ayşe hala emziriyo msun kız..koca dana oldu bunlar artık..ben emzirmeyi hiç hatırlamıyorm 4 ay emdi 10 ay anne sütü aldı..ben bi faydasını görmedim vala şimdiki aklım olsa sağıcam içiricem diyede çile çekmezdim gece gündüz..hep hastaydı iki kıştır,bişe korumadı yani..ikinci bi sene güzel emsin güzel yesinn daha ne isterim:)
türkan hayırlı olsun canım...
kızlar bende hamileyim...8+2 bakalım allahtan bişi olmazsa temmuz sonu gelecek aramıza...bence zamanlama iyi..uzmanlarda en iyi yaş aralığının 3-4 yaş olduğunu söylüyor..
eylül bile kardeşi olcak diye mutlu...her gece yatarken karnımı öpüp kardeşim iyi geceler diyo...cadıııı
sezen hoşeldin harlı olsun hamileliğin sorunsuz bir gebelik olsun.
bizim bugün kontrolümüz ve aşımız vardı hepatit a 2. dozu olduk. kendi doktorumuza gitmiyorduk 6 aydır ona göründük. hafıza mükemmel kaadında ya her şeyi hatırlıyor takır takır söylüyor o yüzden çok seviyorum o doktoru.
kilo 13300 çıktı 6 aydır yarım kilo bile almamış boyu tam ölçtüremedik durmadı çünkü kıpır kıpır nefret ediyor doktordan.
gelişimi çok güzel dedi hareketli çocuk kilo almaması normal dedi. wc eğitimi hakkında konuştuk. bilişsel olarak hazır, duyuşsal olarakta hazır fakat henüz erken kaları gelişmemiş dedi.
ben anlattım tabi kakayı biliyor el sallıyor vs die. bezinin kuru olması gerekiyor dedi. gündüz 2-3 saat kuru olması lazım gecede kuru kalkması lazım dedi. dedim nerde dolu oluyor başlama dedi yaza doğru alıştır birden kesersin dedi.
konuşmasını vs sordu konuşturdu dilayı herşey normalmiş çok şükür.
vitamini sordum balık yemezse o hafta haftada 2 kez veriyorum dedim. güzel dedi.öyle devam et.
demir düşük çıkmıştı dedim ama hastayken kan aldılar dedim.
hastalıkta demir oranı zaten düşer dedi doğru zamanlama değilmiş dedi. ilaca gerek yok dedi. hiç bişi vermedi. sebzeleri yemiyor pütürlü dedim yemesin dedi nasıl yerse öyle ver dedi. yavaş yavaş alışacak böreklere vs kat dedi.
uyusu nasıl dedi dedim aynen devam ediyor benim yanımda yatarsa sabaha kadar kalkmadan yatıyor ama kendi yatağında ise 3-4 kez kalkıyor dedim. o cadılığından artık öyle kabul etcez dedi :)
ayşe seni merak ettim baktım geçmişe gelin hamileymişşşşşşşşşşş
sevindim yaaaaaa allah tamamına erdirsin.
orası da acıbadem mi oldu,dünyadan haberim yok :)
eczaneden alıp yaptıramazmıyım,dedm ya gtmedim hiç sağlık ocağına bilmiorum danışıym dedm
ay tuşların yarısı yok yazamıom
sagol cnmm.ilk yigenim olcak cok heyecanlıyımmm:)ayşe siizn gelin mi hala mı oluyosun,,hadi hayırlı olsun:)
yeğen çok sevilio benimde var 1 yaşnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?