2008 Ekim Anneleri

ayşe ben sana ne demiştim sen n...h yaprsın çocuk demiştim dimi :) hala dötüne güvenemiyon kızım sen onu bunu bahane ediyon. hepimiz senden önce hamile kalcaz böle giderse.

aa uyuzaa bakk benlemii sidik yarıştırıyonn:))
isteyen istedigi zaman yapsınn , kızım emdiginden erteledimm ben bu kaadr.yoksa coktannnn 2.bebe kucagımdaydı şuan
Allaha şükür 4 bebe dogurcak ve bakacak gücüm ve sabrım varr:)))
Allah olmayanlara nasip etsin öncee

n

hadi bakalım hayırlısııı ayyy inşş ogünleri görürüm ya:) nur yanında kardeşini tutuyo. diğer çocuk kocanın kucağında senin kucağında dördüncü birde karnında oda istenmeyen gebelik :)))))))))))))

heheheh uyuz onu zor yazdım bilgisayara dilay el koydu. benim diyor kimseye vermiyor calliou izliyorya ordankölıuyıyok

kızının emmesiyle ne alakası var ayşe ya anlamadım ben:44: memeden kesmek zorunda falan değilsinki onlar kocakarı hurafesi bene karnındakine nede emzirdiğine zararı var sadece anneyi yorar o kadar.ama sende madem aynı anda 4 bebeğe bakacak güç varmış ee daha ne o zaman bence yapmalıydın şimdiye kadarvalla bende o sabır hiç yok hatta ben yemeği falan yedirirken bile bazen kızıyorum berile ama eşim muhteşem ya o konuda bir insan nasıl bu kadar rahat oluyor anlamam :44:ben tek lokma veremezken o şarkıydı oyundu derken bakarım tabağın hepsini yedirmiş

selam kızlar..

akşam alışveriş merkezine gitcektik baktık trafik var sahil gittik dolaştık kızım dalgaları gördü ama ilk kez öle dalga gördü annneee denizz düşüyorrr die bağırıyor çok hoşuma gitti.
birde bu aralar anne git burdan demeye başladı hanfendi. anne beni rahat bırak diyor birde. ay bacak kadar boyuyla bana kafa tutuyor :)
yeme konusunda maşallah diyim bu aralar iyi gidiyoruz. vitamin almıştım balık yağı daha başlamadım her hafta balık yedirmeye çalışıyorum eğer yerse vermiyorum yemezse veriyorum.

maviş babalar daha sabırlı çünkü onlar bizim kadar ilgilenmiyor. benim işime iş düşünce oda sabır gösteremiyor.

ayyy birde demeden edemicem annecimmm die bağırıyor bana. babacımmm, teyzecimmm,anneannemmm diyor hitap etmsi değişti yağlarım eriyor o öyle diyince :)))

kızımı emzirirkenn hamile kalmayı keyfim istemedii
hamilelikte en fazla 3 ay emzirilir cocuk.neden kızımı annesütünden mahrum edeyim,acelem yok 2.bebek için
4 bebek konusundada espiri yapmıştım ama anlaşılann farklııı algılanmış
halbbuki hemen altınada eklemiştimm Allah önce olmayanlara nasip etsin diye
bana 2 dene bebe yeterrr bu devirde.ama şartlar uygun olursa belki 3.yüde yapabilirimm.40 a kadar yolu var.cokta acele etmeme gerek yok yaniii

ayyy birde demeden edemicem annecimmm die bağırıyor bana. babacımmm, teyzecimmm,anneannemmm diyor hitap etmsi değişti yağlarım eriyor o öyle diyince :)))

maşallahh
nurdaa annecim anneannemm babaannemmm dedemmmm babammmm derrr
hatta kaynananın cok hoşuna gidiyor.babaannemmm diye uztıyor nur.kadının yagları eriyor:)
görümcelerime "kimse kusura bakmasın en cok nuruu seviyorum torunlarımın içinde ,bi tek o babaannemm deyipp sarılıyor" diyomuş
dogdugunda kıymeti yoktuu şimdi nur diye ölüyorlarrr
bide bu sıraa bana gelcekmişşş ama cekiniyomuş
bu haftaa eşim yemege cgırcak galibaa .amannn sinir oldumm.inşallah gelemezler:))

amanıııı ayşe allah muhabbetinizi arttırsın. büyüdükçe kıymete geçiyorlar. ebbeyken yanlarına uğramıyorlardı.
biizmkide 2. ebbeyi yapın buna bakacak gücün olmazda bana verirsin diyor. ben çocuğunu sağa sola göndererek büyüten annelerden değilim olmamda dedim :)

kızlarrrrr dilay bu4. gün tek başına uyuyor maşallahh süphanallahhhhhhhhh
ilk gün zırladı kafamı yastığa bastırdı anne gitme dedi ama dinlemedim gittim başını okşadım vs sonra laıştı uyudu.
kendi istemedi sallanmak demekki vakti zamanı vardı herşeyin annem diyordu da inanmıyordum.

çocukların konuşmaları ne durumda kızlar? bizimkinin çene açıldı maşallahh susturamıyorum. artık çok düzgün cümleler kuruyor kelimeler ekler çok düzgün yerli yerinde.
yaşasınnnn harikaaa başardımmm diyor :)
oyuncak olayını kaldırdık sevmiyor işi gücü kitaplar ve kalemler çok merak ediyor. inşallalh böyle devam eder. çok şey öğrendi kitaplardan. anne ders çalışıyorum diyor :) konuştukça çok seviyorum yaa babasıyla şaşırıyoruz hergün değişik şeyler öğreniyor hep.
bugünde babasına şikayet ediyordu beni. baba annem çikolata vermiyor diyor:)

yasemin dilaya maşallah. emir de kucağımda uyumayı seviyor bu aralar. kucağıma yatıp uyuyakalıyor beşiğine yatırıyorum ben de hemen.

emir de çok güzel konuşuyor maşallah. artık yanında özel şeyleri konuşmamaya gayret ediyoruz. herşeyi anlıyor, bazen anlatıyor da. görümcemin 5 aylık bebeği karnında ölmüştü. biz konuşurken duymuş, gitmiş anneannesine söylemiş, sabahatin bebeği ölmüş diye.

bir de şu wc olayını halledebilseydik süper olacaktı. bu konuda sınıfta kaldım maalesef başaramadım.

maşallah dilayaa yasminn inş böle kendi uyumaya devam eder.büyük rahatlık dimi

turkan wc egitiminde ilk başlar başarısız oldugunu düşünmen cok normal.ama pes etme devam ett bencee
yoksa tekrar dönbaşa olur herdefasındaa

ayşe eşim müdahale ediyor olaya. tamamen bana bırakmış olsa pes etmezdim. iki arada bi derede hemen bezleyiveriyor altını. yazı beklememiz gerektiğni düşünyor, çocuğu hasta edicem diye korkuyor. hem eşimle hem oğlumla uğraşmak zor geldi açıkçası. zamana bıraktım ben de. biraz daha bekleyelim bakalım.

kızlar sanırım hamileyim ben. bir haftadır hem hamilelilik belirtileri hem de adet belirtileri var. önemseyip test yapmamıştım ama bugün reglim geçeli 10 gün oldu. artık test yapmanın zamanı geldi. eşime sipariş verdim akşam gelirken alacak bakalım, heyecanla bekliyorum sonuç ne çıkacak??????

niye artık kimse uğramıyor foruma. ben geldim herkesş dağıldı ama omaz ki yahuu((

emir gündüz uykularını bıraktı artık 10 gündür filan gündzleri uyumuyor. o uyanıkken de pc başında oturmak mümkün değil. beyefendi klavyeye mausa hakim olak istiyor, dokundurtmuyor bile. biz konuşurken duymuş; ben şimdi size feysbuk açıcam diyor sıpa, bir de kedi resimleri açacakmış bize.:))))

ancak sabahları erken kalktığım zamanlar girebiliyorum ben de. özledim valla burda sohbet etmeyi ama döndüğümden beri kimseyi yakalayamadım.

turkan sana inanamıyorum ciddenn
kız 10gündür nasıl sabrediyorsun ben catlardım yaaa
neyse hayırlı olsunn cnmm.sagsaglim kucagına alırsın inşallahhhh.cok sevindim senin içinnn
özelden dogum tarihini ve ilişki günelrini yazarsan sana bi tahminde bulanayım:))

Selam kızlar nasılsınız.
Türkhan nasıl sabrediyosun ya ben olsam çatlardım. hadi bakalım hayırlısı olsun.
Dün akşam yatmadan Yiğitle 4 kez bay bay bezim diye bi kitap varya onu okumuştuk .Arada bende yazıyorum tabi.Yiğitin etkileneceği şekilde.bugün anane çişim geldi demiş beraber yapmışlar lazımlığa.Ama kakasını söylemeden yapmış.Şimdi ben ne yapsam hafta sonu bezi çıkarıp alıştırmaya mı çalışsam havalarda çok soğuk.yada böyle zorlamadan mı devam etsek.Bişey diyin hele bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…