2008 Ekim Anneleri

yasemin hangi doktora gdiyosunuz? hastanede mi?
2 yaşında hepatt a aşısı vardı ama daha yaptıramdm doktoruna 8 aydır gitmiyorıuz son aşıdan sora artık para bayılamam dedim 200 olmuşş.sigortası varken götürüyodm çok para şimdi. sağlık ocağına gtmedim hiç orda yaptrym diorum

aslıcım ben acıbadem internationel hospitala götürüyorum yeşilköye
bizimde muayene 200 tl ama özel sağlık sigortası var. bu aşı özel cnm sağlık ocakları yapmıyor.
bence yaptır önemli bir aşı kreşe gidince mikrop kapma ihtimali yüksek hepatit olmasıda. su meyve hepsindne geçiyor. ben geçirdim hepatit a iğrenç birşey o yüzden hemen yaptırdım.

doktorumuz ve hastaneden çok memnunum. uzak die gitmedim burda medicana vardı oraya götürüyordum ordakilerde iyi ama bu doğduğundan beri bakıyor herşeyini biliyor tanıyor artık o yüzden aynı doktora götürmek şart bence

ayşe seni merak ettim baktım geçmişe gelin hamileymişşşşşşşşşşş
sevindim yaaaaaa allah tamamına erdirsin.

orası da acıbadem mi oldu,dünyadan haberim yok :)
eczaneden alıp yaptıramazmıyım,dedm ya gtmedim hiç sağlık ocağına bilmiorum danışıym dedm
ay tuşların yarısı yok yazamıom

bu saatte brokoli pişiriyorum bizim herif çok seviyor sabah yiyecekmiş kahvaltıda ona hazırlıyorum. haftada 2 kez pişiriyorum yiyor valla. dilayda bende pek sevmiyorum

bu saatte brokoli pişiriyorum bizim herif çok seviyor sabah yiyecekmiş kahvaltıda ona hazırlıyorum. haftada 2 kez pişiriyorum yiyor valla. dilayda bende pek sevmiyorum

kahvaltıda nası yiyo kız:) bende kocayı işe gönderdim 4te gelir heralde...kaynanm burda bu gece sıpayı zor uyuttuk anlladı babası gtcek sürekli baba dedi salladı babasıda salıncakta. uyuyunca gtti

senin yiğende çok tatlı aslı ya resimlerini gördüm doğumgünü fotolarını maşallahhhhh çok güzel yavrum

ben olmayınca oturup kahvaltı yapmıyor ne varsa ayaküstü onu atıştırıyor. brokoliyi heröğün yiyor valla çok seviyor. bu yenirmi die kem küm etmişti ilk evlendiğimizde şimdi hastası :)

senin eşinde mi vardiyalı çalışıyor aslı? yurtdışı işi noldu şimdi nerde çalışıyor?

bugün dilay sütü almış bir güzel halılara sıkmış. kamışla tüm yolluklar batmış. teker teker yıkadımmakinede. şimdi sercemde sabaha kadar kurusun.
ayşe valla allah razı olsun sen aldırdın o yolluklardan süpermiş yaaaa atıyom makineye 2-3 haftada bir akşamdan seiryorum sabaha kupkuru balkona atıncada yarım saatte kuruyor. ben sarayın almıştım çokta kaliteli çıktı o yıkamalara karşı bişi olmadı birde sıktırıyorum ben kupkuru çıkıyor makineden.
aslı tavsiye ederim seninde evde yaramaz oğlun var onlardan al

sağol canım fazla göremiyorm anca 2 ayda bir iki kere güya aynı şehrdeyz ama uzak olunca..emir alpte çok kıskanıyo daha kucağıma alamadım doğru düzgün,hemen yakalıo:)

mesajlarını kaçırıyom yaa

internationel acıbademe geçeli 3 sene olcak kız. oranın bünyesindeydi aynı sahipleri ama şimdi tamamen acıbadem die geçiyor.

bende hiçbir çocuğu sevmedim dilayın yanında. ama geçen dayanamadım aldım komşunun oğlunu çok tatlıydı dilay önce anne kardeş dedi cici ciici sevdi sonra saldırdı direkt.

aşıyıda yaptırabilirsin tabi. ayşede öyle yapıyordu eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırıyordu. ama pahalımı bilmiyorum genelde özel aşılar pahalı oluyor

birde 5 yaşında aşıları olcakmış kızamık vs tekrar olacaklarmış.

ben kaçtım aslıcım iyi geceler. çamaşırlarımı asıp yatıcam. evde kurutuyorum hiç sevmiyorum ya evde çamaşır kurutmayı heryer toz oluyor

vardiya diilde bütün gün desek:) dayısının işi..işin başında duruyo.toriumda çalışıyolar gece çalışıluıyo avm olduğu için..elektrk işlerini yapıolar orda..akşam yemeğe geldi 7de,gitti demin..kontrol etmesi gerekio çalışıolar mı yatıolarmı:)

emiyorr vallaa.cokta hoşumaa gidiyorrr emmesii.helee emerkenn ki yüz ifadesi ve gözlerimin içine bakmasıını hiçbişiyee degişmemmmmm:)
ben annestünün faydaısnı cok gördümm.maşallahhh hiç hasta olmadık 2 yıldırr.sadece gecen yıl yatarak emzirdigimden 1 kez kulak iltihabı olmuştu.
tabi beslenmeylede cok alakalıı.kış ayında bagışıklıgı için vermedigim şey kalmıyor.immuzinc ve balık yagıda cok etkilii bu konuda.

hayırlı olsun bebgeinn.saglıcakla al kucagınaaa
dogum tarihini ,son adet tarihin,adet döngün ve ilişki günlerini yazarsan cinsiyeti konusunda bi tahminde bulunabilirim

maşallah dilayaaa
bende yarın tarttırcam saglıkocagında.ama bu sıra baya kiloo aldı sankii.yanakları ve ellerii tombikleşti:) maşallahh iştahı cok güzel acıldıı.
sebze olarak ne veriyon nasıl veriyon???
maşallah nur sebzeyi cok seviyorr.özellikle pırasa,ıspanak,kabak,enginar bayılıyor.catalla ezip veriyorum.blendır yapmyorum bayadırr.
ama nohut ve kurufasulyeden nefrett ediyorr.onları yediremiyorum maaleseff

bu arada ben hepatit a aşısı yaptırmadım yaa.bi ara aklımdaydı yaptırıyım dedim sonradan gerek yok filan dendi kald ölee.ben bi araştırıyım tekrar zamanı gecmediyse yaptırıyımm
siz bitek özel aşı olarak hebatit a ve su çiçegi yaptırmıştınız dimi??? başka varmıydı?

ayşe seni merak ettim baktım geçmişe gelin hamileymişşşşşşşşşşş
sevindim yaaaaaa allah tamamına erdirsin.

ayy sagol cnmm.valla cok sevindimmm bendee:)
biizm gelin dogum yapcak ben hamiş kalcamm aralarında cok yaş farkı olmucak inş.

orası da acıbadem mi oldu,dünyadan haberim yok :)
eczaneden alıp yaptıramazmıyım,dedm ya gtmedim hiç sağlık ocağına bilmiorum danışıym dedm
ay tuşların yarısı yok yazamıom

ben suçicegi aşısıı eczaneden aldım saglık ocagında yaptırdım.eczaneye sipariş ver onlar getiriyorlarr

ayşe siizn gelin mi hala mı oluyosun,,hadi hayırlı olsun:)
yeğen çok sevilio benimde var 1 yaşnda
sagol cnmm.ilk yigenim olcak cok heyecanlıyımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…