kızlar sanırım hamileyim ben. bir haftadır hem hamilelilik belirtileri hem de adet belirtileri var. önemseyip test yapmamıştım ama bugün reglim geçeli 10 gün oldu. artık test yapmanın zamanı geldi. eşime sipariş verdim akşam gelirken alacak bakalım, heyecanla bekliyorum sonuç ne çıkacak??????
turkan sana inanamıyorum ciddenn
kız 10gündür nasıl sabrediyorsun ben catlardım yaaa
neyse hayırlı olsunn cnmm.sagsaglim kucagına alırsın inşallahhhh.cok sevindim senin içinnn
özelden dogum tarihini ve ilişki günelrini yazarsan sana bi tahminde bulanayım:))
aaaa bak gene Türkhan yazmışım :))) Pardon Türkancımmm
amanin ben grmeyeli site değişmiş..herkese selamlarr,
uzun zmn oldu gremyorm hiçç.yazımın kusuruna bakmayın yarısı sökülmüş tuş takımıyla ancak böyle yazabiliyorumm:) geçmişe bakamadım..türkan hayırlısı olsun hakkınızda. merak ettim sonucu:)
yasemin darısı başımıza vala,,emir alpin kendiliğinden uyuması hayall,dün öğlen uyumak istemedi ilk defa çizgi film seyrederken uyuyakaldı saat 5buçukta.1saat uyudu sonrası ağlamak mızmızlık.ters zamanda uyudu uykusunu alamadı..normal saatinde kendinden uyuduğunu görmeyi öyle istiyorumki..ama hala akşamları 1 saate yakın sallıyorum salınackta artık sırtıma kramplar giriyo..bunada şükür napalım kısmetimiz böyleymişş...
konuşması pek yoktu yavaş yavaş artıyo bikaç gündür 3 kelimelik cümleler söylüyo yarım yarım..ekler yok daha..zorluğu dahada artarak devam ediyo. yanında yaşıtı yada bebek hiç istemyo. dün kaynanamda oturamadım. görümcem kızıyla geldi,2 ay küçük kız. kıskanıyo git diyo,uykusugeldi illa eve gitcez salıncak yaptı hemen kaynanam yokk mümkün değil yerlere yatıyo kapıda,kalktık geldk..insan yüzüne hasret kaldım bunun yüzünden..iyice yabani..büyük çocuklara bayılıyo ama yakında kimse yok..komşu fln olanlarda okulda..bütün gün beni yiyo sağolsun..
bu arada yılbaşında romaya gitmeye niyetlendik 4 gün emir alpe annem bakıcak kısmetse vize alabilirsek..konsolosluk hesaptaki paramızı az bulmuş..bugun para bulmaya çalışıyodu eşim hesabı fazla gösterelim diye..züğürt halimizle gdelim dedik ama bakalım nolcak..emr alpte bensz nası durcakmı bilmiyorum..hayırlısı artıkk ama bikaç gün kafa dinlemeye çok ihtiyacım var
nolmuş siteye böle ya hızlı cvp kısmı gitmiş konuya cvp ver die bölüm var hiç sevmedim bu halini.
aslı cnm dilayda senin sıpanın kopyasıydı ama inan hazır olduklarında istemiyorlar sallanmayı bir kaç kez kaçmak istedi hoşlanmadı sallanmaktan sonra ben yatağa yatırdım ord aberaber uyuduk birkaç gün sonrada alıştı gitti maşallah diyim.
türkan dilayda 2 gün bıraktı öğle uykusunu sonra ne yaptık ne ettik tekrar alıştırdık. ama rahattı bırakıncada 9 da yattı 10 da kalktı gece rahat ettim.
ama gündüz annemde olunca uyuması annemin işine geliyor kadın işlerini yapıyor yoksa dilay onu raahat bırakmıyor.
bez ve wc işine ben başlamadım bi başla bir bırak olmaz o yüzden yaza başlıyacağım kısmetse. böyle işime geliyor açıkcası.
gece kalkıp bez değiştiriyorum ben o kadar dolu oluyor o çocuğu her saat çişe kaldırmam demek onada yazık banada.
dilay hazır değil henüz.
ayşeee sıra sende hadi amaaaaaaaaaaaaaaa.. nuru bahane etme kocaman oldu emmesede olur hadi başkla hazırlılara.
bak bakim türkanın neyi olcak
BEN SPİRALİ ÇIKARTTIRDIM AYŞE. MİLENAMIYMIŞ NE HORMONLU TAKMIŞ DOKTOR PİSLİĞİ(
BOŞU BOŞUNA ŞİŞTİM 1 SENEDE.
KİLO VEREYİM BENDE SENEYE DÜŞÜNÜYORUM KISMETSE. TABİ KAZAYA KURBAN GİTMEZSEK :)
spiralden sonra kutlama olmadı henüz koca ben korunmam çocuk istiyom diyor ben ne yapcamı şaşırdım. bende hiç yapmam ddaha iyi diyorum anlaşamıyoruz henüz.
maşallahh nura ve sana. ben 21 ay zor dayandım valla. emzirmek işkenceye dönmüştü benim için.
ya maşallah diyim gögüslerim çok güzel toparlandı ben böyle beklemiyordum. eskisi gibi değil ama spor yapsam eski haline dönerler. çok şükür durum vahim değil :)
evet test sonucu pozitif çıktı hanımlar; hamileyim. ilk başta çok sevindim ama annem sevincimi kursağımda bıraktı. emir daha küçüktü falan filan dedi. çocuğuma haksızlı mı yapıyorum diye düşündüm bir an. ama ben en çok emir için istiyordum bir kardeşi olmasını.
evet test sonucu pozitif çıktı hanımlar; hamileyim. ilk başta çok sevindim ama annem sevincimi kursağımda bıraktı. emir daha küçüktü falan filan dedi. çocuğuma haksızlı mı yapıyorum diye düşündüm bir an. ama ben en çok emir için istiyordum bir kardeşi olmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?