ayşe ben sana ne demiştim sen n...h yaprsın çocuk demiştim dimi :) hala dötüne güvenemiyon kızım sen onu bunu bahane ediyon. hepimiz senden önce hamile kalcaz böle giderse.
olduuu emredersinn sahipmsnye gel
resimleri yolla
aa uyuzaa bakk benlemii sidik yarıştırıyonn:))
isteyen istedigi zaman yapsınn , kızım emdiginden erteledimm ben bu kaadr.yoksa coktannnn 2.bebe kucagımdaydı şuan
Allaha şükür 4 bebe dogurcak ve bakacak gücüm ve sabrım varr:)))
Allah olmayanlara nasip etsin öncee
n
kızının emmesiyle ne alakası var ayşe ya anlamadım ben:44: memeden kesmek zorunda falan değilsinki onlar kocakarı hurafesi bene karnındakine nede emzirdiğine zararı var sadece anneyi yorar o kadar.ama sende madem aynı anda 4 bebeğe bakacak güç varmış ee daha ne o zaman bence yapmalıydın şimdiye kadar valla bende o sabır hiç yok hatta ben yemeği falan yedirirken bile bazen kızıyorum berile ama eşim muhteşem ya o konuda bir insan nasıl bu kadar rahat oluyor anlamam :44:ben tek lokma veremezken o şarkıydı oyundu derken bakarım tabağın hepsini yedirmiş
ayyy birde demeden edemicem annecimmm die bağırıyor bana. babacımmm, teyzecimmm,anneannemmm diyor hitap etmsi değişti yağlarım eriyor o öyle diyince :)))
amanıııı ayşe allah muhabbetinizi arttırsın. büyüdükçe kıymete geçiyorlar. ebbeyken yanlarına uğramıyorlardı.
biizmkide 2. ebbeyi yapın buna bakacak gücün olmazda bana verirsin diyor. ben çocuğunu sağa sola göndererek büyüten annelerden değilim olmamda dedim :)
kızlarrrrr dilay bu4. gün tek başına uyuyor maşallahh süphanallahhhhhhhhh
ilk gün zırladı kafamı yastığa bastırdı anne gitme dedi ama dinlemedim gittim başını okşadım vs sonra laıştı uyudu.
kendi istemedi sallanmak demekki vakti zamanı vardı herşeyin annem diyordu da inanmıyordum.
çocukların konuşmaları ne durumda kızlar? bizimkinin çene açıldı maşallahh susturamıyorum. artık çok düzgün cümleler kuruyor kelimeler ekler çok düzgün yerli yerinde.
yaşasınnnn harikaaa başardımmm diyor :)
oyuncak olayını kaldırdık sevmiyor işi gücü kitaplar ve kalemler çok merak ediyor. inşallalh böyle devam eder. çok şey öğrendi kitaplardan. anne ders çalışıyorum diyor :) konuştukça çok seviyorum yaa babasıyla şaşırıyoruz hergün değişik şeyler öğreniyor hep.
bugünde babasına şikayet ediyordu beni. baba annem çikolata vermiyor diyor:)
maşallah dilayaa yasminn inş böle kendi uyumaya devam eder.büyük rahatlık dimi
turkan wc egitiminde ilk başlar başarısız oldugunu düşünmen cok normal.ama pes etme devam ett bencee
yoksa tekrar dönbaşa olur herdefasındaa
kızlar sanırım hamileyim ben. bir haftadır hem hamilelilik belirtileri hem de adet belirtileri var. önemseyip test yapmamıştım ama bugün reglim geçeli 10 gün oldu. artık test yapmanın zamanı geldi. eşime sipariş verdim akşam gelirken alacak bakalım, heyecanla bekliyorum sonuç ne çıkacak??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?