2008 Ekim Anneleri

nasıl yani calışmalara başladınızmıı:)))
hakkınızda hayırlısı olsunnn.darıcok bekletmeden gelir bebegin inş.

kız bebiş yölntemleri verseydim sana:)) yoksa tekrarmı erkek istiyonuz

türkancım öncelikle bebek hazırlığındaymışınız tbrik ederim hayatım çook sevindim şimdiden hayırlı olsun işşallah
tuvalet olayına gelince ben ramazan da tam 1 ay uğraştım özellikle ilk 2 hafta zor geçti ama 4.haftanın başına kendi söylemeye başladı ben artık ne gece ne gündüz hiiç bi şekilde bağlamıyorum evde de bez falan yok kurtulduk
ben baştan lazımlığa alıştırdım zaten oturduğu zaman lazımlıkta oyalamak bence çok önemli bi 5 dk oturabilirse unutup çişini de yapıveriyor zaten siftahı yaparsan gerisi gelir
havalar soğuk ama eviniz ısınıyorsa bilmem açıkcası ben yazın sadece kilotla dolaştırıyodum kolay olmuştu o senin bileceği iş
bi kere kararlıysan vazgeçmiycen geceyle gündüzü beraber açacan gece bağlanırsa çocuklar ilerde altını ıslatma davranışı olabiliyor
kolay gelsin

türkancım hayırlısı olsun cnm. ben yazı bekliyorum doktora sordum geç kaldın dedi şuan 2 yaşında korkuyu biliyor ve çok zor alıştırırsın yaza daha rahat olur dedi. ben gece kalkıp bez değiştiriyorum kızım acayip dolsuruyor altını gecede 3-4 kez kalkıp su içiyor bu çocuğa wc eğitimi veremem harap olurum. gece gündüz açılması lazım bunun içinde gece bezinin kuru olması lazımmış.

ayşe çocuk konusunda doktora yapıyor cinsiyet konusunda ona soraydınya yöntemleri :)

ayşe kızz kaynına yazık yaaa çok yaş farkı var kadın güzle değilse yanında çok çirkin durur yaşlanacak erkenden erkekler daha dinç oluyor kadınlara göre. erken menepoz amanıııııı

kaynım 81 li ama eşimin abisi gibi duruyor.şişmann oldugundan yaşlı gösteriyorr
eltim ölee 35 yaşında filan göstermiyor .benim gibi minyon tipli o da.benden biraz daha şişmann
ayrıca kadın cok olgunn,kaynım cok cocuksuu,ben kadını begeniyorumm.

ay maaşallah size ya ben birine zor bakarken 2. haa aman Allah korusun ben istemiyorum şimdilikdoğru dürüst korunamıyoruzda her ay ödüm kopuyo bişey olacak diye:18:kadınlık zor ya bazen niye erkek olmamışım diyorum kendime

bu arada türkan sen kaç yaşındaydın canım?neden acele ediyorsunuz ikisi bir arada büyüsün diyemi?

bende cesaret edemiyorum ikinci çocuğa kaynana bile demeye başladı 2. yi yapın die eşim desen hep söylüyor ama cıksss zamanı var ben hazır değilim daha.

bugün bir arkadaş geldi çocukları çok yaramaz biri 1 e gidio diğeri dilayla aynı yaşıt ama dilay nefret ediyor onlardan onlar gidene kadar ağladı istemedi.onlar gitti başka bir arkadaş aradı kahveye gelmek için çocuğu üstün zekalı dediğim onunkisi ile öyle güzel oynadıki dilay oyuncaklarıyla oynadılar paylaştı. mama sandalyesine oturtuyor dilay mama yediriyor. demekki çocuklarda arkadaş ayrımı yapıyor. zorlamamak lazım. bugün iki çocuk arasındaki farkı gördük. arkadaşın çocuğuda diğer çocukları sevmiyor aynı tepkiyi gösteriyormuş demekki benim çocuğumda problem yok dedim.

nasıl yani calışmalara başladınızmıı:)))
hakkınızda hayırlısı olsunnn.darıcok bekletmeden gelir bebegin inş.

kız bebiş yölntemleri verseydim sana:)) yoksa tekrarmı erkek istiyonuz

eşim bir kızı omasını çok istiyor.. bir oğlumuz var bir de kızmız olursa çok güzel olur tabi. ama ben uğraşamam öle yöntem filan. şansımıza ne çıkarsa artık:))

ben emiri arada bez değiştirirken , sabahları kalkınca filan tuvalete götürüyorum normalde. çok hoşuna gidiyordu tuvalete çiş yapmak. ama iki gündür sürekli gitmkten sıkıldı sanırım . tuvalete çiş yapmayı reddetti, en son bezini bağlattırdı bana. üzerine gitmeyip bikaç hafta ara vermeye karar verdim.:44: evimiz sıcak ama yine de kilotla gezdiremem heralde. üzerine bir pijama, eşofman giydiriyorum muhakkak.

bu arada türkan sen kaç yaşındaydın canım?neden acele ediyorsunuz ikisi bir arada büyüsün diyemi?

yaşım 28 canım. rahata alışmadan ikinci bebeği de büyütüyüm istiyorum. emir de çok uykusuzluk çektim ben. 2. bebekte aynı olursa yaşım ilerledikçe çok daha zor gelir bana. bir de şu an evdeyim. özel sektör macerasına atılmayacağım artık. iki yol çizdim kendime; öncelikli olarak memur atamalarını bekleyeceğim. biraz zor ihtimal ama yine de şansımı deneyeceğim. ikincisi de çankırıdaki üniversiteye benim bölümüm açılacak önümüzdeki yıl, akademik kariyer yapıcam en son ihtimal. şu an evdeyken ikinci bebeğimi de büyütmek istiyorum allah nasip ederse eğer.

selam kızlar. bugün baya bir misafir ağırladım. kursum başlamadan herkesi davet ediyorum bir daha iş çıkarmasınlar bana die :)
komşular geldi çoculk çocuk tam curcuna vardı 6 tane çocuk vardı hepsi birbirinden bağımsız oynadı bir ara sıkıldılar birbirlerine daldılar sonra gayet iyi anlaştılar bizde rahat ettik.
ama yoruldum yaa dünde ayrı zamanlarda 2 arkadaş geldi kahveye onlarında çocukları vardı resmen kafam kazan gibi olmuş. onlar gidince tek çocuk hiç çocukmuş dedim.

bu arada kızlar arabayı baya ilerlerttim artık pazara falan arabayla gidiyorum markete ben gidip geliyorum

Maşallahh yasminnn bayaa aktifsinnn

kızımın saclarını kestimm.tam küt olduu cok yakıştı yüzüne:)

türkancım Allah gönlüne göre versin inşallah herşey istediğin gibi olur canım.uyku problemi bizde de vardı ve benim gözüm öyle korktuki bir süre bebek meselesini düşünmek bile istemiyorum dağ başında tek başıma 2 çocuk aman tanrım tüylerim ürperiyor vallagerçi büyük konuşursam başıma gelir Allah korusun diyim ha bu arada ayşe sen saçına biraz daha platin attıracaktın ya ne oldu?yaptırdınmı?ya ben bir karar kılamadım bir diyorum zemin açtırim sonra yaptırım sonra diyorum kızıllaşma olur direkt attırim.karar veremedim.hatta burda bir topic açtım hangisi daha çok yakısıyor diye herkesin zevki farklı tabi hepsini birileri beğenmiş diğer birileride diğerlerini beğenmiş:44:bende hala düşünüyorum pişman olmak ta istemiyorum.birde bu renk çok soldu ya grileşti sanki sende de öyle oldumu?

slm kızlar. ayşe resim atsana nurun fotosunu hatta son halini bayadır görmüyorum özledim eşek sıpasını :)

maviş kocana sor bence :)

ayşe insan konuiacak adama ihtiyaç duyuyormuş diğer iş yerim biliyorsun kadın yoktu hepsi rkekti çok sıkılıyordum. burda kadın dolu okulda. öğretmenlerlede çok samimi olduk baya sevdiler beni.
biriyle çok samimi oldum komşum aynı zamanda akşamları yürüyüşe çıkıyoruz güzel oluyor. komşularda kafa dengi hepsi genç. birde dağbaşı diye herkes birbirine kenetlenmiş vaziyette. allah bozmasın güzel gidiyor evimede ısındım o yüzden.
ev kadını olsaydım gün ayarlayacaktım ama olmadı :)

sacımı boyatmadım.cok dipleri cıkmamıştıı ,abimgilde otobüs bileti bulamadılarr mecburen erken gitteler fırsatımızda olmadı sac boyamaa
agustosta yaptırcam tekrar röfle.ozaman kadar diplerimde iyice cıkarr.
eylül ekim gibide hamilelik düşünüyorum.daha ii olurr benim için.9 ay idare ederim diye düşündüm

benim sac rengimde cok degişiklik olmadıı
bence sen sac rengini actırma işini bahara bırakk.sacların biraz dinlensin.şuan gayet güzel bencee
yaza dogru zeminle birlikte actırsan daha ii olurr
arada koyu renk sırıtıyorr
benimkide öle cünkü

slm kızlar. ayşe resim atsana nurun fotosunu hatta son halini bayadır görmüyorum özledim eşek sıpasını :)

face yüklemeye calıştım ama yüklenmedii.
msnden atayım resimleri denk geldigimizdee
benim yeni resimlerimde var.1 dene yollayabilirim :)

haklısın vallla.ama kafa dengi bulmak cok zor.benimöle kafa dengim pek yok.olanlarda bana uzak yada 2 cocuklularr konuşmaya fırsatımız olmuyor biaraya geldigimizdee
apartmanda görüştügüm kimse yokk.hepsiii yaşlıı kadınlar yada calışıyorlarr
biz kızım ve annemle takılıyozzz cokta egleniyoruuzzz.kimseye ihtiyac duymuyozz

ev işi noldu ayşe?

bakıyoruz cnmm.kafamıza göre bulabilirsek alcaz inş.
tersdublexe daha bakamadıkk:)haftasonu inş gitcez

kocam da ayşe gibi zemini açtırmamı istiyor yani ilk halimdeki gibi olsun istiyor ama o zaman ben kızıllaşma konusunda çok sıkıntı çekiyordum.küllü renge boyatıyordum ama yıkandıkça bir turunculaşma oluyordu saçımda sanki.neyse en iyisi böyle idare edip yaz tatilini beklemek olacak.kaç senedir bir dikiş tutturamadım şu saça ya sinir bir durum!bu arada ayşe sen yaza düşünmüyormuydun gebeliği?şimdi sonbaharmı olacak?

çin takviminede denk getiriyim dedim maviş:))
eylül ve ekimde erkek görünüyorr
yani bellide olmaz tabii belkide daha önce yaparım.
bence sende arayı cok acmadan yapp.sonradann cok zor oluyormuşş yaş farkı cok olunca.

ay yok canım bana kalacak olsa 1 tane prenses yeter :) ama eşim çok ısrar ederse berilin okul çağına girmeden kreş yada anaokul döneminde düşünebilirim.ikisiyle birlikte ilgilenemem ben.hani mecbur kalırsam tabiki ilgilenirim zaten bizde 2 yıl arayla doğmuşuz neticede ama yeterli ilgi olurmu bence o tartışılır.hem benim eşim çok ilgileniyor bebek bakımıyla sağolsun.o zamanda yardım edecektir bana:)

ayşe ben sana ne demiştim sen n...h yaprsın çocuk demiştim dimi :) hala dötüne güvenemiyon kızım sen onu bunu bahane ediyon. hepimiz senden önce hamile kalcaz böle giderse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…