcı oluyorrr
lazımlıga alıştır istersen
ben nuru wc ye alıştırmıştımmm ama soguklar gelince lazımlıga alıştırdımm.şuan cok rahatımmm.
maşallah size. darısı bize olsun inşallah. biz artık 2. çocuğu düşünmeye başladık eşimle. kardeşi doğmadan en az 6 ay önce bu işi halletmiş omamız lazım diye düünüyorum. bakalım nasıl olacak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?