türkancım öncelikle bebek hazırlığındaymışınız tbrik ederim hayatım çook sevindim şimdiden hayırlı olsun işşallahgünaydın hanımlar
bebişlerin tuvalet olayını halledebildiniz mi? biz biraz geç kaldık galiba. aslında taaa istanbuldayken alışacaktı, biraz üzerinde dusaydım eğer. birkaç gün gündüzleri bez bağlamadım, tuvalete götürdüm hep. sona hasta oldu bi. ben de hastayken üzerine gitmeyeyim dedim ara verdim sonra taşındık, işe başladım derken kaldı. şmdi yeniden başlayayım diyorum eşim yazı bekle diyo. dün gündüz bez bağlamadım akşam çok sıkıldı heralde ki sürekli tuvalete gitmekten benden saklanıp çiş yaptı iki kere. eşim de bezini bağlamış yatarken. bugün yine bağlamıcam. bikaç gün deneyeyim bakalım çok zorlanırsa üzerine gitmem heralde yaza ertelerim.
nasıl yani calışmalara başladınızmıı:)))
hakkınızda hayırlısı olsunnn.darıcok bekletmeden gelir bebegin inş.
kız bebiş yölntemleri verseydim sana:)) yoksa tekrarmı erkek istiyonuz
türkancım öncelikle bebek hazırlığındaymışınız tbrik ederim hayatım çook sevindim şimdiden hayırlı olsun işşallah
tuvalet olayına gelince ben ramazan da tam 1 ay uğraştım özellikle ilk 2 hafta zor geçti ama 4.haftanın başına kendi söylemeye başladı ben artık ne gece ne gündüz hiiç bi şekilde bağlamıyorum evde de bez falan yok kurtulduk
ben baştan lazımlığa alıştırdım zaten oturduğu zaman lazımlıkta oyalamak bence çok önemli bi 5 dk oturabilirse unutup çişini de yapıveriyor zaten siftahı yaparsan gerisi gelir
havalar soğuk ama eviniz ısınıyorsa bilmem açıkcası ben yazın sadece kilotla dolaştırıyodum kolay olmuştu o senin bileceği iş
bi kere kararlıysan vazgeçmiycen geceyle gündüzü beraber açacan gece bağlanırsa çocuklar ilerde altını ıslatma davranışı olabiliyor
kolay gelsin
bu arada türkan sen kaç yaşındaydın canım?neden acele ediyorsunuz ikisi bir arada büyüsün diyemi?
türkancım Allah gönlüne göre versin inşallah herşey istediğin gibi olur canım.uyku problemi bizde de vardı ve benim gözüm öyle korktuki bir süre bebek meselesini düşünmek bile istemiyorum dağ başında tek başıma 2 çocuk aman tanrım tüylerim ürperiyor vallagerçi büyük konuşursam başıma gelir Allah korusun diyim ha bu arada ayşe sen saçına biraz daha platin attıracaktın ya ne oldu?yaptırdınmı?ya ben bir karar kılamadım bir diyorum zemin açtırim sonra yaptırım sonra diyorum kızıllaşma olur direkt attırim.karar veremedim.hatta burda bir topic açtım hangisi daha çok yakısıyor diye herkesin zevki farklı tabi hepsini birileri beğenmiş diğer birileride diğerlerini beğenmiş:44:bende hala düşünüyorum pişman olmak ta istemiyorum.birde bu renk çok soldu ya grileşti sanki sende de öyle oldumu?
slm kızlar. ayşe resim atsana nurun fotosunu hatta son halini bayadır görmüyorum özledim eşek sıpasını :)
ayşe insan konuiacak adama ihtiyaç duyuyormuş diğer iş yerim biliyorsun kadın yoktu hepsi rkekti çok sıkılıyordum. burda kadın dolu okulda. öğretmenlerlede çok samimi olduk baya sevdiler beni.
biriyle çok samimi oldum komşum aynı zamanda akşamları yürüyüşe çıkıyoruz güzel oluyor. komşularda kafa dengi hepsi genç. birde dağbaşı diye herkes birbirine kenetlenmiş vaziyette. allah bozmasın güzel gidiyor evimede ısındım o yüzden.
ev kadını olsaydım gün ayarlayacaktım ama olmadı :)
ev işi noldu ayşe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?